***<<جلسات حفظ قرآن باشگاه مهندسان ایران>>***

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه عزیزان و با اجازه از نجفعلی عزیز
ان شاء الله تاپیک از 2-3 روز آینده با برنامه ای جدید و با کمک شما شروع میشه

و من شخصا شرمنده همت خانم hs-90 هستم. ان شاء الله با دعای ایشون من هم دوباره بتونم شروع کنم و تاپیک هم باحضور دوستان دوباره پرشور بشه

فقط توضیح مختصر اینکه تاپیک فقط شامل حفظ نخواهد بود، برای دوستانی که فرصت کمتری دارند برنامه جداگانه ای در نظر گرفته میشه که ان شاء الله مورد تاییدتون باشه

قبل از شروع به همه عزیزان با پیام خصوصی اطلاع رسانی میشه

salam man ham doost daram hefze qoran ro shoru konam ,chand sure az joze 30 hefzam baraye shoru ham fk konam ruzi 3 aye baram khub bashe:smile:

ان شاء الله 2-3 روز دیگه برای شروع حفظ بهتون پیام میدم
فقط لطف کنید صفحه اول رو مطالعه کنید و حتی الامکان قرآن مناسبی که توضیح داده شده رو تهیه کنید و حفظتون رو شروع کنید

در پناه حق

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیزم

نحوه ادامه این تاپیک، سعی شده به نحوی باشه که کاملا انعطاف پذیر باشه و هرکسی با هر مشغله ای بتونه در تاپیک شرکت کنه

دوستان به دوگروه تقسیم میشوند:

گروه اول: عزیزانی که علاقه مند به حفظ هستند

گروه دوم: عزیزانی که به مطالعه دقیق قرآن طبق یک برنامه هفتگی میپردازند

گروه اول که طبق روال گذشته هست. کسانی که قبلا شرکت کرده اند در جریان هستند.

و اما کسانی که اولین بار هست با این تاپیک همراه میشوند:

صفحه اول تاپیک رو بخونید. مشخصات قرآنی که باید تهیه کنید توش گفته شده.
قرآن حتما بدون معنی باشه تو پست سوم هم روش حفظ گفته شده صفحه اول و دوم رو(تا آیه ۱۶) حفظ کنید تا قرآن رو تهیه کنید.
تو حفظ چند صفحه اول مشخص میشه برحسب وقتی که دارید چقدر در روز میتونید حفظ کنید. بعدش بر اساس اون برنامه بهتون میدیم
اولین گزارش اولین جمعه بعد از شروعتون بدید و بگید چندتا آیه حفظ کردید که یه تخمینی از تعداد آیاتی که میتونید حفظ کنید داشته باشیم.
حتما قبل از اینکه شروع به حفظ کنید به صوت قاری گوش کنید، معنی رو از روی یک قرآن معنی دار بخونید و باید بتونید بدون اشتباه بطور کامل روخوانی کنید (از روی قرآن بدون معنی قسمت عربی بخونید). اصلا هم عجله نکنید
اگرسوال دیگه ای هم هست در خدمتم

******************************************************************************************************************

گروه دوم:

برای دوستانی که فرصت یا علاقه به حفظ ندارند:
تعداد آیه مشخص میشه (هفته های اول با پیشنهاد خودتون ومتناسب با فرصتی که دارید). این آیات باید با معنی و تفسیر، طبق برنامه روزانه ای که داده میشه چند بار در هفته خوانده بشوند.
بعد از اتمام هر هفته آیات جدید مشخص میشه، و برنامه سبکی هم برای مرور آیاتی که در گذشته خوانده شده
انتهای هر هفته حداقل یک گزارش از عملکرد باید بدید، حتی اگر هیچ کاری نکردید، در غیر اینصورت تاپیک به همین شکلی که الآن میبینید در میاد
دوستانی که میتوانند نکات کوتاه و جالبی که میبینند رو قرار بدند که اگر کسی خواست دنبال کنه. تاکید میکنم که کوتاه باشه که تعداد افراد بیشتری بخونن و اگر لازم بود نظر بدند

****************************************************************************************************
ممکنه فکر کنید که چرا خودمون تو خونه اینکار رو انجام ندیم و چه نیازی به تاپیک هست، شایدم بخواید در یک کلاس شرکت کنید:

تجربه نشون داده وقتی خودمون میخوایم یه کاری رو انجام بدیم به مرور زمان سرد میشیم. همراه شدن با این تاپیک علاوه بر کمک به خودمون، به پرشورتر شدن تاپیک کمک میکنه و باعث مفید تر بودن تاپیک میشه

ان شاء الله از ابتدای هفته بعد برنامه برای دوستانی که علاقه مند به شرکت مجدد هستند در تاپیک قرار داده میشه.

حتی تشکر کردن از این پست هم به منزله اعلام آمادگی برای شرکت هست و هر هفته بهتون پیام میدیم که بیاید گزارش بدید، ولی اگه پست بذارید بهتره. سعی کنید تا پنجشنبه اطلاع بدید که شرکت میکنید یا نه.

یاعلی

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .
خوشحالم از اینکه دوباره تاپیک داره جون میگیره و ممنونم از تلاش دوستان.
من علاقه به حفظ دارم ولی یه مشکلی هست اونم اینکه باور ندارم یه روزی برسه که من بتونم کل قرانو حفظ کنم یا به نظرم ممکن نمیاد.میدونم دلیل عمده ای که باعث شده تا الان نتونم به خوبی پیش برم همینه نمیدونم چطور میتونم این حس و باورو از خودم دور کنم و با اعتماد برم سراغ حفظ.
علاوه بر حفظ خییلی دوس دارم معانی و تفسیر قران رو هم بطورکامل مسلط باشم.
...

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من اولین باره اومدم این تایپیک رو می بینم
دوست دارم تو قسمت حفظ شرکت کنم اما نمی دونم می تونم یا نه یعنی نمی دونم یه روز می رسه که منم بتونم قران رو حفظ کنم یا نه

اما اعلام آمادگی برای خوندن و تفسیر
ممنونم
:gol:

h-s90

عضو جدید
:gol::gol:سلام وقت بخیرخوبید بازگشت شما به تایپیک روتبریک میگم من هنوزم به یاری خداهستم روزی2آیه حفظ الان آیه63سوره عنکبوتم صفحه403به یاری خدا یک مرور40روزه را ازجز1ازدیروز22ام شروع کردم که انشاالله تا ابتدای اردیبهشت92بتونم 20جزرامرورکنم روزی نیم جزفقط خواهش میکنم پرسش بذارین.آقا احسان دوست دارم درگروه دوم هم باشم انشاالله زودتر برنامه بذارین تاشروع کنیم بازم مثل همیشه ممنونم اززحماتتون ودعامیکنم همه دوباره برگردن به تایپیک التماس دعا:gol::gol::gol:

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام منم هستم...
:victory:
میشه هردورو باهم شرکت کنیم؟

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر از همه

تشکر از همه

سلام... به نوبه خودم از استقبال گرم همه تشکر می کنم....

آقا احسان برنامه نمی دید؟

با همین چن نفر شروع کنیم ایشالا بقیه هم میان...

منم محفوظاتم یادم رفته...

از همون صفر شروع می کنم...

یا علی ع

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
برای هرکدوم از دوستان جداگانه نوشتم که چه کاری انجام بدند
تاکید چند باره میکنم که برای حفظ حتما قرآن بدون معنی با صفحه ساده ایکه خیلی رنگ بندی نداشته باشه، بخصوص قرمز
من بر این اساس نوشتم که همه از سوره بقره شروع کنند، اما اگر کسی دوست داره میتونه با جزء 30 شروع کنه و بعد سوره بقره رو آغاز کنه. جزء 30 خوبیش اینه که زودتر یک سوره رو حفظ میشد و زیاد سوره هاش رو شنیدید. اما از نظر سختی لغات به مراتب از بقره سنگینتره

sara.hoseini90
:

سلام خانم حسینی.
من دقیقا متوجه نشدم که میخواید حفظ کنید یا نه. اگر هر دو قراره باشه، فعلا تا هفته بعد حداقل تا آیه 24 رو حفظ کنیید. بعد از اون به برنامه دوم میرسیم.

pharman:

سلام. آقا فرمان.
اگر محدودیت نداری. فعلا با روزی نیم صفحه شروع کن.
هر روز قبل از حفظ آیه های جدید باید آیات قبلی که حفظ کردی رو یک بار از حفظ بخونی و درست بودنشون رو چک کنی و سعی کن حتما شب قبل از حفظ روخوانی و گوش دادن به صوت قاری(استاد پرهیزگار یا استاد منشاوی) رو انجام بدی. خیلی تاثیر گذاره

آشنا...:

سلام خانم آشنا.
شما روزی 3 آیه حفظ کند.
جمعه فقط آیاتی که حفظ کردید رو مرور کنید و اگر فرصت داشتید تفسیر رو هم نگاه کنید
هر روز قبل از حفظ آیه های جدید باید آیات قبلی که حفظ کردی رو یک بار از حفظ بخونی و درست بودنشون رو چک کنی و سعی کن حتما شب قبل از حفظ روخوانی و گوش دادن به صوت قاری(استاد پرهیزگار یا استاد منشاوی) رو انجام بدی. خیلی تاثیر گذاره

samanehghasemi:

سلام خانم قاسمی
نمیدونم چقدر زمان دارید. من یه برنامه برای هفته اول پیشنهاد میدم. شما به نسبت فرصتی که داشتید انتهای هفته بعد به من بگید که کمتر یا بیشترش میتونید بکنید یا همین مناسبه
هفته اول تا آیه 29 سوره بقره رو باید مطالعه کنید
هر روز نصف صفحه. سعی کنید حتما به صوت قاری گوش بدید که روخوانی و تجویدتون هم تقویت بشه. بعد از اینکه تونستید بدون ایراد بخونید معنی آیات رو مطالعه کنید، سعی کنید اول به برداشت شخصی خودتون از معانی توجه کنید، بعد از اون به تفسیر برسید.
اگر بتونید اینکار رو در دوزمان مختلف از روز انجام بدید بهتره. مثلا صبح خواندن معانی و عصر یا شب خواندن تفسیر.
اگر میتونید از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید

h-s90:
سلام.
خب برنامه حفظتون که کاملا مشخصه و خودتون بهتر از هرکسی میتونید پیش ببریدش. من فقط هر هفته سوال براتون قرار میدم که تونسته باشم کمک کنم.
برای برنامه دوم هم با توجه به اینکه همه آیات رو حفظ هستید و مشغله ای که دارید، فکر میکنم روزی 5 آیه مناسب باشه، البته با توجه به حجم تفسیر آیات تنظیمش کنید. تا انتهای هفته بعد تا تفسیر آیه 30 رو بخونید. اگر حجمش زیاد بود بگید که کمترش کنیم. حتما از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید

bitajan:

سلام بیتا خانم
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید

VictoOry:
سلام
بله میشه.شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید
مطالعه تفسیر از هفته دوم براتون شروع میشه

**آگاهدخت**:
سلام
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید. انتهای هفته اول ازتون میپرسم که ببینم چقدر بیشتر یا حتی کمتر میتونید حفظ کنید.

sabahat:
سلام
راستش یادم نیست که چقدر حفظ بودید، اگر محفوظاتتون از سوره بقره بوده مطابق برنامه sara.hoseini90 پیش برید

EECi:
سلام
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید. انتهای هفته اول ازتون میپرسم که ببینم چقدر بیشتر یا حتی کمتر میتونید حفظ کنید.

سامرانی:
سلام

mohandes!:
سلام
نمیدونم تو این یک هفته گذشته حفظ رو شروع کریدید یا نه. اگر شروع نکردید:
اگر هم شروع کردید:
بگید که چطور پیش رفتید تا بر حسب اون ادامه بدیم

sf.raj:
سلام
میتونید بگید چقدر حفظ بودید و الآن چیزی خاطرتون هست یا نه؟

F@tima s332
نی نی باسگاه
یارانراد
F A R Z A N E
m4material
abolfaZZzl
خیال شیشه ای
nafis.68:

سلام
اسمتون در تشکر ها بودید. در کدوم گروه تمایل به شرکت دارید؟

در پناه حق

.

آخرین ویرایش:

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تاکید چند باره میکنم که برای حفظ حتما قرآن بدون معنی با صفحه ساده ایکه خیلی رنگ بندی نداشته باشه، بخصوص قرمز
من بر این اساس نوشتم که همه از سوره بقره شروع کنند، اما اگر کسی دوست داره میتونه با جزء 30 شروع کنه و بعد سوره بقره رو آغاز کنه. جزء 30 خوبیش اینه که زودتر یک سوره رو حفظ میشد و زیاد سوره هاش رو شنیدید. اما از نظر سختی لغات به مراتب از بقره سنگینتره

sara.hoseini90
:
سلام خانم حسینی.
من دقیقا متوجه نشدم که میخواید حفظ کنید یا نه. اگر هر دو قراره باشه، فعلا تا هفته بعد حداقل تا آیه 24 رو حفظ کنیید. بعد از اون به برنامه دوم میرسیم.

pharman:

سلام. آقا فرمان.

آشنا...:

سلام خانم آشنا.
شما روزی 3 آیه حفظ کند.
جمعه فقط آیاتی که حفظ کردید رو مرور کنید و اگر فرصت داشتید تفسیر رو هم نگاه کنید

samanehghasemi:

سلام خانم قاسمی
نمیدونم چقدر زمان دارید. من یه برنامه برای هفته اول پیشنهاد میدم. شما به نسبت فرصتی که داشتید انتهای هفته بعد به من بگید که کمتر یا بیشترش میتونید بکنید یا همین مناسبه
هر روز نصف صفحه. سعی کنید حتما به صوت قاری گوش بدید که روخوانی و تجویدتون هم تقویت بشه. بعد از اینکه تونستید بدون ایراد بخونید معنی آیات رو مطالعه کنید، سعی کنید اول به برداشت شخصی خودتون از معانی توجه کنید، بعد از اون به تفسیر برسید.
اگر بتونید اینکار رو در دوزمان مختلف از روز انجام بدید بهتره. مثلا صبح خواندن معانی و عصر یا شب خواندن تفسیر.
اگر میتونید از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید

h-s90:
سلام.
خب برنامه حفظتون که کاملا مشخصه و خودتون بهتر از هرکسی میتونید پیش ببریدش. من فقط هر هفته سوال براتون قرار میدم که تونسته باشم کمک کنم.
برای برنامه دوم هم با توجه به اینکه همه آیات رو حفظ هستید و مشغله ای که دارید، فکر میکنم روزی 5 آیه مناسب باشه، البته با توجه به حجم تفسیر آیات تنظیمش کنید. تا انتهای هفته بعد تا تفسیر آیه 30 رو بخونید. اگر حجمش زیاد بود بگید که کمترش کنیم. حتما از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید

bitajan:

سلام بیتا خانم
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم
samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید

VictoOry:
سلام
بله میشه.شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم
samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید

**آگاهدخت**:
سلام
samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید. انتهای هفته اول ازتون میپرسم که ببینم چقدر بیشتر یا حتی کمتر میتونید حفظ کنید.

sabahat:
سلام
راستش یادم نیست که چقدر حفظ بودید، اگر محفوظاتتون از سوره بقره بوده مطابق برنامه
sara.hoseini90 پیش برید

EECi:
سلام
samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید. انتهای هفته اول ازتون میپرسم که ببینم چقدر بیشتر یا حتی کمتر میتونید حفظ کنید.

سامرانی:
سلام

mohandes!:
سلام
اگر هم شروع کردید:

sf.raj:
سلام

F@tima s332
نی نی باسگاه
یارانراد
F A R Z A N E
m4material
abolfaZZzl
خیال شیشه ای
nafis.68:
سلام

در پناه حق

.

خیلی خیلی مرسی میشه....

1.برنامه تفسیر هم خودتون بهمون میدید؟یا طبق برنامه حفظ تفسیر همون ایات هم مظالعه کنم؟
2.واینکه موقعی که یه سری از ایات تموم میشه...برنامه ای هم برای عدم فراموشی ایات دارید؟
3.اگر میشد تفسیرو با کسی که کاملا مسلط هست پیش بریم خیلی خوب بود،چون شخصا موقع خوندن معانی و تفسیر شبهات یا سولاتی واسم پیش میاد که نیاز هست از یکی بپرسم...
:redface:
4.اینکه نوشتید روزی نصف صفحه ینی روزی نصف صفحه رو حفظ کنم؟
بازم سپاس میشه...

آخرین ویرایش:

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خانم قاسمی

سلام
خیلی ممنونم از برنامه
برای هفته ی اول موافقم تا ببینم چقدر وقت اضافه یا کم می یارم.
فقط می خواستم بدونم به نظر شما کدوم تفسیر رو تهیه کنم تا بیشتر در فهمیدن ایات کمکم کنه؟

sf.raj

عضو جدید
سلام

sara.hoseini90
:

سلام خانم حسینی.

pharman:

سلام. آقا فرمان.

آشنا...:

سلام خانم آشنا.
شما روزی 3 آیه حفظ کند.

samanehghasemi:

سلام خانم قاسمی

h-s90:
سلام.

bitajan:

سلام بیتا خانم
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید

VictoOry:
سلام
بله میشه.شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید

**آگاهدخت**:
سلام

sabahat:
سلام
راستش یادم نیست که چقدر حفظ بودید، اگر محفوظاتتون از سوره بقره بوده مطابق برنامه sara.hoseini90 پیش برید

EECi:
سلام

سامرانی:
سلام

mohandes!:
سلام
اگر هم شروع کردید:

sf.raj:
سلام

F@tima s332
نی نی باسگاه
یارانراد
F A R Z A N E
m4material
abolfaZZzl
خیال شیشه ای
nafis.68:

سلام

در پناه حق
سلام من تقریبا7 جزء حفظ بودم وتقریبا1جزء یادمه.مرسی

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز

sara.hoseini90
:

سلام خانم حسینی.

.
سلام آقا احسان
بله هر دو رو ان شالله شرکت میکنم.
ممنون از زحماتتون:gol:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همگي به خصوص آقا احسان عزيز كه باني ادامه دوباره تاپيك شدند

با اجازه من هم براي هر دو گروه اعلام آمادگي ميكنم

فقط يه چيزي: براي گروه دوم ميخواين تو تاپيك تفسير ادامه بدين؟برنامه چيه؟

اميدوارم اين دفعه ديگه تا آخر كار باشم:cry:

موفق باشيد:gol:

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام!
ممنونم از زحماتی که واسه این تایپیک می کشین ...:gol::gol::gol:
من گروهِ 2 رو می تونم باشم برایِ گروهِ یکم باید مرور داشته باشم چون الان چیزی از حفظیاتِ قبلمو یادم نیست!
مطمئن نیستم بتونم حفظو ادامه بدم!!! ولی اگه حفظِ جدید داشته باشم گزارش میدم ....

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی خیلی مرسی میشه....

1.برنامه تفسیر هم خودتون بهمون میدید؟یا طبق برنامه حفظ تفسیر همون ایات هم مظالعه کنم؟
2.واینکه موقعی که یه سری از ایات تموم میشه...برنامه ای هم برای عدم فراموشی ایات دارید؟
3.اگر میشد تفسیرو با کسی که کاملا مسلط هست پیش بریم خیلی خوب بود،چون شخصا موقع خوندن معانی و تفسیر شبهات یا سولاتی واسم پیش میاد که نیاز هست از یکی بپرسم...
:redface:
4.اینکه نوشتید روزی نصف صفحه ینی روزی نصف صفحه رو حفظ کنم؟
بازم سپاس میشه...

سلام
خواهش میکنم

1- بله-خودم بهتون میدم
2- بله برنامه داریم. هرچقدر بیشتر حفظ کنید زمان مرورتون بیشتر میشه
3- فعلا که به چنین شخصی دسترسی نداریم. ولی اگر شبهه ای بود سعی میکنیم از یه نفر متخصص بپرسیم و جواب رو در تاپیک بزاریم
4- بله. متونید یک صفحه رو در یک روز حفظ کنید و روز بعدش فقط مرور. یا اینکه هر روز نصف صفحه. حتما صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید. پست سوم نحوه حفظ توضیح داده شده

خواهش میکنم. خیلی ممنون:gol:

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانم قاسمی

سلام
خیلی ممنونم از برنامه
برای هفته ی اول موافقم تا ببینم چقدر وقت اضافه یا کم می یارم.
فقط می خواستم بدونم به نظر شما کدوم تفسیر رو تهیه کنم تا بیشتر در فهمیدن ایات کمکم کنه؟
سلام
خواهش میکنم
فردا (یکشنبه) تفسیرهای مناسب رو معرفی میکنم

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم تو قسمت حفظ بنویسین. ولی برنامه ی ساده تری بهم بدین.مثلا هفته ای یک صفحه یا کمتر.ممنون.
امیدوارم بتونم تا آخرش باشم.

سلام ابولفضل جان
این هفته تا آیه 16 سوره بقره حفظ کن
برای هفته ای یک صفحه حفظ کردن، بهترین راه بنظر من اینه:
دو روز اول هفته فقط روخوانی کن تا کامل چشمات به محل لغات عادت کنه
روز سوم و چهارم هم صفحه رو حفظ کن
بعد هم فقط مرور کن تا هفته تموم شه
هم وقت زیادی ازت نمیگیره. هم خیلی ساده و موندگار حفظ میکنی

یا علی

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من تقریبا7 جزء حفظ بودم وتقریبا1جزء یادمه.مرسی

سلام

شما روزی دو صفحه از جزء یک رو دوباره حفظ کنید
دقیقا مثل دفعه اولی که حفظ کردید. اگر فرصت کافی داشته باشید برای دو صفحه نباید به مشکل بخورید. تمام اشکالاتتون رو هم بر طرف کنید.
حداقل روزی 3 صفحه هم مرور داشته باشید(البته بعد از اینکه از صفحه 3 گذشتید)

اگر براتون سنگین بود خودتون به همین نسبت یکم کاهشش بدید و آخر هفته بگید که چطور بوده

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي به خصوص آقا احسان عزيز كه باني ادامه دوباره تاپيك شدند

با اجازه من هم براي هر دو گروه اعلام آمادگي ميكنم

فقط يه چيزي: براي گروه دوم ميخواين تو تاپيك تفسير ادامه بدين؟برنامه چيه؟

اميدوارم اين دفعه ديگه تا آخر كار باشم:cry:

موفق باشيد:gol:
سلام مهدی جان. خوبی؟

اینجا فقط برنامه میدیم و اگر نکته ای بچه ها دوست داشتن قرار میدن.

ممکنه یه نفر خیلی زود پیش بره، یه نفرم آروم تر، بسته به وقتشون. پس با تاپیک تفسیر نمیشه هماهنگش کرد

ولی چون تفسیر و معنی داره دقیقتر مطالعه میشه بچه ها میتونن اونجا هم فعالیت بیشتری داشته باشن

ممنون:gol:

یا علی