یه لحظه صب کن تا من آماده شم
اومدم![]()
وااااااااااااااااااااااااااااای...برادر شوورمون چ خشنگ میرقصه هااااااااااااااا....منم اومتم.....

یه لحظه صب کن تا من آماده شم
اومدم![]()
پس شوئرت چرا نمیات وسط هانوااااااااااااااااااااااااااااای...برادر شوورمون چ خشنگ میرقصه هااااااااااااااا....منم اومتم.....![]()
پس شوئرت چرا نمیات وسط هان![]()
تو اتاق واسه چی رفته.بهش نگفتی بیات برقصه هاننمیدونم والاو....رفت تو اتاق....![]()
تو اتاق واسه چی رفته.بهش نگفتی بیات برقصه هان![]()
ای بابا بهش میگفتی الان چه وقت خوابه هان.خوابش میادطفلکی...![]()
ای بابا بهش میگفتی الان چه وقت خوابه هان.![]()
بدو یه اسفند دود کن تا چشمون نزدن خخخخخخخخخخدونفره چ جشنی گرفتیم واس خودمووووووووووووووووون...خخخخخخخخخ
بدو یه اسفند دود کن تا چشمون نزدن خخخخخخخخخخ![]()
مرسی دوختر از این همه لطفت خخخخخخخخخخخخاسفند دونه دونه...اسفند سی و سه دونه...بترکه چشم حسوووووووووووووود...بچرخونم دور سر برادرشوورم ک تولدشه.....
مرسی دوختر از این همه لطفت خخخخخخخخخخخخ![]()
نکنه تو رو خواب گرفته هانخوابت نمیاد عطایی؟
نکنه تو رو خواب گرفته هان![]()
ولی من نهایتن نیم ساعته دیگه هستم بعد میرم میخوابمنه باااااااااااااو اتفاقا بی خوابی زده ب سرم...خخخخخخخ
ولی من نهایتن نیم ساعته دیگه هستم بعد میرم میخوابم![]()
سنجشت خوب شده هاااااااااااامنم همینطوووووووووووووووووووووووووور...میخواستم تورو بسنجم..خخخخخخخ
سنجشت خوب شده هاااااااااااا![]()
خواب نما شدی دادا خخخخخخخخخخخخخخخدخترم مگه دستم بهت نرسه .... اینا چیه گفتی خ
پس یه اسفندم واسه خودت دود کن خخخخخخخخخخخخپع شی...خخخخخخخخخخخخخ..کیو رفت...
پس یه اسفندم واسه خودت دود کن خخخخخخخخخخخخ![]()
اصن فکرشم نکن خخخخخخخخخخاونو دیگه شوما باس زحمت بکشی...خخخخخخخخخخخ
اصن فکرشم نکن خخخخخخخخخخ![]()
ای خسیسسسسسسسسسسسسسسسسسسپع منم اسفندی ک برات دودیدمو پس میگیرم...نترکه چشم حسسسسسسسسسسسوووووووووووووووووووووووود نترکه...خخخخخخخ
ای خسیسسسسسسسسسسسسسسسسسس![]()
نه الان که فکرشو میکنم باید برم بخوابم خخخخخخخخخخخبرو بخواب بچه....اقای صاب مجس حداقل ی چی بیار بخوریم....
نه الان که فکرشو میکنم باید برم بخوابم خخخخخخخخخخخ![]()
کارد بخوره به اون شیکمت.پاشو برو خونتون خخخخخخخخمن گرسنمه عطااااااااااااااااااااااااااااااااا...من غذا میخوام یالللللللللللللللللللللللا
کارد بخوره به اون شیکمت.پاشو برو خونتون خخخخخخخخ![]()
کوفتت بشه دووووووووووووووووووووووووختردارم بیسکوییت میخورم دلت بسوووووووووووزه...