جون هر کی دوست داری کمک کن اتاقمو دیزاین کنم!!!

ever after

عضو جدید
سلام بچه ها:w36::w36::w36:
من اتاقمو دارم دیزاین میکنم و میخوام تو طراحیش از سه رنگ صورتی چرک.طوسی و مشکی استفاده کنم.تصمیم گرفتم زمینه ی رنگ دیوارها صورتی چرک باشه و از مشکی و طوسی هم روش استفاده کنم :w16:اما متاسفانه نمیدونم چطوری!مثلا دو تا خط افقی ساده روش بیارم یا یه منحنی یا یه طرح خاص یا...؟؟؟:w19:میشه کمکم کنید اگه ایده ای دارید بهم بگید یا اگه نمونه ی خاصی دارید بهم معرفی کنید لطفا لطفا لطفا؟؟؟هر کی کمک کنه: :w40::w40:راستی میخوام کفش رو موکت صورتی کنم با یه فرش پرزبلند مشکی شایدم پارکت مشکی با فرش پرز بلند صورتی؟:w20:خدااااااااااااااااااا:w06:بچه ها گناه دارم.کمکم کنید:w27::w27::w27:

esul

عضو جدید
2ta khate ofoghi hamash?
na salamati memari mikhuniha.
be nazare man az monhani estefade koni ghashang mishe.albate tarkib bandihaie mostatiliam fogholade mishe

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چنتا مجله تخصصی بگیر
مجله منزل خیلی میتونه کمکت کنه خیلی دکوراسیون ها و طرحای متنوعی داره حتما برو بگیر

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم مربعی کار کن یعنی یه قسمت از دیوار اتاقتو پر از مربع های کوچک مشکی و طوسی بکن و توهم توهم باشه و در ادامه اش مربع هارو پراکنده و کم کن
نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه؟!.....خجالت

memar_w

عضو جدید
رنگايي كه انتخاب كردي خوبه اما اگه خودت كار ميكني سعي كن تميز كار كن كيفيت كارت بره بالا . با مجله ها طرحهاي عالي ميشه كار كرد اما خودت كار كني يعني يه چيز ابتكاري باشه بهتره .البته اين نظر منه...

mina.a.s

عضو جدید
به نظر منم اگه از اشکال مربع ومستطیل به جای خط افقی استفاده کنی بهتر البته من خودم منحنی و اشکال در هم رو بیشتر میپسندم

sammi_amir

عضو جدید
salam man migam az rank tond mesle abi sir k ye khorde narnji khatish estfade kon mitoniam 2 tikash koni ye tarfsham sorati roshan

tiny memar

عضو جدید
سلام خانمي بنظرم حالا كه ميخواي خودت كار كني يه طرح قشنگ كار كن
همان صورتي چرك باشه زمينت اما دو كار ميتوني انجام بدي كه بايد طرحش را كار كني ببني كدوم بيشتر دوس داري
1. امواج كار كني كه از مشكي شروع ميشه و در نقاط تاكيد عمق پيدا كنه و به خاكستري نزديك بكشه ،اين نقاط هم ميتونن فضاهاي براي نصب تابلو يا تزيينات باشند
يا همين امواج را بصورت يك اشاره كه محو ميشه در فضاي اتاق انجام بدي با تناليته خاكستري كه خودش يه كنتراست قوي هست
2. اگر خطوط قائم ميپسندي بايد طرحت قوي تر باشه و بيشتر فكر كني من زياد نمي پسندم چون بعد از مدتي خسته كننده ميشه با خطوط منحني موافقم :redface:

طراح عزيز بشين خط بكش :D خيلي كاراي قشنگي ميشه كرد ...

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:w36::w36::w36:
من اتاقمو دارم دیزاین میکنم و میخوام تو طراحیش از سه رنگ صورتی چرک.طوسی و مشکی استفاده کنم.تصمیم گرفتم زمینه ی رنگ دیوارها صورتی چرک باشه و از مشکی و طوسی هم روش استفاده کنم :w16:اما متاسفانه نمیدونم چطوری!مثلا دو تا خط افقی ساده روش بیارم یا یه منحنی یا یه طرح خاص یا...؟؟؟:w19:میشه کمکم کنید اگه ایده ای دارید بهم بگید یا اگه نمونه ی خاصی دارید بهم معرفی کنید لطفا لطفا لطفا؟؟؟هر کی کمک کنه: :w40::w40:راستی میخوام کفش رو موکت صورتی کنم با یه فرش پرزبلند مشکی شایدم پارکت مشکی با فرش پرز بلند صورتی؟:w20:خدااااااااااااااااااا:w06:بچه ها گناه دارم.کمکم کنید:w27::w27::w27:
به نظر من فرش روی موکت جالب نیست آلرژی زا هم هست :w05:

ولی در مورد رنگات: حالا کف اتاقت مشکی باشه زیاد اشکالی نداره
ولی این رنگایی که گفتی برا اتاق خواب مناسب نیست!
چون اونجا قراره زندگی کنی:razz: ، ماکت که نیست...
طوسی که خیلی دلگیره
صورتی چرکم که خوب کدره
من خودم دیوارامو یاسی مایل به صورتی خیییییییییییلی کمرنگ کردم
چون رنگ باید شاد باشه
اگه پررنگ و تیره هم باشه دیوونه میشی :w16:
پرده و روتختی هم تنالیته از یاسی تا بنفش تا بادمجونی...

روی دیوار هم خیلی خوبه که یه طرحی باشه
ولی به رنگ کردنشم فکر کن!
فرار نیست گواش دستت بگیری که
رنگه و هزار تا بدبختی داره!!! تا اونجایی که میتونی رو دیوار چسب کاغذ بچسبون بعد رنگ که خشکید آروووووووم چسبو بکن وگرنه بیچاره میشی :wallbash:

در هر صورت موفق باشی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

*nina*

عضو جدید
يك اتاق خواب مدرن

امروزه سبك غالب بسیاری از اتاق خواب‌های معاصر، حد فاصل بین مینی‌مالیسم و تجملي است و دیگر از آن افراط در به کارگیری اشیاء خبری نیست. طراحان براي چيدمان اتاق خواب، بهترین وضعیت را براي خواب مد نظر قرار می‌دهند. اتاق خواب‌ها با استفاده از پنجره‌های بزرگ و شیشه‌های قدی، پرده‌های نیمه‌شفاف، سایه‌بان و دیگر عناصر معماری از نمای فضای سبز بیرون بهره می‌گیرند و آرامش را از طبيعت بازمي‌يابند. در اين مبحث، برخي عناصر يك اتاق خواب مدرن را با يكديگر مروز مي‌كنيم.

تخت‌خواب

• طراحان داخلی در دهه‌های اخیر طرح کلی تخت‌خواب را تغییر داده‌اند. باور غالب اين است كه هرچه ارتفاع تخت‌خواب بلندتر باشد راحت‌تر است، اما امروزه طراحان تخت را کم ارتفاع می‌گیرند. به این ترتیب به جای آنکه تخت نماد انسجام و سرسختی باشد، به عنوان یک شیء سبک به نظر مي‌آيد که فقط اندکی از سطح زمین بالاتر قرار می‌گيرد.

• امروزه ديگر کمتر طراحی اعتقاد دارد که سر تخت را حتما باید به دیوار چسباند. استفاده یا عدم استفاده از سر تخت که هنوز هم عنصری متداول و مرسوم است، مطابق ذوق و سلیقه فرد تغییر می‌کند. تکنیک‌های نورپردازی می‌توانند به جای سر تخت، نقطه کانونی در اتاق خواب به وجود بياورند.

رنگ

• براي رنگ یک اتاق خواب، بهتر است از رنگ‌های درخشان پرهیز کنیم؛ زيرا ممکن است مانع استراحت و آرامش افراد شود. اگر رنگ‌های زنده را بیشتر می‌پسندید، سایه‌های مختلف رنگ آجری در کنار رنگ کرم می‌تواند انتخاب مناسبي باشد.

• اگر به دنبال اتاق خوابی با فضای گرم سنتی و اندکی هم تجملی هستید، استفاده از رنگ‌های به‌کار رفته در صنایع دستی شرقی راه‌حل مناسبي است. رنگ‌های گرم مثل طلائی، نارنجی، قرمز و آجری كه در طرح‌های سنتی شرقی زياد ديده مي‌شود، نمایی باشکوه و گرم در دکوراسیون اتاق ايجاد مي‌كند. علاوه بر به کارگیری این رنگ‌ها، استفاده از پارچه‌های زینتی شرقی و سوزن‌دوزی نيز جذابیت اتاق خواب را دو چندان مي‌كند.

• تركیب رنگ‌های زرد و سبز در فضای اتاق خواب بسیار چشم‌نواز خواهد بود. توجه كنيد كه غالب شدن رنگ سبز بر زرد در یك اتاق نشیمن بر جذابیت و حس سرزندگی در آن می‌افزاید؛ اما در یك اتاق خواب اگر بخش زيادي از فضا به رنگ زرد باشد، آرامش ايجاد مي‌شود و غالب شدن رنگ سبز، بیش از اندازه به فضا شور و انرژی می‌بخشد.

سطوح

در طراحی اتاق خواب نه تنها انتخاب رنگ، بلكه میزان به‌كارگیری آن‌ها و سطوح مورد استفاده نيز اهمیت زيادي برخوردار است. ایجاد رابطه میان سطوح رنگی گوناگون با جزئیاتی مانند یك قاب عكس، حاشیه‌های كاغذ دیواری نصب شده به دیوار، تكرار طرح خاصی بر روی ملحفه و روبالشی‌ها یا حتی قرار دادن یك جفت آباژور یا گلدان بر روی پاتختی‌ها یا میز آرایش می‌تواند به دكوراسیون یك اتاق خواب، انسجام و هماهنگی بیشتری ببخشد.

برای اينكه يك اتاق خواب متفاوت و زيبا داشته باشيد، به ترکیب سطوح طرح‌دار نيز دقت كنيد. بهتر است سطوحی ساده و روشن براي فضای اتاق انتخاب كنيد تا چشمان‌تان به خوبي استراحت كند.

بالا