تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا من هستم و تو تاپیک سر میزنم نمیخواید جدا برید سراغ اسکیس؟

من برای آخرین بار به تمام دوستان کنکوری به عنوان سال بالاییتون عرض میکنم...

دسته قوی کمک به فکر قویه...اما هرکی دستش قویه فکرش لزوما قوی نیست...

هرچقدر کار دارید...شبی یک ساعت مطالعه کنید و دیاگرام بزنید...هفته ای دو تا هم پلان طرح کنید. بینه خودتون این کارو انجام بدید.

موضوع انتخاب کنید.پلان نما مقطع بزنید.

پرسپکتیو و راندو خیلی آسون میشه وقتی کار پلانش تو ذهن باشه.

تو صفحات قبلی کار زیاد دیدم.اونایی که خوبه ک خوبه دیگه.پرسپکتیواتون خوبه.تمرینایی که به اسم بنده انجام میدید هم معمولا بسیار ا فتضاحه. کمه غلطه.لزومی نداره من بگم بده..خودتون می فهمید.
در آخر.تمرینی که یک مقطع میکشید و توش یک نقطه میزارید و همه خطوط اون مقطع رو به اون نقطه وصل میکنید... حتما بعده این کار یک خط کش بزارید تا ببینید چقدر اشتباهات دارید.( به نظر من مهمترین تمرینه چون توسط اون میتونید به راحتی پرسپکتیو بزنید.)

منتظر پلان های خلاقانتون هستم.4-5 نفر اینجا فعالن.من کاری به افرادی که میان یه کار میزارن و میرن ندارم.اونایی که فعال هستن خودشون هر هفته موضوع پیشنهاد بدن و مابقی دوستان کار رو به صورت واقعی و جدا امتحانی به جز محدودیت زمانی انجام بدن.( من اگر وقت کنم خودمم میشینم به طراحی پلان-مقطع همراه شما)

رفقا سر جلسه وقت فکر کردن به پلان ندارید.باید زود جمع و جور کنید و شروع کنید به کشیدن.

فوق لیسانس معماری هم میگیرید...نه نقاشی...یادتون نره

موفق باشید

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نوشته اصلي بوسيله ozra69 http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png بچه ها یک چیز میگم فقط نخندید ،راستش اومدم پرسپکتیو بکشم می بینم همچین بزرگ در میاد من قبلا موقعی که میکشیدم کوچولو ناز خوشگل در می اومد الان بزرگ میشه چیکار کنم ،به نظرتون توی A4بیام تمرین کنم یا همون A3؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایش این اسکیس هم عجب چیزی شده هر وری میریم 100تا چیز میلنگه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif

به نظرم رو a3 بهتره چون تو ازمونم همونه...a4 که هرگز
ولی بزرگترم باشه کاغذ مشکلی نیس...راجب اندازه پرسپکتیو باید قبل از شروع بکار ابعادت مشخص باشه...اول گریزاتو مشخص کن بعدش با یه خط این نقاط گریزو بهم متصل کن(این خط میشه بین الگریزین) حالا با توجه به محل ناظر شروع کن به پرس(پرسپکتیو) زدن...به این صورت که اگه دیدت از پایین به بالاست یعنی مثلا اگه می خوای نما داشته باشی حجمتو بالای اون خطِ بین الگریزین بکش...و اگه می خوای از بالا به حجم نگاه کنی مثلا دید پرنده
کل حجم و توده ی پرسو زیر اون خط بکش
راحب ابعاد هم بگم که محدوده ی پرس رو با چنتا خط محو مشخص کن اینطوری ابعاد از دستت در نمی ره...یه دایره رسم کن به قطر خط بین الگریزین و داخل اون محدوده طراحی کن ....ضمنا همیشه بهتره یه گریز نزدیک
و دیگری دورتر باشه چون پرس زیباتر و گویاتر میشه
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

ابعاد پرسپکتیو به خودی خود نشون دهنده تسلط شماس.
یادتون باشه که یک پرسپکتیو 3 صحنه داره
خود شی.
جلوش
پشتش.
خودش باید حدود 50% کاغذ باشه.
یعنی تو A3 باید ابعاد ترسیم شما حدود A4 باشه.بزرگ که بشه زشت میشه.
بعد جلوش حوض و پارکینگ و نیمکت و کلوناد میکشم و پله و...
پشتشم دارو درخت و منظر شهری و اینا...

از خطوط طلایی هم بهره بگیرید حتما...

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم یه اسکیس دیگه :( خیلی بد شد من مشکلم اینه که نمیدونم کجا هاشور عمودی بزنم کجا مورب کجا افقی؟؟؟؟
بعد اینکه من حوصله ام سر میره موقع اسکیس واسه همین میخام زودتر تمومش کنم بره... مث همین اسکیسی که کشیدم
مشاهده پیوست 199562
سلام

حجمتون که قشنگه ..متناسبه.اما زیادی بزرگ کشیدید..اطرافش جا نیست...باید حدود 25 درصد از هر طرف جا باشه.

هاشور هم فقط عمودیه.
به جای رنگ هاشور میزنیم.
هرچقدر که تیره تر نیازه هاشور پر تر.
جدار رو به نور که هیچی ..روشنه
جداره که فقط یک ضلعش رو به نوره...هاشور در جهت عمودی
جدار پشت به نور ..هاشور با تراکم متوسط ..یعنی دو بار هشاور عمودی میزنیم...با کمی (فقط کمی حدود 5 درجه اختلاف با هاشور اولی) تغییر جهت که معلوم شه.
سایه هم هاشور پر تراکم که 3 بار هاشور میزنیم.

کار شما الان مهمترین چیزی که نداره سایه هست...بزنید عالللی میشه

amineh_taheri

عضو جدید

هرچقدر کار دارید...شبی یک ساعت مطالعه کنید و دیاگرام بزنید...هفته ای دو تا هم پلان طرح کنید. بینه خودتون این کارو انجام بدید.

تو صفحات قبلی کار زیاد دیدم.اونایی که خوبه ک خوبه دیگه.پرسپکتیواتون خوبه.تمرینایی که به اسم بنده انجام میدید هم معمولا بسیار ا فتضاحه. کمه غلطه.لزومی نداره من بگم بده..خودتون می فهمید.
در آخر.تمرینی که یک مقطع میکشید و توش یک نقطه میزارید و همه خطوط اون مقطع رو به اون نقطه وصل میکنید... حتما بعده این کار یک خط کش بزارید تا ببینید چقدر اشتباهات دارید.( به نظر من مهمترین تمرینه چون توسط اون میتونید به راحتی پرسپکتیو بزنید.)

منتظر پلان های خلاقانتون هستم.4-5 نفر اینجا فعالن.من کاری به افرادی که میان یه کار میزارن و میرن ندارم.اونایی که فعال هستن خودشون هر هفته موضوع پیشنهاد بدن و مابقی دوستان کار رو به صورت واقعی و جدا امتحانی به جز محدودیت زمانی انجام بدن.( من اگر وقت کنم خودمم میشینم به طراحی پلان-مقطع همراه شما)

رفقا سر جلسه وقت فکر کردن به پلان ندارید.باید زود جمع و جور کنید و شروع کنید به کشیدن.

موفق باشید

سلام آقای مهندس حالا که هستید، من یک سوال دارم: حکم این خط لرزان چیه؟ مگه نه اینکه خط اسکیس باید سریع، قوی و صاف باشه.....
لطفا راهنمایی کنید،بین علما اختلاف افتاده.....

shima 70

عضو جدید
منم با شما موافقم ولی میشه از خطوط لرزان برای بافت و غیره استفاده کرد مث این کار از آقای احسان طایفه
خیلی خوشم اومد از سبکت خوشم میاد موفق باشی فک کنم به هدفت برسی...;) البته فقط فک کنما زیاااد پر رو نشووو خخخخ ...خودم رو دستم دیدی که کارامو :w25: :w15:

shima 70

عضو جدید
عاقا اینو الان انجام دادم..............خودم میدونم ریاد ایراد داره...:Dولی خب با کمک شما بهتر میشه............پس منتطرم ایرادامو بگین.........http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=199643&d=1394292740
احساس بصریم نسبت به این کار اینه که ....شیتت متعادل نیست یعنی بالاش از پایینش سنگین تر شده ...یعنی انگار از بالا شروع کردی و به پایین که رسیدی خسته شدی ولش کردی :D نمیدونم یه چیزی تو اینن مایه هاا...موفق باشی ;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احساس بصریم نسبت به این کار اینه که ....شیتت متعادل نیست یعنی بالاش از پایینش سنگین تر شده ...یعنی انگار از بالا شروع کردی و به پایین که رسیدی خسته شدی ولش کردی :D نمیدونم یه چیزی تو اینن مایه هاا...موفق باشی ;)
مرسی شیما جان درسته حق باشماست منم هدفم شیت بندی نبود همین جوری به علت گرانی کاغذ مجبوریم چند تا تمرینو تو یه صفحه انجام بدیم خودم الان که دیدم متوجه شدم آسمونم خعلی خزه ......اینم تو این مدت کشیدم بعلاوه راندوی قبلیهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=199651&d=1394298802
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=199652&d=1394298827

پیوست ها

• عکس۲۵۵۸.jpg
    عکس۲۵۵۸.jpg
    49.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • عکس۲۵۵۷.jpg
    عکس۲۵۵۷.jpg
    40 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوالی :اینو از رو کار یکی کشیدی یا خودت از خودت به در کردی؟؟؟هوم؟؟
خخخخخخخخخخخ من اگه اینجوری میکشیدم که دیگه غمی نداشتم.این مال آقای احسان طایفه ست..........شاهکارای منو تو پست قبلی میتونی ببینی:biggrin:

shima 70

عضو جدید
خخخخخخخخخخخ من اگه اینجوری میکشیدم که دیگه غمی نداشتم.این مال آقای احسان طایفه ست..........شاهکارای منو تو پست قبلی میتونی ببینی:biggrin:
جددددی؟؟..اره بابا نوشتی اون بالا خخخخخخ :redface: کلا اینقد به خدا فکرم درگیره همه چیه که اصلا نمیفهمم دارم چه میکنم :w15: ایشالله تو هم به اونجا میرسی مگه چیت از طایفه کمتره هان؟خوشکتر نیستی که هستی:w02: خوش تیپ تر نیستی که هستی:w18: عضو باشگاه نیستی که هستی :w26:بععععله :cool::cool:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه بدون گریز بکشیم اشکالی داره من همیشه بدون گریز پرسپکتیو میکشم توی ذهنم سعی می کنم به اون سمت بره ولی تا حالا هیچ وقت گریز نزاشتم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاام
استاد این حرفتونو باید با آب طلا نوشت......
امروز استادمون یهو ی آزمون اسکیس گرفت ازمون
اول ب ایده ها نگاه کرد
واقعا دلم سوووووخت
کار کسی ک نه پلان داشت،نه مقطع،نه نما
فقط ی پرسپکتیو داشت...پرسپکتیوشم اشتباه بود حتی !! فقط ب خاطر ایده خوبی ک داشت شد کار برتر.....
اول ایده... ایده های جسورانه و خلاقانه:/

moh110h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام آقای مهندس حالا که هستید، من یک سوال دارم: حکم این خط لرزان چیه؟ مگه نه اینکه خط اسکیس باید سریع، قوی و صاف باشه.....
لطفا راهنمایی کنید،بین علما اختلاف افتاده.....

سلام
خط لرزان رو به خاطر دید ناتورالیستی به معماری باب کردن.
استاد تمام اساتید خدابیامرز مهندس قهوه ای بودن..که شاگردای رعنایی مثله دکتر صدیق پرورش دادن.ایشون استفاده از وسیله پوک(مثل چوب کبریت در جوهر) و خط لرزان رو توصیه میکردن.
اما الان به کتاب گذر و درنگ استاد صارمی نگاه کنید..کاملا خطوط شارپ هستن.

اصلا مهم نیس که خط رو با چی و چجوری میکشید! مهم اینه که چی میکشید.
من خودم جوانتر که بودم خط لرزون رو ملزم میدونستم..چون نشون دهنده قدرت دسته..اما الان دیگه اصلا اون فکر تو معماری باب نیست.

لطفا به کباب و نان بپردازید...ریحون و ماست صرفا نمک ماجراست.
موفق باشید

--زهرا

عضو جدید
مهندسان گرام من جطور می تونم پرسپکتیو م وقوی کنم-- ی از کجا شروع کنم کتاب بگیرم کار روکشی کنم تقلیدی بکشم میشه راهنمای ام کنید پرسپکتیوم واقعا مقطعی وساده اس:gol:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسان گرام من جطور می تونم پرسپکتیو م وقوی کنم-- ی از کجا شروع کنم کتاب بگیرم کار روکشی کنم تقلیدی بکشم میشه راهنمای ام کنید پرسپکتیوم واقعا مقطعی وساده اس:gol:

مهندس تو سطح ات هر چی هست از من بالاتره ،من یک 100تا پرسپکتیو شروع کردم به کشیدن اینها را بکشم اول بعدش درباره بقیه اش میشه تصمیم گرفت خب از هر کدوم میشه یک چیز یاد گرفت به نظرم تو هم همین کار کن موثره

omid0000

عضو جدید
مشق خط...

پیوست ها

• 3_(92-12-17).jpg
    3_(92-12-17).jpg
    56.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 4_(92-12-17).jpg
    4_(92-12-17).jpg
    65.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

shima 70

عضو جدید
بچه ها خطام هیچ فرقی کردن؟؟؟
یه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟من فک میکنم من دارم اشتباه تمرین میکنم اصلا فک میکنم باید یه کار دیگه بکنم نه اینجوری!!یعنی همینجوری ماژیک بگیرم دستم یهو بدون فکر خط بکشم؟؟؟!!!!شما این کارو میکنین یعنی؟؟؟!!! خب این که خیلی احتمالش ضعیفه درست در بیاد!!!!نیدوووووونم:cry: کمککککککککککک:cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟من فک میکنم من دارم اشتباه تمرین میکنم اصلا فک میکنم باید یه کار دیگه بکنم نه اینجوری!!یعنی همینجوری ماژیک بگیرم دستم یهو بدون فکر خط بکشم؟؟؟!!!!شما این کارو میکنین یعنی؟؟؟!!! خب این که خیلی احتمالش ضعیفه درست در بیاد!!!!نیدوووووونم:cry: کمککککککککککک:cry:

ببین باید انواع خط و مدل را تمرین کنی ، بین دو نقطه بزار و بکش ،هم لرزون هم محکم و صاف از راست به چپ و برعکس ،از بالا به پایین و برعکساو حتی خط کج هم از همه طرف باید بتونی بکشی من خودم ،مطمین باش پیشرفت خواهی کرد نگران نباش

shima 70

عضو جدید
اینجوری یعنی تمرین کنم؟؟

پیوست ها

• IMAG0604.jpg
    IMAG0604.jpg
    46.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • IMAG0606.jpg
    IMAG0606.jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

omid0000

عضو جدید

درست داری تمرین می کنی.. تو که بدون فکر خط نمیکشی...فکر میکنی، به مسیر خطت داری نگاه میکنی... بعد با تمرین هی این با فکر خط کشیدنت بهتر میشه.....
یه چیزم اینکه ته خطات وله... مکث نداره... آخر خطت توقف کن بعد مازیک رو وردار.... البته بازم میگم من چشام آستیگماته.... خیلی وقتا اشتباه می بینه : )

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ارررره بذااار اومدیم اینجا که کار کنیم که یاد بگیریم داغونه چیه !!!از مال من که داغون تر نیییست:w15:بذار
اتفاااااقا ب دوتا دلیل گذاشتم
دومیش روحیه دهی تاپیک بود خخخخخخخ
همیشه بدتراز بدم هست!!:D

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
اینم تمرین خط من :smile:دیگه چون تازه دست به کار شدم خطام احساس می کنم قوس دارن:redface:
مشاهده پیوست 199677مشاهده پیوست 199678

یه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟من فک میکنم من دارم اشتباه تمرین میکنم اصلا فک میکنم باید یه کار دیگه بکنم نه اینجوری!!یعنی همینجوری ماژیک بگیرم دستم یهو بدون فکر خط بکشم؟؟؟!!!!شما این کارو میکنین یعنی؟؟؟!!! خب این که خیلی احتمالش ضعیفه درست در بیاد!!!!نیدوووووونم:cry: کمککککککککککک:cry:http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=199719&stc=1&thumb=1&d=1394307584

مشاهده پیوست 199736

دوستان بی رحمی یادتون نرهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cool.gif

سلام دوستان خوبم خسته نباشید
تنها به عنوان نظر یک دوست به چند نکته کلی اشاره میکنم....

اول اینکه تمرین رو انجام ندین که تمرین کرده باشین! تمرین رو برای یادگیری خودتون انجام بدین یعنی خطی که برای بار دوم کشیده میشه باید ضعف خط قبلی رو جبران کنه و نه اینکه قسمتی از صفحه رو پر کنه !

برای تمرین خط بهتر هست متصل نباشن به نظرم چون توی اسکیس نیازی به خطهای پیوسته نیست و موازی هم خط نکشین!! و باعث میشه اینجوری عادت کنین هم میتونین توی صفحه در *فاصله های مختلف/ و * در جهات مختلف نقطه بگذارین و تمرین نقطه - خط کنین چون خط اسکیس بین دو نقطه مشخص کشیده میشه !

تمرین نقطه- خط هم به این شکل هست که بین دو نقطه که میکشین بدون اینکه دستتون رو بلند کنین تنها با بلند کردن نوک قلم مسیر خط کشیدن رو یک یا دو بار برین و به این شکل توی ذهنتون نقطه ها رو بشمارین 1-2 -3 -4 -....5 خط رو بکشین ! به مرور کمتر نیاز به تکرار مسیر دارین و ذهنتون مسیر رو تشخیص میده

این ارتعاش و لرزش خطت هم از 2-3 میلیمتر بیشتر شد و یا از یک سانتیمتر تا نقطه بیشتر شد دوباره خط رو بکشین ! تا دو بار حداکثر هر خط رو بکشین!!
به مرور ذهنتون عادت میکنه !
این لرزش هم نباید خیلی غلو شده باشه و خیلی بالا و پایین برین که بخواین نشون بدین خطتتون لرزش داره !! باید از جنس خود خط باشه یعنی برای تصحیح مسیر و افزایش دقت خط کشیدن در کل هر لرزش در لرزش بعدی اصلاح میشه تا به انتها برسه !
اگر خطتتون به یک سمت قوس برمیداره در خط بعدی سعی کنین معکوس یه قوس یه قوس معکوس بکشین چون دستتون در حالت عادی خط رو کج میکشه ! و ذهنتون با خط کشیدن معکوس این قوس اصلاحش میکنه و نیاز به تمرین داره ....

در کل این رو یادتون باشه ذهن شما قدرت این مهارت رو داره و فقط نیاز به تمرین و تمرین بیشتر داره ؛ سعی کنین این مساله رو باور داشته باشین

موفق باشید

omid0000

عضو جدید

موفق باشید

بچه ها نظرتون چیه از فردا شب دیاگرام و پلان که استاد حسینی توضیح دادن رو با هم کار کنیم؟ یا حداقل دیاگرامو شروع کنیم و تا چند روز دیگه به پلان هم برسیم....
حقیقتش من نمیدونم از کجا یا چه موضوعی شروع کنم.... اگه هماهنگ بشیم و یه موضوعی هم پیشنهاد بدین فک کنم بهتر بشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا