shadow_IR
کاربر بیش فعال
ببین من فکر کنم از این سوسک ریزا بشم حداکثرش ولی تو خیلی سوسک بزرگی میشی پروندت خیلی سنگینهببین همونجور که گفتم من خدا و آخرت رو کاملا اثبات کردم...و اینکه میگی چرا اومدیم تو این دنیا بخاطر اینکه هرکسی لیاقتش رو داره با اختیاراتی که تو این دنیا داره به اون چیزی که خدا وعدشو داده برسه...بحث اینه که اینهمه ادم که حقشون ضایع میشه اینهمه ادم که حق بقیه رو میخورن اینهمه چیزایی دارن که لایقش نیستن واقعا و بعضیا از روز اول زندگیشون حتی یه تن سالم نداشتن!! این عدله؟
شیخ حرف قشنگی زد گفت باید با حکمت همزمان اثبات شه...خیلی سخته و شاید نشدنی...

نه این عدل نیست، خدا همه چیز رو بنا به تعریف سر جای خودش نذاشته!!!ولی اون خداست و با همه اختیارات خداوندیش و حکمتی که داره خودش می دونه و فقط هم فکر کنم تا آخر خودش بدونه ...زیاد پای صحبت آخوندا نمی شینم اگر حرف از یک آدم درست و حسابی در این مورد داری می شنوم..
دارم از بحث دور می شم ولی دلم می خواد بگم...
ما آدم ها هم (منظورم بالادستی هاست) که دم از حکومت با عدالت می زنیم 1% هم نمی تونیم لااقل درمورد همین آدم ها یا هم نوعانمون که شما می گین عدالت رو رعایت کنیم... شاید خدا بخواد بقیه رو محک بزنه !!!
در مورد عدالت علی (ع)زیاد شنیدم ولی دنبالش نرفتم شاید بشه از حکومتش چیزی از عدل فهمید پس تا نخوندم نمی تونم در مورد این موارد چیزی بگم!!!
بـــــــــــله ایشون که کلاً قشنگ صحبت می کنن