بانو امین مدیر تالار اسلام و قرآن عضو کادر مدیریت مدیر تالار کاربر ممتاز Sep 22, 2012 #6 سومی منو یاد امین حیایی میندازه مردم از خنده... وایییی... دلم
ح حامدیا اخراجی موقت Sep 22, 2012 #10 shabnam... گفت: نمیدونم دقیقا باید به چی بخندم کلیک کنید تا باز شود... به خودمون بخند که سرکار بودیم
ح حامدیا اخراجی موقت Sep 22, 2012 #11 samanehghasemi گفت: کلیک کنید تا باز شود... انصافا، بالا غیرتا، جان من ، جان من فقط بگو به چی میخندی ؟
samanehghasemi گفت: کلیک کنید تا باز شود... انصافا، بالا غیرتا، جان من ، جان من فقط بگو به چی میخندی ؟
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Sep 22, 2012 #12 حامدیا گفت: به خودمون بخند که سرکار بودیم کلیک کنید تا باز شود... نه به دشمن بخند
ح حامدیا اخراجی موقت Sep 22, 2012 #13 shabnam... گفت: نه به دشمن بخند کلیک کنید تا باز شود... اینم یه حرفیه ؟ باشه ،
ح حامدیا اخراجی موقت Sep 22, 2012 #15 .eliii. گفت: ته خنده از نظر شما یعنی چی؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... میشه من جواب بدم ؟
E .eliii. عضو جدید کاربر ممتاز Sep 22, 2012 #16 حامدیا گفت: میشه من جواب بدم ؟ کلیک کنید تا باز شود... بفرمایید.......