سلام خوش اومدی توم بیا تو اول تبریک بگو بعد کادوتو رد کن بیاد![]()
سلام .... تبریک میگم ...من کادومو زودتر دادم ...نمیدونم صفحه دوم بود یا سوم ....
سلام خوش اومدی توم بیا تو اول تبریک بگو بعد کادوتو رد کن بیاد![]()
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییی من جنبه این همه خوشی رو ندارم الان سکته رو میزنمکادورو گذاشته بودم خودش که اومد بدم. ولی چون تو پیش دستی کردی و تاپیکشو زدی، باشه الان میدم کادوتونو.
این مال آقا ناصر. امیدوارم خوشش بیاد.
![]()
اینم مال خودت. ایشالا بار و بندیلتونو پشتش بذارین و باهاش با نامزدت برین ماه عسل
![]()
اینم برا مهموناتون که برن گردش هوایی کنن.
![]()
سلام زشتوک خوبی مرسی که اومدی پشمکیسیلام ..
من اومدم ..![]()
الان چه وخت متولد شدنه بیریخ ؟..
همه بچه ها امتحان میانترم دارن..تحریما بیشتر شده..مردم زیر فشار اقتصادین.همه چی گرون شده..زلزله اومده..سیل اومده..اینترنت گرون شده..بحران اقتصادی اومده ..خیجالت نمیکشی الان متولد شدی؟نه خیجالت نمیکشی.. با اون ریختت ..
بهترین داداش دنیا...خخخخخخخخخخخخخ ...
تولدت مبارک ..
امیدوارم بهترین ها همیشه سر راهت قرار بگیره ...تو که اینقد تنبلی یه ذره اونورتر قرار بگیره نمیتونی بری پیداش کنی ..
خدا کنه از آشخوری دربیای ...از وقتی شناختمت که 20 سال پیش بوده به بعد سرباز بودی ..![]()
خودتو نگا اون بالا ...خخخخخخخ
مرسی غراله خانوم لطف کردینتولدت مبارک مهندس![]()
درود
زادروز دو عضو باشگاه فرخنده باد
تا باشه همیشه شادی باشه.
سلام معین جام مرسی داداناصر جان تولدت مبارک.....امیدوارم همیشه سلامت باشی![]()
مرسی
مرسی محمد جان خیلی مخلصیم داداشتبریک میگم داداش گلم !![]()
سلام دیدم فقط شمع بوداسلام .... تبریک میگم ...من کادومو زودتر دادم ...نمیدونم صفحه دوم بود یا سوم ....
مرسی مریم خانوم لطف کردی
انگار دیر رسیدم
مهمونی که تموم نشده؟!
تولدت مبااااااااااااارک
امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی...
ساناز مرسی چرا زحمت کشیدی شرمنده کردیا![]()
حس بودنت مبارک
![]()
صد ساله شدی دیگه؟![]()
اینم کیک![]()
![]()
به سلامتی![]()
آهان یادم رفت
پیشته![]()
![]()
بهبه داداش احمد چرا زحمت کشیدی خیلی مخلصیم بابا وجودت کافیه مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییبه به تولد داداش ناصر گلمونههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ایشالا تولد 120 سالگیت داداش ناصر..............همیشه شاد و سلامت باشییییییییییی
![]()
اینم از کادویییییییییییییییییییییییی من
![]()
تیریک میگم هم به خودم هم به خودت امروز تولد منم بود
به ب رییس باشگاه اومده خیلی چاکریم راضی به زحمت نبودم چشم میامناصر جان تولدت مبارک.
بیا باشگاه (کلوپ)برات یک پاداش ویژه در نظر میگیریم.
مرسی که اومدین نه دیر نیستانگار دیر رسیدم
مهمونی که تموم نشده؟!
تولدت مبااااااااااااارک
امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی...
مرسی ابجی دیگه داری بدجور شرمندم میکنیاینم هدیه ناقابل من به داداشم امیدوارم خوشت بیاد و همیشه تموم خوبیاو مهربونیای دنیا توش ببینی و بدونی چقد دلت بزرگه و قلبت پاکه که باعث شادی خیلیا مخصوصا منه حقیر میشی داداشم تولدت مبارک گلم
![]()
داداش از خدا برات بهترینارو نمیخوام چون خودش بهت بهترینارو میده ازش برات عمر باعزت و سایه پراز مهر میخوام که به همه بتونی مث الان همیشه خوبی کنی مرسی داداشیم ی دنیا ممنون![]()
سرعت نتم لاك پشتي شد!!!
جاماكاجون ممنون
ناصرجون بازم تبريك و انشاا...... ك خدا بهترين ها رو سرراهت قراربده
شب همگي پرستاره
من اگه کل عمرم هرسال هم برات تولد بگیرم و کادو هم بدم بازم یک هزارم خوبیایی که بم کردی نیست داداشی گلممرسی ابجی دیگه داری بدجور شرمندم میکنی
بابا یکم راه واسه جبران این همه لطف بذار![]()
این یه قلمو شرمنده دیگه من رقص بلد نیستممن اگه کل عمرم هرسال هم برات تولد بگیرم و کادو هم بدم بازم یک هزارم خوبیایی که بم کردی نیست داداشی گلمتو منو شرمنده خودت کردی![]()
حالا داداشی بیا یکم برامون برقص بچه ها دلشون شاد شه خواهشششششششششششششششش
این یه قلمو شرمنده دیگه من رقص بلد نیستم![]()
شما دو تا جنازه هنو اینجایید![]()
خجالت نمیکشی شبیه خرس شدی بازم میخوای کیک بخوری![]()
ناصر شلغم کجایی داری پستا رو ج میدی ..ج بده تا اموراتت بگذره هه
اوهوی به داداش گلم میگی شلغم ؟؟بیا مث یویو بزنمت بری بالا بیای پایین نفلهههههههههه
زردمبوک زیشتو بیریختوووووووووووووووووووو داداشم وقتش پره وا3تو کومبوزک وقت نداره![]()
تازه چون تو اینجا بودی خوب اومدم گفتم بهش احترام بذارم![]()
تو برو تیله بازیتو بکن دختر![]()
هههههههههه بخندم یا پولشو بدم به افغانیییییییییی شهاب کپکووووووووووووووو
من میرم با داداشم به گپم کاری باری داشتم میام خبرت میکنمحالا برو بکپ بابای بیریختک