جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با چشمای خودم ندیدم ولی دائیم که توو عمرش یه بار هم دروغ نگفته، تعریف میکرد یه بار نزدیکای چله‌ی زمستون بوده و هوا هم خیلی سرد بوده، رفته در بالکون رو از پشت بوم ببنده، دید یه جنه بهش میگه خجالت بکشید مهندسا خرافات هم حدی داره، آی خودم ندیدم خالم دیده، ندیدم ولی مطمئنم هست، پسر عموی خالم جنی شده بود تخم موش بهش دادن درست شد و ... هر وقت با چشمای خودتون دیدم در خدمتم

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطی به الاغ بودن نداره وقتی در تصرف طرفه باید به حرفاش گوش کنه دیگه و هرچی بخواد فراهم کنه

منظوزم از پست قبلی این بود که خیلی دور از ذهنه که طرف معتادشده و از کار بیکار...بخاطر اینکه جن داره

شاید تو توهم خودش بوده گفته جن دارم
:دی ....
این تفکرتون اشتباه .... چرا فکر می کنید جن میشه تصرف کرد ؟؟؟ اصولا یک رابطه دو طرف است .....
والا:|
منم با چشمای خودم ندیدم ولی دائیم که توو عمرش یه بار هم دروغ نگفته، تعریف میکرد یه بار نزدیکای چله‌ی زمستون بوده و هوا هم خیلی سرد بوده، رفته در بالکون رو از پشت بوم ببنده، دید یه جنه بهش میگه خجالت بکشید مهندسا خرافات هم حدی داره، آی خودم ندیدم خالم دیده، ندیدم ولی مطمئنم هست، پسر عموی خالم جنی شده بود تخم موش بهش دادن درست شد و ... هر وقت با چشمای خودتون دیدم در خدمتم
چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشه

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
جن در قرآن اومده و وجود داره...
من این سوال را مطرح میکنم
آیا تا بحال جن را دیدید اونم از نوع خانومش؟؟؟؟؟؟؟
در روستای ما جن را توسط قیر مالیدن بر زین اسب گرفتن
کاملا هم حقیقت داره;)
یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.
در روستای ما هم جنا اکس پارتی زده بودن، کاملا هم حقیقت داره;) البته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایه‌ی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفن‌تر گرفته.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.
در روستای ما هم جنا اکس پارتی زده بودن، کاملا هم حقیقت داره;) البته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایه‌ی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفن‌تر گرفته.
چه روستای باحالی دارین ...میشه منم بیام اونجا ؟:| ..... میخوام تو پارتیشون برقصم :| ....

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشه
کجا فعل اشتباه استفاده کردم؟ همشو درست نوشتم دیگه. نکنه اینجاش رو اشتباه خوندی که "یه جن بهش میگه: خجالت بکشید مهندسا"؟ بعدش هم نقل قول‌های ملت رو گفتم که میگن "خودم ندیدم ولی خالم دیده" یا "ندیدم ولی مطمئن هستم وجود داره"، "فلانی جنی شده بود، بردند پیش فلان جادوگر یه وردی خوند که جنه سوسک شد". الان رفع ابهام نگارشی شد؟
با علم مقایسه نمیکنم ولی دلیل قانع کننده که سهله، دلیل قانع نکننده هم براش پیدا میکنم که لااقل من رو 2 به شک کنه.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:دی ....
این تفکرتون اشتباه .... چرا فکر می کنید جن میشه تصرف کرد ؟؟؟ اصولا یک رابطه دو طرف است .....

یعنی این اقا هم برا جن ها کار انجام داده؟؟اون گفته من جن دارم که کار واسم انجان میدن...یه جور رابطه مث ارباب و زیردستاش

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه روستای باحالی دارین ...میشه منم بیام اونجا ؟:| ..... میخوام تو پارتیشون برقصم :| ....
نه اشباح تووش رفت و آمد دارن غریبه راه نمیدن. یکی با لباس مبدل رفته بود، فهمیدند و فوَقَعَ ما وَقَعَ :D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا فعل اشتباه استفاده کردم؟ همشو درست نوشتم دیگه. نکنه اینجاش رو اشتباه خوندی که "یه جن بهش میگه: خجالت بکشید مهندسا"؟ بعدش هم نقل قول‌های ملت رو گفتم که میگن "خودم ندیدم ولی خالم دیده" یا "ندیدم ولی مطمئن هستم وجود داره"، "فلانی جنی شده بود، بردند پیش فلان جادوگر یه وردی خوند که جنه سوسک شد". الان رفع ابهام نگارشی شد؟
با علم مقایسه نمیکنم ولی دلیل قانع کننده که سهله، دلیل قانع نکننده هم براش پیدا میکنم که لااقل من رو 2 به شک کنه.
بیا پیش خودم ببرمت یه جاهایی که دلیل قانه کننده بیابی....بچه کجاییی؟؟؟؟
جمله آخرت ...فعل اشتباه به کار بردی نمره ات میشه 19:|
یعنی این اقا هم برا جن ها کار انجام داده؟؟اون گفته من جن دارم که کار واسم انجان میدن...یه جور رابطه مث ارباب و زیردستاش
تقریبا ....
یه جورایی ....
نه اشباح تووش رفت و آمد دارن غریبه راه نمیدن. یکی با لباس مبدل رفته بود، فهمیدند و فوَقَعَ ما وَقَعَ :D
ای بابا .... چقدر حسودن :| ...یه پارتی بودا :|

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اولا سلام
دوما من شوخی نکردم کاملا جدی عرض نمودم.
شما اگه نمیترسی برنامتو تنظیم کن تا به اتفاق هم بریم از نزدیک شاهد ماجرا باشی;)

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میدیدم...با کمک یکی از دوستای همسرم تونستم از خودم دورشون کنم..:cool:
این بحث ها نشه خیلی بهتره..

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا سلام
دوما من شوخی نکردم کاملا جدی عرض نمودم.
شما اگه نمیترسی برنامتو تنظیم کن تا به اتفاق هم بریم از نزدیک شاهد ماجرا باشی;)
ها آره پایه‌م. سرم خلوت شه حتماً.

میگفتم این دختر جن زده‌ست کسی حرفمو باور نمیکرد :cool:

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم مث شما یه زمانی از زندگیم این طوری بودم ...انقد ترس داشتم ک میترسیدم تنهایی تو خونه بخوابم..
اصلا بحث خرافات نیست ..
بار اول ک برام اتفاق افتاد فک نمیکردم چنین چیزی باشه ..بعدش متوجه شدم ..
خانم و آقای مهندس خوب اگه تا حالا واست چنین اتفاقاتی نیافتاده ک خدا رو شکر امیدوارم هیچ وقت آرامشت به هم نریزه ...
اما خیلی خوبه ک فکر نکینید دیگران خرافی هستن یا هر چیز دیگه ای ..
دوست خوبم جن وانس همون طور ک تو پست اول هم هست از اتش وخاک آفریده شدن ..
خدا اینو برامون گفته ..
پس اگه میشه بحث اعتقادو بزارین کنار ..یه کم اطلاعات برا یه آدم بالغ بد نیس ..

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه من قدرت دیدنشون ندارم:mad:....
شما اگه دلتون میخواد و ممکنه یکم در مورد شکل ظاهری که میدیدید بگید...
توی دوران نامزدی تون بود ؟ یا بعد از ازدواج ؟:|

الان نامزدیم...مربوط به چند ماه پیشه..
من چهرشونو یکی دو بار دیدم که خیلی واضح نبود مثل خودمون.. حاله ای از انسان که یا کاملا سفید بود یا مشکی همیشه هم دنالم بود حتی تو اشپزخونه میومد کنارم رو صندلی میشست..:D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مث شما یه زمانی از زندگیم این طوری بودم ...انقد ترس داشتم ک میترسیدم تنهایی تو خونه بخوابم..
اصلا بحث خرافات نیست ..
بار اول ک برام اتفاق افتاد فک نمیکردم چنین چیزی باشه ..بعدش متوجه شدم ..
خانم و آقای مهندس خوب اگه تا حالا واست چنین اتفاقاتی نیافتاده ک خدا رو شکر امیدوارم هیچ وقت آرامشت به هم نریزه ...
اما خیلی خوبه ک فکر نکینید دیگران خرافی هستن یا هر چیز دیگه ای ..
دوست خوبم جن وانس همون طور ک تو پست اول هم هست از اتش وخاک آفریده شدن ..
خدا اینو برامون گفته ..
پس اگه میشه بحث اعتقادو بزارین کنار ..یه کم اطلاعات برا یه آدم بالغ بد نیس ..
شما هم اطلاعات بگذارید.... قیافه ...چیز مشخص ....

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چهرشونو یکی دو بار دیدم که خیلی واضح نبود مثل خودمون.. حاله ای از انسان که یا کاملا سفید بود یا مشکی همیشه هم دنالم بود حتی تو اشپزخونه میومد کنارم رو صندلی میشست..:D
اینجا باید از بچه ها به زور اطلاعات کشید .....یکم توضیحات بیشتر خب ... هاله یا خود انسان .... منظورت از هاله چیه :| ....زن بود یا مرد ...سعی می کرد باهات ارتباط برقرار کنه ؟:|

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بنظرت دلیلش چی بود که می دیدیشون؟ اذیت می شدی؟چجور بود

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا باید از بچه ها به زور اطلاعات کشید .....یکم توضیحات بیشتر خب ... هاله یا خود انسان .... منظورت از هاله چیه :| ....زن بود یا مرد ...سعی می کرد باهات ارتباط برقرار کنه ؟:|
الان اگه اینجا بگم ممکنه یه عده دوباره جبهه بگیرن و باقی قضایا ...
وگرنه من ادمی نیستم اطلاعات ندم پرشین به جون خودم ...:cool:

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی یکی مثل یه انسان از کنارت رد میشه بدون اینکه بتونی چهرشو ببینی..کسی که بهم کمک کرد ..گفت پیرزنه که بهشون عجوزه میگنو باقیه قضایااااااااا..........

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظرت دلیلش چی بود که می دیدیشون؟ اذیت می شدی؟چجور بود

قضیش به اجدادم برمیگرده عزیزم..
اوایل بیش اندازه میترسیدم تا حدی که تنها با اسانسور پایین نمیرفتم باید یکی باهام میومد...واسم عادت شد کم کم ولی از نوع بدش جوریکه زندگیم داشت مختل میشد..امیر (همسرم)به کمک یکی از اشناهاش که علوم ماورا میخوند کمکم کرد.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان اگه اینجا بگم ممکنه یه عده دوباره جبهه بگیرن و باقی قضایا ...
وگرنه من ادمی نیستم اطلاعات ندم پرشین به جون خودم ...:cool:
خب برام پیام کن .....فقط میخوام داده هام با هم مقایسه کنم ....اگر ایراد نداره منطقه زندگیت هم بگو :|
یعنی یکی مثل یه انسان از کنارت رد میشه بدون اینکه بتونی چهرشو ببینی..کسی که بهم کمک کرد ..گفت پیرزنه که بهشون عجوزه میگنو باقیه قضایااااااااا..........
میشه یه پل ارتباطی با همین دوست همسرت که بهت کمک کرد برا من برقرار کنی :| ..... منم با این علوم آشنام ....
قضیش به اجدادم برمیگرده عزیزم..
اوایل بیش اندازه میترسیدم تا حدی که تنها با اسانسور پایین نمیرفتم باید یکی باهام میومد...واسم عادت شد کم کم ولی از نوع بدش جوریکه زندگیم داشت مختل میشد..امیر (همسرم)به کمک یکی از اشناهاش که علوم ماورا میخوند کمکم کرد.
جواب اولی رو دوم میگذارم دومی رو اول .... آها ....خب بیشتر بگو ...بازم بگو :|

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب برام پیام کن .....فقط میخوام داده هام با هم مقایسه کنم ....اگر ایراد نداره منطقه زندگیت هم بگو :|

میشه یه پل ارتباطی با همین دوست همسرت که بهت کمک کرد برا من برقرار کنی :| ..... منم با این علوم آشنام ....

جواب اولی رو دوم میگذارم دومی رو اول .... آها ....خب بیشتر بگو ...بازم بگو :|

راستش دوست جان نمیشه...یه جورایی میشه گفت این اقا با گروه دراویشم در ارتباطه..نامو نشونشونو به کسی نمیدن..اینو امیر از بچگی باهاش دوست بود میشناستش...و الا واسم کاری نمیکرد..
دیگه چی بگم دوست دارید عایا؟:D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش دوست جان نمیشه...یه جورایی میشه گفت این اقا با گروه دراویشم در ارتباطه..نامو نشونشونو به کسی نمیدن..اینو امیر از بچگی باهاش دوست بود میشناستش...و الا واسم کاری نمیکرد..
دیگه چی بگم دوست دارید عایا؟:D
عجب :| ....
خوبه همین یک خط دادنتون هم خوب بود ....
هیچی دیگه ....
اگه اطلاعات بیشتری در موردش داری بگو ...مثلا اون عجوزه که گفتی یعنی چی ؟ شاخه ای از جن ها بود ؟؟ کدوم قبیله ...البته اگه میدونی این ها رو

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اخر شبی چه از چه تاپیکی دیدن کردم.........خخخخخخخ:biggrin:

خوف تمام وجودمو گرفتههههه:D