سلام خدمت همه بچه های مهربون سایت دوست داشتنی خودمون
با اجازه ایی که از ادمین عزیز گرفتم میخوام یه تاپیک جدید داشته باشیم واسه مناسبت ها
با اجازه ایی که از ادمین عزیز گرفتم میخوام یه تاپیک جدید داشته باشیم واسه مناسبت ها

شما میتونین تواین تاپیک با صداهای قشنگتون هر چی که دوست دارین ازشعر، متن، صحبت ساده که میتونه واسه شفای یه عزیز، تبریک تولد، ازدواج و یا هرمناسبت دیگه ایی باشه رو ضبط کنین و اینجا از طریق باشگاه ضمیمه کنین که واسه همیشه به یادگار بمونه
برای هنر نوع گفتگو پیرامون این تاپیک ، به لینک زیر مراجعه کنید :
[h=1]تاپیک: گفتگو پیرامون تاپیک "تنها صداست که می ماند..."[/h]
پس هر پستی که اینجا (یعنی این تاپیک حاضر ) گذاشته میشه باید حاوی صدا باشه و هر حرفیم اگه قراره بزنین تو همون پست بذارین
لطفا پست دیگه ایی ندین که منجر به دور شدن تاپیک از روندش و در نهایت حذف شدنش بشه...بیاین خیلی قشنگ ازین تاپیک استفاده کنیم..یه یادگاری موندگار ازصداهای قشنگتون. هر نظری هم اگه هست تو پیج من یا تو پیج کاربری که پست گذاشته بنویسین.برای قدردانی هم دکمه تشکر از بقیه دوستان کفایت میکنه
ممنونم واسه همیشه و خوشحالم از داشتنتون
خوش اومدین ، دل به صدای مهربونتون میدیم تا همیشه ها
بفرمایین
شاد، موفق و تندرست باشین
بازم ممنونم
کوچیک همتونم
یا علی
.
.
.
پ. ن. 1 :دوستای خوبم خواهش میکنم متناتون متناسب با یه فضای عمومی مثل اینجا باشه

پ. ن. 2: بازم خواهش میکنم از طریق باشگاه ضمیمه کنین که واسه همیشه بمونه چون اگه جایی آپلود کنین بعد مدتی غیر فعال میشه

پ. ن. 3: یه تاپیکی بود مشابه که مربوط به آثار هنری بچه ها بود که فکر میکنم با این تفاوت داشته باشه اینجا بیشتر جبنه مناسبتی داره از صداهاتون

پ. ن.4 : تقاضا میکنم از حضور مهربونتون که اسپم نکنین

آخرین ویرایش توسط مدیر: