جمعي از سوتي ها صدا و سيما...

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سال پيش توي يه برنامه زنده شبكه تهران (فكر كنم شبهاي تهران بود) احمدزاده بعد از اينكه يكي مسابقه رو برد گفت: هديه اي به رسم امانت به شما ميديم!

يكي دو هفته پيش اين پسره (اميرمحمد) به عمو پورنگ گفته بذار يه ماچ از لبات بگيرم و پورنگ هم سرخابي شده!

توي اخبار سراسري بود كه آقاي بابان همراه همكار خانومش مي‌خواست خداحافظي كنه گفت: به همراه خانمم از شما خداحافظي مي كنم!

برنامه‌ي صبح ايراني راديو سراسري كه از ساعت ۶ و خوردهاي صبح شروع ميشه يك مجري خانم داره به اسم قلع ريز يا مشابه اون كه يه روز، گفتند: يك خبر جالب مي‌خوام براتون بخونم، تو اينترنت مي‌گشتم (!) اين خبر رو ديدم كهنوشته يك پيرمرد به مدت ۵۰ سال بالاي درخت زندگي كرده و بعد فرمودند كه: شوخي نيست،طرف ۵ قرن بالاي درخت بوده!

يه تبليغي جديدا تو تلويزيون نشون ميده كه ظاهرا مال يك شركت آموزش كنكور به اسم " تست قرمز " هست ... خلاصه يه پسره رو نشون ميده كه كتاباي اينا رو مي خونه بعد ميره سر جلسه با خيال راحت تست ميزنه ...فقط يه نكته اي هست ... اين پسره سر جلسه كنكور فقط يه پاسخ نامه دستشه ... هيچ پرسش نامه اي وجود نداره ...!

يكي از برنامه هاي زنده شبانه چند سال قبل بود كه تو شبكه تهران پخش مي شد و احمدزاده و حسيني مجرياش بودن. خسرو شايگان (دوبلور) تلفني باهاشون تماس گرفته بود و اينا هم گير داده بودن كه يه آهنگي رو كه معمولا زمزمه مي‌كني بخون. هرچي اين بنده خدا مي گفت الآن چيزي يادم نيست ول كن نبودن كه يه دفعه شروع كرد به خوندن : مرا ببوس ...! مرا ببوس ... اون دو تا هم كه دستپاچه شده بودن فورا گفتن به به چه صداي خوبي! حالا مي‌رسيم سر سوال بعد و هر جور بود نذاشتن بقيشو بخونه.

يه بارم تو برنامه كودك (حالا همه فكر ميكنن من برنامه كودك مي بينم) عمو پورنگ اجرا مي كرده مسابقه تلفني بوده يه دختره زنگ زده بوده ، پورنگ بهش ميگه بابا خونه هست باهاش صحبت كنم ميگه هست ولي حمومه ، ميگه مامان چه طور ؟ ميگه مامانمم حمومه !!!

يه بار گوينده اخبار ساعت ۲ مي‌خواست بگه وفات پدر آقاي احمدي نژاد گفت: شهادت پدر آقاي احمدي نژاد كه سريع درست كرد. ولي معلوم بود اعصابش خرد شده و چند تا اشتباه ديگه هم كرد.

يه خاطره ديگه از عمو پورنگ

يه صداي دخترونه

- الو ؟
- الو ؟
- سلام
- سلام
- خوبي
- مرسي . عمو پورنگ ؟
- جانم ؟
- من خيلي دوستتون دارم
- منم خيلي دوستت دارم عزيزم . اسمت چيه ؟
- كتايون
- كتايون ؟ خوبي ؟
- بله
- كتايون ؟ من ازت سوال مي پرسم . تو بگو كتايون . باشه ؟
- باشه
- كي از همه بهتره ؟
- كتايون
- كي تو كارا به مامان كمك مي كنه ؟
- كتايون
- كيه كه مامان دوستش داره ؟
- كتايون
- كيه كه بابا وقتي از در مياد ماچش مي كنه ؟

- مامان

همين 5 شنبه بازي پرسپوليس - ابومسلم بود بين دو نيمه زنگ زدن به فنايي براي مسايل داوري و اينا فنايي گفت : قبل از هر چيز اجازه بدين فرارسيدن ماه محرم رو خدمت شما و بينندگان تبريك عرض كنم !!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek::eek::eek:
یادت باشه یه تاپیکم از خودت بزنی :surprised:
اینجا چیکار میکنی؟؟؟؟:confused:
خب يكي از دوستام گفت كه بيا تو باشگاه ولي كم بيا.من تصميم گرفت كم بيام .......:D:gol:

مگه خدافظی نکرده بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
كي من؟!!........:surprised::D:gol:

بامزه بودن به خصوص سوتی های عموپورنگ
نوش جونت عزيزم...بازم تشريف بيار اين ورا:smile::gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله..خود شما!!!:redface::gol:
میخواستین برین دنبال اهداف عالیو باشگاه وقتتونو میگرفت!!!!!!!!!!!!!:surprised::surprised:
راستی تشکرام خرابه...sorry:gol::gol::gol:
سكرتي:gol: جونم دارم ميرم دنبال اهدافم......يعني جور شده....ما هم ميريم دنبالشون..تصميم گرفتم كم بيام باشگاه..........بعدشم از كي تشكرها خراب ميشد و ما نفهميديم...........در هر حال بيا اينم امتياز كفتت بشه.......البته بنده برا امتياز كار نميكنم..برا رضاي خلق خدا كار ميكنم:surprised::surprised::biggrin:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي باهوشيا!!!!!!!!!!بهت حسوديم ميشه سكولار!!!!!!!!!!:surprised::surprised::biggrin:
باشه جاویدخان..........................متلکم داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟:razz::razz:
ولی ادم خوب نیست نتونه رو حرفش وایسه:D:biggrin:
به خصوص بعد یه سخنرانیه طولانی از.......................;)

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه جاویدخان..........................متلکم داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟:razz::razz:
ولی ادم خوب نیست نتونه رو حرفش وایسه:D:biggrin:
به خصوص بعد یه سخنرانیه طولانی از.......................;)
باشه عزيزم .............:gol:.ميگم اگه ناراحتي بذارم برم..............من رو حرفم هستم:surprised:راستي متلك نبود كه............تيكه بود....اگه ناراحتي برم؟:cry:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه عزيزم .............:gol:.ميگم اگه ناراحتي بذارم برم..............من رو حرفم هستم:surprised:راستي متلك نبود كه............تيكه بود....اگه ناراحتي برم؟:cry:
نه اتفاقا دلم برای این کرواتی تنگ شده بود اگه نمیومدی شاید اواتار خودم میذاشتمش............:surprised:

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سكرتي:gol: جونم دارم ميرم دنبال اهدافم......يعني جور شده....ما هم ميريم دنبالشون..تصميم گرفتم كم بيام باشگاه..........بعدشم از كي تشكرها خراب ميشد و ما نفهميديم...........در هر حال بيا اينم امتياز كفتت بشه.......البته بنده برا امتياز كار نميكنم..برا رضاي خلق خدا كار ميكنم:surprised::surprised::biggrin:
حافظه ات هم که خوبه بزنم به تخته!!!!:confused::gol:
من تو خونه که هستم از بس سرعت پایینه نمیتونم تشکر بدم!!!به جون وزیر مخابرات راست میگم!!!:cry::cry:اصلا همچین وزارتخونه ای داریم!!!:surprised::eek:
امتیاز نده،منت هم نذار!!!!:razz:
بعدا میرم یونی و یک دانه بهت میدم!!!!!!!!!!!!:eek::surprised::gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
حافظه ات هم که خوبه بزنم به تخته!!!!:confused::gol:
من تو خونه که هستم از بس سرعت پایینه نمیتونم تشکر بدم!!!به جون وزیر مخابرات راست میگم!!!:cry::cry:اصلا همچین وزارتخونه ای داریم!!!:surprised::eek:
امتیاز نده،منت هم نذار!!!!:razz:
بعدا میرم یونی و یک دانه بهت میدم!!!!!!!!!!!!:eek::surprised::gol:

حافظه نيست كه ماشاالله سنگ پايه كاشونه..........:surprised: چه رابطي داشت؟!خودم هم نميدونم:biggrin:
خ ا ك ت و سر كچ وزير مخابرات بريزم.هر شب جمعه:D
بيا هر چندتا امتياز بخواي بهت ميدم..منتم نميذارم اصلاً منت گذاشتن تو كار ما نيست:D:gol:

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
حافظه نيست كه ماشاالله سنگ پايه كاشونه..........:surprised: چه رابطي داشت؟!خودم هم نميدونم:biggrin:
خ ا ك ت و سر كچ وزير مخابرات بريزم.هر شب جمعه:D
بيا هر چندتا امتياز بخواي بهت ميدم..منتم نميذارم اصلاً منت گذاشتن تو كار ما نيست:D:gol:
مرسی...:gol::gol:
پس اونقدر بده که مدیر شم و چند نفرند اخراج کنم!!!!!:razz::razz:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي از برنامه هاي زنده شبانه چند سال قبل بود كه تو شبكه تهران پخش مي شد و احمدزاده و حسيني مجرياش بودن. خسرو شايگان (دوبلور) تلفني باهاشون تماس گرفته بود و اينا هم گير داده بودن كه يه آهنگي رو كه معمولا زمزمه مي‌كني بخون. هرچي اين بنده خدا مي گفت الآن چيزي يادم نيست ول كن نبودن كه يه دفعه شروع كرد به خوندن : مرا ببوس ...! مرا ببوس ... اون دو تا هم كه دستپاچه شده بودن فورا گفتن به به چه صداي خوبي! حالا مي‌رسيم سر سوال بعد و هر جور بود نذاشتن بقيشو بخونه

اینو خودم یادمه، فردا که تکرارش رو نگاه کردم این یه تیکه اش رو حذف کرده بودن.:biggrin:

fahimeh_r

عضو جدید
قشنگ بود

حالا بذار من یکی بگم

توی برنامه عموپرنگ از یه دختری میپرسه عروسک داری میگه اره میپرسه اسمش چیه دختره جواب میده یه میمون دارم اسمش ملوسک (یا یه همچین چیزی) ولی مامان بابام بهش میگن احمدی نژاد

farzan001

عضو جدید
کلا با سرعت نور حرکت میکنی جاوید جان.اینایی که گفتی رو هم ماله زمان ناصر خسرو میشه بعد چه جوری تو سیم ثانیه وقت صرفش کردی.
ولی باحال بود.خوشمان آمد.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
قشنگ بود

حالا بذار من یکی بگم

توی برنامه عموپرنگ از یه دختری میپرسه عروسک داری میگه اره میپرسه اسمش چیه دختره جواب میده یه میمون دارم اسمش ملوسک (یا یه همچین چیزی) ولی مامان بابام بهش میگن احمدی نژاد
ایول قشنگ بود ولی شنیده بودیم

جالب بود واقعا فعالیا

قربونه داش چشمات خوشگلن

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا با سرعت نور حرکت میکنی جاوید جان.اینایی که گفتی رو هم ماله زمان ناصر خسرو میشه بعد چه جوری تو سیم ثانیه وقت صرفش کردی.
ولی باحال بود.خوشمان آمد.
آره داش با سرعت لاک پشت حرگت میکنیم...داش خودت رو نبین که سرعت نور داری..............خوب اگه خوشت اومده بازم تشریف بیار:biggrin:

بالا