جمهوری خواه یا دموکرات؟

hot849

عضو جدید
سلام دوستان

اول از همه به مدیران سایت عرض می کنم که این تایپیک سیاسی نیست و فقط جنبه نظر سنجی دارد!:)
(با سلام مخصوص به آقای پیرجو)
اما بعد:

دوستان ، دوست دارید در انتخابات میان دوره مجالس آمریکا جمهوری خواه ها برنده بشوند یا دموکرات ها؟

من که خودم از دوران بچگی از جمهوری خواه ها خوشم می آمد. اساسا احساس می کنم که ژن جناح راست تو بدن من وجود داره- (حتی تو ایران تا قبل از انتخابات و ورود مهندس به آن من خودم را یک اصول گرا بشمار می آوردم که البته بعد از انتخابات بکل عوض شدم).:cry::(:mad:

نظر شما چیه؟ اصلا برایتان مهم است یا نه؟
شاید اگر جمهوری خواهان رای بیاورند، یک عده اینطرف بخودشون بیایند و از بدوبیراه گفتن به مردم دست بردارند. (ببینید به کجا رسیدیم که چشم امیدمان به آمریکایی ها شده که البته باز هم ثمری نداره)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصولا چشم امید داشتن به کشورای دیگه مخصوصا کشوری که فقط به منافع خودش فکر میکنه کمی ناجوره
اونم کی امریکا که ولش میکنی به اینور اونور دنیا حمله میکنه
از ویتنام بگیر تا افغانستانو ...... تا عراق و ایرانو هر جای دیگه تو هر گوشه دنیا
این جمهوری خواهو دموکراتم هیچ فرقی با هم ندارد
اینا بازیای سیاسیه که سر مردمو کلاه میذارن
اینا همشون تا عضو تشکیلات فراماسونری نباشن نمیتونن پیروز بشن

– هیلاری کلینتون: خانم هیلاری کلینتون گرچه به دلیل زن بودنش نمی تواند عضو فراماسونری باشد (زیرا گروههای فراماسونری (Freemasonary & Masonry) زنان را به عضویت خود نمی پذیرند)،اما خانم کلینتون عضو سایر گروههای مخفی همچون ایلومیناتی (Illuminati) و گروههای سری (Secret Society) می باشد
اوباما هم که وضعیتش مشخصه دیگه
تو سایت رسمی خود اوباما هم این قضایا نوشته شده

hot849

عضو جدید
اصولا چشم امید داشتن به کشورای دیگه مخصوصا کشوری که فقط به منافع خودش فکر میکنه کمی ناجوره
اونم کی امریکا که ولش میکنی به اینور اونور دنیا حمله میکنه
از ویتنام بگیر تا افغانستانو ...... تا عراق و ایرانو هر جای دیگه تو هر گوشه دنیا
این جمهوری خواهو دموکراتم هیچ فرقی با هم ندارد
اینا بازیای سیاسیه که سر مردمو کلاه میذارن
اینا همشون تا عضو تشکیلات فراماسونری نباشن نمیتونن پیروز بشن

– هیلاری کلینتون: خانم هیلاری کلینتون گرچه به دلیل زن بودنش نمی تواند عضو فراماسونری باشد (زیرا گروههای فراماسونری (Freemasonary & Masonry) زنان را به عضویت خود نمی پذیرند)،اما خانم کلینتون عضو سایر گروههای مخفی همچون ایلومیناتی (Illuminati) و گروههای سری (Secret Society) می باشد
اوباما هم که وضعیتش مشخصه دیگه
تو سایت رسمی خود اوباما هم این قضایا نوشته شده

اما هرچه که هستند انسان های مودبی هستند
نه مردم خودشون را خس و خاشاک و ویروس و .... می خوانند ونه به ریسس جمهور کشور دیگر کاکا سیاه می گویند

ضمناا فکر می کنید اگر آمریکای جمهوری خواه زمان جرج بوش نبود طالبان و صدام همین جوری گور بگور می شدند.
بعدش هم اگر ایران و عربستان و سوریه اجازه ورود سلاح و نیروهای مختلف( شما بخوان تروریست) را به عراق نمی دادند ، عراق این جوری دچار مشکل نمی شد. فکر می کنید همین الان چرا دولت عراق تشکیل نمیشه( یعنی نشده)؟
یا مثلا ایران اصلا و ابدا کاری بکار افغانستان نداره؟ حامد کرزای هم حرف مفت زده که از ایران پول می گرفتند؟

برادر من نمیشود که ما در اوصاع داخلی کشور های دیگر از لبنان گرفته تا آمریکای جنوبی دخالت کنیم و بعد همین کار را برای دیگران زشت بدانیم. اگر کار بدی است برای همه بد است.

نهایتا شاید حرف شما درست باشد ولی روش جمهوری خواهها با دموکرات ها فرق می کند.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز من اینجا فقط درباره آمریکا نظر میدم که بحث منحرف نشه وگرنه برای اون بالایی ها هم جواب دارم
نهایتا شاید حرف شما درست باشد ولی روش جمهوری خواهها با دموکرات ها فرق می کند.
نه ،به نظر من اصلا فرقی نداره
اینا که نمیاد یه روزه برنامه ریزی کنن
برنامه ریزیها از سالها پیش صورت گرفته و منطبق با اون برنامه میرن جلو،هیچ فرقیم نداره که جمهوری خواه باشن یا دموکرات

*Essi*

اخراجی موقت
تو آمریکا یک حزب سومی هم به غیر از دموکرات و جمهوری خواه وجود داره،که معمولا خیلی کم رای میاره.

این حزب به حزب سبـــز ایالات متحده معروف است.

من اگه تو آمریکا بودم،همیشه به آن حزب سوم رای میدادم.

میتوانید به منبع زیر مراجعه کنید.
http://fa.wikipedia.org/wiki/حزب_سبز_ایالات_متحده

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اصلان برام مهم نیست چون جفتشون یه ....
برای اثبات هم کافیه به عملکرد رییس جمهور ها نگاه کنید (نمونه بارزش همین دو تای قبلی)
این چرندیاتو می خورونن به خورد مردم تا ملت باورشون بشه که آمریکا دو حزبه و .....
این کثافتا هیچ فرقی با هم نمی کنند
همشون یه ...
خلاصه اینکه چه این و چه اون فرقی نداره
.
.
و البته برای شما بسیار متاسفم که دست به دامان..
اگر هم بمیرم حاضر به این کار نیستم و خودم را دست به دامان شیطان کنم
در دست به دامانی موفق باشی

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

اول از همه به مدیران سایت عرض می کنم که این تایپیک سیاسی نیست و فقط جنبه نظر سنجی دارد!:)
(با سلام مخصوص به آقای پیرجو)
اما بعد:

دوستان ، دوست دارید در انتخابات میان دوره مجالس آمریکا جمهوری خواه ها برنده بشوند یا دموکرات ها؟

من که خودم از دوران بچگی از جمهوری خواه ها خوشم می آمد. اساسا احساس می کنم که ژن جناح راست تو بدن من وجود داره- (حتی تو ایران تا قبل از انتخابات و ورود مهندس به آن من خودم را یک اصول گرا بشمار می آوردم که البته بعد از انتخابات بکل عوض شدم).:cry::(:mad:

نظر شما چیه؟ اصلا برایتان مهم است یا نه؟
شاید اگر جمهوری خواهان رای بیاورند، یک عده اینطرف بخودشون بیایند و از بدوبیراه گفتن به مردم دست بردارند. (ببینید به کجا رسیدیم که چشم امیدمان به آمریکایی ها شده که البته باز هم ثمری نداره)
چه ربطی به ما داره ؟

hot849

عضو جدید
چه ربطی به ما داره ؟

ربطش این است که اگر بخواهند دهنمون را سرویس می کنند یا یک چیز تو همین مایه ها!:cry::eek::(

به تاریخ آمریکا که نگاه بکنید، خواهید دید که lمعمولا جنگ های بزرگ آمریکا را دموکرات ها شروع کردند(جنگ ویتنام-جنگ های اول و دوم جهانی - جنگ یوگسلاوی و ....):mad: و زمینه سازی برای کودتا یا سقوط دولت ها را جمهوری خواهان برنامه ریزی کردند( مصدق - آلنده - گورباچف و ...):cool:

ضمنا اگر ربطی به ما نداره پس چرا 30 سال است دارند می گویند مرگ بر آمریکا:biggrin:

آخرین ویرایش:

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در امریکا چون مردم بر خودشون حکومت میکنند راحت همیشه بهترین انتخاب رو میکنند/ همیشه افرادی هستند که افکار نو دارند و آزادانه صرف نظر از هیچ گونه ایدولوژی دینی یا سیاسی میتونند حرف خودشون رو بزنند و مردم هم با شناختی که از سیستم شون دارند بهترین انتخاب رو میکنند/ خوب بی جهت هم نیست پیشرفته ترین کشور جهان شده/ به نظر من چه دمکرات چه جمهوری خواه بخاطر اینکه مردم امریکا انتخاب کننده هستند و حتی ناظر های بین المللی نظارت داره بر انتخابات و مردم امریکا و همه نامزدها راحت میتونند بدون اینکه پیرو کسی باشند حرفاشون رو بزنند و عمل کنند میتونه بهترین انتخاب باشه/ ولی من شخصا اگه امریکایی بودم به جمهوری خواهان رای میدادم چون در دوران اونها کشورهای دیکتاتوری بیشتری از یوغ بیشرفان و بی ناموسان و خود را خدا دانستگان نجات پیدا کرده/

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکدوم که رای بیارن، اون گروهی که سیاست های اصلی رو تعیین میکنه یکسانه و تغییری در سیاست های اصلی آمریکا ایجاد نخواهد شد....

همین چند روز پیش اوباما گفت باید یمن رو اشغال کنیم به خاطر القاعده(با این مضمون) همون حرفی که بوش زد و افغانستان رو گرفت...

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرکدوم که رای بیارن، اون گروهی که سیاست های اصلی رو تعیین میکنه یکسانه و تغییری در سیاست های اصلی آمریکا ایجاد نخواهد شد....

همین چند روز پیش اوباما گفت باید یمن رو اشغال کنیم به خاطر القاعده(با این مضمون) همون حرفی که بوش زد و افغانستان رو گرفت...

به نفع مملکتش حق داره هر کاری میخوات بکنه/ همونجور که ما حق داریم به نفع حزب الله و حماس هر کاری حق داریم بکنیم

hot849

عضو جدید
در امریکا چون مردم بر خودشون حکومت میکنند راحت همیشه بهترین انتخاب رو میکنند/ همیشه افرادی هستند که افکار نو دارند و آزادانه صرف نظر از هیچ گونه ایدولوژی دینی یا سیاسی میتونند حرف خودشون رو بزنند و مردم هم با شناختی که از سیستم شون دارند بهترین انتخاب رو میکنند/ خوب بی جهت هم نیست پیشرفته ترین کشور جهان شده/ به نظر من چه دمکرات چه جمهوری خواه بخاطر اینکه مردم امریکا انتخاب کننده هستند و حتی ناظر های بین المللی نظارت داره بر انتخابات و مردم امریکا و همه نامزدها راحت میتونند بدون اینکه پیرو کسی باشند حرفاشون رو بزنند و عمل کنند میتونه بهترین انتخاب باشه/ ولی من شخصا اگه امریکایی بودم به جمهوری خواهان رای میدادم چون در دوران اونها کشورهای دیکتاتوری بیشتری از یوغ بیشرفان و بی ناموسان و خود را خدا دانستگان نجات پیدا کرده/

:w17::w17::w17::w17::w17::w17:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نفع مملکتش حق داره هر کاری میخوات بکنه/ همونجور که ما حق داریم به نفع حزب الله و حماس هر کاری حق داریم بکنیم
تکلیف ما رو مشخص کن اقا سعید، بلاخره حمایت از حزب الله و حماس خوبه یا نه؟

ضمن اینکه خوب بکنه، مگه من گفتم نکنه!!!!!!!!!! سوال بود دموکرات یا جمهوری خواه من گفتم فرق نمی کنه چون گروه اصلی اون پشت صحنه است و اون تغییری نمی کنه...

hot849

عضو جدید

ضمن اینکه خوب بکنه، مگه من گفتم نکنه!!!!!!!!!! سوال بود دموکرات یا جمهوری خواه من گفتم فرق نمی کنه چون گروه اصلی اون پشت صحنه است و اون تغییری نمی کنه...

حمایت کردن اگر به درخواست خودشان باشد و منافع ایران لحاظ شود خوب است اما به بردگی گرفتن و سو استفاده کردن از بدبختی دیگران پست ترین کار ممکن است

ضمنا شما تا حالا چند بار پشت صحنه را دیده اید که می فرمایید گروه اصلی تصمیم گیرنده آن پشت است - اگر خبر داری، یکمش هم به ما نشان بده!!1:D

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمایت کردن اگر به درخواست خودشان باشد و منافع ایران لحاظ شود خوب است اما به بردگی گرفتن و سو استفاده کردن از بدبختی دیگران پست ترین کار ممکن است

ضمنا شما تا حالا چند بار آن گروه پشت صحنه را دیده اید که می فرمایید گروه اصلی تصمیم گیرنده آن پشت است :D
پس سخنرانی سید حسن نصرالله را در حضور احمدی نژآد بخوانید که گفت تمتم کمک ها با درخواست خودمان است، منافع ایران هم لحاظ میشه و شده، این سوء استفاده نیست، کمکه، ایران حامی اینها نباشه کی میخاد حامشون باشه؟ عربستان؟ مصر؟ کجا؟

پس شاید اخبار رو دقیق پیگیری نمی کنید که جواب پس دادن های اوباما و روسای جمهوری آمریکا به آیپک و همینطور نقشه های گروه بیلدربرگ رو نمی بینید....

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
حزب t party هم داره خطرناک میشه.
جز جمهوری خواه ها حساب میشند ولی خیلی تندرو تر هستند.

شخصا طرفدار دموکرات هستم.چون جمهوری خواه بیشتر مذهبی هستند و قدیمی فکر میکنند.و بیشتر در ایالات جنوبی و سنتی امریکا طرفدار دارند.طرفدار جنگ هم هستند.
ولی خوبی که دارند .این هست که رو در رو میجنگند.
ولی دموکرات ها با پنبه سر میبرند.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه جا ایران نیست.
در ضمن تفاوت سیاست ها نباید فرقش در اهداف شما بشه.
یکی از تفاوت هایش همین گیری بود که به اسرائیل داد.
مطمئن باش هرگز این اتفاق در دوره جرج بوش نمیوافتاد.
به امید روزی که ایران هم روز بتونه به دموکراسی امریکا برسه.

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس سخنرانی سید حسن نصرالله را در حضور احمدی نژآد بخوانید که گفت تمتم کمک ها با درخواست خودمان است، منافع ایران هم لحاظ میشه و شده، این سوء استفاده نیست، کمکه، ایران حامی اینها نباشه کی میخاد حامشون باشه؟ عربستان؟ مصر؟ کجا؟

پس شاید اخبار رو دقیق پیگیری نمی کنید که جواب پس دادن های اوباما و روسای جمهوری آمریکا به آیپک و همینطور نقشه های گروه بیلدربرگ رو نمی بینید....

اصلا نصرالله بدون کمک ایران میتونه نعش کشی هم بکنه که بگه ما خودمون از ایران کمک میخواهیم/ اصلا بانی حزب الله ایران بود/ منافع ایران کجا بود/ منافع ایران اینکه با اسراییل دوست باشه و با مشکلات اسراییل از امریکا و غرب پوئن بگیره/ گذشته از منافع علمی وتسلیحاتی که برای ایران داره/ اسرائیل یک کشور پیشرفته است/ و گرنه که عرب سوسمار خور جرات نمیکرد بگه خلیج عربی/

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جا ایران نیست.
در ضمن تفاوت سیاست ها نباید فرقش در اهداف شما بشه.
یکی از تفاوت هایش همین گیری بود که به اسرائیل داد.
مطمئن باش هرگز این اتفاق در دوره جرج بوش نمیوافتاد.
به امید روزی که ایران هم روز بتونه به دموکراسی امریکا برسه.
گیر به اسراییل داد؟
چه گیری به اسراییل داد؟

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منظور از ما , مردم ایران و کشور ایران نبود

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا نصرالله بدون کمک ایران میتونه نعش کشی هم بکنه که بگه ما خودمون از ایران کمک میخواهیم/ اصلا بانی حزب الله ایران بود/ منفاع ایران کجا بود/ منافع ایران اینکه با اسراییل دوست باشه و با مشکلات اسراییل از امریکا و غرب پوئن بگیره/ گذشته از منافع علمی وتسلیحاتی که برای ایران داره/ اسرائیل یک کشور پیشرفته است/ و گرنه که عرب سوسمار خور جرات نمیکرد بگه خلیج عربی/
شما که باز وجدان و شرف و غیرتتون رو دادید دست دیگران که بفرستنش هوا!!!

خودتون میگید اسراییل ظالم و وحشیه، دوست اسراییل بشه؟
طرح خاورمیانه بزرگ رو عمه حان من ریخته بود که همه کشورهای عربی رو یه دست کنه...؟

حرفایی که میزنید برمیگرده به تفاوت در ایدئولوژِ ها که شما منافع علمی و تسلیحاتی رو با دوستی با یک رژِم ظالم می خاید به دست بیارید، ایدئولوژی اسلامی این رو ننگ میدونه ، مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت هستش...

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

البته باید اینجا متذکر بشم گروه خاصی سیاست های اصلی رو تعیین نمیکنه و اونجا اصول و برنامه ها از پیش تعیین شده هست و دولت وقت فقط گرداننده امور طبق برنامه هستن نه طبق سلیقه شخص یا گروه خاصی. در واقع میشه گفت مثل مملکت ما نیست که وقتی یه نفر میاد روی کار کلا سلیقه خودش رو اعمال میکنه و برنامه های شخص قبل رو از نوع زیر رو میکنه و تا بیاد جا بیفته دوره اش به سر رسیده و نفر بعد هم همه روال قبلی رو بر هم میزنه و این هزینه رو ملت میپردازن. البته اشخاصی هم هستن که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تو سلایق دولتمدارانمون سلایق خودشون رو با توجه به مقتضیات نفوذی که گاها خودشون برای خودشون ایجاد کردن اعمال میکنن و باز هم تبعات این آشفته بازار برای ملت هست.

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما که باز وجدان و شرف و غیرتتون رو دادید دست دیگران که بفرستنش هوا!!!

خودتون میگید اسراییل ظالم و وحشیه، دوست اسراییل بشه؟
طرح خاورمیانه بزرگ رو عمه حان من ریخته بود که همه کشورهای عربی رو یه دست کنه...؟

حرفایی که میزنید برمیگرده به تفاوت در ایدئولوژِ ها که شما منافع علمی و تسلیحاتی رو با دوستی با یک رژِم ظالم می خاید به دست بیارید، ایدئولوژی اسلامی این رو ننگ میدونه ، مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت هستش...
داداش میشه با اسراییل دوست بود و دستی هم به سر گوش فلسطینی ها کشید مثل دیگران/ حالا این 60 سال برای فلسطینی ها خوب بوده/ اخرش مگه ما زورمون به غرب میچربه/ از غربی ها پوئن میگیریم و در مذاکرات از تشکیل دولت فلسطینی حمایت میکنیم/ به گور پدر عربها هم میخندیم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته باید اینجا متذکر بشم گروه خاصی سیاست های اصلی رو تعیین نمیکنه و اونجا اصول و برنامه ها از پیش تعیین شده هست و دولت وقت فقط گرداننده امور طبق برنامه هستن نه طبق سلیقه شخص یا گروه خاصی. در واقع میشه گفت مثل مملکت ما نیست که وقتی یه نفر میاد روی کار کلا سلیقه خودش رو اعمال میکنه و برنامه های شخص قبل رو از نوع زیر رو میکنه و تا بیاد جا بیفته دوره اش به سر رسیده و نفر بعد هم همه روال قبلی رو بر هم میزنه و این هزینه رو ملت میپردازن. البته اشخاصی هم هستن که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تو سلایق دولتمدارانمون سلایق خودشون رو با توجه به مقتضیات نفوذی که گاها خودشون برای خودشون ایجاد کردن اعمال میکنن و باز هم تبعات این آشفته بازار برای ملت هست.
چرا ابوالفضل جان، همون سیاست های اصلی توسط گروه هایی که بی ربط به آیپک و بیلدربرگ هستند تعیین می کنند، گزارش دادنهای روسای جمهور آمریکا به آیپک رو نشندیدی؟
با بقیه صحبت هات هم موافقم، اینجا منافع حزبی از منافع ملی بالاتره، البته احزاب کم و زیاد دارن در این خصیصه ....

داداش میشه با اسراییل دوست بود و دستی هم به سر گوش فلسطینی ها کشید مثل دیگران/ حالا این 60 سال برای فلسطینی ها خوب بوده/ اخرش مگه ما زورمون به غرب میچربه/ از غربی ها پوئن میگیریم و در مذاکرات از تشکیل دولت فلسطینی حمایت میکنیم/ به گور پدر عربها هم میخندیم
عرض کردم خدمتتون، صحبت هایی که میزنید از ایدئولوژیتون ناشی میشه که بحث مفصلی می طلبه که آیا باید با یک رژیم خونخوار معامله داشت یا باید بایکوتش کرد، به هر قیمتی...
با اسراییل دوست باشی به فلسطینی ها هم کمک کنی؟!!!!! چه سیاست جالبی میشه، کاملاً سیاست مزورانه ای هستش...
فرمودید دولت فلسطینی، گویا اساساً خبر ندارید اسراییل به هیچ صراطی مستقیم نیست، جای دیگم ازتون پرسیدم، جواب ندادید، بازهم می پرسم، چرا گفتگوهای صلح اخیر به نتیجه نرسید؟

ما یعنی هر کی غیر از ما

شما شناسنامه ایرانی خود را پاره کن تا ما بشوی
شناسنامه ایرانیم رو پاره کنم؟
شما مگه پاره کردید؟
اگر قراره با پاره کردن شناسنامه ایرانی بیام جزو شما، هیچ وقت اینکارو نمیکینم...

شاید هم من منظورتونو بد فهمیدم و چیز دیگه ای مد نظرتون بوده...
در ضمن اون جمله رو یک نفر دیگه گفت، شما منظورش رو فهمیدی؟

خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
یه چیزی که میگید پاش واستید...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل این که خبر ها بهت نمیرسه.
این همه جنگ و درگیری تو مجلس امریکا بین دموکرات ها و جمهوری خواه ها را ندیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه جان خودم خبرهاشو میشه بذاری؟؟؟
نتایجش رو هم بذار که چه تاثیری در اسراییل داشته تا بهت بگم چرا گیر دادن...

بالا