تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
بچه ها به نظرم اونایی که میرن کلاس که هیچ یک عده مون واقعا نه کلاسی نه امکاناتی ،لااقل اونایی که پایه هستن بیان اعلام امادگی کنن و یک برنامه بزاریم و به طور منظم دنبال کنیم که لااقل الکی وقتمون تلف نکنیم و این تایپک هم به جای درد دل خونه بشه تایپک معماری
خب حالا کی ها اماده هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مممممممنننننن هستتتتتتم تااااا پااااااای جاان
جنگ جنگ تا پیروزی ;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان امروز با استادم صحبت کردم،ایشون علاوه بر تدریس دانشگاهی آموزشگاه هم داره و اسکیس تدریس میکنه
ازشون خواستم بیان اینجا و راهنماییمون کنن
قولی نداد اما چون با محیط باشگاه آشنا بود و میدونست فعالیتش مثبت و علمیه بطور ضمنی و نامحسوس قبول کرد بیاد:smile:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان امروز با استادم صحبت کردم،ایشون علاوه بر تدریس دانشگاهی آموزشگاه هم داره و اسکیس تدریس میکنه
ازشون خواستم بیان اینجا و راهنماییمون کنن
قولی نداد اما چون با محیط باشگاه آشنا بود و میدونست فعالیتش مثبت و علمیه بطور ضمنی و نامحسوس قبول کرد بیاد:smile:
مارال جان درس میخونی یا نه خانم معمار؟
من میترسم بیام اینجا تمرین کنم از اونور هم حتی بمونم:confused:
وگرنه تمرین لازمم
اسکیس در حد هویج...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جان درس میخونی یا نه خانم معمار؟
من میترسم بیام اینجا تمرین کنم از اونور هم حتی بمونم:confused:
وگرنه تمرین لازمم
اسکیس در حد هویج...
به به خانوم مهندس
راستیاتش ازونجایی ک ضریب اسکیس 5ه،اولویتو دادم ب اسکیس
گوشه کنارا ی نگاهی ام ب درسا میندازم خخخخخخخخ:D
17 روز دیگه برنامه درسیم بطور جدی شرو میشه انشا...:redface:

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به خانوم مهندس
راستیاتش ازونجایی ک ضریب اسکیس 5ه،اولویتو دادم ب اسکیس
گوشه کنارا ی نگاهی ام ب درسا میندازم خخخخخخخخ:D
17 روز دیگه برنامه درسیم بطور جدی شرو میشه انشا...:redface:
انشالاولی برای اسکیس بعده کنکور کلی وقت داریا

از الانم اگه میخوای تمرین کنی روزی 1 ساعت تمرین کن

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

مازیار جان به نظرم سعی کن همزمان درحین کار به همه جوانب فک کنی...مثلا لزومی نداره که تو اول پلان بزنی بعد پرسپکتیو بعد مقطع .تا جاییکه من شنیدم باید همه موارد رو باهم جلو ببری ...همزمان که داری پلان میزنی ببین چی باعث میشه خط آسمونت تو نما گیراتربشه یا من شنیدم باید مقطع رو طراحی کنی نه اینکه فقط مقطع بزنی ...اولش سخته ولی شدنیه.امیدوارم نظرم موثر بوده باشه.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام جان موضوعاتت چی بود؟برنامه چیه؟؟؟
من اگه بتونم هستم
بتونم منظورم اینه ک علم و اطلاعاتشو داشته باشم

مهندس من که گفتم با برنامه پیش برید ،یک برنامه بزارید ،اول برنامه ات بگو مهندسی و همین طور درباره موضوعاتت هم چیزی نگفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهندس از موضوعات و برنامه چیزی نگفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟/
ما رفتیم لالا دوستان موفق باشید

cna12

عضو جدید

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چه حضور مثمر ثمری ....سپاس
منم سعی می کنم از فردا کم کم کارامو بزارم تا رفع ایراد شه واسم
منم انشا... تا یکشنبه شب،نمونه های شیت موضوعی میذارم تا درباره فرم و پلان و پرزانتش صحبت کنیم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار جان به نظرم سعی کن همزمان درحین کار به همه جوانب فک کنی...مثلا لزومی نداره که تو اول پلان بزنی بعد پرسپکتیو بعد مقطع .تا جاییکه من شنیدم باید همه موارد رو باهم جلو ببری ...همزمان که داری پلان میزنی ببین چی باعث میشه خط آسمونت تو نما گیراتربشه یا من شنیدم باید مقطع رو طراحی کنی نه اینکه فقط مقطع بزنی ...اولش سخته ولی شدنیه.امیدوارم نظرم موثر بوده باشه.
مرسی!!! اما این تمرین آنالیز هنذسه پلان آثار معروف هستش!!! پرسپکتیو و نما رو مازاد ب تمرین کلاس میزنم!!! هنوز ب طراحی نرسیدیم مهندس!!! این نکته ای هم ک گفتی تو بحث طراحی کاملا درسته، سپیده علی محمدزاده هم همینو ب ما گفته!!!

آخرین ویرایش:

الهام مدرسی

عضو جدید
(الهامی خوش اومدیییییی:*)
دوستان من الان دارم اینجوری تمرین میکنم: تمرینات کتاب آقای طایفه،جلد1(20 روز،روزی 4 ساعت بلکه فرجی شه و خطم بهترشه...)
من تو پلان و کلا هندسه خیلییییییی ضعیفم،الان کارای مهندس مازیارو ک تحلیل پلانه سیو میکنم و با دقت میبینمشون و کم کم شرو میکنم ب کشیدنشون،کتاب الگوهای معماری(شاهکارهای معماری اچ-کلارک)رو هم شرو کردم ب دیدن ک تحلیل چندتا از کارای معمارای معروف دنیاس
بعدشم میرم سراغ اقلیم...
اگه هم نکته ای ببینم و بدونم واسه دوستای گلم مفیده حتمن حتمن میذارمش اینجا چون اگه شماها امسال -خدای نکرده..خدای نکرده...زبونم لال:razz:-قبول نشید میشید رقیبای سال دیگه ی من،پس ب نفعه خودمه ک دعا کنم همتون امسال قبول شید برید پی درستون خخخخخخ

حالا اگه واسه تقویت پلان راهنمایی یا تمرینی دارید ممنون میشم کمکم کنید:redface:
مرسسسسسسسسسسسس;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویلا (250 متری)
درمانگاه (750 متری)
فرهنگسرای محلی (900 متری)
مدرسه 5 کلاسه (650 متری)

اوکی ،اقلیم ها چی هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا کی وقت داریم براشون و همین طور مطالعات بزاریم اول یا طراحی ؟؟؟؟؟؟
اگهیک توضیح بدی ممنون میشم ،مرسی که دوباره گذاشتی

الهام مدرسی

عضو جدید
اوکی ،اقلیم ها چی هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا کی وقت داریم براشون و همین طور مطالعات بزاریم اول یا طراحی ؟؟؟؟؟؟
اگهیک توضیح بدی ممنون میشم ،مرسی که دوباره گذاشتی
خواهش می کنم
نظر من اینه که اول مطالعات ( ریز فضاهاووارتباطاتو........} بعد انتخاب اقلیمو طراحی...............
حالا نمی دونم اگه شمام نظری دارید بگید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم
نظر من اینه که اول مطالعات ( ریز فضاهاووارتباطاتو........} بعد انتخاب اقلیمو طراحی...............
حالا نمی دونم اگه شمام نظری دارید بگید

والا من که نظری ندارم هر جور خودت صلاح می دونید راستش من هم طراحی کردن یادم رفته کلا هم دستم ضعیفه ،یعنی طرح بزنم نمیزارم چون میشه جک یک ملت ،طراحی کردنم از اسکیس و تمرین پرسپکتیو خیلی داغونتر شده :biggrin:

memare iran

عضو جدید
سلام بچه ها، امیدوارم حال و هوای همتون خوب و پر از انرژی باشه. یه سوال خیلی مهم دارم ازتون و خیلی فوری و ضروریه، بین این مدرسا (رضا عسگری پور- صدیق- سپیده علیمحمد زاده) شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟ خواهشا هرکی پیش اینا کلاس میره روند کاریش و میزان رضایتش از کلاسو بهم بگه که سریع بتونم تصمیم بگیرم، اگرهم کسی پیش چنتاشون کلاس رفته یا باهاشون آشناست لطف کنه و برداشت خودشو از کیفیتشون بنویسه...

فدای همگی، پیش پیشم از همه ممنونم.
به نظرمن خانم سپیده علی محمد زاده بهتره...هر استادی سبک خودشو داره ..اما صدیق خط هاش لو رفته بعلاوه اینکه من سبکشو دوس ندارم
یه جلسه هم سرکلاس عسگری پور بودم ایشون اطلاعاتش زیاده اما قدرت بیانش خیلی خوب نیست وبا خط کش هم کار میکنن که این بستگی به خودت داره اگه دوس داری با خط کش کار کنی خیلی خوبه
خانم سپیده رو نمیشناسم اما کار بچه هاشو دیدم قوی هستن
این نظرمنه

memare iran

عضو جدید
من راجع کارای خودم می گم!!! من تند تند کار میذاشتم هیچ کس نظر نمیداد!!! (حتی سجی) خیلیا دارن کار می کنن اما زورشون میاد یه نظری بدن!!! منم ک نمی تونم تنها واس همه نظر بدم...!!! اگه کسایی ک کار میذارن خودشونم واس کار بقیه نظر بدن بقیه هم ب وجد میان ک کار کنن!!! مثال می زنم: marchitect بم گف اول سایه بزن بعد با اف روش بیا!!! این نکته عالی بود!!! هم کارم تمیز تر شد، هم سریع تر!!! این نکات واقعا میتونه بمون کمک کنه!!! دوستان همکاری کنین!!!

آقا اگه نظر نمیدیم واسه اینه که تازه شروع کردیم به اسکیس زدن...من یکی هنوز نمیتونم درباره کاربقیه نظربدم چون نمیدونم برا کنکور چه مدل کاری خوبه...درباره عملکرد وحل پلان و ایرادهای نظام مهندسی و این ها میتونم نظر بدم اما کنکور واقعا نمیدونم برا همین فک میکنم کسی که دقیق تر اطلاع داره بهتر میتونه خط بده

memare iran

عضو جدید
قبول دارم مهندس!!! هنوز سایه نگفته ب ما!!! منم ضعف دارم توش!!! در ثانی خسته شدم از تمرینای تکراری!!! باید تا 5 شنبه صبر کنم تمرین جدید یگیرم!!! تمرین طراحی ندارم فقط گرافیک پلان بدون موضوع دارم!! مشاهده پیوست 202873

مهندس ترکیب بندی هات مشکل داره...یه دفعه یه توضیح درباره ترکیب بندی مناسب گذاشتم..لینکشو الان پیدا نکردم
ترکیب آکس روی آکس
ضلع روی آکس
راس روی آکس ترکیب های خوبی درمیان

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم میخوام کار کنم اما اصلا وقت نمیکنم.استرسی شدم:(

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس ترکیب بندی هات مشکل داره...یه دفعه یه توضیح درباره ترکیب بندی مناسب گذاشتم..لینکشو الان پیدا نکردم
ترکیب آکس روی آکس
ضلع روی آکس
راس روی آکس ترکیب های خوبی درمیان
مهندس منم همین کار و کردم اینجا!!! ترکیب بندی شامل قوانین چرخشم میشه!!! تو تحلیل هندسه هم مشخصه چطور چرخوندمش!!! (تقریبا 22.5 درجه) بعدم کلا ابن قوانین آیه قرآن نیستن!!! بعضی وقتا باید زمینه گرایی کنی!!!

memare iran

عضو جدید
مهندس منم همین کار و کردم اینجا!!! ترکیب بندی شامل قوانین چرخشم میشه!!! تو تحلیل هندسه هم مشخصه چطور چرخوندمش!!! (تقریبا 22.5 درجه) بعدم کلا ابن قوانین آیه قرآن نیستن!!! بعضی وقتا باید زمینه گرایی کنی!!!

من نگفتم این قوانین آیه هستن..صرفا راهنمایی بود برا ترکیب بندی بهتر...شاید اگه مستطیل اصلی که بقیه حجم ها باهاش ترکیب شدن قوی تر بود کار خیلی قوی تری میشد...
درباره چرخش هم زاویه های 15،30،45،60،75،90 مناسب تر هستن

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نگفتم این قوانین آیه هستن..صرفا راهنمایی بود برا ترکیب بندی بهتر...شاید اگه مستطیل اصلی که بقیه حجم ها باهاش ترکیب شدن قوی تر بود کار خیلی قوی تری میشد...
درباره چرخش هم زاویه های 15،30،45،60،75،90 مناسب تر هستن
درسته!!! نظرت درباره ترکیب بعدیم ک تو صفحه قبل گذاشتم چیه؟؟؟ #2299

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا