mahsa_archi_arch
عضو جدید
بچه ها منم هستم 

کاغذ 50*70
ماژیک M- ماژیک F- ماژیک تخته وایت برد-روان نویس .5
یعنی اصلا با انواع مداد کار نکنم؟؟![]()
ماژیک وایت برد
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
نه متاسفانه تو سه تا شهری که گفتم فقط درس میدنهمین رتبه 1 هایی که معرفی کردی منظورم بود؟ تو شمال درس نمیدن؟
![]()
خوب بچه ها برنامه هاتون چیه
چه میکنید ؟؟؟؟
من میگم زود شروع کنیم به اسکیس چون تعیین کننده ترین و راحتترین کار ممکنه که میتونیم تو این چند ماه برسیم به شرایط ایده آل پس بیاید یه برنامه بریزیم
من میگم اولش با کشیدن خط شروع کنیم
بعد بریم سراغ حجم و 3 بعدی تا 3 یا 4 هفته که کم کم بریم واسه تحلیل بناها و ...
بعدش بیایم اینجا هر روز یه موضوع بزاریم و بریم کار کنیم بیایم بزاریم اینجا و تحلیل کنیم کارگاهها هم همینطوره
آخر سر هم 1 ماه مونده موشوعات مهم رو کار کنیم اگه پایه هستین بسم الله اگه نه که ما بریم دنبال کارمون ......
یعنی دممممت گرررم عارررفه تو خیلی عالیییی تلاش کن مطمئن باش نتیجه میبینی![]()
مرسییییییی الهااااام
اصن حواسم نبودااا
واسه هممون مبارک باشه
تازشم
ما خیلییییی هم مهندسیم![]()
من استرس گرفتم ...به خدا نمی دونم دقیق چکار باید کرد و گرنه تاپیکو دست می گرفتم البته با اجازه بزرگان.اگه کسی می دونه بیاد خواهشا تمرینارو بگه به ترتیب من که آماده ام کاملا.بازارو خریدو تمیزکردن اتاقو سرزدن به اقوامو دوستان هم تموم شد...وقت اسکیسهههههههههههههههههههههههههههه...بجنبیمممممممممممممممممممممممممم
سلام به همه
دو روز نبودم ها 30 تا صفحه نوشتین چه خبره !!!!!!!!!!!!
من هنوز موندم کلاس پیش کی برم ولی امروز میرم همایش معرفی عسگری اگه خوب بود میرم کلاسش...تمرین های تایپیکم با شما انجام میدم
تا ببینیم خدا چی میخواد
آره فک کن ...هزینه کل کلاساشم قبل و بعد عید میشه 950 .....مشهد..نمیدونم برم یا خودم تلاش کنمعلی عسگری استاد درک ه!! من موندم چی می خواهد درس بده!!! فقط پرسپکتیو و سایه دیدم کار کنه ... البته فقط سر کلاس درک!!! اسکیسش رو نمی دونم چی بگم! یعنی واقعا خودشه؟؟؟
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk