به نظرم خطاتون خیلی خوبه ، مرسی تمریناتونو گذاشتین ، خسته نباشیدزیادم بی جنبه نیستم.
سلام و خسته نباشید.
تمرینای دیشب و پریشب و امروز
دوستان من خیلی دوس دارم زیاد اینجا باشم ولی نمی رسم هر شب بیام تمرینامو بزارم.
مشاهده پیوست 199978مشاهده پیوست 199980
سحرجان این تمرینات بافت هم محسوب میشه؟؟؟مثلا زمینی ک واسه درختت استفاده کردی یا هاشورا تو دوتا کار دیگه؟؟؟
سلاااااام عزیزمماراااال الوعده وفا !تازه زودتر از وعده هم اومدم ...![]()
شیما جون مرسیاینم اخریش
خواهش میکنم عزیزم .شیما جون مرسی
اینها را از کجا پیدا کردی....؟
از کتاب یا کار خودته؟
اینام هست!
سلام ..مارال من موندم اون "ز" که از من نقل قول گرفتی چیه آخه D-:سحرجان این تمرینات بافت هم محسوب میشه؟؟؟مثلا زمینی ک واسه درختت استفاده کردی یا هاشورا تو دوتا کار دیگه؟؟؟
کدوم ز؟؟؟
مدرک داری ثابت کن
اینام هست!
ای بلا رفتی ویرایش کردی!!!!!! باشه دارم برات
آفرین که اینقد تمرین می کنی ..حروف و بافت هات خوب شدن .ادامه بدههههههههههههههههههههه..تو میتونی
زیادم بی جنبه نیستم.
سلام و خسته نباشید.
تمرینای دیشب و پریشب و امروز
دوستان من خیلی دوس دارم زیاد اینجا باشم ولی نمی رسم هر شب بیام تمرینامو بزارم.
مشاهده پیوست 199978مشاهده پیوست 199980
اینام هست!
اینم کار امروز !!!![]()
به نظرم خطاتون خیلی خوبه ، مرسی تمریناتونو گذاشتین ، خسته نباشید
این تمرین صبح من
مشاهده پیوست 199988
چند تا سوال به قول معروف مبتدی داشتم
- من همیشه اول با مداد کم رنگ می کشم بعد با راپید پر رنگ می کنم ، من چون امسال اولین باره می خوام اسکیس بدم برگه اضافه هم می دن به غیر از برگه های اصلی ، اگه بخوایم کاری رو دسن بکنیم؟
-پرسوناژم هم احساس می کنم کوچیک کشیدم ،به نظرتون به مقیاس کار می خوره ؟![]()
مهندسان گرام من جطور می تونم پرسپکتیو م وقوی کنم-- ی از کجا شروع کنم کتاب بگیرم کار روکشی کنم تقلیدی بکشم میشه راهنمای ام کنید پرسپکتیوم واقعا مقطعی وساده اس![]()
بچه ها یک سوال دارم من هنوز اندر خم کوچه های خط کشیدن و پرسپکتیو هستم
بچه ها من می دونم که کدوم خط ها توی هر پرسپکتیو به کدوم گریز میره ولی الان که عکس میشکم با اصول دقیق مثلا حتی با خط کش هم خطوط را به گریز وصی میکنم که اشتباه نشه ولی خب بازم جذاب نمیشه ،راستش بچه ها من هیچ وقت نقطه گریز نزاشتم و پرسپکتیو کشیدم به جز توی درس هندسه ترم1 و 2 حالادیگه نمی دونم والا ،راستش یک عکس می خواستم بکشم نگاه میکردم و چشمی میکشیدم ولی تناسباتش هم خوب بود ولی الان نقطه گریز که میزاری نمی دونم یا باید خلی نزدیک یا خیلی دو در نظر بگیری اخه مثلا می بینی میره به پرسپکتیو خط انگار یکجوری کجکی میشه نمی دونم چیکار کنم تازه پرسپکتیو با خط کش که میکشم بزرگ هم میشه نمی دونم چرا البته جا برای درخت و این حرفا داره ها ولی خب به حول قوه الهی درخت هم یدم رفته بکشم ،والایک زمانی خو بدرخت می کشیدم الان همون درخت های پاییزی که عشم بود بکشم هم نمی تونم درست بکشم
بچه ها خواهشا راه حل بدید،ممنون میشم
بچه ها خیلیا بهمون گفتن کار زیاد ببینیم و تحلیل کنیم اما من نمیدونم چجوری باید کارارو تحلیل کنم ... کسی میتونه راهنماییم کنه؟
عزیزم... حس میکنم استرس داری
آروم باش
ببین قبلا چه خوب بودی!!
کاراتو هرچی ک میکشی بذار اینجا تا باهمدیگه کرکسیون کنیم ببینیم اشکالاتش کجاس و چجوری میشه رفع کردش
شاید اشتباهت خیلی جزئیه اما الان نمیبینیش
عادیه
نگران نباش عزیزم