سلام به کارگردان این صحنه....
من هم از فردا شروع میکنم....البته سعی میکنم..
من هم از فردا شروع میکنم....البته سعی میکنم..
سیلامسلام
متاسفانه من باز نرسیدم مرور کنم ، لطفا تا جمعه هم برام برنامه جدیدی برا حفظ نذارین تا اینارو تثبیت کنم... امروز که مرورشو شروع کردم چون چند روزی بود اصلا مرور نداشتم خیلی سخت بود بعضی ایاتو فراموش کرده بودم
ممنون و موفق باشین.
سلام دوست عزیز....سلام دوستای خوبم
امروز که من سرم خلوت بود. اینترنت قطع بود. تا نیم ساعت دیگه برنامه این جلسهرو میذارم
پرسش و پاسخ خواهیم داشت
و انشاء الله جواب همه پیامهای این دوجلسهرو میدم
سلام. ببخشید اگر دیر جواب دادمسلام دوست عزیز....
من از فردا میخوام شروع کنم ولی دقیقا نمیدونم برنامه چطوریه؟؟؟؟
روزی چند آیه؟؟؟
میزان محفوظات تا جلسه بعد | مرور تاجلسه بعد | حفظ روزانه | میزان محفوظات | نام حافظ |
آیه ۱۶۳ | جزء ۱ | یک صفحه | جزء ۱ | Shidokht777 حفظ و مرور تا جلسه بعد |
…........... | تثبیت جزء ۱ | ….............. | جزء ۱ | sam 600020 |
آیه ۲۴ سوره بقره | تمام آیات | ۱آیه | آیه ۲۳ سوره بقره | dl_khaste مرور روزانه |
آیه ۳۸ سوره بقره | تا ۱۶ یک مرتبه از۱۷ تا ۲۲ دو مرتبه | 2آیه | آیه ۳۲ سوره بقره | ArChitect _90 مرور روزانه |
آیه ۸۰ سوره بقره | تا ۱۶ یک مرتبه ۱۷ تا ۳۷ دومرتبه از۳۸ تا ۶۵ سه مرتبه | ۵ آیه | آیه ۶۵ سوره بقره | Ghazal1991 مرور تاجلسه بعد |
آیه ۲۴ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | 1 آیه | آیه ۲۱ سوره بقره | sara.hoseini90 مرور روزانه |
آیه ۴۰ سوره بقره | تا آیه ۲۴ دومرتبه از ۲۵ تا ۴۶ سه مرتبه | ۲ آیه | آیه ۳۶ سوره بقره | IRAN DOKHT مرور تاجلسه بعد |
…............................ | تثبیت تمام آیات | ….............. | …..................... | Taßa§om مرور تاجلسه بعد |
آیه۳۵ سوره بقره | تا آیه ۲۴ دو مرتبه از ۲۵ تا ۳۱ چهار مرتبه | 1 آیه | آیه ۳۱ سوره بقره | Nafis.68 مرور تاجلسه بعد |
صفحه ۱۸۰ | تثبیت جزء ۵ مرور جزء ۲ | جلسهای یک صفحه | صفحه ۱۸۰ | fk_invisible مرور تاجلسه بعد |
آیه ۳۵ سوره بقره | تا آیه ۲۴ دو مرتبه از ۲۵ تا ۳۲ چهار مرتبه | 1 آیه | آیه ۳۲ سوره بقره | F A R Z A N E مرور تاجلسه بعد |
آیه ۴۲ سوره بقره | تا آیه ۲۵ دو مرتبه از ۲۵ تا ۳۴ سه مرتبه | آیه ۳ | آیه ۳۴ سوره بقره | vahid_hse مرور تاجلسه بعد |
آیه ۲۳ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | ۲ آیه | آیه ۱۹ سوره بقره | Vafa8989 مرور روزانه |
آیه ۲۶ سوره بقره | تمام آیات حداقل ۱ مرتبه | نیم صفحه | آیه ۱۶ سوره بقره | salizadeniri |
آیه ۱۲۶ سوره بقره | طبق برنامه گفته شده | نیم صفحه | آیه ۱۱۵ سوره بقره | palmtree |
آیه ۳۶ سوره بقره | مرور حفظیات | ۲آیه | آیه ۳۰ سوره بقره | Ziba jun |
جزء ۱ | تثبیت جزء ۱ | …............... | جزء ۱ | صدای سکوت |
صفحه ۳۵ | حداقل روزی ۱۵ صفحه | روزی ۱ صفحه | آیه ۲۰۰ سوره بقره | Manihassanpour24 مرور روزانه |
صفحه ۳۴۴ | اتمام تثبیت جزء ۱ و مرور دوباره | جلسهای یک صفحه | صفحه ۳۴۳ | h-s90 |
حداقل آیه ۱۶ | | ….................... | …........... | ...scream... |
سلام خسته نباشید
راستش منم خیلی آیه ها رو اشتباه می کنم مثلا یک کلمه ای که تو دو تا آیه یکی هست گاها به اشتباه هر دو تا رو یکجور می خونم
با آخر آیه ها هم مشکل دارم.
اگه لطف کنید برنامه جدیدی برام نزارید تا تثبیتشون کنم ممنون میشم![]()
سلامسلام واسه من هم برنامه جدید نزنید چون مرور نداشتم
وقتی آیات از حفظ میخونم(که به دلیل نداشتنه مرور هستش) چندتایی از آیات فراموشم شده و کلمه هایی از بعضی آیات البته میدونم که توی این آیه یه چیزی هست که نخوندمش اما یادم نمیاد چی وواسش جاخالی میزارم(که اینم بخاطر تصویری که از قران تو ذهنم هست میدونم(حافظه تصویری))
واسه همین شایدم نتونم به سوالات هم خوب جواب بدم
ممنون ازتون خستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتههههههههه هم نباشید
دشمنتون شرمنده. فقط برای یادآوری گفتم.بازم سلام به همه حافظای عزیزhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
اول اینکه بعضی بچهها دارن یکم تنبلی میکننا. البته خودشون هم اعتراف کردند. سعی کنید بیشترین وقتی که میتونید رو برای حفظ بزارید
دوم اینکه ممنون بابت گزارش منظمتون
سوم اینکه تبریک میگم به دوستانی که جزء ۱ رو تموم کردند
سلام
دیگه شرمندمون نکنین ما که شرمنده قرآن هستیم
جبرانش میکنیم
سلام مهندس من تقریبا سوره بقره را تمام کردم اگه اجاره بدید می خوام چندروزی مرور کنم ممنونم والتماس دعا
اول اینکه بعضی بچهها دارن یکم تنبلی میکننا. البته خودشون هم اعتراف کردند. سعی کنید بیشترین وقتی که میتونید رو برای حفظ بزارید
سلام
خسته نباشین و ممنون از زحماتتون
من ایه 47 رسیدم ولی با ضمیر ها و زمان فعل ها و حروف اضافه خیلی مشکل دارم.![]()
شرمنده سید. حواسم نبود. شما تا آخر هفته صفحه ۲۵ رو باید حفظ کنی بعلاوه مرور هرچقدر از جزء ۲ که حفظی.بابا چرا کسی به منم برنامه نمیده!؟![]()
سلام. خیلی خوبه. فعلا با روشی که تو صفحه اول تاپیک توضیح داده شده شروع کنید. امیدوارم قرآنی که قبلا از روش حفظ میکردید بدون معنی بوده باشه.سلام
منم قبلا تا ص 15 شایدم بیشتر حفظ بودم ولی الان فکر میکنم به غیر از چند صفحه ی اول چیز زیادی تو ذهنم نباشه
ولی خیلی دوس دارم دوباره شروع کنم
اگه میشه منو راهنمایی کنید
دیگه داشتم نا امید میشدم!شرمنده سید. حواسم نبود. شما تا آخر هفته صفحه ۲۵ رو باید حفظ کنی بعلاوه مرور هرچقدر از جزء ۲ که حفظی.
بازم ببخشید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محفل حفظ قران کریم | قرآن كريم | 37 | |
![]() |
برای حفظ قرآن چهـ کنم ؟! | قرآن كريم | 3 | |
![]() |
طرح حفظ سوره های "یس, الرحمن,واقعه" در ماه مبارک رمضان | قرآن كريم | 62 | |
![]() |
بهترین شیوه ی حفظ قرآن کریم چیست؟ | قرآن كريم | 10 | |
Y | ثبت نام آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم | قرآن كريم | 0 |