آره گلم دیدم. من اصن سرکلاساش بودم. اینم باز خامه من پختشو دیدم
برا همی اینقده با اطمینان میگم. دکتر سروش بیشتر وقت کلاسش به آزمایش و فیلم و انیمیشن میگذره. مثلا از همون جلسه اول بحث افت کابلو با آزمایش به کمک پسرای کلاس اینقده قشنگ میکنه تو کلت. ولی تو که نمیتونی اینارو بنویسی فقط تو حافظه تصویریت میمونه. یا بحث زلزله رو با پسرا آزمایش میکنه قوسو همینطور و همه بحثا....
تو قسمت محاسباتیم چون تاکید داره به روشای سریع (به قول خودش چشمان شهلا) شما تو جزوه فقط چهارتا خط میبینی و بدون توضیح ولی بقیه جزوه ها توضیح داره. خودشم میگه هیشکی هیچ چی ننویسه فقط خوب دقت کنین و گوش بدین. اینا نوشتنی نیستن یاد گرفتنین. خودش میگه من نمیدونم چیجوری میخواین اینا رو بنویسین.
ببین تو علم سروشنیا و روش خوف آموزشیش و اخلاقش اصن شکی نیس. نظیر نداره اما جزوه هاش برا کسی که از نزدیک کلاسو ندیده بدرد نمیخوره. اصن برا همینه زده تو کار سی دی و اینجور چیزا که مث فیلم برا همه قابل فهم باشه
میدونی من چرا اینقده تاکید میکنم گلم؟ چون واقعا دوسش دارم نمیخوام برین جزوه ها رو بخونین نتیجه نگیرین بعدش مث خیلیا بگین وقتمونو تلف کرد یا سروش سروش که میگین اینه؟
به هر حال چه من حقیر چه ابرام خان عزیز و چه بقیه دوستان نظراتمونو میزاریم تو ویترین این انجمن که هرکی بتونه تصمیم گیری کنه عزیزم
حالا نمیخواستم لو بدم ولی مجبورم کردی
جزوه ینی این (البته فعلن فقط همی یه صفحه اس دنبال بقیشم)