فدا مداتتتت
نه خو اینژا محض مظلوم نمایی بوده
کلمه دوستت دارم حس نیس؟:|
عاشخ حرف زدنتم مهربون![]()
تولدت مبارک سپیدم
همیشه شاد باشی ریفیخکم![]()
سلام عرض موکونمممممم:ی
تولدتون مبارککک ایشالا 100000 ساله بشی :ی
پیر و چروکیده شی:ی
تبریک میگم سپید![]()
سلام
تبریک گرم و عمیق من رو بپذیرید دوست عزیزم
من خیلی دیر رسیدم ولی چون خیـــــــــــلی برام مهمه اومدم همینجا تبریک بگممشاهده پیوست 192874
تولدتون مبارک شوق شرقیمشاهده پیوست 192875
حضور زیبا و شادتون برای دوستانتون پر از لطف و شادی هست . خوشحالم که من هم توی این دوستیها سهمی دارم : )
آرزوی بهترینهارو براتون دارم
همش یه ذره!با يه ذره تاخير تولدت مبارك دختر خاله ژان![]()
دنیا دنیا ممنونم از سیاوشم ( عشخم ) واسه جشنی که به را کرد و ...![]()
![]()
ممنونم از گلابتونم ( نفس بانوی من ) واسه تمام دوندگی هاش و محبت های خالصانه اش![]()
![]()
ممنونم از بابی خودم ( قند عسلم ) و رهاجون (خوشجل خوش اخلاخم ) که حسابی حسااااابی ترکوندن واسم![]()
![]()
![]()
ممنونم از نگین جون ( پرنسس مامان ) که به معنای واقعی رومو کم کرد .. عزیز دلمی![]()
![]()
![]()
ممنونم از سالوادور ( رفیق مرام کُشم ) ، blue bee (پسر آسمونی !! دوست عجیب و با معرفتم ) ،محسن 2115 ( چی بگم والا ؟!! آقایی ) ، آتیش پاره (عزیز با معرفت زن دایی ) ، محیا جان (دوست عرفانی من ) ، ملیسا (عزیز با احساسم ) ، نغمه ایرانی (دوست ادبی گلم ) ، هایده ( دوست نازنینم ) واسه حضور زیبای همیشگیشون![]()
و ممنونم از ریکوی با نمک ، یونس پور شیطونک ، ستاره نورانی با محبت ، گودزیلای مهربونم ، oneunited ردبول ، مازیار بلا ،mr.fares پرشور ، آیتا جان ، دوس جون دخملکم mxmxz ، نیکل جان ، پاسارگاد گلم ،دوست خوبم m.baghani ، تقویم تولد ها ! fairy a ، فانوس تنهایی گرامی ، آرانوس گلم و
setareh_madness ،iceman، samira.bas،harriet،mahshid m،haunt،arezoo،سوگلی ،شبنم ، نیلوفرانه ،kokh210،island1991،jolie،reyhana.a،sunset_69،hananeh_sh،baw705،غزل،o0o0o0o0di،f.mohebbi،ekram،باران 7 ،velkan،ویرا ،seren وآبجی
برای افتخار حضورشون در این جشن![]()
مخسی مادامدوست عزیز تولدت مبارک ، من همیشه شما رو تو صفحه فانوس عزیز میدیدم ... و همینطور تالار ادبیات . تندرست و شاد باشی .
وای علیرضا اصلا فک نمیکردم تو و زوینا هم از اون زمان بودین.. تازه زوی نام کاربریشو تغییر هم داده بوده!تولدت مبارررررک سپیده
چقدر عمر زود میگذره
حدود 13 سال قبل تولدت تو باشگاه جشن گرفتیم
برات بهترینها رو آرزو میکنم![]()
سپاسگزارمتولدتون مبارک
مخسیات بیکرانتبریکات فراوان
از همون اول شما خانوادگی باشگاه رو قبضه کرده بودینااا![]()
تولدت مبارک سپیده جان
♡
بعضی آدم ها را نمی شود دوست نداشت.آمده اند تا دنیایت را همرنگ لبخندشان کنند..
و به تو بفهمانند که دنیا هنوز جای خوبی است برای نفس کشیدن..
حتی اگر تمام عمرت را بگردی هم دلیل دوست داشتنی بودنشان را پیدا نمی کنی..
اما طور عجیبی هستند، انگار آفریده شده اند تا دوستشان داشته باشیم، تا مهربانی کنند..
♡
مشاهده پیوست 24076482
بله قبلا لطف تو و عطار دیدم واسه اسم کاربری قبلیوای علیرضا اصلا فک نمیکردم تو و زوینا هم از اون زمان بودین.. تازه زوی نام کاربریشو تغییر هم داده بوده!
ولی تو نه! غش غش غش
ولی همکاری از سال بعدش اومده و آغازگره، سال بعدی فک کنم زوی بوده، بعدتر هم که من نبودم بیژن خان طبق معمول مرام کُش فرمودن
امسال هم که خودم
راسی چاکرت برم، مخسی، کادو مادو دیگه نمیدن؟!![]()
خدایی چه فعل و انفعالاتی در مغز کوچکت رخ داد چنان نام کاربری ای برگزیدی مرد حسابی؟!بله قبلا لطف تو و عطار دیدم واسه اسم کاربری قبلی
بیکار میشد میومد اسم کاربری قبلی میگفت
کادو دیگه رسم نیست
والا تا حالا کسی بهم تولدم تبریک نگفته چه برسه به کادو
زنده باشی سپیده![]()
تو چه جوری اینا یادت مونده سپیدهخدایی چه فعل و انفعالاتی در مغز کوچکت رخ داد چنان نام کاربری ای برگزیدی مرد حسابی؟!
بعد تازه پروفتم قفل و بند داشت، واس تولد یکی از بچا مجبور شدم پ.خ کارت دعوت بفرستم(خعلی پیگر بودیم تو دعوت)! عینوهو برج زهرمار اعلام جنسیت نمودی و قطر چشام فزونی عجیبی یافت!![]()
ها نصف بیشتر پسرای ادبیات کلا وایب دختر میدادن، تو دیگه رسما ترکونده بودی لامصب!تو چه جوری اینا یادت مونده سپیده
چند سالی بسته بود ولی نبودی اون موقع
تو بدون تقلب بگو تاریخ تولد من کی بوده جبران همیه تبریک نگفتنها
کادو چیزی نگرفتی پز بدی![]()
تو تقلب کردیها نصف بیشتر پسرای ادبیات کلا وایب دختر میدادن، تو دیگه رسما ترکونده بودی لامصب!![]()
آهااای ایهاالناااس! این بچه متولد ۱۰ مرداده، من نبودم بش تبریک بگین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولد پری خانومه ، دختر مهربون باشگاه | مناسبتها | 25 | |
![]() |
تولد نازنین دختر خوب و مهربون باشگاهه | مناسبتها | 32 | |
![]() |
تولد نداخانوم دختر شاد باشگاه | مناسبتها | 54 | |
![]() |
تولده تولد ، تولد دختر مهربون باشگاه | مناسبتها | 72 | |
![]() |
تولد دختر بی تمثیل آخر پائیز | مناسبتها | 170 |