تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amoodi10

عضو جدید
بچه ها نظرتون چیه از فردا شب دیاگرام و پلان که استاد حسینی توضیح دادن رو با هم کار کنیم؟ یا حداقل دیاگرامو شروع کنیم و تا چند روز دیگه به پلان هم برسیم....
حقیقتش من نمیدونم از کجا یا چه موضوعی شروع کنم.... اگه هماهنگ بشیم و یه موضوعی هم پیشنهاد بدین فک کنم بهتر بشه...
منم موافقم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عاقا منتظر نظریم هنوز ها.......کار میزاریم ایرادامونو برظرف کنیم باز بزاریم که به یه نتیجه خوب برسیم.مگه اینجا تاپیک اسکیس نی؟
چرا برادر درست اومدی
من ی چی میگم نمیدونم درسته یا نه
الان با عکس توضیح میدم...
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=147307&d=1366526756
اینو ببین
از آرشیو تمرینات برداشتم نسبتاشو ببین(وسطی-دید ناظر)
حالا با کار اولت مقایسه کن...
نظرت چیه؟

بچه ها نظرتون چیه از فردا شب دیاگرام و پلان که استاد حسینی توضیح دادن رو با هم کار کنیم؟ یا حداقل دیاگرامو شروع کنیم و تا چند روز دیگه به پلان هم برسیم....
حقیقتش من نمیدونم از کجا یا چه موضوعی شروع کنم.... اگه هماهنگ بشیم و یه موضوعی هم پیشنهاد بدین فک کنم بهتر بشه...
آفرین عالیه
خیلی خوبه بهترین کارههههههههه
منم کنارتون ی چی یاد میگیرم...
ممنونم مهندس

fdb1111

عضو جدید
سلام بچه ها تاشتون قابل تحسینه به نظر من اولین چیز مهم در اسکیس یک ذهن قوی و خلاق است

omid0000

عضو جدید
پس فک کنین راجع بهش... بچه های دیگه هم تا فردا ظهر بیان ببینن اینجا رو و اگه موافق بودن، نظر بدن و یه موضوع انتخاب کنیم... یا خود استاد یه موضوع بدن و بعدش اگه بتونن کرکسیون کنن کارامونو....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
پس فک کنین راجع بهش... بچه های دیگه هم تا فردا ظهر بیان ببینن اینجا رو و اگه موافق بودن، نظر بدن و یه موضوع انتخاب کنیم... یا خود استاد یه موضوع بدن و بعدش اگه بتونن کرکسیون کنن کارامونو....

استاد حسینی موضوعو دادن ک
خب همونو کار کنیم
اصن اینجوری فک کنید ک موضوع آزمون اسکیس همونه:|

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاق این دتیل های معماری رو میشه چن نمونه بزارین که بدونیم واقعا دنبال چی بریم؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان سلام...

در مورد کتاب اساتید.بنا به فرموده آقای مهندس صدیق که به خاطر پرهیز از حواشی هست...و این واقعیت که دست و فکر باید تقویت بشند و این کتابها و اساتید همشون خوب هستن و تقویت کنده... لطفا سوال از بنده نپرسید.همشون خوبن.همشون.

در مورد اسکیس.

من یه پیشنهاد دارم براتون.

ببینید به زعم بنده شما 4 مبحث پیش رو دارید
-اقلیم
-فرم و عملکرد
-سازه
-تئوری

به نظر من گروه های دونفری تقسیم شید. هر روز یکی از این موضوعات رو انتخاب کنید. به صورت گروهی جست و جو کنید.نتیجه رو به صورت یک شیت A3 همین جا بزارید.

مثلا بفرمایید که اسکیس طراحی مرکز آب درمانی در شمشک.
بعد برید اقلیم سرد کوهستانی رو پیدا کنید.یک شب حداقل شش دیتیل از اون رو به صورت دیاگرام بکشید.
بعد برای ترکیت فرمتون اول برنامه فیزیکی پیشنهاد بدید و بعدشش هم شبه پلان.بعد روابط رو حل کنید.
برای ترکیب فرمتون اجزای مختلف رو از مفاهیم پایه در معماری به صورت دیاگرام بکشید.
بعد از این دو-سه شب. شما حدود پلان و حجمتون رو دارید و مجموعه گوناگونی از دیاگرامهای فرمی و منطقی و اقلیمی
حالاسازه مناسب پیدا کنید و سعی کنید سازه های نو متناسب با کارتون رو دیاگرامی تو شیت بکشید.
بعد برای موضوعتون تعریف پیدا کنید.
میتونید بگید که آب درمانی در کوهستان رو چطور میبینید.
ممکنه بگید آب از کوهستان میاد..رابطه مادر فرزندی هست..اینو اتود کنید
ممکنه بگید این مجموعه عملکردیه...عملکردش مهم تر از هر چیز دیگشه
ممکنه بگید که دوست دارید هنگامی که با عناصر طبیعت خشن و لطافت آب یک دیالکتیک داره اتفاق می افته ...کانسپت ما بروز همین بصورت ساختار شناسانست
ممکنه بگید که معماری بومی شمشک چطوره
مممکنه بگید که شمشم به برف معروفه از فرم برف الهام میگیرم و کار فرمیک میکنیم(یک هتلی الان اونجا با این فرمت ساخته شده که برای من که منتقد فرمگرایی هستم بسیار جذاب بود! و آموزنده)
ممکنه بگید که ..!؟

خلاصه...خداقل چهارتا هم اتود سریع کانسپچوال بزنید.

این کار ایده آله.

شما میخواید معمار شید.الان همه دوره ارشد قبول هستن دانشگاه آزاد.اگر میخواید معمار شید باید دست به قلم شید.
سیحون هیچوقت تئوری درستی نداشت اما ذاتا هنرمند بود.
استاد میرمیران خدا بیامرز بسیار تئوری مدار و پر ایده بودن.
همه ادمها یک بعد قوی دارن...پیداش کنید.!

موفق باشید.

اعتلای ایران اسلامی آرزوی منه.

پیداش کردم
این بود مهندس امید

amineh_taheri

عضو جدید
بچه ها من هم موافقم راجع به یه موضوع کار کردن و البته همچنان در کنارش کار خط و .....
مگه قبلا قرار نشد همین کار "مرکز آب درمانی در شمشک" را تا 5شنبه شب انجام بدیم.....؟
خوب چرا معطلین کار کنیم دیگه.... :w11:

shima 70

عضو جدید
بچه ها اینکه استاد فرمودن:
" مثلا بفرمایید که اسکیس طراحی مرکز آب درمانی در شمشک.
بعد برید اقلیم سرد کوهستانی رو پیدا کنید.یک شب حداقل شش دیتیل از اون رو به صورت دیاگرام بکشید."
دیتیل بکشیم یعنی چه جوری؟؟؟اینو متوجه نمیشم؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بعد برید اقلیم سرد کوهستانی رو پیدا کنید.یک شب حداقل شش دیتیل از اون رو به صورت دیاگرام بکشید."

ببین فک کنم منظورشون اینه:
مثلا تو اقلیم کوهستانی چجور مصالحی داریم؟چجور سقف و دیواری؟ اونا
حالا من با اقلیم هیچی آشنایی ندارم اما صعی میکنم تا شب سرچ کنم واست بذارم:gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ويژگي هاي اقليم سرد
· شرايط اقليمي و خصوصيات آب و هوايي:

• كليات آب و هوايي اين منطقه به شرح زير مي باشد :
  • · سرماي شديد در زمستان و هواي معتدل در تابستان
  • · اختلاف بسيار زياد درجه حرارت هوا بين دماي شب وروز
  • · بارش برف سنگين
  • · رطوبت كم هوا
  • ميانگين دماي هوا در گرم ترين ماه سال در اين اقليم بيش از 10 درجه سانتي
  • گراد و متوسط دماي هوا در سردترين ماه سال كمتر از 3- درجه سانتي گراد مي
  • باشد .
  • فرم بنا
  • ساختمان هاي درون گرا با حياط مركزي
  • · پلان ، فرم بنا و نحوه قرار گيري آن
  • در حوزه اقليمي سرد و كوهستاني ، بناها داراي پلان و بافت متراكم مي باشند . فرم بنا بايد به گونه اي باشد كه سطح تماس آن را با سرماي خارج كمتر نمايد تا حرارت كمتري از درون به بيرون انتقال يابد . لذا از احجامي نظير مكعب يا مكعب مستطيل استفاده مي نمايند تا نسبت سطح خارجي بنا به حجم داخلي آن كاهش يابد و آن را در حداقل ممكن نگه دارد .
  • ساختمان ها بين 20 درجه به طرف غرب و 45 درجه به سمت شرق و در سايه باد يكديگر و خارج از سايه آفتاب هم ، در محور شمالي – جنوبي مستقر مي شوند .

· اتاق هاي كوچك با ارتفاع كم

• بازشوهاي كوچك
  • در اين مناطق براي جلو گيري از تبادل حرارتي بين داخل و خارج بنا از بازشوهاي كوچك و به تعداد كم استفاده مي كنند . در صورت بزرگ بودن پنجره ها ، استفاده از سايبان الزامي است . بازشوها در ضلع جنوبي براي استفاده هر چه بيشتر از تابش آفتاب ، بزرگتر و كشيده تر انتخاب مي شوند . همچنين از استقرار بازشوها در جهت بادهاي سرد بايد اجتناب نمود . پنجره هاي دو جداره نيز براي رساندن تبادل حرارتي به حداقل ممكن مناسب ترند . در ضمن به منظور جلوگيري از ايجاد سوز در داخل و خروج حرارت داخلي به خارج ساختمان ، ميزان تعويض هواي هواي داخل وتهويه طبيعي را بايد به حداقل ممكن رساند .
  • در مقايسه با اقليم گرم و خشك ابعاد بازشوها در اين حوزه اقليمي براي استفاده از انرژي حرارتي حاصل از تابش آفتاب افزايش يافته است
  • · ديوارهاي نسبتا قطور
    • بام هاي مسطح
    • بام هاي شيب دار در صورت مناسب بودن پوشش آن به مراتب از بام هاي مسطح بهترند چرا كه آب باران را به سهولت از روي بام دور مي كنند
    • دو جداره بودن سقف بنا در اين اقليم براي حفظ گرماي بنا حائز اهميت است .
    • نوع مصالح
      • مصالح مورد استفاده در ابنيه سنتي در مناطق سرد و كوهستاني مانند ساير حوزه هاي اقليمي از مصالح موجود در آن اقليم است. اين مصالح بايد از ظرفيت و مقاومت حرارتي خوبي برخوردار باشند تا گرماي بنا را در فضاي داخلي آن حفظ نمايد .لذا بدنه اين ابنيه از سنگ ( يا چوب ، ملات كاهگل ، خشت و آجر ) و پوشش سقف و بام از تير هاي چوبي و كاهگل مي باشد . از سنگ و مصالح مقاوم و سنگين براي براي پي سازي بنا استفاده مي كنند و در برخي نقاط ، كرسي چيني با مصالح سنگين جهت جلو گيري از رطوبت به كار مي رود .هر چند ابنيه اين مناطق ، به طور كلي بر روي زمين بنا مي شوند .

amoodi10

عضو جدید
بچه ها میشه رو تمرین خط منم نظر بدین
مرسی:w27:

مشاهده پیوست 199761
مشاهده پیوست 199760

سلام دوست عزیز ، به نظر من فقط قبل از شروع کارت 15تا20 دقیقه وقت بذاری کافیه . بقیه وقتت بذار بر روی ترکیب احجام ، و روی همان ترکیب احجامت راندو را هم کار کن .
در ضمن بعد از مدتی دستت راه میفته خیلی نگران کیفیت خطتت نباش .

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که کار گروهی بشه خیلی خوبه چون هم از جنبه های مختلف بررسی میشه و هم اینکه زودتر به نتیجه میرسیم ونهایتا نتیجه بهتر

منم موافقم ;)فقط به نظرم از یه موضوع ساده شروع کنیم و تایم محدود هم براش نذاریم یا حداقل تایم زیادی بذاریم که همه بهش برسن

استاد حسینی موضوعو دادن ک
خب همونو کار کنیم

اصن اینجوری فک کنید ک موضوع آزمون اسکیس همونه:|

به نظرم به جای استرس دادن موصع ازمون فک کنید طرح دانشگاه مون و اونجوری که اون حل می کردیم باید جلو بریم بعد چند تا کار که بررسی کنیم راحتتر میشه کار

من ندیدم... چه موضوعی رو داده بودن؟

عاق این دتیل های معماری رو میشه چن نمونه بزارین که بدونیم واقعا دنبال چی بریم؟

ببینید منظور از دیتیل که استاد گفتن من فک می کنم صرف این نیست که مثل طراحی فنی هی دیتل بکشیم ،منظور از دیتیل اینکه برای هر چیزی که میگی یک گرافیک ساده توضیح بدی مثلا را ،ببین مثلا تو داری طراحی داخلی کارت می خوای بگی پلان زدی برای نشون دادن بهتر کارت بیای یک پرسپکتیو کوچیک از داخلش بزنی شاید به اندازه یک چهارم کف دست ،سازه کارت میخوای بگی با یک دیتیل کوچیک نشون بدی ،یک چیز مث اونایی که توی کتاب مفاهیم پایه هستش اونجوری

شمشک دیگه...
تو همون پست توضیحشو داده بود

بچه ها من هم موافقم راجع به یه موضوع کار کردن و البته همچنان در کنارش کار خط و .....
مگه قبلا قرار نشد همین کار "مرکز آب درمانی در شمشک" را تا 5شنبه شب انجام بدیم.....؟
ببین ما موقع که برا امتحان قبلی می خونیدم میگفتیم هر روز باید 1.5تا2 ساعت خط بکشیم عضو ثابت خوندن مون بود الان هم این تمرین خط همینجور هستش به طوری که ما اگر روز استراحتمون هم باید خط را بکشیم
خوب چرا معطلین کار کنیم دیگه.... :w11:

عزیزم یکی مث من یک مقدار هم کار کرده ولی خب این قدر برنامه های جور باجور خونه تکونی و این و اون میزارن این مدت برا ادم که از شب اول تا الان من یک مقدار کار کردم نرسیدم پاکنویس کنم بزارم اینجا براتون

منم موافقم ;) همین( مرکز آب درمانی در شمشک ) خوبه ، دیگه بریم تا شب دیاگرامشو بزنیم.

بچه ها من یک نظری دارم شاید هم درست نباشه ولی می خواستم بگم قبل اینکه شروع کنید به کشیدن ،اول سعی کنید قسمت دیاگرام های کتاب اسکیس صدیق بخونید ،هم نسبت به بقیه کتابها کمتر و شسته رفته تر گفته و هم اینکه زود دیدتون نسبت به اینکه الان باید چطور برخورد کنید بهتر در کنارش از مفاهیم پایه غافل نشید

دیتل کشیدنش بالا اونی که متوجه شده بودم توضیح دادم

ببین فک کنم منظورشون اینه:
مثلا تو اقلیم کوهستانی چجور مصالحی داریم؟چجور سقف و دیواری؟ اونا
حالا من با اقلیم هیچی آشنایی ندارم اما صعی میکنم تا شب سرچ کنم واست بذارم:gol:

ببین یعنی اینکه مثلا توی افلیم سرد جهت گیری ساختمون چطوره ،رنگ بنا،ارتفاع ساختمان ، تعداد طبقات ،میزان فشردگی ساختمون ،بافتش و ... هرچیزی را که فک می کنید از اقلیم دررابطه با مرکز درمانی به کار میاد سعی کنید بنویسد چون که اگه این طوری بخوایم همه چیز بزنیم 1000تا چیز باید بکشیم هم کمه

ويژگي هاي اقليم سرد
· شرايط اقليمي و خصوصيات آب و هوايي:

• كليات آب و هوايي اين منطقه به شرح زير مي باشد :
  • · سرماي شديد در زمستان و هواي معتدل در تابستان
  • · اختلاف بسيار زياد درجه حرارت هوا بين دماي شب وروز
  • · بارش برف سنگين
  • · رطوبت كم هوا
  • ميانگين دماي هوا در گرم ترين ماه سال در اين اقليم بيش از 10 درجه سانتي
  • گراد و متوسط دماي هوا در سردترين ماه سال كمتر از 3- درجه سانتي گراد مي
  • باشد .
  • فرم بنا
  • ساختمان هاي درون گرا با حياط مركزي
  • · پلان ، فرم بنا و نحوه قرار گيري آن
  • در حوزه اقليمي سرد و كوهستاني ، بناها داراي پلان و بافت متراكم مي باشند . فرم بنا بايد به گونه اي باشد كه سطح تماس آن را با سرماي خارج كمتر نمايد تا حرارت كمتري از درون به بيرون انتقال يابد . لذا از احجامي نظير مكعب يا مكعب مستطيل استفاده مي نمايند تا نسبت سطح خارجي بنا به حجم داخلي آن كاهش يابد و آن را در حداقل ممكن نگه دارد .
  • ساختمان ها بين 20 درجه به طرف غرب و 45 درجه به سمت شرق و در سايه باد يكديگر و خارج از سايه آفتاب هم ، در محور شمالي – جنوبي مستقر مي شوند .

· اتاق هاي كوچك با ارتفاع كم

• بازشوهاي كوچك
  • در اين مناطق براي جلو گيري از تبادل حرارتي بين داخل و خارج بنا از بازشوهاي كوچك و به تعداد كم استفاده مي كنند . در صورت بزرگ بودن پنجره ها ، استفاده از سايبان الزامي است . بازشوها در ضلع جنوبي براي استفاده هر چه بيشتر از تابش آفتاب ، بزرگتر و كشيده تر انتخاب مي شوند . همچنين از استقرار بازشوها در جهت بادهاي سرد بايد اجتناب نمود . پنجره هاي دو جداره نيز براي رساندن تبادل حرارتي به حداقل ممكن مناسب ترند . در ضمن به منظور جلوگيري از ايجاد سوز در داخل و خروج حرارت داخلي به خارج ساختمان ، ميزان تعويض هواي هواي داخل وتهويه طبيعي را بايد به حداقل ممكن رساند .
  • در مقايسه با اقليم گرم و خشك ابعاد بازشوها در اين حوزه اقليمي براي استفاده از انرژي حرارتي حاصل از تابش آفتاب افزايش يافته است
  • · ديوارهاي نسبتا قطور
    • بام هاي مسطح
    • بام هاي شيب دار در صورت مناسب بودن پوشش آن به مراتب از بام هاي مسطح بهترند چرا كه آب باران را به سهولت از روي بام دور مي كنند
    • دو جداره بودن سقف بنا در اين اقليم براي حفظ گرماي بنا حائز اهميت است .
    • نوع مصالح
      • مصالح مورد استفاده در ابنيه سنتي در مناطق سرد و كوهستاني مانند ساير حوزه هاي اقليمي از مصالح موجود در آن اقليم است. اين مصالح بايد از ظرفيت و مقاومت حرارتي خوبي برخوردار باشند تا گرماي بنا را در فضاي داخلي آن حفظ نمايد .لذا بدنه اين ابنيه از سنگ ( يا چوب ، ملات كاهگل ، خشت و آجر ) و پوشش سقف و بام از تير هاي چوبي و كاهگل مي باشد . از سنگ و مصالح مقاوم و سنگين براي براي پي سازي بنا استفاده مي كنند و در برخي نقاط ، كرسي چيني با مصالح سنگين جهت جلو گيري از رطوبت به كار مي رود .هر چند ابنيه اين مناطق ، به طور كلي بر روي زمين بنا مي شوند .

و اما شما مهندس اینهایی که نوشتید درباره اقلیم سرد درست ولی من قرار نیست که بنویسم ،قراره هر چی که می خونیم با گرافیک ساده نشون بدیم ،نوشتن قبول نیست ما که معماریم نه نویسنده ،البته قصد جسارت ندارم این یکی از استادام بهمون میگفت ،نهایش ما یک توضیح کوچیک زیر کارمون بزاریم

من هم سعی میکنم حداقل یکی سری از چیز هام پاکنویس کنم بزارم ،البته اگه خانواده گرام بزارن:biggrin:

برای همه رفقا ارزوی موفقیت دارم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینام تمرینای امروز من سر کلاس. هر کدوم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه، از اول با ماژیک وایت برد، یعنی خطوط راهنما که به گریز رفته ن هم با ماژیکن.
این اولین بارم بود که از اول با ماژیک شروع می کردم به کشیدن و انتظار داشتم گند بزنم، ولی بدم نشد. امتحان کنین شما هم. :)
IMG_0564.jpgIMG_0563.jpg

Sombrero

عضو جدید
سلام بچه ها من یه لیست از فضاهایی که لازم داریم در آوردم.استخر سرپوشیده اونم چندتا با دماهای مختلف(سرد.گرم و داغ)_استخر رو باز حدودا 400متر ربع_حوضچه های جکوزی_سونای خشک و بخار_وان های انفرادی_خدمات پزشکی و درمانی_حمام گیاهی_ماساژدرمانی_ از همه مهمتر پارکینگ یادتون نره_WCهم که پایه ثابته_امشبم تو نویفرت و هند بوک متراژارو در میارم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم دوتا پرسپکتیو من در21 min

مشکل بزرگ من ، در هنگام دسن کردن خطوطم کجو موج میشه
چیکار کنم؟ یعنی با مداد خوبه وقتی روش دوباره میکشم کج و کله میشه.

مشاهده پیوست 199788مشاهده پیوست 199789
دوست من سعی کن تا یه مدت فقط خط کار کنی و به چیز دیگه ای فک نکنی....................بعد که تسلط پیدا کردی میتونی از فرم های ساذه شروع کنی و بعد با ترکیب کم کردن و ...........به فرم های جدید برسی
اسکیس سلسبه مراتبی داره که برای حصول نتیجه مطلوب باید به ترتیب طی شه...خظ بکش و خطاتو بزار اینجا که ایراداش برطرف شه.

alice

عضو جدید
این دیاگرام اقلیمی برای سرد و کوهستانی البته خیلی بیشتر باید می شد ، من کلا خیلی وقته از جو اسکیس دور بودم همینا به ذهنم رسید :redface: البته دیاگرام های اقلیمی دکتر صدیق من کتاب راندو رو دارم که بچه ها فکرکنم تو باشگاه گذاشتن هم خوبه ;)
001.JPG

ماژیک

عضو جدید
اینم دوتا پرسپکتیو من در21 min

مشکل بزرگ من ، در هنگام دسن کردن خطوطم کجو موج میشه
چیکار کنم؟ یعنی با مداد خوبه وقتی روش دوباره میکشم کج و کله میشه.

مشاهده پیوست 199788مشاهده پیوست 199789

پرسپکتیوهاتو انسانی کن اولین مشکل شما کشیدن پرسپکتیو هست حتما از یک نفر متخصص کمک بگیر اگرم تهرانی بیا من کمکت کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا