تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alice

عضو جدید
زیادم بی جنبه نیستم.:redface:
سلام و خسته نباشید.

تمرینای دیشب و پریشب و امروز
دوستان من خیلی دوس دارم زیاد اینجا باشم ولی نمی رسم هر شب بیام تمرینامو بزارم.:w05:
مشاهده پیوست 199978مشاهده پیوست 199980
به نظرم خطاتون خیلی خوبه ، مرسی تمریناتونو گذاشتین ، خسته نباشید :smile:
این تمرین صبح من
003.JPG
چند تا سوال به قول معروف مبتدی داشتم :D
- من همیشه اول با مداد کم رنگ می کشم بعد با راپید پر رنگ می کنم ، من چون امسال اولین باره می خوام اسکیس بدم برگه اضافه هم می دن به غیر از برگه های اصلی ، اگه بخوایم کاری رو دسن بکنیم؟
-پرسوناژم هم احساس می کنم کوچیک کشیدم ،به نظرتون به مقیاس کار می خوره ؟:redface:

r.a.m.in

عضو جدید
شیما کارات عالین و بنظرمن اینارو بست بدی تو یه شیت کامل میشه گفت کارت تکمیله

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

سحرجان این تمرینات بافت هم محسوب میشه؟؟؟مثلا زمینی ک واسه درختت استفاده کردی یا هاشورا تو دوتا کار دیگه؟؟؟

ماراااال الوعده وفا !تازه زودتر از وعده هم اومدم ...:D
سلاااااام عزیزم
داشتم فک میکردم شیما کی بذاره این اقلیمارو خدا میدونههه اومدم دیدم گذاشتی:w38:
مرسییییییییییییییییییی:w30:

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
شیما جون مرسی :gol:
اینها را از کجا پیدا کردی....؟
از کتاب یا کار خودته؟
خواهش میکنم عزیزم .
نه کار خودم نیست از کتاب بوم و اقلیم ایران به زبان تصویر صدیق...کلا کشیدنش کاری نداره حتی به جرئت میتونم بگم که بهترشم میشه کشید اما خب من تایم نداشتم فعلا اینارو مطالعه کردم و دوست داشتم دوستامم داشته باشنشون...جنگ جنگ تا پیروزی ;)

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سحرجان این تمرینات بافت هم محسوب میشه؟؟؟مثلا زمینی ک واسه درختت استفاده کردی یا هاشورا تو دوتا کار دیگه؟؟؟
سلام ..مارال من موندم اون "ز" که از من نقل قول گرفتی چیه آخه D-:
آره عزیز ...همون ادامه تمرین رندوم ونشون دادن عمق و بافت و ایناست.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلااام

سلااام

سلام ..مارال من موندم اون "ز" که از من نقل قول گرفتی چیه آخه D-:
آره عزیز ...همون ادامه تمرین رندوم ونشون دادن عمق و بافت و ایناست.
کدوم ز؟؟؟:surprised:
مدرک داری ثابت کن:D

مرسی عزیزم
کارت فوق العادس
اینم تمرینات امروز من...
10032014859.jpg

10032014858.jpg

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم ز؟؟؟:surprised:
مدرک داری ثابت کن
:D

ای بلا رفتی ویرایش کردی!!!!!! باشه دارم برات:D

آفرین که اینقد تمرین می کنی ..حروف و بافت هات خوب شدن .ادامه بدههههههههههههههههههههه..تو میتونی

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w27: به خاطر تلاش هات .خیلی خوبه ..لطفا همینطوری خووووببب ادامه بده..واسه ماام بدعا. ما منتظر کاراتیم هر روز.;)...تمرین مکعب داشتی؟ ایزومتریکو می گم .اونم بکش خوبه.21 مکعب رو هم.

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
:D

ای بلا رفتی ویرایش کردی!!!!!! باشه دارم برات:D

آفرین که اینقد تمرین می کنی ..حروف و بافت هات خوب شدن .ادامه بدههههههههههههههههههههه..تو میتونی

ویرایش؟؟؟ درباره چی میحرفی؟؟؟...:w05:
بااااااشهههههههههههههه:w11::D
میسی عسیسم:*

nrchitect

عضو جدید
زیادم بی جنبه نیستم.:redface:
سلام و خسته نباشید.

تمرینای دیشب و پریشب و امروز
دوستان من خیلی دوس دارم زیاد اینجا باشم ولی نمی رسم هر شب بیام تمرینامو بزارم.:w05:
مشاهده پیوست 199978مشاهده پیوست 199980

خيلى خوبه كه تمرينات هر كدوم هويتدارنو قابل ارائه هستن من همه ى كارام در حد چرك نويس و كثيفه ...بايد ياد بگيرم ازت برا تمرينام ارزش قائل شم!

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه تاپیک فعالی...ایشالله موفق باشید.

همه کاراتون خوبه...انقدر خوشحالم از اینکه با هم داریم تمرین میکنیم که حد نداره.منتظر دیاگرامها پلانها و مقاطعتون در کنار تمرین خطهاتون هستم.
بعد از آب درمانی تو شمشک...

بریم سراغ اقلیم گرم و خشک...
یه عملکرد گرا تو گرم و خشک کار کنیم.

مثلا کتابخونه در کرمان.موافق بودید ریز میشیم روش.
در مورد کرمان هم خوب تحقیق کنید ببینید ویژگی خاصی داره؟

یکی از شاگردای تغییر رشته ای من پارسال ورودی موزه شهداشو(آزاد) از موزه فرش داده بود و عنوان کرده بود: از فرش به عرش رسیدن... این چیزا سر جلسه اتفاقی نیست..باید قبلش کلی ایده داشته باشید.

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اینم کار امروز !!! :(

سلام مهندس. لطفا با حوصله خط بکشید و دستتونو از کاغذ بردارید.دست باید روی هوا باشه و خط از طریق کتف کشیده شه. کمی حوصله کنید.معماری وقتی زیبا میشه که معمار وقت زیادی میزاره

عالیه!حتما دست از قوی کردن دست بردارید و به طراحی فکر کنید.

به نظرم خطاتون خیلی خوبه ، مرسی تمریناتونو گذاشتین ، خسته نباشید :smile:
این تمرین صبح من
مشاهده پیوست 199988
چند تا سوال به قول معروف مبتدی داشتم :D
- من همیشه اول با مداد کم رنگ می کشم بعد با راپید پر رنگ می کنم ، من چون امسال اولین باره می خوام اسکیس بدم برگه اضافه هم می دن به غیر از برگه های اصلی ، اگه بخوایم کاری رو دسن بکنیم؟
-پرسوناژم هم احساس می کنم کوچیک کشیدم ،به نظرتون به مقیاس کار می خوره ؟:redface:

سلام.برگه ها به تعداده و یک چک نویس هم به کار منگنه شده هستش.تو هر برگه ای مشخصه که چی بکشید و چی نکشید. در ضمن همه اولین بارشونه...چون ظرفیت دانشگاه آزاد الان بیش از متقاضی هاست و همه آزاد قبولند!
کارتون خیلی خوبه.
این جای کار داره.نحوه اتصال بنا با زمین و صحنه های اطرافش کار داره.+ اینکه کمی عجولانست که میتونس بهتر باشه.موفق باشید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال دارم من هنوز اندر خم کوچه های خط کشیدن و پرسپکتیو هستم :cry:

بچه ها من می دونم که کدوم خط ها توی هر پرسپکتیو به کدوم گریز میره ولی الان که عکس میشکم با اصول دقیق مثلا حتی با خط کش هم خطوط را به گریز وصی میکنم که اشتباه نشه ولی خب بازم جذاب نمیشه ،راستش بچه ها من هیچ وقت نقطه گریز نزاشتم و پرسپکتیو کشیدم به جز توی درس هندسه ترم1 و 2 حالادیگه نمی دونم والا ،راستش یک عکس می خواستم بکشم نگاه میکردم و چشمی میکشیدم ولی تناسباتش هم خوب بود ولی الان نقطه گریز که میزاری نمی دونم یا باید خلی نزدیک یا خیلی دو در نظر بگیری اخه مثلا می بینی میره به پرسپکتیو خط انگار یکجوری کجکی میشه نمی دونم چیکار کنم تازه پرسپکتیو با خط کش که میکشم بزرگ هم میشه نمی دونم چرا البته جا برای درخت و این حرفا داره ها ولی خب به حول قوه الهی درخت هم یدم رفته بکشم ،والایک زمانی خو بدرخت می کشیدم الان همون درخت های پاییزی که عشم بود بکشم هم نمی تونم درست بکشم
بچه ها خواهشا راه حل بدید،ممنون میشم

ماژیک

عضو جدید
مهندسان گرام من جطور می تونم پرسپکتیو م وقوی کنم-- ی از کجا شروع کنم کتاب بگیرم کار روکشی کنم تقلیدی بکشم میشه راهنمای ام کنید پرسپکتیوم واقعا مقطعی وساده اس:gol:

شما به استاد احتیاجداری
اما همه توچه کنن ما پرسپکتیو می کشم که بتونیم ذهنمون رو روی کاغذ بیارم . بچه ها بعضیاشون تو این مشکل دارن بعضیا کلا روی پرسپکتیو کشیدن مشکل دارم که حتما از استادی باید استادی کنی که زبان خوبی برای فهم شما داشته باشی چون زمانت خیلی مهمه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خیلیا بهمون گفتن کار زیاد ببینیم و تحلیل کنیم اما من نمیدونم چجوری باید کارارو تحلیل کنم ... کسی میتونه راهنماییم کنه؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال دارم من هنوز اندر خم کوچه های خط کشیدن و پرسپکتیو هستم :cry:

بچه ها من می دونم که کدوم خط ها توی هر پرسپکتیو به کدوم گریز میره ولی الان که عکس میشکم با اصول دقیق مثلا حتی با خط کش هم خطوط را به گریز وصی میکنم که اشتباه نشه ولی خب بازم جذاب نمیشه ،راستش بچه ها من هیچ وقت نقطه گریز نزاشتم و پرسپکتیو کشیدم به جز توی درس هندسه ترم1 و 2 حالادیگه نمی دونم والا ،راستش یک عکس می خواستم بکشم نگاه میکردم و چشمی میکشیدم ولی تناسباتش هم خوب بود ولی الان نقطه گریز که میزاری نمی دونم یا باید خلی نزدیک یا خیلی دو در نظر بگیری اخه مثلا می بینی میره به پرسپکتیو خط انگار یکجوری کجکی میشه نمی دونم چیکار کنم تازه پرسپکتیو با خط کش که میکشم بزرگ هم میشه نمی دونم چرا البته جا برای درخت و این حرفا داره ها ولی خب به حول قوه الهی درخت هم یدم رفته بکشم ،والایک زمانی خو بدرخت می کشیدم الان همون درخت های پاییزی که عشم بود بکشم هم نمی تونم درست بکشم
بچه ها خواهشا راه حل بدید،ممنون میشم

عزیزم... حس میکنم استرس داری
آروم باش
ببین قبلا چه خوب بودی!!
کاراتو هرچی ک میکشی بذار اینجا تا باهمدیگه کرکسیون کنیم ببینیم اشکالاتش کجاس و چجوری میشه رفع کردش
شاید اشتباهت خیلی جزئیه اما الان نمیبینیش
عادیه
نگران نباش عزیزم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خیلیا بهمون گفتن کار زیاد ببینیم و تحلیل کنیم اما من نمیدونم چجوری باید کارارو تحلیل کنم ... کسی میتونه راهنماییم کنه؟

ببین عزیزم وقتی گفته میشه کار تحلیل کنه اون هم کار معماری بزرگ یعنی باید سعی کنی خط و مشق از اونا یاد بگیری میگن باید پلان حفظ باشی منطور این نیست که پلان حفظ کنی یعین تمام انچه از خط و مشق درسته را یاد بگری، مثلا موزه کیمبل میایی بررسی می یکنی میبینی که خب تیو این موزه چی از همه شاخص تره ،مبحث نور و اتصالات اون خب تو باید این دوتا نکته را از کار این یاد بگیری که بتونی ازش استفاده کنی
مثلا میایی ، از همه لحاظ باید بررسی کنی به عناصر توی پلانشون دقت کن و ببین چی را کجا استفاده کردن ،همین طور نما و مطقع چی داره ،خلاصه از هر کاری یک چیزی درست و حسابی داره که باید یاد بگیری ، حتی بعضی از کارا را باید بزاری و از روش بکشی تا خط اش توی ذهنت ثبت بشه ،امیدوارم تونسته باشم منظورم بیان کرده باشم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم... حس میکنم استرس داری
آروم باش
ببین قبلا چه خوب بودی!!
کاراتو هرچی ک میکشی بذار اینجا تا باهمدیگه کرکسیون کنیم ببینیم اشکالاتش کجاس و چجوری میشه رفع کردش
شاید اشتباهت خیلی جزئیه اما الان نمیبینیش
عادیه
نگران نباش عزیزم

مرسی مارال جان که دل داری میدی ،ولی این قدر با کارای قبلا ام متفاوته که خودم روم نمیشه نگاهش کنم چه رسد بزارم اینجا ،ولی سعی می کنم کم کم من هم بزارم اینجا و بساط خنده شما را جور کنم شاید بتونیم باعث شادی کسی شیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا