جوک بگو....

دیپلمات

عضو جدید
سوسک مخوف‌ترین موجود در همه‌ی جهان‌های ممکن است آدم‌ها از ببر گرسنه و کوسه‌ی سفید و شهاب‌سنگ و بمب اتم می‌ترسند
چون «باید» بترسند اما از سوسک می‌ترسند چون «فقط» می‌ترسندA.P@

دیپلمات

عضو جدید
شعر یه دختر بچه ی 5 ساله:

تو مهدکودک لاله
یه دونه پسل داله
میگه منو دوس داله
سیبیل میبیل نداله
میگه که دل میاله
منم دندون ندالم
خداکنه دلالم

دیپلمات

عضو جدید
یکی از بدترین عذابهای جهنم :
میگن 40 تا دختر میارن جلوت و بهت میگن باید به تک تک اینا پارک دوبل یاد بدی!!!

دیپلمات

عضو جدید
خدایی امروز نمیدونم جوابِ کدوم کار نیکمو گرفتم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
رفتم نیم کیلو تخمه خریدم؛توش یه دونه پسته بود

دیپلمات

عضو جدید
تند تند پشت سر هم بکو "هرم شو هرم شو"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خجالت نمیکشی بسه بدبخت شوهر ندیده

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب رفتم برا ی بنده خدا هاردش رو ریکاوری کنم حال نداشتم سرسری ی کارایی می کردم بعد تو manageیکم بازی در آوردم بعد از ریست کردن کامپیوتر دیدم اوخ تمام درایو ها به جز c پاک شده هیچی دیگه الکی گفتم یه بدافزار رو سیستمت بود شانس آوردی وگرنه هاردت می سوخت خوب شد اینطوری شد بعد من دوباره پارتیشن بندی نکرده بودم که باباش اومد کلی بنده خدا رو دعوا کرد منم که دیگه نگو بعد گفت تا تابستون دیگه از کامپیوتر خبری نیست بنده خدا تازه اینترنت 3ماهه گرفته بود بغض کرده بود
دلم به حالش سوخت
حالا خبیث و نامرد و ... خودتونین:)))))))

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کاملا واقعی
دوشب پیش ساعت 11 شب به 4 نفر اس دادم، ببین پیشوازم چطوره؟...اولی 1 و 40 زنگ زد، دومی 2ونیم، سومی 4، چهارمی 6...ینی حال میکنم با رفقاما،واقعا کشته مرده مرام و وقت شناسیشونم:D

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضی دخترا همچین زیر چشمشونو خط میکشن انگار قراره تو امتحان بیاد!!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
بـهـتـریـن خـاطـره ی دانـشـگـاهـیـم تـا الان...
تـرم دوم سـرکـلاس فـارسـی عـمـومـی کـه بـااسـتـادش خـیـلـی صـمـیـمـی بـودم کـل کـلـم شـد گـفـت عـبـاس اگـه تـا 3تـاشـعـرتـونـسـتـی بـاهـام ادامـه بـدی نـمـره ت 20 ،اگــه نتـونستی 9/75 میدم بهت و تا آخرترم بایدسره کلاسم هرچی ضایعت کردم ساکت باشی!!! چـنـد ثـانـیـه سـکـوت کـلاس رو گـرفـت...
ریـسـک خـیـلی بـزرگـی بـود ولـی مـنـم کـه مـغـرور و پــررررررو پـاشـدم رفـتـم پـای تـخـتـه ،هـمـه بـچـه هـا بـرام دسـت زدن !!!^_^
خـلاصـه اسـتـاد شـروع کـرد : نـقـل اسـت کـه غـیـبـت بـکـنـی مـسـئـولـی/بـا ((گـوشـتِ)) مـردارِ طـرف مـشـغـولـی/حـالا کـه حـذر نـمـی کـنی حداقل/ مـسـواک بـزن پـس از چـنـیـن مـأکـولـی
بـعـد رو بـه مـن گـفـت آقـای مـدیـره بـانـک اگـه مـی تـونـی ((گـوشـت)) بـده!!! ^_^
منـم گـفـتـم:لـب هـم لـبِ آن یـار خـوش انـدام قـدیـمـی/مـانـنـد لـبـو قـرمـز و سـوزان و صـمـیـمـی/ لـب بـود بـه انـدازه ی بـشـقـاب پـر از"گـوشـت"/ لـب بـود بـه مـقـدار غـذاهـای رژیـمـی ^_^((بـیـت از آقـای نـوری))
یـهـو گـفـتـم اسـتـاد اگـه مـی تـونـی((لـب بـده)) ،کـلاس مـنـفـجـر شـد ^_^
اسـتـاد: بـی تـاب تـر از جـان پـریـشـان درتـب/بـی خـواب تـر از گـردش هـذیـان بـرلـب/بـی رویـت روی او بـلاتـکـلـیـفـم/هـمـچـون گـل آفـتـاب گـردان در"شـب"
بـعـد رو بـه مـن گـفـت عـبـاس آقـا ((شـب )) ...^_^
مـنـم کـم نـیـاوردم گـفـتـم : شـب شـد و پـرسـتـاره / چـشـمـک بـزن دوبـاره/ بـیـا بـاهـم بـرقـصیم ،خـوشـگـلـه آتـیـش پـاره ^_^ ((بـچـه هـا کـف زمـیـن بـودن ازخـنـده ))
گـفـتـم: اسـتـادقـرایـی جـون((خـوشـگـلـه)) ...
بـا خـنـده چـنـد لـحـظـه مـکـث کـرد گـفـت مـاشـالا خـیـلی زبـون داری عـبـاس،تـسـلـیـم بـرو بـشـیـن ،نـمـره ت 20 !!! ^_^
بـچـه ها بـرام هـمـه دسـت زدن داشـتـم مـیـشـسـتـم سـرجـام یـهـو جـوگـرفـت بـلـنـد گفـتـم : گـونی گـونی پـشـگـلـه / عـبـاس آقـا خـوشـگـلـه !!! ^_^
اسـتـاده داریـم؟؟؟ (لـطـفا کـپـی نـشـه!!!)

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسرعموم اینا خونه مون بودن...بعد این پسرش 3-2 سالشه
از پله افتاد زانوش یه کوچولو زخم شد و خون اومد!
باباش بغلش کرد گفت:
الان بوسش میکنم خوب میشه!
بوسش کرد و گفت: دیدی خوب شد؟
بچه ش با گریه گفت: گه خوردی! کوو؟؟؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
مــــورد داشـتـیـم .. پــــسـر از پســـر جـزوه گـرفـتـه ...

اسـتـغـفـرالـه ..نـکـن بـرادر مـن .. نـکـن.. ایـن کـارای غـیـر اخـلاقـی چـیـه عـاخـه ؟؟؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردای انگلیسی 1 زن دارن ، 1 معشوقه .
اما معشوقه شون رو بیشتر دوست دارن .

مردای آلمانی 1 زن دارن ، 1 معشوقه .
اما زنشون رو بیشتر دوست دارن .

و اما مردای ایرانی ... 1 زن دارن ، 3 تا معشوقه ، 6 تا صیغه ای ، 7 تا دوست دختر ...
آخر سر هم ننه شون رو از همه بیشتر دوست دارن ...!!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیب به حضرت آدم كه رسید، شد هبوط !
به نیوتن كه رسید، شد كشف جاذبه زمین !
به استیوجابز كه رسید، شد اپل!
به ایرانیا كه رسید، شد تنباكو

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اتوبوس یه پسره میخواست به دختره شماره بده ، یهو پیرزنه برگشت گفت : خجالت بکش این جای خواهرته...
پسره برگشت گفت : من نباید شماره خواهرمو داشته باشم ؟!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخاستم اتاقمو جاروبرقی بکشم و در حینش آهنگم گوش کنم!ام پی ۳ مو روشن کردم شروع کردم با جدیت تمام جارو کشیدن

بعد ۵ دقیقه مامانم زد رو شونم.هدفونو در آوردم گفتم، جانم مامان؟!

گفت جارو خاموشه!!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
غضنفر ميخواد به يه انگليسي طرز تهيه دوغ ياد بده ميگه:

it is a ماست

in the مشک

after شلق و پلق شلق و پلق

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی سوال از دختر خانومایی ک شالشونو فقط میندازن رو کلیپسشون............

میخوان کلیپسشون از چشم نامحرم دور بمونه عایــــــــا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراف می کنم سال اول دانشگاه شدیدا به یکی از دخترها علاقه مند شده بودم و روم نمیشد بهش بگم ،همیشه آرزو می کردم بهش ماشین بزنه دم دانشگاه و من ببرمش بیمارستان و نجاتش بدم بلکه عاشقم شه!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم دختره ﺍﺳﻢ ﺁﻫﻨﮓ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﻌﯿﻦ ﺭﻭ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺗﻮ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺮﭺ ﮐﺮﺩﻩ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺁﻫﻨﮓ ﺟﺪﯾﺪ ﻣﻌﯿﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﺳﯿﺒﯿﻞ

sherly

عضو جدید
[QUOTE
=機械工学士;7203743]اعتراف می کنم سال اول دانشگاه شدیدا به یکی از دخترها علاقه مند شده بودم و روم نمیشد بهش بگم ،همیشه آرزو می کردم بهش ماشین بزنه دم دانشگاه و من ببرمش بیمارستان و نجاتش بدم بلکه عاشقم شه!![/QUOTE]
ینی تا این حد:biggrin:

مصومه

عضو جدید
طرف داشته خرشو میزده یکی رد میشه میگه نزن گناه داره
طرف میگه ببخشید نشناختم که از بستگانتونه
میگه نه آخه میترسم عاق والدین شی

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
به آهنگ جفر قسم راس میگیووووم
با دوستا رفتیم از کتابخونه مدرسه بهرمند شیم رفتیم دوساعت زل زدیم به کتابا مسئول کتابخونه گفت یه کتابی بردارین دو هزار تومن تخفیف میدم عاقا ما گشتیم یه کتاب پلاسیده پیدا کردیم هزار تومن هیچی دیگه یه کتاب خریدیم هزار تومنم روش گرفتیم بین پنج نفر تقسیم کردیم.