شکلات فندقی
عضو جدید
سلام میشه بگی چه جوری مقیاس رو میزنن یا تغیرش میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی

مرسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دادا من منظورتو نفهمیدم ولی این کارها رو میتونی انجام بدیسلام میشه بگی چه جوری مقیاس رو میزنن یا تغیرش میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی![]()
دوست عزیز اگه مقیاسو می خوایی تو محیط کد عوض کنی کل شکلو انتخاب کن بعدscرو تایپ کن بعد برو یه گوشه ی شکلو بگیر یه خورده بکشش بعد مقیا سی رو که می خوایی بزن مثلا اگر 100/1کشیدی میخوایی 50/1بشه تو اون مرحله به جای مقیاس 2رو بزن.امیدوارم تونسته باشم مفهومو برسونم.باز اگه سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم.سلام میشه بگی چه جوری مقیاس رو میزنن یا تغیرش میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی![]()
ببینمشکل من هم همینه... وقتی که نقشه ای رو میکشم میبینم که توی صفحه Layout از حد صفحه بیرون زده و تنها 10% نقشه توی صفحه است و میشه چاپش کرد. چطوری میشه که کل نقشه رو توی چارچوب Layout قرار داد؟؟
یه راهش اینه که نقشه رو Scale کنم به طوری که همش توی صفحه جا بشه... اما نمیدونم این روشی که من میگم درسته و مرسوم هست یا نه....لطفا راهنماییم کنید...
یه سوال درباره اتوکد؟ایا فرمان یا طریقه ای در اتوکدوجودداره که بشه ابعاد نقشه رو در طول به یه نسبت بزرگ کنیم ودرعرض به یه نسبت دیگه؟مثلا درطول 7 برابر ودرعرض 3برابر.باسپاس90.10.28
دوستی با هرکه کردم خصم مادرزادشد اشیان هرجاگزیدم خانه ی صیادشد
ان رفیقی راکه باخون جگرپروردمش هرکجاقتلم رسید اوبرسرم جلادشد
یه سوال درباره اتوکد؟ایا فرمان یا طریقه ای در اتوکدوجودداره که بشه ابعاد نقشه رو در طول به یه نسبت بزرگ کنیم ودرعرض به یه نسبت دیگه؟مثلا درطول 7 برابر ودرعرض 3برابر.باسپاس90.10.28
دوستی با هرکه کردم خصم مادرزادشد *اشیان هرجاگزیدم خانه ی صیادشد
ان رفیقی راکه باخون جگرپروردمش *هرکجاقتلم رسید اوبرسرم جلادشد
سلام...
چطوری میشه یه نقشه با یه مقیاسو کپی کرد تو یه صفحه دیگه و مقیاسشو با اون یکی نقشه یکی کرد؟؟
اصلا تنظیم مقیاس چطوریه؟؟
به عنوان اولین سوالم: من با برنامه اتوکد یه نقشه رسم کردم که واحد رسم رو در ابتدا میلیمتر انتخاب کرده بودم. مد نظرم بود با مقیاس 1/100 رسم کنم برای همین 1متر رو 10میلیمتر میکشیدم. اما بعد از پرینت گرفتن خط کش که میذارم مثلا هر 9متر روی زمین رو که باید 90میلیمتر یا 9سانتیمتر روی نقشه نشون بده 8.5سانتیمتر نشون میده. اشکال کارم کجاست؟ آیا تو تنظیمات پرینت کار خاصی باید میکردم؟
اشکالاتم تو اتوکد
به عنوان اولین سوالم: من با برنامه اتوکد یه نقشه رسم کردم که واحد رسم رو در ابتدا میلیمتر انتخاب کرده بودم. مد نظرم بود با مقیاس 1/100 رسم کنم برای همین 1متر رو 10میلیمتر میکشیدم. اما بعد از پرینت گرفتن خط کش که میذارم مثلا هر 9متر روی زمین رو که باید 90میلیمتر یا 9سانتیمتر روی نقشه نشون بده 8.5سانتیمتر نشون میده. اشکال کارم کجاست؟ آیا تو تنظیمات پرینت کار خاصی باید میکردم؟
سلام دوستان .من میخوام یک نقشه در مقیاس 1/4000 بکشم.از رو یک نقشه یکی دیگه بکشم.نقشه اول با مقیاس 1/4000هست حالا من باید اندازه هاش رو با خط کش اندازه بگیرم و بکشم اما برای چاپش که مثل قبلی بشه بگم در مقیاس 1/4000چاپ کن؟ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدین
سلام کسی هست این جا در مورد این مقیاس اتوکد کلی سوال دارمباید حضوری بپرسم و حلش کنم
![]()
ممنون از این همه جواب![]()
درود بر شما دوست عزیز ........... و همشهری ..............
مهندس جان ...... شما سوالاتتون رو بفرمایید..................... بنده و دوستان هستیم در خدمت شما عزیز ...............درسته ممکنه رسیدن به پاسخها تون یک مقدار زمان ببره ...........اما ....... خود پستهای شما و دوستان میشه یک جزوه ..........
ِک نقشه هست که باید نشونش بدم.هرچی میکشم مقیاساش برای چاپ بزرگ یا کوچیک میشن....مثلا میخوام تو صفحه a4جا شه میفته تو A3
با سلام.مشاهده پیوست 225586
من میخوام قسمت انتخابی رو هاشور بزنم برای این که تعداد خط ها در قسمتی که مشخص شده بیش تر بشه باید چیکار کنم با تغییر scal فقط جای خط مورب تغییر میکنه ؟!!!!
با سلام
scale رو به عدد کوچکتری مثل 0.01 تغییر بدید ، ببینید فرقی میکنه .scale رو از قسمت properties اصلاح کنید . با تایپ mo یا ch پنجره مشخصات باز میشه .
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[ رفع مشکل برعکس شدن فونتها در چاپ] تنظیم پرینتر | فونت | استفاده از فرمت تصویری و PDF | AUTO CAD | 13 |