salam man ham doost daram hefze qoran ro shoru konam ,chand sure az joze 30 hefzam baraye shoru ham fk konam ruzi 3 aye baram khub bashe![]()
سلام
برای هرکدوم از دوستان جداگانه نوشتم که چه کاری انجام بدند
تاکید چند باره میکنم که برای حفظ حتما قرآن بدون معنی با صفحه ساده ایکه خیلی رنگ بندی نداشته باشه، بخصوص قرمز
من بر این اساس نوشتم که همه از سوره بقره شروع کنند، اما اگر کسی دوست داره میتونه با جزء 30 شروع کنه و بعد سوره بقره رو آغاز کنه. جزء 30 خوبیش اینه که زودتر یک سوره رو حفظ میشد و زیاد سوره هاش رو شنیدید. اما از نظر سختی لغات به مراتب از بقره سنگینتره
sara.hoseini90:
سلام خانم حسینی.
من دقیقا متوجه نشدم که میخواید حفظ کنید یا نه. اگر هر دو قراره باشه، فعلا تا هفته بعد حداقل تا آیه 24 رو حفظ کنیید. بعد از اون به برنامه دوم میرسیم.
pharman:
سلام. آقا فرمان.
اگر محدودیت نداری. فعلا با روزی نیم صفحه شروع کن.
هر روز قبل از حفظ آیه های جدید باید آیات قبلی که حفظ کردی رو یک بار از حفظ بخونی و درست بودنشون رو چک کنی و سعی کن حتما شب قبل از حفظ روخوانی و گوش دادن به صوت قاری(استاد پرهیزگار یا استاد منشاوی) رو انجام بدی. خیلی تاثیر گذاره
آشنا...:
سلام خانم آشنا.
شما روزی 3 آیه حفظ کند.
جمعه فقط آیاتی که حفظ کردید رو مرور کنید و اگر فرصت داشتید تفسیر رو هم نگاه کنید
هر روز قبل از حفظ آیه های جدید باید آیات قبلی که حفظ کردی رو یک بار از حفظ بخونی و درست بودنشون رو چک کنی و سعی کن حتما شب قبل از حفظ روخوانی و گوش دادن به صوت قاری(استاد پرهیزگار یا استاد منشاوی) رو انجام بدی. خیلی تاثیر گذاره
samanehghasemi:
سلام خانم قاسمی
نمیدونم چقدر زمان دارید. من یه برنامه برای هفته اول پیشنهاد میدم. شما به نسبت فرصتی که داشتید انتهای هفته بعد به من بگید که کمتر یا بیشترش میتونید بکنید یا همین مناسبه
هفته اول تا آیه 29 سوره بقره رو باید مطالعه کنید
هر روز نصف صفحه. سعی کنید حتما به صوت قاری گوش بدید که روخوانی و تجویدتون هم تقویت بشه. بعد از اینکه تونستید بدون ایراد بخونید معنی آیات رو مطالعه کنید، سعی کنید اول به برداشت شخصی خودتون از معانی توجه کنید، بعد از اون به تفسیر برسید.
اگر بتونید اینکار رو در دوزمان مختلف از روز انجام بدید بهتره. مثلا صبح خواندن معانی و عصر یا شب خواندن تفسیر.
اگر میتونید از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید
h-s90:
سلام.
خب برنامه حفظتون که کاملا مشخصه و خودتون بهتر از هرکسی میتونید پیش ببریدش. من فقط هر هفته سوال براتون قرار میدم که تونسته باشم کمک کنم.
برای برنامه دوم هم با توجه به اینکه همه آیات رو حفظ هستید و مشغله ای که دارید، فکر میکنم روزی 5 آیه مناسب باشه، البته با توجه به حجم تفسیر آیات تنظیمش کنید. تا انتهای هفته بعد تا تفسیر آیه 30 رو بخونید. اگر حجمش زیاد بود بگید که کمترش کنیم. حتما از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید
bitajan:
سلام بیتا خانم
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید
VictoOry:
سلام
بله میشه.شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید
مطالعه تفسیر از هفته دوم براتون شروع میشه
**آگاهدخت**:
سلام
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید. انتهای هفته اول ازتون میپرسم که ببینم چقدر بیشتر یا حتی کمتر میتونید حفظ کنید.
sabahat:
سلام
راستش یادم نیست که چقدر حفظ بودید، اگر محفوظاتتون از سوره بقره بوده مطابق برنامه sara.hoseini90 پیش برید
EECi:
سلام
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید. انتهای هفته اول ازتون میپرسم که ببینم چقدر بیشتر یا حتی کمتر میتونید حفظ کنید.
سامرانی:
سلام
mohandes!:
سلام
نمیدونم تو این یک هفته گذشته حفظ رو شروع کریدید یا نه. اگر شروع نکردید:
اگر هم شروع کردید:
بگید که چطور پیش رفتید تا بر حسب اون ادامه بدیم
sf.raj:
سلام
میتونید بگید چقدر حفظ بودید و الآن چیزی خاطرتون هست یا نه؟
F@tima s332
نی نی باسگاه
یارانراد
F A R Z A N E
m4material
abolfaZZzl
خیال شیشه ای
nafis.68:
سلام
اسمتون در تشکر ها بودید. در کدوم گروه تمایل به شرکت دارید؟
در پناه حق
.
سلام
برای هرکدوم از دوستان جداگانه نوشتم که چه کاری انجام بدند
تاکید چند باره میکنم که برای حفظ حتما قرآن بدون معنی با صفحه ساده ایکه خیلی رنگ بندی نداشته باشه، بخصوص قرمز
من بر این اساس نوشتم که همه از سوره بقره شروع کنند، اما اگر کسی دوست داره میتونه با جزء 30 شروع کنه و بعد سوره بقره رو آغاز کنه. جزء 30 خوبیش اینه که زودتر یک سوره رو حفظ میشد و زیاد سوره هاش رو شنیدید. اما از نظر سختی لغات به مراتب از بقره سنگینتره
sara.hoseini90:
سلام خانم حسینی.
من دقیقا متوجه نشدم که میخواید حفظ کنید یا نه. اگر هر دو قراره باشه، فعلا تا هفته بعد حداقل تا آیه 24 رو حفظ کنیید. بعد از اون به برنامه دوم میرسیم.
pharman:
سلام. آقا فرمان.
اگر محدودیت نداری. فعلا با روزی نیم صفحه شروع کن.
آشنا...:
سلام خانم آشنا.
شما روزی 3 آیه حفظ کند.
جمعه فقط آیاتی که حفظ کردید رو مرور کنید و اگر فرصت داشتید تفسیر رو هم نگاه کنید
samanehghasemi:
سلام خانم قاسمی
نمیدونم چقدر زمان دارید. من یه برنامه برای هفته اول پیشنهاد میدم. شما به نسبت فرصتی که داشتید انتهای هفته بعد به من بگید که کمتر یا بیشترش میتونید بکنید یا همین مناسبه
هر روز نصف صفحه. سعی کنید حتما به صوت قاری گوش بدید که روخوانی و تجویدتون هم تقویت بشه. بعد از اینکه تونستید بدون ایراد بخونید معنی آیات رو مطالعه کنید، سعی کنید اول به برداشت شخصی خودتون از معانی توجه کنید، بعد از اون به تفسیر برسید.
اگر بتونید اینکار رو در دوزمان مختلف از روز انجام بدید بهتره. مثلا صبح خواندن معانی و عصر یا شب خواندن تفسیر.
اگر میتونید از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید
h-s90:
سلام.
خب برنامه حفظتون که کاملا مشخصه و خودتون بهتر از هرکسی میتونید پیش ببریدش. من فقط هر هفته سوال براتون قرار میدم که تونسته باشم کمک کنم.
برای برنامه دوم هم با توجه به اینکه همه آیات رو حفظ هستید و مشغله ای که دارید، فکر میکنم روزی 5 آیه مناسب باشه، البته با توجه به حجم تفسیر آیات تنظیمش کنید. تا انتهای هفته بعد تا تفسیر آیه 30 رو بخونید. اگر حجمش زیاد بود بگید که کمترش کنیم. حتما از تفاسیری که میخونید یادداشت بردارید. حداقلش میتونه این باشه که بنویسید تفسیر چه آیه ای براتون خیلی جالب بوده و بعدا بهش مراجعه کنید
bitajan:
سلام بیتا خانم
شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید
VictoOry:
سلام
بله میشه.شماهم مطابق برنامه ای که برای خانم samanehghasemi نوشتم هفته اول رو پیش برید
مطالعه تفسیر از هفته دوم براتون شروع میشه
**آگاهدخت**:
سلام
sabahat:
سلام
راستش یادم نیست که چقدر حفظ بودید، اگر محفوظاتتون از سوره بقره بوده مطابق برنامه sara.hoseini90 پیش برید
EECi:
سلام
سامرانی:
سلام
mohandes!:
سلام
نمیدونم تو این یک هفته گذشته حفظ رو شروع کریدید یا نه. اگر شروع نکردید:
اگر هم شروع کردید:
بگید که چطور پیش رفتید تا بر حسب اون ادامه بدیم
sf.raj:
سلام
میتونید بگید چقدر حفظ بودید و الآن چیزی خاطرتون هست یا نه؟
F@tima s332
نی نی باسگاه
یارانراد
F A R Z A N E
m4material
abolfaZZzl
خیال شیشه ای
nafis.68:
سلام
اسمتون در تشکر ها بودید. در کدوم گروه تمایل به شرکت دارید؟
در پناه حق
سلام من تقریبا7 جزء حفظ بودم وتقریبا1جزء یادمه.مرسی
سلام آقا احسان
sara.hoseini90:
سلام خانم حسینی.
.
سلام
خیلی خیلی مرسی میشه....![]()
1.برنامه تفسیر هم خودتون بهمون میدید؟یا طبق برنامه حفظ تفسیر همون ایات هم مظالعه کنم؟
2.واینکه موقعی که یه سری از ایات تموم میشه...برنامه ای هم برای عدم فراموشی ایات دارید؟
3.اگر میشد تفسیرو با کسی که کاملا مسلط هست پیش بریم خیلی خوب بود،چون شخصا موقع خوندن معانی و تفسیر شبهات یا سولاتی واسم پیش میاد که نیاز هست از یکی بپرسم...
4.اینکه نوشتید روزی نصف صفحه ینی روزی نصف صفحه رو حفظ کنم؟
بازم سپاس میشه...![]()
سلامسلام خانم قاسمی
سلام
خیلی ممنونم از برنامه
برای هفته ی اول موافقم تا ببینم چقدر وقت اضافه یا کم می یارم.
فقط می خواستم بدونم به نظر شما کدوم تفسیر رو تهیه کنم تا بیشتر در فهمیدن ایات کمکم کنه؟
سلام منم تو قسمت حفظ بنویسین. ولی برنامه ی ساده تری بهم بدین.مثلا هفته ای یک صفحه یا کمتر.ممنون.
امیدوارم بتونم تا آخرش باشم.
سلام من تقریبا7 جزء حفظ بودم وتقریبا1جزء یادمه.مرسی
سلام مهدی جان. خوبی؟سلام به همگي به خصوص آقا احسان عزيز كه باني ادامه دوباره تاپيك شدند
با اجازه من هم براي هر دو گروه اعلام آمادگي ميكنم
فقط يه چيزي: براي گروه دوم ميخواين تو تاپيك تفسير ادامه بدين؟برنامه چيه؟
اميدوارم اين دفعه ديگه تا آخر كار باشم
موفق باشيد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفل حفظ قران کریم | قرآن كريم | 37 | |
![]() |
برای حفظ قرآن چهـ کنم ؟! | قرآن كريم | 3 | |
![]() |
طرح حفظ سوره های "یس, الرحمن,واقعه" در ماه مبارک رمضان | قرآن كريم | 62 | |
![]() |
بهترین شیوه ی حفظ قرآن کریم چیست؟ | قرآن كريم | 10 | |