اینکه اگه شلوغ کنه جیز میشه!!الان با خودش چی فکر میکنه ؟
چه تاثیراتی میتونه برای آینده اش داشته باشه؟
![]()
اینکه اگه شلوغ کنه جیز میشه!!
خب بچه رو نباید در این شرایط قرار داد
خیلی ناراحته و جای خالی پدر رو احساس می کنه.............آخ فداش بشم.....![]()
هيچي بابا برا بچه ها همه چي اتفاقه ...يه اتفاق ساده مث اتفاقاي ديگه... به زودي فراموش ميكنه...الان با خودش چی فکر میکنه ؟
![]()
هيچي بابا برا بچه ها همه چي اتفاقه ...يه اتفاق ساده مث اتفاقاي ديگه... به زودي فراموش ميكنه...
زياد فكرشو درگير نميكنه!
ولي بهتره نبينه..
من واقعا موندم به چه دلیل بچه رو میبرن تماشای این صحنه ها:|:|:|
نه جنبه ی تفریحی داره نه طنزه نه سرگرمیه نه آموزشیه نه فرهنگیه...تازه همین آدم بزرگا هم نباید برن...نمیدونم تماشای دست و پا زدن یه نفر چه لذتی داره که تازه فیلم هم میگرن ازش:|
مطمئنا تماشای همچین صحنه هایی روح بچه رو داغون میکنه و شاید این اثار مخرب هیچ وقت از بین نره:|
من واقعا موندم به چه دلیل بچه رو میبرن تماشای این صحنه ها:|:|:|
نه جنبه ی تفریحی داره نه طنزه نه سرگرمیه نه آموزشیه نه فرهنگیه...تازه همین آدم بزرگا هم نباید برن...نمیدونم تماشای دست و پا زدن یه نفر چه لذتی داره که تازه فیلم هم میگرن ازش:|
مطمئنا تماشای همچین صحنه هایی روح بچه رو داغون میکنه و شاید این اثار مخرب هیچ وقت از بین نره:|
اصلا اینطور نیس عزیزم... بچه ها حافظه ی تصویری فوق العاده ای دارن... و کوچکترین اتفاقها و شنیده ها و دیده ها می تونه بزرگترین تاثیراتو روی آینده ی یه بچه بذاره و چه بسا برای همیشه اون بچه نابود بشههيچي بابا برا بچه ها همه چي اتفاقه ...يه اتفاق ساده مث اتفاقاي ديگه... به زودي فراموش ميكنه...
زياد فكرشو درگير نميكنه!
ولي بهتره نبينه..
اصلا اینطور نیس عزیزم... بچه ها حافظه ی تصویری فوق العاده ای دارن... و کوچکترین اتفاقها و شنیده ها و دیده ها می تونه بزرگترین تاثیراتو روی آینده ی یه بچه بذاره و چه بسا برای همیشه اون بچه نابود بشه
جدای این تاپیک...دوست داشتم یه نظرسنجی کلی رو میدیدم...درباره اینکه آیا اعدام در ملا عام کار صحیحی هست یا نه؟؟؟
اون که چی تو دل و فکر بچه میگذره که به نظرم واضحه...یه پرده سیاه از زندگی...که تا عمر داره در یادش خواهد موند....
بحث نخ نما شده ایه که همه هم یک جور جواب میدن این که اعدام اصل نفسش درست نیست چه برسه در ملا عامش. البته خیلی از کشور های پیشرفته جهان هم اعدام دارن ولی نه تا این حد مثل ما.
الان با خودش چی فکر میکنه ؟
![]()
اووووووووووووخیییییییییمث خودم بچه بودم بابام بلندم کرد عین خربزه زدم زمین.دستم شکست.قشنگ یادمه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درد دل بچه های برقی | گفتگوی آزاد | 73 | |
M | بیایید ما هم به همراه دل پاک بچه ها یه دعای قشنگ بکنیم | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
در جنگل دنیا، " خر " باش «تا کام دل برآید»! | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | از رو عادت میای اینجا یا برای درد دل یا . . . . | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
دل نوشته های یک معلم | گفتگوی آزاد | 1 |