h-s90
عضو جدید
خوش به حالت
برای منم دعا کن حفظم بشه
حاجتتون روا

منم محتاج دعایم،انشالله که حافظ کل میشید خدا بزرگه و همیشه همراهتون
خوش به حالت
برای منم دعا کن حفظم بشه
سلام زیبا خانوم. به کجا رسیدید؟
سلام. فکر کردم دیگه تشریف نمیارید
اگر میتونید زمان بیشتری برای تثبیت جزءها بزارید. مثلا هر جلسه یک جزء رو تثبیت کنید
برای جلسه بعد یکبار جزء ۱ و ۲ رو مرور کنید.
اگر هم بتونید تمام وقتتون رو برای تثبیت بزارید و یه مدت حفظ جدید انجام ندید بهتره. اینجوری دوره تثبیتتون کوتاهتر میشه
سلاام
من خ ناراحتم
خ زیاد
دلم گرفت اومدم اینجا
تو امتحانا نتونستم حفظ کنم
فکر کنم خدا لایقم ندونست
اما دلم میخواد دوباره شروع کنم
میترسم باز کم بیارم
چقدر ضعیف النفسم
من قبلا تا 28 بقره حفظ کرده بودم
بعدش........
راستی من همه جا رفتم همچین قرآنی یافت نکردم.
اگه خدا توفیق بده حتماسلام.
اشکال نداره
الآن با شروع میکنید
تا جلسه بعد آیاتی که قبلا حفظ بودید رو مرور کنید. تا آیه ۳۷ هم حفظ کنید
اگر ساکن تهران یا مشهد باشید میتونم راهنماییتون کنم
جلسه بعد دوشنبهستاگه خدا توفیق بده حتما
جلسه بعد کی هست؟؟
نه شیرازم ....حتی کتابفروشی شاه چراغ هم رفتم اما نداشت.
اعصابم خورده احساس میکنم هیچی به حفظیات گذشتم اضافه نشده
گرچه زیاد گوش کردم حتی تلاوت های مختلف
من از برنامه ندای توحید ( برای موبایل ) استفاده می کنم چند تا قاری داره و هر چند بار که بخوای هر آیه رو تکرار میکنه
سلام بچه ها
متاسفانه منم حفظم قطع شد
راستش 2 روزه ميخوام بيام دوباره شروع كنم / خجالت ميكشيدم بيام بگم عقب موندم ، اما بالاخره اومدم
_________
دوستان حافظ عزيز / براي ما هم دعا كنيد تا انشالله ما هم با پشتكار از اين فضيلت فيض ببريم
سلامسلام بچه ها
متاسفانه منم حفظم قطع شد
راستش 2 روزه ميخوام بيام دوباره شروع كنم / خجالت ميكشيدم بيام بگم عقب موندم ، اما بالاخره اومدم
_________
دوستان حافظ عزيز / براي ما هم دعا كنيد تا انشالله ما هم با پشتكار از اين فضيلت فيض ببريم
میزان محفوظات تا جلسه بعد | مرور تاجلسه بعد | حفظ روزانه | میزان محفوظات | نام حافظ |
آیه ۱۷۶ | آیات حفظ شده از جزء۲ و ۵ صفحه از جزء۱ | نیم صفحه | آیه ۱۶۵ سوره بقره | Shidokht777 حفظ و مرور روزانه |
…........... | تثبیت جزء ۱ | ….............. | آیه ۱۴۵ سوره بقره | sam 600020 |
۲۳ سوره بقره | مرور تمام آیات | …........................ | آیه ۲۳ سوره بقره | dl_khaste مرور روزانه |
آیه ۸۰ سوره بقره | تا ۱۶ یک مرتبه ۱۷ تا ۳۷ دومرتبه از۳۸ تا ۶۵ سه مرتبه | ۵ آیه | آیه ۶۵ سوره بقره | Ghazal1991 مرور تاجلسه بعد |
آیه ۲۲ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | ۱ آیه | آیه ۱۸ سوره بقره | sara.hoseini90 مرور روزانه |
آیه ۶۱ سوره بقره | رفع اشکال آیات قبل | ۲ آیه | آیه ۵۷ سوره بقره | IRAN DOKHT مرور تاجلسه بعد |
…............................ | تثبیت تمام آیات | ….............. | …..................... | Taßa§om مرور تاجلسه بعد |
آیه۴۰ سوره بقره | روزی ۲۰ آیه | 1 آیه | آیه ۳۵ سوره بقره | Nafis.68 مرور تاجلسه بعد |
صفحه ۱۸۲ | مرور ۵ جزء اول | جلسهای یک صفحه | صفحه ۱۸۲ | fk_invisible مرور تاجلسه بعد |
آیه ۳۰ سوره بقره | مرور تمام آیات | تا پایان امتحانات حفظ ندارید | آیه ۳۰ سوره بقره | F A R Z A N E مرور تاجلسه بعد |
آیه ۴۲ سوره بقره | تا آیه ۲۵ دو مرتبه از ۲۵ تا ۳۴ سه مرتبه | آیه ۳ | آیه ۳۴ سوره بقره | vahid_hse مرور تاجلسه بعد |
…............................... | .................................... | …..................... | …................................ | Vafa8989 مرور روزانه |
جزء ۱ | مرور جزء ۱ تا تسلط کامل | نیم صفحه | جزء ۱ | palmtree |
آیه ۳۶ سوره بقره | مرور حفظیات | ۲آیه | آیه ۳۰ سوره بقره | Ziba jun |
صفحه ۳۰ | حداقل روزی ۳ صفحه از جزء ۱ و تمام حفظیات جزء ۲ | روزی یک صفحه | صفحه ۲۷ | صدای سکوت |
…................................ | روزی ۱۰ صفحه | …........................ | سوره بقره | Manihassanpour24 مرور روزانه |
صفحه ۳۴۴ | اتمام تثبیت جزء ۱ و مرور دوباره | جلسهای یک صفحه | صفحه ۳۴۳ | h-s90 |
صفحه ۲۷ | حداقل روزی ۷صفحه از جزء ۱ و مرور کامل جزء ۲ بعد از حفظ صفحه ۲۷ | جلسهای یک صفحه | صفحه ۲۶ | سید سبحان |
آیه ۵۷ سوره بقره | روزی ۳ صفحه جمعه تثبیت آیات حفظ شده | | آیه ۳۷ سوره بقره | royalblue |
…........................ | …........................... | ….................... | …....................... | black banner |
شرمندم ....
۲- dl_khaste
حداقل مروری که میتونید رو انجام بدید که آیاتی که حفظید از یادتون نره
مرسی از راهنماییتون.شما هم دعا کنید این جوری تاثیرش چند برابر میشه واسه شما هم ثواب دارهسلام
دوست عزیز خجالت نداره فقط سعی کنین وقتایی که زیاد وقت دارین جایی که عقب موندینو جبران کنین
راستی حافظای عزیز حتما سر نماز برا حفظتون هم دعا کنین تاثیر داره
ببخشیدا ولی من نمی تونم زیاد روان بخونم چیکار کنم؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفل حفظ قران کریم | قرآن كريم | 37 | |
![]() |
برای حفظ قرآن چهـ کنم ؟! | قرآن كريم | 3 | |
![]() |
طرح حفظ سوره های "یس, الرحمن,واقعه" در ماه مبارک رمضان | قرآن كريم | 62 | |
![]() |
بهترین شیوه ی حفظ قرآن کریم چیست؟ | قرآن كريم | 10 | |
Y | ثبت نام آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم | قرآن كريم | 0 |