مرسی داداشتولدتتتتتتت مبارک ناصرجوننننننننننننننننننننننن
ببخششششششششش دیر شدددددددددددد
به داش محمد خوبی دادا؟داداش گلم با تاخیر تولدتو تبریک میگم....امیدوارم 100سال زنده باشی و در تمام مراحل زندگیت موفق باشی...
![]()
اااااااا اینو خودت طراحی کردی؟اینم کادوم
کیک بدهههههههههههههههه
![]()
سلام مرسی خانومی شما لطف داریدمن ک نمیشناسمشون ولی هرکس هستن تولدشون مبارک باشه.....ایشالا ب همه ی آرزوهاشون برسن ....
مرسی شیرین خانوم ایشالله شماهم به هرچی میخوای برسیتولد تولد تولدت مبارک بیا شمعها رو فوت کن تا 100 سال زنده باشی
داداش ناصر تولدت مبارک![]()
سلام پشمک خوبی؟واو ببین چقدر پیام دادن یعنی تولد گودزیلا هم اینقدر پیام تبریک نداره.
![]()
واقعا من هرچی فکر میکنم هدف از خلقت این ادمو نمیدونم چیه؟جز مصرف اکسیژن چیز دیگه مگه داره.![]()
گفتم دیگه کافر همه را بکیش خود پندارد قرسه قل:دیروشن کن الان حضورت چه نفعی داره؟نه بگو ملت روشن بشن.
جز الوده کردن محیط زیست چه خاصیتی داری؟
گفتم دیگه کافر همه را بکیش خود پندارد قرسه قل:دی
لاچو گوجه با دمم باز نکم.
تپاله.
گفتم کارم ضایع کردنه بردوک هستش:دیالان کردی اعتراف کردکه هدف خاصی از خلقتش نبوده.![]()
گفتم کارم ضایع کردنه بردوک هستش:دی
کره ششن همو جاریک ضایعو ئه کم ایتر بسته پنه گو:دیله دایک پیا نبوه بردوک ضایع بکات چلمن.
کره ششن همو جاریک ضایعو ئه کم ایتر بسته پنه گو:دی
جاری منالی دمو باز کی چتیکی تیا اروات:دیاخر ترنه تو من ضایع کیت؟لاچو دبه دو.لاچو با دم نکمو.![]()
آقا اینجا سیگار نکش :دی
جاری منالی دمو باز کی چتیکی تیا اروات:دی
غرخن بیره نیو پروفایلکم :دی
هم قرقره و کردایژن به سر امده حکیمه حتما تو دمت باز کردگه چتیکی تی چوگه.
هم قرقره و کرد
دی دمو باز که با تی بروات:دی
کمو هاورد ششن:دیلاچو برو کیسل ناو جار.
کمو هاورد ششن:دی
غله رش:دی
تو هر ترنوگی له بیرته ایانوت پیت بردوک ترن:دیمن کم بیرم؟ایزم با اخر هفته نترمه ناو حالتا گناهت هس.
تو هر ترنوگی له بیرته ایانوت پیت بردوک ترن:دی
خاصه خووتیش اعتراف ئه کی ترنیت![]()
اره اونه من قسم و بردوک وت و برد بموتیا ئاو ئه بوخوا رحمی کردگه فارسه کان حالی ناون!!!
جناب بردوک امه کادوکانته بو ناصر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره اونه من قسم و بردوک وت و برد بموتیا ئاو ئه بو![]()
اره ئو کادوی باشی دا منیچ کادویکی باشترم دا پیی ره وانی مالم کردخلاصه خوا رحمی کرد که سیک نازانیته پنتان!!!
ایسه فکر اکن ایوه خریکن قسه ی خوش خوش اکه ن
نازانن بردوک خان چه کادویک اداته ناصر!!!!!!