پدرم استاده
بهله
یه همچین خونواده ایی هستیم ما![]()
من برم سراغ درسس و کلاسم
خوشحال شدم
روزتون خوش همگییییییییییییی![]()
منم برم به اوستاسلام برسون

روزبخیر
پدرم استاده
بهله
من برم سراغ درسس و کلاسم
خوشحال شدم
پدرم استاده
بهله
من برم سراغ درسس و کلاسم
خوشحال شدم
منم برم به اوستاسلام برسون![]()
روزبخیر
تلو از زیاد میادممنونم عمووووووووووووووووووو
وووووی چه ترجمه عاشقانه ایی داشت خخخ![]()
یه تلو تلو میگه که پدرم واسم ترجمه نکرد اون یعنی چی؟؟
توام زن منی عزیزم![]()
من زن تو ام ؟
من که خودم زن داشتم![]()
نه توبم قول دادی نههههههههههههههههه من میرم خودکـــــِــشی نهههههههه نمیتونم بی تودوام بیاورم آه خدای من بی هرگزباتوبابام نمیذاره![]()
منکه میدونستم توفخط عاشخ منی..منم دوست دارم عشخم![]()
هر کی بگه پدر چن سالش شده این کیکو میدم بذاره رو میز :|
![]()
:|
و باز هم :|
پ.ن : یک بار دیگه واس مرجی لاو بترکونی کشتمت :|
![]()
عمه ایی؟؟؟؟
داداشت سنگینه
دخدر داداشت از پدرش سنگین تر
کسی اسنجا نمیرقصه تا من زندم![]()
بیا بستنی بخور
![]()
ننی اصنا این عسکه خیلی ب ناصور موخوره پیگیری بنومویین ب مهنم خبر بیدین![]()
دایـــــی ناصـــــور![]()
پخخخخخخخخخ مهن اومتم خوش اومتم بسی خوشحالتون نومودم خوتم مودونم
خو تفلد اون ناصور جورابخوره مبارکا باشه صد سال ب این سالا ایشالا هر چی موخوای خدا بهت بیده
خو دیه بسه بسی ارزو نومودم برات دیه بیشترش زیهادیت میشه...خخخخخ
خو کادو هم نمیدم خوتم حضورم کلی کادو میباشد اصن مهن ب هر کسی از این مفتخرات نمیدهمااااااااااا![]()
ننی اصنا این عسکه خیلی ب ناصور موخوره پیگیری بنومویین ب مهنم خبر بیدین![]()
رضا داداشم نمیتونی خودت را کنترل کنی بگو من کنترل از راه دور دارمااااااااااااااااانیم کیلو باش ولی مرد باش
ناصر باید یکم یاد بگیره![]()
روز قبل از واقعه ای دردناک، آسمان در حال گریستن به حال زمین بود. اشک های آسمان در هوای سرد زندگی مردم به برف تبدیل می شد و بر روی خوبی ها و زیبایی های زمین می نشست. همه مردم می دانستند که قرار ایت اتفاقی سخت بر روی زمین بیفتد. عده ای آن را به آخر الزمان تشبیه کرده بودند و عده ای در انتظار نابودی زمین بودند. اما هیچ کس دردناک تر از آن را تصور نمی کرد....
سکوت همه جا را فرا گرفته بود طوری که به راحتی میشد صدای شنیدن دانه های برف بر روی زمین را شنید، تمام مردم منتظر نابودی انسان ها بودند اما ناگهان صدایی در آسمان ها پیچید. امروز زمین نابود نخواهد شد، اما اتفاقی خواهد افتاد که روزی هزاربار زمین و مردمانش خواستار نابودی آن باشند. تمام کسانی که صدا را شنیدند مبهوت شدند و با تعجب به یکدیگر نگاه می کردند. کسی قدرت سخن گفتن نداشت. ناگهان صدای گریه کودکی بلند شد .... آن روز 18 آذر بود. روزی که اولین جورابخور پا بر عرصه جهان گذاشت ....
بله دوستان من، نام داستانی که براتون گفتم the first jourabkhor بود. درست است که نژاد پرستی امری مذموم و بد است و در جوامع گوناگون آن را نفی کرده اند اما باید در مقابل بدی ها ایستاد و آن را از چرخ روزگار محو کرد. سالانه حدود 100 جورابخور به خانواده بنیان گذار این سلسله اضافه می شود به طوری که به خانواده های زشتستان و پرشین کبیر هم سرایت پیدا کرده است. متاسفانه نقشه های زیادی در پس اینگونه حرکات است که زبان یارای بیان آن ها را ندارد.
الهییییییییییییییییییییییییییی
اینه :
![]()
من خودم تحویلش دادم دم در :| .....اینا فقط زاییده خیال شماست اقای لک لکستانی پیر زشتوک![]()
هوووووووووووووم؟؟؟؟اوا جونی ناسلامتی داداشم خاط خواه شماست باید سنگ تموم بزارین وووووووووووولا
این جلافتا چی چیه من نمیدونم
سر خاهر شوهر دوردیدیاااااااااااااااااااااااااا گفته باشم
فکر نمیردی من بیام آره؟![]()
عمه آوای خودم بالاخره رویتت نمودم :| خوش اومدی همین که دیدیمت خودش کادوئه :| والا :|پخخخخخخخخخ مهن اومتم خوش اومتم بسی خوشحالتون نومودم خوتم مودونم
خو تفلد اون ناصور جورابخوره مبارکا باشه صد سال ب این سالا ایشالا هر چی موخوای خدا بهت بیده
خو کادو هم نمیدم خوتم حضورم کلی کادو میباشد اصن مهن ب هر کسی از این مفتخرات نمیدهمااااااااااا![]()
عمه ثمین من دیگع روم نمیشه بیام تو این تاپیکقربون برادر زاده ی قشنگم بردیا![]()
عمو؟؟؟ :|هیچکس منو دعوت نکرد:|...چرا کسی منو دعوت نکرده؟؟ : شکلک پیرمرد دعوت نشده به تاپیک ک دم در وایستاده سرک میکشه تو :دی
خودم جان تو اول باید بیای ک بعد منم بیام نمیشه ک![]()
![]()
به به چه چه
ماشلا به این پدر با این دخترش
تولدتون مبارک
سبز باشید/گل
![]()
مرجان :|![]()
دایـــــی ناصـــــور![]()
گفته داداش نمیرقصه خودش بم گفته پایه ثابت رقص تو مجلساس عمه جون من داداشمو بزرگ کردم میدونم الکی افه میاد ولش کن قمپز در کرده بیا تو هم برقص![]()
آوای قشنگمممممممممممممممممممممممپخخخخخخخخخ مهن اومتم خوش اومتم بسی خوشحالتون نومودم خوتم مودونم
فدات بشم منننننننننننننننننننننننبه به چه تولدی شده این تولد
همیشه اتفاق های خوب وقتی من نیستم میافته
نی نی جون خیلی زحمت کشیدی ، میدونم ناصر بیاد کلی خوشحال میشه ، اصلا یه وضی
بقیه دوستان دل نی نی مهربون را نشکنید و به پدرش احترام بگذارید
از جمله این احسان چی بگی بهش خدایا خدایا.......
داداش گلم ناصر ، جاست کبیر ، شیخ کبیر تولدت مبارک ایشالله سالیان سال زنده و سلامت باشی، به همه آرزوهات هم برسی داداش مهربون
ایشالله جشن دامادیت ، خودم تاپیکت را میزنم اون موقع دیگه به نی نی اجازه نمیدم
داداش ببینیمت تو روزای بعد خصوصا روز تولدت
اینم گل کادو قابلتون را نداره داداشم
اون یه سری کادو دیگه واسه نی نی و بردی و نیلو می باشد
عمه دلش نیومد براتون چیزی نخره ،
قربون برادر زادهای قشنگم
![]()
![]()
![]()
![]()
فدا فداخانواده های لک لکستانی و زشتستانی لطفا داداش ناصر و بچه هاش را اذیتت ننمایید
خصوصا نی نی قشنگم عزیز دل من
(قابل توجه انیس گلی و رضا زشتو ) شما مثلا فامیل تشریف دارید فامیل گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیریزنآخه شما چه انسان هایی هستید کمی انسانیت به خرج دهید
داداش محسن اخه تولد ناصر دعوت میخاد نه تو بگو دعوت میخاد ، بی ریا تر از داداشم کجا پیدا میشه خودت که میدونی آخه خودش هستی ( خود ناصر ، ناصر هم که روحه حمید هست ) کلا تولد یه نفره دوشنبه
متشکرم عمه ثمین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
*-.*-.*-.*دوستان بیاین ببینین تولد کیه؟ *-.*-.*-.* | مناسبتها | 21 | |
![]() |
تولد پری خانومه ، دختر مهربون باشگاه | مناسبتها | 25 | |
N | اس ام اس تبریک تولد | مناسبتها | 0 | |
![]() |
تولد نازنین خانومه ، جانمونی | مناسبتها | 34 | |
![]() |
تولد خانوم دکتره ، تشریف بیارین | مناسبتها | 57 |