پس شما 1 کاری کن اون پستی رو که از دیدگاه 1 وهابی گذاشته بودین دوباره بذارین با عدله هایی که من اوردم برای دفاع از نظریات شیعه فکر کنم جالب بشه
شاید باعث سو استفاده بشه
من اگه وهابی شم بد وهابی میشما

پ خ در خدمتم
پس شما 1 کاری کن اون پستی رو که از دیدگاه 1 وهابی گذاشته بودین دوباره بذارین با عدله هایی که من اوردم برای دفاع از نظریات شیعه فکر کنم جالب بشه
این تاپیک رو گذاشتیم که همه نظرات هم دیگرو بدونیم پ خ شرمندم.به هر حال ممنونشاید باعث سو استفاده بشه
من اگه وهابی شم بد وهابی میشما
پ خ در خدمتم
به به پارسال دوست امسال هیچی:دینه ایران 1400 سال پیش و نه ایران امروز اصلا قابل قیاس با عربستان نیست
مشکل ما اینه که باید فرهنگ یه قوم دیگرو تو کشورمون اجرا کنیم
عربستان فرهنگ خودشو داره و مسلما باید دینی مثل اسلام میومد تا هدایتشون کنه، ولی در مورد ایران!!!!!!
به به پارسال دوست امسال هیچی:دی
دوباره حس ناسیونالیستیتون گل کرد شایدم حس نژادپرستیتون!
مگه خدای عربها با خدا ما فرق داره که باید دوتا دین داشته باشیم؟؟؟
شاید هم نیازهای اونا با ما فرق داره!!!
الان فک نمیکنم فرصت کنم ولی میذارمت جز لیست دوستام که بعدا راحت پیدات کنم با هم روی یه سری آثار دکتر یه تحلیلی داشته باشیم بد نیست!به روی چشم
البته شریعتی هم با امام رابطه بدی نداشته ها!!!!!!!!!
من پرورده ی آزادیم ، استادم علی است مرد بی بیم و بی ضعف و پر صبر
--------------------------------------------------------------------------------------
در جملاتی که علی در تمام عمرش گفت ، این جمله از همه رساتر و عمیقتر ،زیباتر ، اثربخش و آموزنده تر بود.
کدام عبارت؟کدام جمله؟
آن ۲۵ سال سکوت علی است. دکتر علی شریعتی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مگر با کلمات می توان از علی سخن گفت ؟
باید به سکوت گوش فرا داد تا از او چه ها می گوید ؟
او با علی آشناتر است. دکتر علی شریعتی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از تاثیر گذار ترین نوشته هایی که در مورد امام عی خوانده ام
پس یعنی احکام اسلام فقط تو همین روابط خلاصه شده؟؟؟خوبیییییییی عزیزم، بابا دلمون تنگیده بود برات
اون کتاب تموم نشد؟ جون ما بیا یه کتاب دیگه بدم بهت :دی
من اصلا منظور نژاد پرستی نداشتم، اصلا از این اخلاقام ندارم
ولی تو پستا خوندم که اون زمان چطور عربا زناشونو باهم عوض میکردن و چطور حقوق زنارو نادیده میگرفتن
پس الزاما باید همچین دینی میومد تا نجات دهنده و راهنماشون باشه
ولی اگه شما تاریخ ایرانو بخونی، (من حرف این نیست که مشکلی تو مملکت ما نبوده) میبینی که زن ایرانی از پشت پرده با مرد غریبه صحبت میکرده
و حتی همسر پادشاه و زن اول مملکت، از همسرش جدا شد، به دلیل اینکه خواست حجابشو رعایت کنه!!!
پس یه فرقایی بین این دو فرهنگ وجود داشته، و یه راهکار برای این دو جامعه جواب نمیده!
پس یعنی احکام اسلام فقط تو همین روابط خلاصه شده؟؟؟
خداوندی که آخرین دین خود و کاملترین اون رو فقط برای یک قوم بفرسته نقص داره!!!
دنیا محل آزمون و رشده و مطمئنا خدا برای اون راهنمایی قرار داده بدون در نظر گرفتن رنگ پوست و نژاد.
حرف شما یکم خنده داره چون اگه بخواد درست باشه خداوند برای اینکه دینش جهانی باشه باید به تعداد کشورهای جهان پیامبر واسه اون دین میفرستاد!!!
گرچه فکر کنم در مورد حجب و حیای قبل از اسلام تو ایران داری یکم اغراق میکنی اما همون حجب و حیایی که میگی هم ناشی از دین زمان خودشون بوده
من که خیلی متوجه نشدم چی گفتین ولی خدا براساس خلق و خوی بندش دین نازل نمیکنه.مگه اینکه کلا بگید اصلا دین معنایی نداره و خدا بنده هاشو همینطور آفریده و گفته بعدا بیاید تا به صورت رندوم بفرستمتون بهشت و جهنم!!!!چیز خنده داری نیست، هر ملتی یه خلقو خویی داره، قرار نیست همه مثل هم فک کنن!!!
شما برای همه چیز یه جواب از پیش تعیین شده داری، چون تو اصول دینی اینطور بهتون یاد دادن
ولی خوبه یه زمانایی آدم خودش فک کنه، با عقل خودش به یه نتایجی برسه،
تا ما یاد نگیریم که خودمونو جای دیگران بزاریم، از دید اونا به قضیه ها نگاه کنیم، همین روند هست!!!
من که خیلی متوجه نشدم چی گفتین ولی خدا براساس خلق و خوی بندش دین نازل نمیکنه.مگه اینکه کلا بگید اصلا دین معنایی نداره و خدا بنده هاشو همینطور آفریده و گفته بعدا بیاید تا به صورت رندوم بفرستمتون بهشت و جهنم!!!!
دوست عزیز دین رسمی ایران در ان زمان زرتشت بود که با تحریفات بسیاری تنها نامی از ان باقی مانده بود و همین اوضاعی که برای زنان عرب گفتیم در مورد زنان ایرانی در اواخر دوره ساسانی هم صادق هست که مردم به ستوه امده بودند و در نهایت با شنیدن احکام اسلام با کمال میل ااسلام را پذیرفتن نه با شمشیر و زور
این ها رو توی تاریخ نوشتند؟عجب!!!!!!!
خیلی جالبه!!!
پس اون همه جنگ، کشتو کشتار، تجاوز، اسارت، کنیزی همه دروغه!!
خوبیییییییی عزیزم، بابا دلمون تنگیده بود برات
اون کتاب تموم نشد؟ جون ما بیا یه کتاب دیگه بدم بهت :دی
من اصلا منظور نژاد پرستی نداشتم، اصلا از این اخلاقام ندارم
ولی تو پستا خوندم که اون زمان چطور عربا زناشونو باهم عوض میکردن و چطور حقوق زنارو نادیده میگرفتن
پس الزاما باید همچین دینی میومد تا نجات دهنده و راهنماشون باشه
ولی اگه شما تاریخ ایرانو بخونی، (من حرف این نیست که مشکلی تو مملکت ما نبوده) میبینی که زن ایرانی از پشت پرده با مرد غریبه صحبت میکرده
و حتی همسر پادشاه و زن اول مملکت، از همسرش جدا شد، به دلیل اینکه خواست حجابشو رعایت کنه!!!
پس یه فرقایی بین این دو فرهنگ وجود داشته، و یه راهکار برای این دو جامعه جواب نمیده!
الان کجا من درمورد شما قضاوت کردم؟؟؟وقتی که میگین دین اسلام برای عرباست خوب فکر نکنم این معنای قبول داشتن دینو بده مگه اینکه منظورتون چیز دیگه ای بوده باشه!!!نمیدونم شاید به تشخیص شما من اصلا دینو قبول ندارم!بدترین عادت اینه که درمورد دیگران قضاوت کنیم
چیز خنده داری نیست، هر ملتی یه خلقو خویی داره، قرار نیست همه مثل هم فک کنن!!!
شما برای همه چیز یه جواب از پیش تعیین شده داری، چون تو اصول دینی اینطور بهتون یاد دادن
ولی خوبه یه زمانایی آدم خودش فک کنه، با عقل خودش به یه نتایجی برسه،
تا ما یاد نگیریم که خودمونو جای دیگران بزاریم، از دید اونا به قضیه ها نگاه کنیم، همین روند هست!!!
منظورم از اینکه میگم بدون زور وشمشیر پذیرفتن اینه که دین اسلام رو با کمال میل پذیرفتن ولی مسلما هیچ ملتی از اسارت استقبال نمیکنه ضمن اینکه ایران اون زمان امپراطوری بوده و دارای لشکری بسیار عظیم اما بدون شیرازه در اواخر دوره ساسانی؛ضمن اینکه جمعیت ایران در اون زمان در حدود 100 میلیون نفر تخمین زده شدهعجب!!!!!!!
خیلی جالبه!!!
پس اون همه جنگ، کشتو کشتار، تجاوز، اسارت، کنیزی همه دروغه!!