تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

--زهرا

عضو جدید
دستت درد نکنه که وقت میذاری!!! خیلی ممنونم...!!!
همی
خواهش !! من به هرکدوم از بچه های باشگاه بخاطرا ینکه خیلی بهم یاددادن ی جورایی مدیونم و دوستشون دارم
اما شما دوست خوبم -- یادم نرفته که تمرینات خطم وگذاشتم شما تنها کسی بودین که نظر دادین وگاهی عذرا جونم - همین -;)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همی
خواهش !! من به هرکدوم از بچه های باشگاه بخاطرا ینکه خیلی بهم یاددادن ی جورایی مدیونم و دوستشون دارم
اما شما دوست خوبم -- یادم نرفته که تمرینات خطم وگذاشتم شما تنها کسی بودین که نظر دادین وگاهی عذرا جونم - همین -;)
خب چرا دیگه نمیذاری؟؟؟

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دست شما دردنکنهimahجان اما من نتونستم کتابهایی که زحمت کشیدی را دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!
لینکهاش درسته؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان مهندس!!! من تازه شروع کردم ب اسکیس موضوعی!!! می خوام اسکیس سال 90 رو کار کنم (سرای محله)!!! سایت یا رفرنسی میشناسین یکم اطلاعات ازش بگیرم؟؟؟

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دست شما دردنکنهimahجان اما من نتونستم کتابهایی که زحمت کشیدی را دانلود کنم !!!!!!!!!!!!!!!
لینکهاش درسته؟
این لینکهارو از این سایت گذاشتم من
چک کنید شاید اینجا بد لینکو منتقل کردم
http://www.iranmeet.com/ebook-farsi/architectural/
http://archibook.blog.ir/1392/12/17/دانلود-کتاب-Sketching-With-Markers

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان مهندس!!! من تازه شروع کردم ب اسکیس موضوعی!!! می خوام اسکیس سال 90 رو کار کنم (سرای محله)!!! سایت یا رفرنسی میشناسین یکم اطلاعات ازش بگیرم؟؟؟
ببین سرای محله میشه از گره محلات ب عنوان ی سرای محله استفاده کرد حالا میتونه کنار ی فضایی باشه ک ناخودآگاه افراد زیادی رو جمع میکنه یا اینکه ی فضای بلا استفاده رو با توجه ب نیاز کاربری های اطرافش و تکمیل اونا زنده کنی
میتونه ب صورت ی شاخص باشه فرمش ک هم نمادی بشه برای محله و هم ایجاد خاطره کنه برای افراد ک حس خوی نسبت ب اونجا داشه باشن
دگ اینکه کاربری هاشو با توجه ب کاربری های محل و کابری های اطرافش انتخاب کنی ک چیز زائدی توی محل نباشه
افراد میتونن اونجا توقف کنن پس میتونه ی نقطه ی مکث باشه توی محل یا با ایجادش توی نقاط شلوغ و یا با تقویت نقاط خلوت و بهینه سازی نقاط مکثش در اون قسمت از محل
ی جورایی باید شاخص باشه حالا یا با فرم شاخصش و یا با استفاده از کابری خاصی ک بهش میدی مثلا میتونی ی کاربری اصلی محله رو اونجا بذاری مثلا ی نمایشگاه موقت ک افراد اون محل مثلا میگما برای کارناوال های خودشون اونجا جمع میشن مثلا ماهیانه جشنواره غذا باشه مخصوص افراد اون محل ک باعث شه افراد دیگه از سایر قسمتها هم ب اون نقطه کشیده بشن توی ی تایم های خاص
نمیدونم مفهومو میرسونم یا نه اما خب اینا همه سرخط هستن و ایده ی اصلی با خودته

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین سرای محله میشه از گره محلات ب عنوان ی سرای محله استفاده کرد حالا میتونه کنار ی فضایی باشه ک ناخودآگاه افراد زیادی رو جمع میکنه یا اینکه ی فضای بلا استفاده رو با توجه ب نیاز کاربری های اطرافش و تکمیل اونا زنده کنی
میتونه ب صورت ی شاخص باشه فرمش ک هم نمادی بشه برای محله و هم ایجاد خاطره کنه برای افراد ک حس خوی نسبت ب اونجا داشه باشن
دگ اینکه کاربری هاشو با توجه ب کاربری های محل و کابری های اطرافش انتخاب کنی ک چیز زائدی توی محل نباشه
افراد میتونن اونجا توقف کنن پس میتونه ی نقطه ی مکث باشه توی محل یا با ایجادش توی نقاط شلوغ و یا با تقویت نقاط خلوت و بهینه سازی نقاط مکثش در اون قسمت از محل
ی جورایی باید شاخص باشه حالا یا با فرم شاخصش و یا با استفاده از کابری خاصی ک بهش میدی مثلا میتونی ی کاربری اصلی محله رو اونجا بذاری مثلا ی نمایشگاه موقت ک افراد اون محل مثلا میگما برای کارناوال های خودشون اونجا جمع میشن مثلا ماهیانه جشنواره غذا باشه مخصوص افراد اون محل ک باعث شه افراد دیگه از سایر قسمتها هم ب اون نقطه کشیده بشن توی ی تایم های خاص
نمیدونم مفهومو میرسونم یا نه اما خب اینا همه سرخط هستن و ایده ی اصلی با خودته
مرسی مهندس!!! دستت درد نکنه بابت توضیحاتت!!! من ایدمو رو شاخص بودن کار گذاشتم!!! و محلشم گرم و خشک انتخاب کردم!!! چون اولین طراحیمه می خواستم چن تا شیت کنکور 90 رو ببینم و معیار دستم بیاد!!! و همینطور چن تا سرای محله موفق ببینم و از ایده هاشون استفاده کنم!!! شما سایتی نمیشناسی؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی مهندس!!! دستت درد نکنه بابت توضیحاتت!!! من ایدمو رو شاخص بودن کار گذاشتم!!! و محلشم گرم و خشک انتخاب کردم!!! چون اولین طراحیمه می خواستم چن تا شیت کنکور 90 رو ببینم و معیار دستم بیاد!!! و همینطور چن تا سرای محله موفق ببینم و از ایده هاشون استفاده کنم!!! شما سایتی نمیشناسی؟؟؟

من هم یکبار همچین چیزی را سرچ کردم ولی اونی چیزی که بتونه دستم بگیره پیدا نکردم ،اگه همچین سایتی پیدا کردی لینکش بده ،من یک مدت روی این فک می کردم که یک همچین چیزی را توی شوشتر بافت سنتی اش طراحی کنم ،ولی استادم اجازه نداد بزار بگردم ببینم یک چیز خوب برات پیدا میشه توی اطلاعاتم یا نه ؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم یکبار همچین چیزی را سرچ کردم ولی اونی چیزی که بتونه دستم بگیره پیدا نکردم ،اگه همچین سایتی پیدا کردی لینکش بده ،من یک مدت روی این فک می کردم که یک همچین چیزی را توی شوشتر بافت سنتی اش طراحی کنم ،ولی استادم اجازه نداد بزار بگردم ببینم یک چیز خوب برات پیدا میشه توی اطلاعاتم یا نه ؟
کار کامران دیبا رو حتما ببین!!! (شوشتر نو) در ضمن شوشتر اقیلیمش بین گرم و خشک و گرم و مرطوبه!!! با اقلیم من فرق داره!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کار کامران دیبا رو حتما ببین!!! (شوشتر نو) در ضمن شوشتر اقیلیمش بین گرم و خشک و گرم و مرطوبه!!! با اقلیم من فرق داره!!!

میدونم مهندس من شوشتر نو را کامل بررسی کردم ،منظورم از طراحی توی شوشتر کار پایان نامه ام بود ،سایت پروژه ام اونجا بودش ،اول قرار بود یک طراحی محله و یک فضاهای جانبی یک چیزهایی تو مایه این سرای محله باشه که استادم گفت این کار شهر سازیه و قبول نکرد

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین سرای محله میتونه مرکز هر محل باشه یا مرکز مختصاتی و یا مرکز ذهنی افراد مثلا
نمیخوام اضافه گویی کنم ک ی وقت ب ایده هات خط ندم و ذهنتو نبندم
علی الحساب اینارو داشته باش فقط

http://www.ketabmah.ir/MagazinePdf/58-66-2.PDF
http://dc203.4shared.com/doc/4sTfpAyD/preview.html

حالا این ی نمونه ی مدرنه شما باید با ب تاریخ اون محل هم نگاه داشته باشی و ازش توی کارت استفاده کنی باید ب تاریخ معماری محل دقت کنی از المانهاش و ... استفاده کنی مثلا
و دیگه اینکه حتی میتونه اون مرکز محله ی تو حیاط ی مدرسه ی سوشال باشه ک میان ی حیاط های آموزشی توی مدارس در نظر میگیرن و ی سری حیاط های نیمه خصوصی و ی حیاط اصلی تر و عمومی ک مردم میتونن اونجا مشارکت داشته باشن ... این ی مثال بود ک اون مرکز محله میتونه هرجایی باشه
امیدوارم حرفام بتونه کمکت کنه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین سرای محله میتونه مرکز هر محل باشه یا مرکز مختصاتی و یا مرکز ذهنی افراد مثلا
نمیخوام اضافه گویی کنم ک ی وقت ب ایده هات خط ندم و ذهنتو نبندم
علی الحساب اینارو داشته باش فقط

http://www.ketabmah.ir/MagazinePdf/58-66-2.PDF
http://dc203.4shared.com/doc/4sTfpAyD/preview.html

حالا این ی نمونه ی مدرنه شما باید با ب تاریخ اون محل هم نگاه داشته باشی و ازش توی کارت استفاده کنی باید ب تاریخ معماری محل دقت کنی از المانهاش و ... استفاده کنی مثلا
و دیگه اینکه حتی میتونه اون مرکز محله ی تو حیاط ی مدرسه ی سوشال باشه ک میان ی حیاط های آموزشی توی مدارس در نظر میگیرن و ی سری حیاط های نیمه خصوصی و ی حیاط اصلی تر و عمومی ک مردم میتونن اونجا مشارکت داشته باشن ... این ی مثال بود ک اون مرکز محله میتونه هرجایی باشه
امیدوارم حرفام بتونه کمکت کنه
مرسی الهام جان!!! واقعا لطف کردی!!! شما خودتم موضوعی کار می کنی؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها فک کنم این به کارتون بیاد ،پی دی اف کتاب اصول ها و روشها ی طراحی شهری و فضاهای مسکونی در ایران (جلد اول )مهندس محمود توسلی

http://s5.picofile.com/file/8120185884/pdf.zip.html
عذرا این تا نصفه بیشتر دی ال نمی شه!!! دیشب 2 بار امتحان کردم!!! الانم امتحان میکنم ببینم چ شود...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی الهام جان!!! واقعا لطف کردی!!! شما خودتم موضوعی کار می کنی؟؟؟
خواهش میکنم : )
نه موضوعی نه ... خخخخخخخخخخخخخ
اینارو ک گفتم از تجربیاتم بود .. آخه ما ی ترم مرکز محله طراحی کردیم :دی
فعلا دارم تمریناتو با همون پرسپکتیو و اینا جلو میبرم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم : )
نه موضوعی نه ... خخخخخخخخخخخخخ
اینارو ک گفتم از تجربیاتم بود .. آخه ما ی ترم مرکز محله طراحی کردیم :دی
فعلا دارم تمریناتو با همون پرسپکتیو و اینا جلو میبرم
ینی با سرعت 3 ایده بر ثانیه از پی دی افت دارم ایده اخذ می کنم... خعلی خوبه...

• Like
واکنش ها: imah

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انجمن مهرازی استاد اسکندری به نظرتون خوبه؟
کلاساشون 22جلسه هستش ک دو روز در هفته ست...645 تومن میخوام برم ثبت نام.. برم؟:confused:

من منتظر جواب هستم هنوز :(

اکادمی تخصصی معماری استاد علوی کلاس فشرده 10 جلسه بهتره یا پستی ک نقل قول کردم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من منتظر جواب هستم هنوز :(

اکادمی تخصصی معماری استاد علوی کلاس فشرده 10 جلسه بهتره یا پستی ک نقل قول کردم
هم کلاس من دادبه (رتبه 2 تخمین رتبه اینجا) از کاردانی ب کارشناسی ک 1 شد تو کشور تا حالا آکادمی رفته و خیلی تعریف می کنه!!! عملکردشم ک مشخصه...

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

بار اول:
مشاهده پیوست 203632

بار دوم:
مشاهده پیوست 203633

بازم هست اما بنظرم واسه رسوندن منظورم همین4تا کافیه
پس دوستان از تمرین خط ناامید و خسته نشید،مظمئن باشید نتیجه شو میبینید
موفق باشید:gol:

ااي خيلي عاليه خسته نباشيي

Sent from my iPhone using Tapatalk

zahra@

عضو جدید
سلام ببخشید من کمک می خوام نمی دونم اول با مداد خط بکشم بعد روان نویس یا با روان نویس شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشید من کمک می خوام نمی دونم اول با مداد خط بکشم بعد روان نویس یا با روان نویس شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام مهندس برا تمرین خط با مداد تمرین نکن چون دستت را ضعیف میکنه ،با روان نویس یا ماژیک افیا ماژیک وایت برد یا هر چی دیگه یم خوای برا خط استفاده کن ،فقط موقع اسکیس اول کلیت با مداد بکش بعد با اف دسن کن ،موفق باشی

ghavami.f

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز و پرتلاش :w16:

دوستان کسی اطلاعی داره که جنس کاغذی که سرجلسه میدن چیه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

zahra@

عضو جدید
سلام مهندس برا تمرین خط با مداد تمرین نکن چون دستت را ضعیف میکنه ،با روان نویس یا ماژیک افیا ماژیک وایت برد یا هر چی دیگه یم خوای برا خط استفاده کن ،فقط موقع اسکیس اول کلیت با مداد بکش بعد با اف دسن کن ،موفق باشی

سلام مهندس ممنون ن ن ن ن وایییییییییییییی کاش از اول با روان نویس کار می کردم از کار کردن با روان نویس می ترسم :cry:
ولی باید تلاش خودمو زیاد کنم ;);):)

جنگ جنگ تا پیروزززززززززززززززززززززززی :D

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام بچه ها یه سوال تو قسمتی که یکی از بچه ها لطف کرده بود در مورد اینکه چطور مارکرای خشکمونو دوباره زنده کنیم گفته بود الکل بریزیم ...چقدر بریزییم من دیروز یه عالم ریختم بعد دیدم رنگ نمی ده استونم و خالی کردم توش ...صب که برداشتم کل دستو بالم سیاه شد، از مچ به پایین آفریقایی شده بودم :)

یه سوال دگم اینکه این حقه برا مازگای اف و ام هم جواب میده؟

--زهرا

عضو جدید

با نظر عذرا موافقم اما من سعی میکردم با خودکار کارکنم راضیم بودم وقتی روان نویس ورو دستم گرفتم اصلا واسم سخت نبود ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا