بسلامت کوجولوخدافظ گنده![]()
بسلامت کوجولوخدافظ گنده![]()
آره جون خودت![]()
سلام مهرنوشی چرا اینقد دیر اومدی هان![]()
سلام....خوبی؟چه خبر؟ندا کجاست؟
حالا چی خریدی واسه ما خخخخخخخخزبونشو ببین...زده مید این ویتناااااااااام.خخخخخخخخخخخخخخخ
رفته بودم خرید اقا....خوبی پسر کوشولو؟
چراااااااااااااااااااااااا؟نمیدونم دادا فک کنم از دست من ناراحت شد رفت![]()
حالا چی خریدی واسه ما خخخخخخخخ![]()
بدون هماهنگی مهمون دعوت کرده بود منم از خونه رفته بودم بیرون.واسه همین ناراحت شدچراااااااااااااااااااااااا؟
اره اره خواب باشه بهتره.....خب پس ما هم بریم!!!!!!!!!سلام...سلامتی...نمیدونم...بچه این وقت شب خواب باید باشه..خخخخخخخخ
من پر توقعم.کتونی خریدم دیه...بسه دیه بجه..چ پر توقع..ههههههههههه
اره اره خواب باشه بهتره.....خب پس ما هم بریم!!!!!!!!!
من پر توقعم.
پر توقع ندیدی زن داداش خخخخخخخخخ![]()
اونو که خودم اختلاص کرده بودم خخخخخخخخخموتورم برات خریده بودمااااااااااااااااااااااو...ههههههه
برو دیگه بچه خونتون
هنوز نرفتم گنده![]()
اشکال نداره....یه خورده ناراحت شده حالا میاد ولی دادا اون خیلی دل نازکه اذیتش نکن...........بدون هماهنگی مهمون دعوت کرده بود منم از خونه رفته بودم بیرون.واسه همین ناراحت شد![]()
اونو که خودم اختلاص کرده بودم خخخخخخخخخ![]()
دادا بجون خودم من قصد اذیت کردنشو نداشتماشکال نداره....یه خورده ناراحت شده حالا میاد ولی دادا اون خیلی دل نازکه اذیتش نکن...........
حاج آقا فرمودن وولوم دادن جز گناهان کبیرس خخخخخخخخخخخای باااااااااااااوو...بسه دیه...شامم ک ندادی حداقل وولوم بده بیایم وسط.....![]()
بریم دیگه ............کوجا بریم؟
بدرود دوست منخدافظ![]()
حاج آقا فرمودن وولوم دادن جز گناهان کبیرس خخخخخخخخخخخ![]()
خب تو که دخدر منو میشناسی ناز نازی وباباییه....اشکال نداره حالا دادا خودتو ناراحت نکن....وختی اومد ازش عذر خواهی کن........دادا بجون خودم من قصد اذیت کردنشو نداشتم![]()
خودت وولوم بده خودتم بیا وسط.حاج اقا کیه باو..ما خونمون اکوستیکه...وولوم بده کیو میخواد بیاد وسط...
اگه باشم حتما داداخب تو که دخدر منو میشناسی ناز نازی وباباییه....اشکال نداره حالا دادا خودتو ناراحت نکن....وختی اومد ازش عذر خواهی کن........
خودت وولوم بده خودتم بیا وسط.
من نمیخوام گناه کنم خخخخخخخخخخ![]()
مثه اینکه صاب مجلس منم اااااااااااااااااااتو اصن برو بیرووووووووون...خخخخخخخخخخخ....عاقامون بیاد وسط....
مثه اینکه صاب مجلس منم ااااااااااااااااااا![]()
یه لحظه صب کن تا من آماده شمپع حاج اقا بازی در نیار...وولوم دادم بابا..بیا وسط عموووووووووووووووووووووو