تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من اول باید تو این پلان به این توجه کرد که چجوری خطوط ضخیم و نازک رو با هم ترکیب کرده که پلانش قوی در بیاد چیزیه که تو رسم پلان خیلی مهمه
آفرین منظور منم همینه
حالا یکم دیگه بیشتر دقیق بشیم............

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب واسه اینکه یه جمع بندی بشه و هی یکی نیاد راجع به جنسیت لیلی سوال بپرسه تا فردا شب اونایی که پایه هستن واسه این تاپیک بیان حاضری بزنن و بدونن با تنبلی برخورد شدید می شه!

تمرین اول هم تا پس فردا شب بذارین اینجا که اینه :

خط افقی، خط عمودی، خط مورب، مارپیچ، دایره، قردار، بی قر ..... از هر کدوم 10 صفحه A3

حاضرین تا الان :
خودم
الهام
مارال
خاله یاسمن
عارف
عذرا فک کنم
جناب مدیر صدیق خان :D

سمان منم هستم
:w31:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم کار من................

سلام

خیلی ببخشید کارتونو تحلیل میکنم برای کسانی که اسکیسشون ضعیفه امیدوارم مفید باشه
بچه ها لطفا از این به بعد هر کاری که توی سایت قرار میگره تحلیل کنین اشتباهات هم دیگرو بگیم بهم نمره بدیم آخر سر ببینیم کی توی این مدت اسکیس میترکونه خخخخ

پیوست ها

• DSC02486.jpg
    DSC02486.jpg
    51.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

cna12

عضو جدید
بچه ها بیایم دیگه راجب جمله ی (مورد داشتیم طرف با رتبه 1900 و یه اسکیس توپ روزانه یزد اورده) صحبت نکنیم...100 بار این جمله رو شنیدم این چن روزه ...اصلن بهم الهام شده یزد قبول می شم...

orkide69

عضو جدید

اول اینکه مدولار کار کرده، یک مدول رو چرخونده در 4 جهت و با یک لغزش نسبت به هم پیچیدگی کار رو بیشتر کرده
با تورفتگی ها و بیرون زدگی ها تنوع پلان رو زیاد کرده و کیفیت های متفاوت ایجاد کرده (تراس و ...)
سیرکولاسیون عمودی را به صورت شاخص و خوانا در دو جبهه بیرونی قرار داده
برای تاکید بر کنج ها و دید از درختان استفاده کرده
ترسیم فنی انجام شده (کدهای ارتفاعی و اندازه گذاری ها و....)
فک کنم 4 تا واحد اپارتمانی هست.

atefeh.ghazi

کاربر فعال
سلام،بچه ها میشه بگید وقتی موضوع اسکیس یه چیز عجیب و غریب باشه که تا به حال کار نکردیم چطور میشه تحلیلش کرد و ریزفضاهاشو مشخص کرد؟چطور میشه وسه جایی که هیچ وقت داخل اون فضا قرار نگرفتیم طراحی کرد؟اینکه فقط اقلیمو خوب بشناسیم کفایت میکنه؟

atefeh.ghazi

کاربر فعال
میشه بهم بگید بین صدیق و عسگری پور کدومشون بهترن؟:(از طرفی کتابای صدیق رو میگن خوبه ولی راجع به خودش کسی چیزی نمیگه...

aytakin69

عضو جدید

از اونجایی که من همیشه اول بدیا به چشمم میاد باید بگم این نهاز و نخیزایی که داره پلان اونم اونجوری تیکه تیکه و خیلیم زیاد نه تنها تنوع به وجود نمیاره که حجم رو وحشتناکم میکنه......:D گفتی کار خودنت نیس

جرات کردم بگما:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام!!!!!!!!!
بخاظر این که دیشب نبودم پوزش می طلبم ، اسکیس من هم راندو نداره و تا یکی دو ساعت آینده آپش می کنم.درگیر مسائل کلاس اسکیس بودم.فردا کلاس دارم......................
از اسکیس کشندگان گرامی! تشکر می کنم.

shima 70

عضو جدید
بچه ها بیایم دیگه راجب جمله ی (مورد داشتیم طرف با رتبه 1900 و یه اسکیس توپ روزانه یزد اورده) صحبت نکنیم...100 بار این جمله رو شنیدم این چن روزه ...اصلن بهم الهام شده یزد قبول می شم...
دوووست ندااااری!!؟؟؟:razz:کاااش من یزد قبووول شم ای خدااااااااا:redface:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم میخوام اسکیس تمرین کنم
ولی اصلا امید ندارم
ایشالله همه به حقشون برسن
مخصوصا اونا که شانسکی رتبه خوب میارن:crying:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایده خوبیه و کار واقعا درستیه این که پلان و ...بزارید و تحلیل کنید
من هم با بچه ها و حرف هایی که گفتن موافقم درستهضخامت خطوط و بقیه موارد و ریز کاری ها هستش علاوه بر گفته های بقیه باید این هم اضافه کنم که ببیند با به این هم توجه کرد که این خطوط محکم و ضخیم توی پلان به چه حالته ؟؟؟؟؟؟
و همین طور باید دقت کرداز چه علایمی استفاده کرد مثلا این خطوط ضخیم بهشکل U- T - نقطه - و..... ببینید از چی ها استفاده شده و کجا ها استفاده کرده
و.....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخ وای ب خدا ی لحظه فکر کردم منو میگه رفته یزد
جا خوردم خخخخخخخخخخ
عاقا من میرم جی (اصفهان خخخخخخ)

arshadememari

عضو جدید
سلام بچه ها من خیلی ناراحتم نمیدونم چه کار کنم شما نمیدونید تو سمنان کسی هست که اسکیس اموزش بده؟من خیلی ضعیفه اسکیسم چکارکنم؟؟:(:cry:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من حوصله ندارم
من اعصاب ندارم
من اميد ندارم
من كسي رو ندارم
من نميتونم
من ضعيفم
من قوي نستم

همه ي اينا شامل هممون ميشه
شامل منم ميشد
ولي من اميد پيدا كردم
انگيزه
تلاش
و ...

الان همه چي خوبه
ادم بوده با 130 هيچ جا قبول نشده
ادم بوده با 2000 علم و صنعت قبول شده
ادم بوده با 4000 غير انتفاعي قبول شده

همه ي اونايي كه رتبشون خوب ميشه و باد ميندازن به غپ غپ ،اينقد حال ميكنن سر رتبشون كه اسكيسو از دست ميدن
4سال پيش رتبه 300 روزانه تبريز قبول شد
اما پارسال و سال پيش رتبه 100 تهران قبول نشد
الان غير انتفاعي و پيام نور اخ و پيف داره
ولي اخر سر ميگين فلاني از من بدتر بود حداقل يه غير انتفاعي قبول شد خاك به سر من با 40 هيچ جا قبول نشدم

غرور رو بزارين كنار
بسم الله بگين
مث مرد كار كنين
توكل به خدا
كسيم سهم كسي رو نميخوره ها به هم كمك كنين

sheelan

عضو جدید
بچه ها نظرتون راجب صدیق چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از دوستام رفته بود کلاسش با رتبه 680 هنر تبریز قبول شد،60% زده بود،ولی خودش دستش قوی بود....نمیشه با یه نفر به این نتیجه برسی کدوم استاد خوبه کدوم بد...

mahdiye1991m

عضو جدید
بچه ها لطفا اگه کسی استاد خوب تو قزوین یا کرج سراغ داره راهنماییم کنه؟
مهدی دریانی کارش چطوره؟

mahdiye1991m

عضو جدید
دوستان اگه کسی فیلم آموزشی واسه اسکیس داره لطف میکنه بذاره؟
اگه نه از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

shima 70

عضو جدید
بچه ها میشه این تمریناتی که میذارین برا هر سری مدتش یه هفته ای باشه؟؟؟؟؟!!!اخه من چه کنم که نمیتونم دوروز دوروز کار تحویل بدم؟؟؟:(

cna12

عضو جدید
بچه ها قرار نیس با کلاس رفتن معجزه ای رخ بده اینقدر درگیر اسمها نباشید...هرچه سریعتر ترجیها تا عید باید الفبای اسکیسو یاد گرفت
جدا فقد و فقد به تمرین خودتون ربط داره نه استاد...استادا فقد می تونن سطح اسکیسو به حد معیار و نرمال برسونن بقیش پای خودتونه
پس اگه واقعا نیاز دارید به استاد به نزدیک ترینشون مراجعه کنید را نیفتید برید 4 تا استان اونورتر...به خودتون استرس ندین
من خودم شاید اون اواخر اونم فقد واسه دیدن ذائقه دوستان مصحح برم
جای ریسک نیست زنهار از اتلاف وقت.....ضمنا راندو کردنو باید گذاشت کنار سعی کنید پول زیادی خرجش نکنید...(راندو جنایت است)

shima 70

عضو جدید
بچه ها قرار نیس با کلاس رفتن معجزه ای رخ بده اینقدر درگیر اسمها نباشید...هرچه سریعتر ترجیها تا عید باید الفبای اسکیسو یاد گرفت
جدا فقد و فقد به تمرین خودتون ربط داره نه استاد...استادا فقد می تونن سطح اسکیسو به حد معیار و نرمال برسونن بقیش پای خودتونه
پس اگه واقعا نیاز دارید به استاد به نزدیک ترینشون مراجعه کنید را نیفتید برید 4 تا استان اونورتر...به خودتون استرس ندین
من خودم شاید اون اواخر اونم فقد واسه دیدن ذائقه دوستان مصحح برم
جای ریسک نیست زنهار از اتلاف وقت.....ضمنا راندو کردنو باید گذاشت کنار سعی کنید پول زیادی خرجش نکنید...(راندو جنایت است)
دوست عزیز میشه بفرمایین الفبای اسکیس چیه؟؟؟

cna12

عضو جدید
بچه ها میشه این تمریناتی که میذارین برا هر سری مدتش یه هفته ای باشه؟؟؟؟؟!!!اخه من چه کنم که نمیتونم دوروز دوروز کار تحویل بدم؟؟؟:(

تقریبا موافقم...ضمنا تمرینا باید هدف داشته باشه ...با کپی کاری از یه عکس پیشرفتی حاصل نمیشه...بلکه باید کارهارو دید و انالیز کرد و همه ی طرحها زاده ی ذهن باشه
ربتیم به شروع کردن و این حرفا نداره ..با این کارا فقد ذهنمون و خلاقیتمون ضعیف میشه

cna12

عضو جدید
دوست عزیز میشه بفرمایین الفبای اسکیس چیه؟؟؟
پرسپکتیو...خلق احجام....بازی با احجام...نور و سایه.....بافت و تکسچر...بازتاب و انعکاس...پرسپکتیو.....پرسپکتیو...اسکیل و تناسب...شخصیت طراحی...اشنایی با دیاگرامها(کتاب مفاهیم پایه در معماری) ...دوباره پرسپکتیو....سه باره پرسپکتیو
و البته ترسیم فنی ...که من توش ضعیفم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امضات خیلی باحالهههههههههههههههههههههههههههههههههه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا