جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟

animoamir

عضو جدید
خخخخخخخخخخخخخخخ

ببخشین سلام خوب و خوش باشین

تورو خدا ، در مورد چیزی که اطلاعات ندارین چیزیم نگین بهتره !!!!

اطلاعات غلط به مردم ندین ؛ اگه بگین من اطلاعی در این مورد ندارم خیلی بهتره تا اینکه ؛

بدتر گمراهش کنین و .....

ی موضوع دیگه : زندگی عادیتون رو بکنین ، اونا بشماها کاری ندارن خیالتون راحت

animoamir

عضو جدید
:دی ....
این تفکرتون اشتباه .... چرا فکر می کنید جن میشه تصرف کرد ؟؟؟ اصولا یک رابطه دو طرف است .....

والا:|

چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشه

دوست عزیز جن تسخیر میشه ،

میدونم هضمش یکم سخته اما خب ؛

در ضمن به اینجور مسایل کاری نداشته باشین ؛ زندگی عادیتون رو بکنین

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
در هیچ صورتی ... شما اول وجود جن رو اثبات کن تا من جاهاشو واست مشخص کنم

خرافات در جایی شکل می گیرد که منطق و علمی نباشد.

animoamir

عضو جدید
در هیچ صورتی ... شما اول وجود جن رو اثبات کن تا من جاهاشو واست مشخص کنم

خرافات در جایی شکل می گیرد که منطق و علمی نباشد.

سلام

دوست عزیز اگر میخوای وجود جن برات به اثبات برسه ؛ برو کتاب قرآن رو بخون اونوقت ،

دوما : نیازی نیست شما جاهاشون رو به من نشون بدین خخخخخخخخخخ ببخشید البته

سوما : بعضی چیزا با علم و منطق اصلا جور در نمیاد ولی هستش میدونم و بهتون حق میدم هضمش سخته !

موفق باشین

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک پر مغز و معنی داری بود من که کلی کیف کردم .
واقعا متاسفم . بعضی آدما یه ذره دیر به دنیا اومدن باید قبل قرن هفدهم میلادی به دنیا می اومدن...
خرافات خرافات خرافات ول کن ملت ما نیست

آنه...

عضو جدید
تاپیک پر مغز و معنی داری بود من که کلی کیف کردم .
واقعا متاسفم . بعضی آدما یه ذره دیر به دنیا اومدن باید قبل قرن هفدهم میلادی به دنیا می اومدن...
خرافات خرافات خرافات ول کن ملت ما نیست
امیدوارم یه جن سر راهت ظاهر بشه
بعد سلامت میکنیم:D

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیدوارم یه جن سر راهت ظاهر بشه
بعد سلامت میکنیم:D
من خیلی تلاش کردم که همچین چیزی ببینم ولی نتونستم. به فرض که وجود هم داشته باشه . اینجا عالم ماده هستش و اونا مربوط به یه دنیای دیگه هستن

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

دوست عزیز اگر میخوای وجود جن برات به اثبات برسه ؛ برو کتاب قرآن رو بخون اونوقت ،

دوما : نیازی نیست شما جاهاشون رو به من نشون بدین خخخخخخخخخخ ببخشید البته

سوما : بعضی چیزا با علم و منطق اصلا جور در نمیاد ولی هستش میدونم و بهتون حق میدم هضمش سخته !

موفق باشین
خب من به شما حق میدم که جواب نداسته هارو خیلی ریلکس تقلید کنی :ی
یادمه قبلنا می گفتن حل ریاضی از فطرت انسان میاد و تنها مختص این موجوده ؛ چند سال پیش به شانپازه ها ریاضی یاد دادن !!! فطرت رفت زیر سوال !!!:huh:

جدیدا هم روح داره نقض میشه چون اثبات احساسات تماما وابسته به ترشح هورمون های مختلف در مغز هست نه پرواز در هفت اسمان:tooth:

این چی هست که اینقد هضمش سخته؟!:D

اصلا چیزی نیس که بخواد هضم بشه ؛
البته واسه کسایی که جرات خارج شدن از چهارچوب های فکری و باوری فسیل شده رو ندارن چیز خیلی خیلی مهمیه اصلا قابل توصیف نیس ؛ شما جن دیدی؟؟؟

آنه...

عضو جدید
من خیلی تلاش کردم که همچین چیزی ببینم ولی نتونستم. به فرض که وجود هم داشته باشه . اینجا عالم ماده هستش و اونا مربوط به یه دنیای دیگه هستن
وجود داره:)
اصلا چیزی نیس که بخواد هضم بشه ؛
البته واسه کسایی که جرات خارج شدن از چهارچوب های فکری و باوری فسیل شده رو ندارن چیز خیلی خیلی مهمیه اصلا قابل توصیف نیس ؛ شما جن دیدی؟؟؟

پس اگه اینطور فکرمیکنی جهان در ذهنت باید خیلی محدود باشه
یکم وسیعتر فکرکن:)

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجود داره:)

پس اگه اینطور فکرمیکنی جهان در ذهنت باید خیلی محدود باشه
یکم وسیعتر فکرکن:)
اتفاقا چون دیدم وسیعه به این چیزا اعتقادی ندارم :w05:
عامل و پاسخ چیز های غیر عادی ، ماورایی نیست ؛بلکه علمیه که هنوز کشف نشده ، همانطور که گذشتگان حرف زدن دو شخص را از فاصله ایی چند فرسخی ناممکن می دانستند انسان های کنونی نیز جواب بسیاری از ندانسته هایشان را به ماورا می سپارند چون جواب ساده و بی زحمت ست .:huh:
خوب دقت کنیم این علمه که مدام پیشرفت کرده نه جن و روح :D و برای شما منطق منطق منطق ....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن اگه ازشون بترسی میان سراقت
البته بعضیام میگن اگه نترسی میان
کلا فیفتی فیفتیه
شوما خودشو ناراحت نکن

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه نوع جن هم اخیرا تعدادشان خیلی زیاد شده و میان دزدکی تو تالار های غیر مرتبط سایت ها ، تاپیکهای تبلیغاتی میذارن.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجود داره ولی به قول دوستمون تو صفحات قبل، زندگی عادیتونو کنید بابا. هرکی بره پی این چیزا آدم بدی میشه. خخ