آفرین منظور منم همینهبه نظر من اول باید تو این پلان به این توجه کرد که چجوری خطوط ضخیم و نازک رو با هم ترکیب کرده که پلانش قوی در بیاد چیزیه که تو رسم پلان خیلی مهمه
حالا یکم دیگه بیشتر دقیق بشیم............
آفرین منظور منم همینهبه نظر من اول باید تو این پلان به این توجه کرد که چجوری خطوط ضخیم و نازک رو با هم ترکیب کرده که پلانش قوی در بیاد چیزیه که تو رسم پلان خیلی مهمه
خب واسه اینکه یه جمع بندی بشه و هی یکی نیاد راجع به جنسیت لیلی سوال بپرسه تا فردا شب اونایی که پایه هستن واسه این تاپیک بیان حاضری بزنن و بدونن با تنبلی برخورد شدید می شه!
تمرین اول هم تا پس فردا شب بذارین اینجا که اینه :
خط افقی، خط عمودی، خط مورب، مارپیچ، دایره، قردار، بی قر ..... از هر کدوم 10 صفحه A3
حاضرین تا الان :
خودم
الهام
مارال
خاله یاسمن
عارف
عذرا فک کنم
جناب مدیر صدیق خان![]()
پویان خان میشه توضیح بدین من فقط ضخامت خطوطش میبینمآفرین منظور منم همینه
حالا یکم دیگه بیشتر دقیق بشیم............
اینم کار من................
![]()
نفیسه تو خواب نداری دختر برو بخاب دیگهپویان خان میشه توضیح بدین من فقط ضخامت خطوطش میبینم
دوووست ندااااری!!؟؟؟بچه ها بیایم دیگه راجب جمله ی (مورد داشتیم طرف با رتبه 1900 و یه اسکیس توپ روزانه یزد اورده) صحبت نکنیم...100 بار این جمله رو شنیدم این چن روزه ...اصلن بهم الهام شده یزد قبول می شم...
خخخ وای ب خدا ی لحظه فکر کردم منو میگه رفته یزدبچه ها بیایم دیگه راجب جمله ی (مورد داشتیم طرف با رتبه 1900 و یه اسکیس توپ روزانه یزد اورده) صحبت نکنیم...100 بار این جمله رو شنیدم این چن روزه ...اصلن بهم الهام شده یزد قبول می شم...
بچه ها نظرتون راجب صدیق چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نظرتون راجب صدیق چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز میشه بفرمایین الفبای اسکیس چیه؟؟؟بچه ها قرار نیس با کلاس رفتن معجزه ای رخ بده اینقدر درگیر اسمها نباشید...هرچه سریعتر ترجیها تا عید باید الفبای اسکیسو یاد گرفت
جدا فقد و فقد به تمرین خودتون ربط داره نه استاد...استادا فقد می تونن سطح اسکیسو به حد معیار و نرمال برسونن بقیش پای خودتونه
پس اگه واقعا نیاز دارید به استاد به نزدیک ترینشون مراجعه کنید را نیفتید برید 4 تا استان اونورتر...به خودتون استرس ندین
من خودم شاید اون اواخر اونم فقد واسه دیدن ذائقه دوستان مصحح برم
جای ریسک نیست زنهار از اتلاف وقت.....ضمنا راندو کردنو باید گذاشت کنار سعی کنید پول زیادی خرجش نکنید...(راندو جنایت است)
بچه ها میشه این تمریناتی که میذارین برا هر سری مدتش یه هفته ای باشه؟؟؟؟؟!!!اخه من چه کنم که نمیتونم دوروز دوروز کار تحویل بدم؟؟؟![]()
پرسپکتیو...خلق احجام....بازی با احجام...نور و سایه.....بافت و تکسچر...بازتاب و انعکاس...پرسپکتیو.....پرسپکتیو...اسکیل و تناسب...شخصیت طراحی...اشنایی با دیاگرامها(کتاب مفاهیم پایه در معماری) ...دوباره پرسپکتیو....سه باره پرسپکتیودوست عزیز میشه بفرمایین الفبای اسکیس چیه؟؟؟