بی احساس و بی عاطفه بودن ، انسان را از واقعیت دور میکند امیر احساسات باشیم ، نه اسیر آن . . .
J JASMIN.S کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 11, 2012 #2,191 بی احساس و بی عاطفه بودن ، انسان را از واقعیت دور میکند امیر احساسات باشیم ، نه اسیر آن . . .
J JASMIN.S کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 11, 2012 #2,192 گــاه در زنـدگـی ، موقعیت هایی پــیش مــی آیــد کــه انسان بـایـد تــاوان دعـاهــای مــستجاب شده خــود را بپــردازد . . .
گــاه در زنـدگـی ، موقعیت هایی پــیش مــی آیــد کــه انسان بـایـد تــاوان دعـاهــای مــستجاب شده خــود را بپــردازد . . .
J JASMIN.S کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 11, 2012 #2,193 بزرگی روحت را میان دستانت پنهان کن که بزرگ بودن میان مردم کوچک سخت است . . . .
J JASMIN.S کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 11, 2012 #2,194 بسیار شیرین مباش که تو را بخورند و تلخ هم مباش که تو را دور افکنند . . .
رباب ص عضو جدید Dec 13, 2012 #2,196 در شکست شیشه ی دل احتیاجی بر سنگ نیست این شقایق بال نگاهی سرد پر پر میشود
*zahedan عضو جدید کاربر ممتاز Dec 17, 2012 #2,199 به خیالِ تو اعتباری نیست گاهی هست، گاهی نیست. باید با خیالِ خودم سفر کنم!
Hidika عضو جدید Dec 17, 2012 #2,200 وقتی دل تنها کالایی است که خدا شکسته اش را می خرد پس چرا من به دست کسی که دلم را شکست بوسه نزنم؟!!!!!!!!!
وقتی دل تنها کالایی است که خدا شکسته اش را می خرد پس چرا من به دست کسی که دلم را شکست بوسه نزنم؟!!!!!!!!!
yalda.2008 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 18, 2012 #2,201 ”سـرد اسـت و مـن تـنهایـم “ چـه جمـلـه ای ! پــــُر از کـلیـشه … پـــُـر از تـهـوع … جـای ِ گـرمی نـشستـه ای و می خـوانـی : ” ســرد اسـت “… یـخ نمـی کنـی … حـس نـمی کنـی … کـه مـن بـرای ِ نـوشتـن ِ همیـن دو کلمـه چـه سرمایـی را گـذرانـدم …
”سـرد اسـت و مـن تـنهایـم “ چـه جمـلـه ای ! پــــُر از کـلیـشه … پـــُـر از تـهـوع … جـای ِ گـرمی نـشستـه ای و می خـوانـی : ” ســرد اسـت “… یـخ نمـی کنـی … حـس نـمی کنـی … کـه مـن بـرای ِ نـوشتـن ِ همیـن دو کلمـه چـه سرمایـی را گـذرانـدم …
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Dec 25, 2012 #2,202 وقتی نمیدانی عاشق بودن یعنی چه پس تظاهر به عاشقی نکن عاشق بی مدعاترین هست
J JASMIN.S کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 26, 2012 #2,204 تو خواهی آمد ومن با گرمی بوسه ی تو دوباره عاشق خواهم شد ! دوباره عشق.... دوباره امید.... زندگی.... وتو . . .
تو خواهی آمد ومن با گرمی بوسه ی تو دوباره عاشق خواهم شد ! دوباره عشق.... دوباره امید.... زندگی.... وتو . . .
zizi asna عضو جدید Dec 26, 2012 #2,205 زندگی دو نیمه است:نیمه ی اول در آرزوی نیمه دوم و نیمه ی دوم در حسرت نیمه اول!
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Dec 26, 2012 #2,206 اسوده بنشینید کنار تمام کسانی که دوستشان دارید
mar.1980 عضو جدید Dec 30, 2012 #2,207 [h=5]خیلی وقت ها . . . مهمترین حرف میان دو نفر . . . همانی است که هرگز به هم نمی گویند . .[/h]
Z zahra.71 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 30, 2012 #2,220 بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.