یعنی اینکه هر چی میگم باید یه جوابی بدی؟
این بچه کجاش خوش تیپه؟اخه نمی دونی که پدر صلواتی خوشگل و خوشتیپه
یعنی اینکه هر چی میگم باید یه جوابی بدی؟
بینم..............اگه این پول نداشتو و یه بچه فقیر بود.............. بازم بهش میگفتی............. خوشتیپ؟هاها. باشه!!!
اره بابا، این نیل پور (نیل پر) اصلا اهل مادیات نیست.بینم..............اگه این پول نداشتو و یه بچه فقیر بود.............. بازم بهش میگفتی............. خوشتیپ؟
اره بابا، این نیل پور (نیل پر) اصلا اهل مادیات نیست.
بینم..............اگه این پول نداشتو و یه بچه فقیر بود.............. بازم بهش میگفتی............. خوشتیپ؟
خوب دیگه ............... پس تو این دنیا پول حرف اول رو میزینه ................. به قول یکی که میگه ............ دلیل چرخش زمین نیست جاذبه ........... پوله که زمین رو میچرخونه جالبه!نه!!!!!
ببین خوشتیپی به این چیزا نیست که. بعدم از اول که چیزی نداشته بعدش که می خونه و بخاطر صداش, خوشتیپی و خوشگلی معروف می شه پول دار میشه...... تازه اپرا هم پول داره یا حالا بذار یه مرد بگم بیل گیتس خیلی پول داره اما من ازش متنفرم و کلا جز ادم حسابش نمی کنم!!
خوب دیگه ............... پس تو این دنیا پول حرف اول رو میزینه ................. به قول یکی که میگه ............ دلیل چرخش زمین نیست جاذبه ........... پوله که زمین رو میچرخونه جالبه!
من بیشتر نیل پور جان. چه بد که از بیل گیتس متنفری، چند وقت پیش یه ای میل داشتم، بیل گفته بود عاشق نیل پرم، گفتم گاگولی تو چطور میلیاردر شدی، وقتی اسمشو اشتباه میگی، اسمش نیل پوره نه نیل پرعاشقتم!!!![]()
من بیشتر نیل پور جان. چه بد که از بیل گیتس متنفری، چند وقت پیش یه ای میل داشتم، بیل گفته بود عاشق نیل پرم، گفتم گاگولی تو چطور میلیاردر شدی، وقتی اسمشو اشتباه میگی، اسمش نیل پوره نه نیل پر
این همونه که نمیتونه شلوارشو بالا بکشه؟
ای شلوغ چیکار کردی زیر ابشون زده شد؟حالا یه جوری زیرآب سلنا رو میزنیم...
ای شلوغ چیکار کردی زیر ابشون زده شد؟
امروز تو یکی از خبرا شنیدم از هم جدا شدن.![]()