آخه امروز شد24 سالهچ مهربون شدیییی![]()
آخه امروز شد24 سالهچ مهربون شدیییی![]()
24 ساله شدم
20!
خوشیفته:ی
بابا منم آدممم خو
تولودومه:ی
حقیقت........بیا گلممممممممممم
جرات یا حقیقت؟
بالاخره مرسیمن فکر میکنم این امضا در شان کسی که باشگاه مهندسان میاد نیست
البته توصیه ی برادرانه بود![]()
خخخخخ.ینی آشق این رفتاراتم دیه.
حقیقت........
بامنی؟!؟!باران من چجور دختر نازیم؟:ی
نه بی شوخی به نظرت چوجوریم؟:ی
سلام دوست خوبن از اشنایت خیلی خوشبختم خیلی خیلی خوش اومدی در کل صفا اوردی چقد خوب کردی اوردی چه خبر مامان بابات خوبن بقبه اعضای خونوادت چی همگی خوبن واقعا خوشحالم کردی چرا زودتر نیومد دلم برای دیدنت یه عالمه دوست دارم خیلی خوشبختم
اره.........بامنی؟!؟!
راستش تو باشگاه که زیاد باهات برخوردی نداشتم... ولی راستش همون یه مقدار کم هم به دلم نشستی....باران من چجور دختر نازیم؟:ی
نه بی شوخی به نظرت چوجوریم؟:ی
دوست دختر داری؟!؟؟؟؟حقیقت
الکیراستش تو باشگاه که زیاد باهات برخوردی نداشتم... ولی راستش همون یه مقدار کم هم به دلم نشستی....![]()
اوفراستش تو باشگاه که زیاد باهات برخوردی نداشتم... ولی راستش همون یه مقدار کم هم به دلم نشستی....![]()
سوال تکراری نداریم...............دوست دختر داری؟!؟؟؟؟
عهههه
حالا یا داره یا نداره.دوست دختر داری؟!؟؟؟؟
قبلا جواب داده بودی؟! خب من حوصلم نمیشه بگردم جوابتو پیداکنم یه کلمه جواب بده....سوال تکراری نداریم...............![]()
دختر شاه پریون میخوام اف شم... ولی قبل رفتنم میخوام بازی کنمعهههه
موش ندووون
چییییییییییییییییییی ممممممممممییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگییییییییییییییییییییییراستش تو باشگاه که زیاد باهات برخوردی نداشتم... ولی راستش همون یه مقدار کم هم به دلم نشستی....![]()
چقد از من خوشت میاد؟دختر شاه پریون میخوام اف شم... ولی قبل رفتنم میخوام بازی کنم... حقیقت...
سخترین سوال ت را بپرس ابجی...
مرسییییی.... عزیزمیییییاوف
ینی بگردمتتتت:ی
تو که تو دلم دراز کشیدی پا ام نمیشی:ی![]()
خو مهمه دوس دارم بدونم!!!!!!!حالا یا داره یا نداره.
اینجا تو پیاما بهت میگم اونم نه الان فردا الان لاور اینجاست نمیشهقبلا جواب داده بودی؟! خب من حوصلم نمیشه بگردم جوابتو پیداکنم یه کلمه جواب بده....
حسوووووووووووددددددددددددددددد:یچییییییییییییییییییی ممممممممممییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگیییییییییییییییییییییی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آیا شما جرات دارید... | زنگ تفريح | 9 | |
![]() |
آخرین اسمس یا زنگ گوشی تون رو بگین ؟ | زنگ تفريح | 381 | |
![]() |
داکومبا یا باکومبا ؟(طنز) | زنگ تفريح | 0 | |
گ | بخشنامه حذف لهجه ها از صداوسیما، شایعه یا واقعیت؟ | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
اسم بهترین دوستت تو زندگیی چی بوده یا هست؟ | زنگ تفريح | 14 |