تولدت مبارک![]()

تولدت مبارک![]()
تازه دیشب عمو باربد گف یه برادرزاده دیگه ای هم درکارهههه حالا بچه خود عمو باربده؟؟؟آخی تا حالا دو تا برادرزاده مو کنار هم ندیده بودم.......
![]()
اون مال قبل تولدمه الان درستش میکنم........چرا تو پروفت زدی 19؟
نه دخمل آقا شهابه.......جناب سوپراستارتازه دیشب عمو باربد گف یه برادرزاده دیگه ای هم درکارهههه حالا بچه خود عمو باربده؟؟؟
71تا91میشه 20سال پس الان 20سالته .بلی![]()
مرسی شهاب جونم......خیلی گلی.......مرسی عزیزمتولدت مبارررررررررررررررررك تولدت مباررررررررررررررررررك هپي بيرسدي برديا
![]()
![]()
![]()
نه دخمل آقا شهابه.......جناب سوپراستار
مرسی شهاب جونم......خیلی گلی.......مرسی عزیزم
![]()
فرقی نمیکنه که......منو سیروان نداریم!!!!!اااااااااااا مگه اونم داداشت بووود؟؟؟؟؟
عموووووووو دیشب یکی فک میکرد این عکسه خودته که گذاشتی اینقده خندیدیم که نگوووو![]()
تولدت مبارررررررررررررررررك تولدت مباررررررررررررررررررك هپي بيرسدي برديا
![]()
![]()
![]()
قربانت عزيز خيلي خوشحال شدم فهميدم تولدته ايشا... هزار ساله شي و به همه ارزوهات برسي![]()
آواتارتم مبارک...........راجر فدررو عشقه!!!!قربانت عزيز خيلي خوشحال شدم فهميدم تولدته ايشا... هزار ساله شي و به همه ارزوهات برسي![]()
اون مال قبل تولدمه الان درستش میکنم........
فرقی نمیکنه که......منو سیروان نداریم!!!!!
ایول اواتار جدییییییییییید خیلی بهتر از قبلیه تبرررررررررررررررریک![]()
قربونت عزيزم ديگه ديديم تولد داداشمونه گفتيم يه تحولي ايجاد كنيمآواتارتم مبارک...........راجر فدررو عشقه!!!!
حیف جام خیلی خالی بود......مادرنزائیده کسی رو که به سیروان جونم توهین کنه:دی.....البته کلی گف این خواننده بدرد نخوره والا من میشناختمشو....
اگه بودی یه کل کل حسابی راه میافتاااد![]()
سلام حالتون خوبه؟؟؟
جدي بهتره راس ميگي خوشحال شدم
![]()
مرسی آجی جونم......تولدتون مبارک ایشالله همیشه شاد و سلامت باشید![]()
حیف جام خیلی خالی بود......مادرنزائیده کسی رو که به سیروان جونم توهین کنه:دی.....
من تا اینا رو یاد بگیرم پیر میشم..خو ماله ساله قبل بود دیه![]()
به بــــــــــــــــــــــــــــــــــــه میبینم که اینجا تولدهــــــــــــه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
من تا اینا رو یاد بگیرم پیر میشم..![]()
اکشال نیداره بلاخره یاد میگیری مهم یادگیریه ...به قوله خودم: ز گهواره تا گور دانش بجوی![]()
![]()
به یمن ورود من بود :دیتشکرام فعال شد.......![]()
به یمن ورود من بود :دی
حالا چند سالتون شد؟