علی_بندرانزلی
عضو جدید
نزدیک پایان ترمه و همگی سخت مشغولن. هیچکی نیست حتی سپیده هم روش کم شده رفته

سلام بروبچ معمار.کسی میدونه سطح دانشگاه آپادانای شیراز چجوریه:؟!
اگه میدونید توروخدا بهم بگید.خیلی واجب و ضروریه برام![]()
سلام بروبچ معمار.کسی میدونه سطح دانشگاه آپادانای شیراز چجوریه:؟!
اگه میدونید توروخدا بهم بگید.خیلی واجب و ضروریه برام![]()
لام بچه هاجوووووووووووووووووون
ببخشید من باز سرو کله م پیدا شد اینجا![]()
یه سوال داشتم ، دیدم هیچ جا رو نمی شناسم گفتم بیام اینجا بپرسم 2شنبه ما امتحان رسم فنی داریم استادش امتحان تئوری هم می خواد بگیره به ما گفته کتاب رسم فنی هنرستانیا (سال سوم) رو بخونیم ولی بچه های اون یکی گروه که امروز امتحان دادن می گن هیچی ازش نیومده بود و هیچ کدوم از سوالا رو نمی فهمیدن چیه بعد استاد گفته شما اگه حداقل اطلاعات عمومی یه دانشجوی معماری رو داشتین می تونستین جواب بدین حالا من موندم این اطلاعات عمومی معماری یعنی چی؟؟؟؟از کجا باید یاد بگیریم؟؟؟ واقعا تعریف یا منبع خاصی داره یا استاده الکی ما رو سر کار گذاشته؟؟؟
ممنون می شم اگه جواب بدین
و یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که تو امتحان بیان معماری چه موضوعاتی ممکنه بدن؟ استادمون گفته یه موضوع می دم یه سایت و یه نما باید براش بکشیم (البته گفته ممکنه موضوع آزاد هم باشه) این استاد فقط 1 ساله اومده اینجا بچه های سال بالایی می گن ترم قبل موضوعش سایت و نمای "پل" بوده حالا نمی دونن این ترم چی ممکنه بده...شما با توجه به تجربه هاتون چه موضوعاتی به ذهن تون می رسه که من برم تمرین کنم...البته گفته بیشتر به کیفیت خط و رنگ و ایناتون نگاه می کنم تا به چیزی که کشیدین ولی من تو جو امتحان اونقد گیج می شم که هیچچچچچچچی به ذهنم نمی رسه می خوام قبل امتحان یه سری از موضوعات رایج رو که ممکنه به دانشجوهای ترم اولی بدن تمرین کنم شما پیشنهادتون چیه؟ممنون![]()
سلام . دانشگاه خوبي هست . استاداي خوبي داره . و امكاناتشم تقريبا خوبه . من دوستم اونجا درس مي خونه.
سلام دوستان معمار امیدوارم همگی در امتحانات پایان ترم موفق باشید خودمم همین طور![]()
سایه سنگین شب امتحان روی تاپیک حس میشه. همگی موفق باشید.
سلام...سلام بچه ها لطفا هرکسی از تاریخ اعلام نتایج تکمیل ظرفیت باخبر شد توی تایپیک اعلام کنه.مرسییییییییییی
![]()
سلام عزیزم اگه نیمه دوم هم باشی و ترم بهمنتو نتونی پاس کنی نمیشه
سلام.من تازه کارشناسی ناپیوسته آزاد مشهد قبول شدم.میخوام حتما برا ارشد هم بخونم.کسی میدونه معدل چند به بالا نیازی به کنکور نداره؟میشه یه نفر راجع به گرایشای ارشد هم برام توضیح بده.ممنون از همتون
شنیدم کسایی که تو کاردانی معدلشون زیر 14 هستش باید تو کارشناسی 28 واحد اضافه تر بگذرونن.
کسی میدونه جریانش چیه؟؟؟؟
یعنی ماها که بالای 14 هستیم دیگه لازم نیست این واحدارو بگذرونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟