جاهلیت وهابی

ilia.azimi

کاربر فعال
در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؛شما با اجازه کی مطلب منو دست کاری کردی nmd؟تو هیچ تالاری همچین چیزی ندیده بودم جز اینجا تالار اسلام ولی ظاهرا اینجا آموزش دزدیه اونم تو روز روشن

nmd

عضو جدید
در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؛شما با اجازه کی مطلب منو دست کاری کردی nmd؟تو هیچ تالاری همچین چیزی ندیده بودم جز اینجا تالار اسلام ولی ظاهرا اینجا آموزش دزدیه اونم تو روز روشن

دوست من دزدی !!!!!!!!!!!!
من فقط دانلود کردم
خوندم
دیدیم جالبه و کار دوستان راحتتر کردم
درابتدا هم کامل گذاشتم
اما به دلیلی اینکه مشکلاتی پیش نیاد قسمتی پایانی که درمورد اهل سنت بود نذاشتم
درضمن من فکردم هدف شما آگاهی دادن به دوستان هست
الا ایحال پست حذف شد

آخرین ویرایش:

ilia.azimi

کاربر فعال
دوست من دزدی !!!!!!!!!!!!
من فقط دانلود کردم
خوندم
دیدیم جالبه و کار دوستان راحتتر کردم
درابتدا هم کامل گذاشتم
اما به دلیلی اینکه مشکلاتی پیش نیاد قسمتی پایانی که درمورد اهل سنت بود نذاشتم
درضمن من فکردم هدف شما آگاهی دادن به دوستان هست
الا ایحال پست حذف شد
اگر مشگلی هم پیش بیاد مسئولش منم خودم جواب میدم شما نگران نباش بهت توصیه میکنم 1 کم مطالعه کنی اگر زمانی خواستی از کسی مطلبی نقل کنی کامل نقل کن نه ازش کم کن نه بهش اضافه کن ؛بله هدف من آگاهی دادنه ولی شما نمیدونم این وسط چه کاره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

nmd

عضو جدید
اگر مشگلی هم پیش بیاد مسئولش منم خودم جواب میدم شما نگران نباش بهت توصیه میکنم 1 کم مطالعه کنی اگر زمانی خواستی از کسی مطلبی نقل کنی کامل نقل کن نه ازش کم کن نه بهش اضافه کن ؛بله هدف من آگاهی دادنه ولی شما نمیدونم این وسط چه کاره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا حق با شماست
من نیاز به علم دارم
شما هم ادب

phalagh

مدیر بازنشسته
اولا كه يواشتر، پياده شيد با هم بريم. يكم احترام گذاشتن هم خوب چيزيه.
ثانيا ايشون از چيزي كه شما شخصا نوشته باشيد مطلب كپي نكردن و ادعا هم نكردن كه متن ارسالي رو خودشون نوشتن، فقط مطلبي رو كه واضح بود از جايي نقل كردن بدون ذكر منبع آوردن كه بهتر بود با منبع ميذاشتن.متاسفانه آفيسم پريده و نتونستم مطلب شما رو باز كنم اما اگه فايل شما هم بدون ذكر منبع هست كار شما هم دست كمي از ايشون نداره.
در ضمن حتي اگه كار ايشون به قول شما دزدي هم باشه شما كه اينقدر ادعاتون ميشه به چه حقي تمام كاربران اين تالار رو زير سوال ميبريد و اينطوري با تهمت دزدي و آموزش دزدي بهشون توهين ميكنيد؟
دوستمون nmd در كمال ادب به شما احترام گذاشتن و عذرخواهي كردن. اميدوارم در قبال توهيني كه به كاربران اينجا كرديد همين عمل مودبانه رو از شما هم ببينيم.

حرفم هميشه اين بوده: شرط اول حضور و فعاليت در اين تالار داشتن ادب و كلام محترمانه نسبت به ديگرانه.

king man

عضو جدید
کاجایید شیعیان که هرچه این وهابیان دوست داشتن بر سر این دین الله اوردند
اخر الزمان همین است تا چند وقت دیگه می گن زنا و فساد هم اشکالی ندارد
آه که از دست این عرب ها چه ها که باید بکشیم

Setareh1367

عضو جدید
به جای اینکه دیگران رو جاهل خطاب کنید طرز فکر خودتون رو اصلاح کنید ، اونا هرچی هستن برای خودشون هستن...

ilia.azimi

کاربر فعال
اولا كه يواشتر، پياده شيد با هم بريم. يكم احترام گذاشتن هم خوب چيزيه.
ثانيا ايشون از چيزي كه شما شخصا نوشته باشيد مطلب كپي نكردن و ادعا هم نكردن كه متن ارسالي رو خودشون نوشتن، فقط مطلبي رو كه واضح بود از جايي نقل كردن بدون ذكر منبع آوردن كه بهتر بود با منبع ميذاشتن.متاسفانه آفيسم پريده و نتونستم مطلب شما رو باز كنم اما اگه فايل شما هم بدون ذكر منبع هست كار شما هم دست كمي از ايشون نداره.
در ضمن حتي اگه كار ايشون به قول شما دزدي هم باشه شما كه اينقدر ادعاتون ميشه به چه حقي تمام كاربران اين تالار رو زير سوال ميبريد و اينطوري با تهمت دزدي و آموزش دزدي بهشون توهين ميكنيد؟
دوستمون nmd در كمال ادب به شما احترام گذاشتن و عذرخواهي كردن. اميدوارم در قبال توهيني كه به كاربران اينجا كرديد همين عمل مودبانه رو از شما هم ببينيم.

حرفم هميشه اين بوده: شرط اول حضور و فعاليت در اين تالار داشتن ادب و كلام محترمانه نسبت به ديگرانه.
تا زمانی که امثال شما ادعای میدریت اسلامی دارند دین گریزی و سکولاریسم وهابیت لیبرالیسم و ... هم وجودش تعجبی نداره
فتاوای این وهابیون رو می تونید سرچ کنید تو اینترنت هست اما اون قسمت تحلیلش نوشته شخصی خودمه
شما هم هر وقت افیست نصب شد نظر بده

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای اینکه دیگران رو جاهل خطاب کنید طرز فکر خودتون رو اصلاح کنید ، اونا هرچی هستن برای خودشون هستن...

به هر عقیده ای باید به نظرم احترام گذاشت
.و البته توهین نکرده
البته عقیده ایدئولوژی جهانبینی و......حتی اگه مارکسیست یا و.....
اما وهابیت وبهاییت و... اینها یک عقیده یا یک ایدئولوژی نیستند
اینها در حقیقت توهینی اند به ایدئولوژی اسلامی
هزاران برابر بدتر از دشنامند به یک مسلمان چه شیعه چه سنی و....
در ضمن اونا هر چی هستند برا خودشون نیستند متاسفانه یکم به اتفاقات جوامع اسلامی و ...اطراف خودمون دقیق تر نگاه کنیم

ilia.azimi

کاربر فعال
به هر عقیده ای باید به نظرم احترام گذاشت
.و البته توهین نکرده
البته عقیده ایدئولوژی جهانبینی و......حتی اگه مارکسیست یا و.....
اما وهابیت وبهاییت و... اینها یک عقیده یا یک ایدئولوژی نیستند
اینها در حقیقت توهینی اند به ایدئولوژی اسلامی
هزاران برابر بدتر از دشنامند به یک مسلمان چه شیعه چه سنی و....
در ضمن اونا هر چی هستند برا خودشون نیستند متاسفانه یکم به اتفاقات جوامع اسلامی و ...اطراف خودمون دقیق تر نگاه کنیم
این حکم یعنی 4زن توسط خداوند و پیامبر در زمان ایشان صادر گردیده و به کتابای شرایط زن در دوران جاهلیت مراجعه کن ببین انواع ازدواج ها و شرایط زن در اون دوره رو که مرد نماهای عرب بدون محدودیت همسر اختیار میکردند زنان همدیگر را معاوضه میکردند برای تنوع؛معاوضه خواهران؛تصاحب زن پدر بعد از مرگش؛طلاق هایی که زن را به نوعی هم طلاق داده بود هم هر وقت میخواستند برای هوس به ان زن بر میگشتند؛و ان زن هم حق ازدواج مجدد نداشت؛چنین حکمی یعنی 4 زن در این شرایط هوس بازی است؟همین 4 زن شرایطی داره برای ازدواج مجدد اجازه زن اول لازمه در مورد ازدواج موقت هم با رضایت طرفین و تعیین وقت و مهریه هر دو از کنار هم بودن بهره میبرند نه فقط مرد؛حکمی که پیامبر داده با حکمی که این مفتی های وهابی میدهند یکی است؟پیامبر هم استغفر الله هوس باز است؟
در مورد نظر دومت: علی معصوم است معیار حق و باطل است؛ معیار حلال و حرام نیست مسلمان؟یکی از معیار های قضاوت در روز قیامت امام معصوم نیست؟در ضمن کسی از شما نخواسته در نخلستان بیل بزنی روزه گرفتن زیر کولر با تمام امکانات کار سختی نیست در مقابل 1400 سال پیش قرار هم نیست من و شما علی بشیم اگر بهش نزدیک هم بشیم عاقبت به خیر شدیم
در مورد مراجع تقلید شیعیان بعضی از ورزشها را از جمله شنای زنان برای مردان و بر عکس را احتیاط داده اند نه فوتبال و نه به این لحن که زن را فقط نهی کنند و ان را موجودی پست معرفی کنند که با دیدن ران جوانی هوس در دلش زنده شود
اما دلیلی که شما ان را خنده دار میپنداری:بله هر کسی گذشته حال و اینده ای دارد این افراد دارای گذشته جالبی نیستند ؛ زمان حال انها مربوط میشود به دوره پیامبر واینده انها به دوره بعد از رحلت پیامبر در گذشته که سابقه شرک و بت پرستی داشتند هیچ؛توبه کردند اما بعد از رحلت پیامبر چه؟وصیت ایشان را زیر پا نگذاشتند؟اگر مسلمانی غیرت داشته باشد باید خون گریه کند نه مثل تو این دلیل را خنده دار بپندارد اینجاست که باز هم باید گفت (هیهات من الذله)
در مورد نظر اخرت که میگی پیامبر به زبیر گفت تو از حواریون منی این جمله مربوط به قبل از زمانی است که برق سکه های طلای معاویه چشم و دل زبیر را کور کند و به علی و پیامبر خیانت کند؛سابقه زبیر روشن است و جای بحث ندارد در نهایت سر منتقم شهدای کربلا (مختار) هم توسط فرزندان نحس زبیر بر سر نیزه شد در قیاس این دو جمله از پیامبر در مورد علی و زبیر به راحتی میتوان تحلیل کرد در میان حواریون حضرت عیسی یک مسیحی خائن وجود داشت به اسم یهودا که به عیسی خیانت کرد و با مکر خدا نابود گردید اما پیامبر به علی فرمود تو برای من به سان هارون میمانی نسبت به موسی با این تفاوت که تمام درجات هارون را داری به جز رسالت چرا که من پیامبر خاتمم و بعد از من یامبری نخواهد امد این است شان و مرتبه ی علی که در زمره ی پیامبران است
شما اگر با من مشکل داری مشکلی نیست ولی بدعت گذاری نکن و گمراه نکن کسیو

ilia.azimi

کاربر فعال
کاجایید شیعیان که هرچه این وهابیان دوست داشتن بر سر این دین الله اوردند
اخر الزمان همین است تا چند وقت دیگه می گن زنا و فساد هم اشکالی ندارد
آه که از دست این عرب ها چه ها که باید بکشیم
دوست من اینایی که صداشون میکنی اگه موقعیت زمانشون رو درک میکردن حال و روزمون این نبود اینها به مولا علی شک دارن

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی ایمانی و کور دلی از نشانه های منافقان است که متاسفانه در شما...

پستی که حذف شد چون از دید وهابی بر نوشته شما نقد نوشتم گفتم شاید باعث کژفهمی برای دیگرانی بشه که در بحث نبودند

اما

دوست خوب من
اگه هدف شما نشان دادن کج روی ها وزشتی های وهابیت یا....هست
قطعا با این لحن
و این گونه تهمت زدنها
و تند مزاجی ها
به نتیجه خودتون نخواهید رسید
قال الله تعالی:ولو كنت فظا غليظ القلب لنفضو من حولك

phalagh

مدیر بازنشسته
تا زمانی که امثال شما ادعای میدریت اسلامی دارند دین گریزی و سکولاریسم وهابیت لیبرالیسم و ... هم وجودش تعجبی نداره
فتاوای این وهابیون رو می تونید سرچ کنید تو اینترنت هست اما اون قسمت تحلیلش نوشته شخصی خودمه
شما هم هر وقت افیست نصب شد نظر بده
جنابعالي مثل اينكه خيلي ادعات ميشه.
عادت ندارم با كسي دهن به دهن بشم. ادعاي مديريت اسلامي هم ندارم تو اين تالار فقط يه جاروكشم و گاهي وقتا هم به حساب كسايي ميرسم كه بلد نيستن محترمانه حرف بزنن.هرچي پستاتون رو خوندم بلكه مطمئن بشم داريد بالكل ضد اسلام حرف ميزنيد مطمئن نشدم. بنابراين دييل اين لحن تند و توهين آميز شما رو درك نميكنم.
آقاي عزيز يكي از دلايل دين گريزي تندروي و توهينه. شما كه ميگيد دليل دين گريزي وجود امثال منه. لطفا اون خصلت من و امثال من رو كه باعث دين گريزي ميشه و شما با يه پست من به اين نتيجه رسيديد كه اون خصلت در من وجود داره بفرماييد فيض ببريم. بلكه اين اول ماه رمضوني يه بنده نااگاهي رو به راه راست رهنمون بشيد.
به قول دوستمون mec1386 :http://www.iran-eng.com/member.php/356534-mec1386

دوست خوب من
قطعا با این لحن
و این گونه تهمت زدنها
و تند مزاجی ها

phalagh

مدیر بازنشسته
بی ایمانی و کور دلی از نشانه های منافقان است که متاسفانه در شما...
توهين به كاربراي اين تالار رو به هيچ وجه ناديده نميگيرم.
با اين لحن بخوايد ادامه بديد مجبورم طور ديگه اي برخورد كنم.تا همين جاشم خيلي اغماض كردم.

ilia.azimi

کاربر فعال
پستی که حذف شد چون از دید وهابی بر نوشته شما نقد نوشتم گفتم شاید باعث کژفهمی برای دیگرانی بشه که در بحث نبودند

اما

دوست خوب من
قطعا با این لحن
و این گونه تهمت زدنها
و تند مزاجی ها

نباید این کار رو میکردی دوست عزیز اگر پستی رو که حذف کردین بذارینش دوستان خودشون تشخیص می دهند که من تهمت زذم یا نه پستی رو که حذف کردین بذارینش تا بچه ها نظر شما رو در مورد حضرت علی بدونن و خودشون نظر بدن جایی که پای امام علی وسط باشه من کوتاه نمیام به هیچ قیمتی بازم خواهش میکنم پست حذف شده رو بذارین.ممنون میشم

ilia.azimi

کاربر فعال
توهين به كاربراي اين تالار رو به هيچ وجه ناديده نميگيرم.
با اين لحن بخوايد ادامه بديد مجبورم طور ديگه اي برخورد كنم.تا همين جاشم خيلي اغماض كردم.
دوست عزیز من شما نظر ایشون در مورد امام علی رو خوندید که الان حذفش کرده؟حتما خوندید دیگه خیلی ممنون از این همه اغماض...اغماض نکنید در این موارد خواهش میکنم؛علی کم شخصیتی نیست تکرار نشد...

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
نباید این کار رو میکردی دوست عزیز اگر پستی رو که حذف کردین بذارینش دوستان خودشون تشخیص می دهند که من تهمت زذم یا نه پستی رو که حذف کردین بذارینش تا بچه ها نظر شما رو در مورد حضرت علی بدونن و خودشون نظر بدن جایی که پای امام علی وسط باشه من کوتاه نمیام به هیچ قیمتی بازم خواهش میکنم پست حذف شده رو بذارین.ممنون میشم
سلام
از اول دارم این تاپیک رو دنبال می کنم ولی نمی خواستم دخالت کنم، الان هم برداشتم اینه که سه حالت داره؛ یا شما در لباس اسلام مخفی شدین تا اسلام رو له کنید، یا این که دغدغه ها و مشغله های ذهنی روزمره تان از حد نرمال فراتر رفته و در مقابل هر حرف حق و نا حقی عکس العمل نشون می دید، یا نمی تونید منظورتون رو اونجور که باید برسونید
ببخشید که من عادت دارم صریح حرف بزنم

ilia.azimi

کاربر فعال
سلام
از اول دارم این تاپیک رو دنبال می کنم ولی نمی خواستم دخالت کنم، الان هم برداشتم اینه که سه حالت داره؛ یا شما در لباس اسلام مخفی شدین تا اسلام رو له کنید، یا این که دغدغه ها و مشغله های ذهنی روزمره تان از حد نرمال فراتر رفته و در مقابل هر حرف حق و نا حقی عکس العمل نشون می دید، یا نمی تونید منظورتون رو اونجور که باید برسونید
ببخشید که من عادت دارم صریح حرف بزنم
ممنون از نظر صریحتون
شما کدوم یکی از حرف دوستان رو حق میدونید کدوم یکی ناحق؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نظر صریحتون
شما کدوم یکی از حرف دوستان رو حق میدونید کدوم یکی ناحق؟
ممنون از صبوریتون
اگه منظورتون از حرفای دوستان، نظراتشون راجع به اسلام و وهابیت و کلا نظرای راجع به بحث باشه، در مورد اونا من بحثی ندارم چون اطلاعاتم کامل نیست و معیار حق و ناحق هم نمی تونم باشم

روی حرف من اون قسمت از پست های شما هست که جواب بقیه ی دوستانمون رو که نیت بدی نداشتند (حداقل از دید من) رو با پرخاشگری و تهمت دادین؛ خیلی متین تر و با حوصله تر می تونستین بگین که در مطلبتون دخل و تصرف نکنه یا حتی به مطلب شما دست نزنه، نه اینکه ایشون رو با القاب خاصی صدا کنید.
حقیقتش من شما رو نمی شناسم ولی اون دوستمون رو کم و بیش در تالار دیدم و از اینکه ایشون سوء نیت نداشتن مطمئنم و حتما شما دچار سوء تفاهم شدین که امیدوارم موضوع کش پیدا نکنه

haghjoo110

عضو جدید
ممنون از صبوریتون
اگه منظورتون از حرفای دوستان، نظراتشون راجع به اسلام و وهابیت و کلا نظرای راجع به بحث باشه، در مورد اونا من بحثی ندارم چون اطلاعاتم کامل نیست و معیار حق و ناحق هم نمی تونم باشم

روی حرف من اون قسمت از پست های شما هست که جواب بقیه ی دوستانمون رو که نیت بدی نداشتند (حداقل از دید من) رو با پرخاشگری و تهمت دادین؛ خیلی متین تر و با حوصله تر می تونستین بگین که در مطلبتون دخل و تصرف نکنه یا حتی به مطلب شما دست نزنه، نه اینکه ایشون رو با القاب خاصی صدا کنید.
حقیقتش من شما رو نمی شناسم ولی اون دوستمون رو کم و بیش در تالار دیدم و از اینکه ایشون سوء نیت نداشتن مطمئنم و حتما شما دچار سوء تفاهم شدین که امیدوارم موضوع کش پیدا نکنه
منم تا حدی باهات موافقم بعضی جاها تند روی کرد ولی حرف حساب میزنه؛حرف حسابش بیشتر از تندرویشه که شما کلا ندید گرفتین!
اون دوستمون هم اگه پیشواشو عوض کنه وبه جای عشق دکتر شریعتی عشق امام علی بشه یقینا بهتر فکر میکنه و بهتر میفهمه اسلام یعنی چی!

ilia.azimi

کاربر فعال
ممنون از صبوریتون

من از دوستان بابت اون حرفام عذر میخوام؛ولی اگر به شخص بنده تهمتی بزنید یا توهینی بشه به هیچ وجه ناراحت نمیشم دوست عزیزمون یه پستی گذاشتن و در مورد امام علی 1چیزایی گفتن که نتونستم چشم پوشی کنم؛از شما اقا بهنام و اقای فلق میخوام که روی صحبتتون رو کلی تر کنید و خوبی وبدی رو با هم ببینید تمام پستهای منو بررسی کنید و همچنین پستی که ایشون حذف کردند؛من از دوستان بازم عذر میخوام ولی نمیدونم اون اقا چطور نظرش در مورد امام علی چیه؟امیدوارم جوری نباشه قبلا بود

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من از دوستان بابت اون حرفام عذر میخوام؛ولی اگر به شخص بنده تهمتی بزنید یا توهینی بشه به هیچ وجه ناراحت نمیشم دوست عزیزمون یه پستی گذاشتن و در مورد امام علی 1چیزایی گفتن که نتونستم چشم پوشی کنم؛از شما اقا بهنام و اقای فلق میخوام که روی صحبتتون رو کلی تر کنید و خوبی وبدی رو با هم ببینید تمام پستهای منو بررسی کنید و همچنین پستی که ایشون حذف کردند؛من از دوستان بازم عذر میخوام ولی نمیدونم اون اقا چطور نظرش در مورد امام علی چیه؟امیدوارم جوری نباشه قبلا بود
دوست عزیز اگه شما تو این 3 صفحه منظورتون mec1386 یا همون علی هستش مطمئنم که شما بد برداشت کردید چون من ایشون رو حداقل توی نت خوب میشناسمش

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه داستانی شد این پست حذف شده من:biggrin:
ببین دوست من
من چون با چند تا از افرادی که شبیه این عقاید(وهابی گری) داشتن بحث کرده بودم
از منظر اونها یه نقدی به نوشته تون کردم یعنی گفتم شما فرض کن اگه من وهابی باشم این جوری دلایلتون رد میکنم
بعد هم چون این در معرض دید عمومی بود که در بحث ما نبودند و باعث کژفهمی میشد حذفش کردم
که اگه خواستید من میتونم در پ خ باهم بحث کنیم

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تا حدی باهات موافقم بعضی جاها تند روی کرد ولی حرف حساب میزنه؛حرف حسابش بیشتر از تندرویشه که شما کلا ندید گرفتین!
اون دوستمون هم اگه پیشواشو عوض کنه وبه جای عشق دکتر شریعتی عشق امام علی بشه یقینا بهتر فکر میکنه و بهتر میفهمه اسلام یعنی چی!

به روی چشم:gol:

البته شریعتی هم با امام رابطه بدی نداشته ها!!!!!!!!!

من پرورده ی آزادیم ، استادم علی است مرد بی بیم و بی ضعف و پر صبر
--------------------------------------------------------------------------------------
در جملاتی که علی در تمام عمرش گفت ، این جمله از همه رساتر و عمیقتر ،زیباتر ، اثربخش و آموزنده تر بود.
کدام عبارت؟کدام جمله؟
آن ۲۵ سال سکوت علی است. دکتر علی شریعتی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مگر با کلمات می توان از علی سخن گفت ؟
باید به سکوت گوش فرا داد تا از او چه ها می گوید ؟
او با علی آشناتر است. دکتر علی شریعتی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از تاثیر گذار ترین نوشته هایی که در مورد امام عی خوانده ام

ilia.azimi

کاربر فعال
دوست عزیز اگه شما تو این 3 صفحه منظورتون mec1386 یا همون علی هستش مطمئنم که شما بد برداشت کردید چون من ایشون رو حداقل توی نت خوب میشناسمش
سلام
واقعا خوشحال میشم اگه برداشتم اشتباه بوده باشه که امیدوارم همینطور باشه که شما میگید

ilia.azimi

کاربر فعال
چه داستانی شد این پست حذف شده من:biggrin:
ببین دوست من
من چون با چند تا از افرادی که شبیه این عقاید(وهابی گری) داشتن بحث کرده بودم
از منظر اونها یه نقدی به نوشته تون کردم یعنی گفتم شما فرض کن اگه من وهابی باشم این جوری دلایلتون رد میکنم
بعد هم چون این در معرض دید عمومی بود که در بحث ما نبودند و باعث کژفهمی میشد حذفش کردم
که اگه خواستید من میتونم در پ خ باهم بحث کنیم
پس شما 1 کاری کن اون پستی رو که از دیدگاه 1 وهابی گذاشته بودین دوباره بذارین با عدله هایی که من اوردم برای دفاع از نظریات شیعه فکر کنم جالب بشه