ممنونم ستایش خانوم گرامی......................خیلی از شما سپاسگزارمتولدتون مبارک دوست گرامی
انشالله همیشه سالم و شاد و پیروز باشید.![]()
واقعا.....خخخخراسی آره و اینا هم پر باشه تو زندگیت .....![]()
میسی از حضورت عزیزم.....راسی آره و اینا هم پر باشه تو زندگیت .....![]()
دختر ...یکی از پایه های محکم زندگی همون آره و ایناس...ایشالله جفتتو پیدا کردی,,میفهمی چی میگم....میسی از حضورت عزیزم.....
خدا نکشدت که اینجام دست از اره واینا بر نمیداری................خخخخخخ

دختر یهو چت شد؟؟؟؟؟؟جفت؟میخوام که صد سال پیدا نشه.....از هرچی جفته بیزارم ازاده بیزاااااااااارم.....
هیچی چیزیم نیست نباید اینجا این حرفو میزدم ببخشید نمیخوام تولد خراب شه...............دختر یهو چت شد؟؟؟؟؟؟
فدای تو دختر ....هیچی چیزیم نیست نباید اینجا این حرفو میزدم ببخشید نمیخوام تولد خراب شه...............
خدا نکنه عزیزم....انشاالله صدوهشتاد سال زنده باشی..............بوس...راستی ازاده جان من پستمو پاک کردم...ازم نقل قول گرفتی...پاکش کن...میسی...فدای تو دختر ....
قربون اون دلت بشم من خانوم خانوما...

دوست خوبم من که کلی امتیاز بهت دادم حالا یکم برقصبههههههه بهههههههههه جشن تولددددددد تولدتون مبارک
عاقا من میرقصم به جای شواش به من امتیاز بدید اسمم روعوض کنم![]()

کووووووووو من ک نیبینمدوست خوبم من که کلی امتیاز بهت دادم حالا یکم برقص![]()

وعده سر خرمن میدیکووووووووو من ک نیبینم
باوشه میرخصم اما الانه باید برمی شب امدمی حتما![]()

ممنونم اتی جان...........گل باشگاهتولدش مبارک.![]()
خواهش میکنم....ولی کیک؟میوه شیرینی؟پس چی شد؟دوستان عزیز از تمامی شما ممنونم که در این جشن شرکت کردید و باعث شادکامی شدید......ایشالله جبران میکنم دوستان
از استارتر عزیز هم ممنونم و از همین جا بهشون خسته نباشید میگم ..............مرسی ندا جان.............لبانت از خنده لبریز![]()
تدارکات شما بودی ..........مهمونا همشون رفتنخواهش میکنم....ولی کیک؟میوه شیرینی؟پس چی شد؟

هاع؟من؟تا جایی که من یادمه واسه تولد خودم خودم کیک تقسیم کردمو خودم پذیرایی کردم....خوشوما هم خودت پذیرایی میکردی....تدارکات شما بودی ..........مهمونا همشون رفتن![]()