بچه ها کسی از الهام خبر نداره خدایی جاش خیلی خالیه
استاد سپیده علی محمد زاده عالی ...
جلسه اول بیان معماری
جلسه دوم گرافیک پلان
جلسه سوم و چهارم پرسپکتیو
جلسه پنجم راندو
جلسه ششم طراحی پلان
جلسه هفتم طراحی فرم ( حجم و نما و مقطع )
جلسه هشتم اسکیس موضوعی المان یادمان ارامگاه
جلسه نهم اسکیس موضوعی موزه خانه صنفی اموزشی
ورکشاپ 1 : 2 تا موضوع داد ... اما بچه ها یک موضوع کار کردند ... کار همه بدون استثنا کرکسیون کرد
ورکشاپ 2 : 3 تا موضوع داد ... " ... سایه اسکیس موضوعی نمایشگاه موقت درمانی پایانه شهری گلخانه
ورکشاپ 3 : 3 تا موضوع داد ... من چون خسته بودم ... زود خونه رفتم اما قرار بود کار همه بچه ها کرکسیون بکند
*****فرح نوش خانم میشه تمرین هاتون و واسم ایمیل بزنید ؟؟؟ ***** eg.safdari@gmail.com
به به دوست عزیز اره یادش بخیریادش به خیر سال پیش
بچه ها براي اسكيس فردا از اين ميزا ميارن كه قابل حمل هست اكثرا گويا ميارن درسته؟ بعد رو زمين مي شينه ادم زيرش چي بندازه اخه؟! يعني بايد اينهمه وسيله بياريم اجازه مي دن چيزي به عنوان زيرانداز براي نشستن بياريم ؟؟؟![]()
سلام بر داش نیمای گل.............داداش کجایی یه شرح حال از خودت بگو ببینیم چیکاره ایسابولیک
سلام بر داش نیمای گل.............داداش کجایی یه شرح حال از خودت بگو ببینیم چیکاره ای
نه این چه حرفیه ما همیشه به یادتونیم.چن شد رتبت؟؟؟؟دوباره کنکور دادمو امسال خدا رو شکر رتبه هام بهتر از پارسال شد ببینیم اسکیس جه میکنیم اومدم یه سر بزنم حالتونو بپرسم کسی انگار یادش نبود ما رو جز شما
دوباره کنکور دادمو امسال خدا رو شکر رتبه هام بهتر از پارسال شد ببینیم اسکیس جه میکنیم اومدم یه سر بزنم حالتونو بپرسم کسی انگار یادش نبود ما رو جز شما
سابولیک
سلام . nima-sd عزیز . احوال شما . کم پیدایی. رتبتون چند شد؟
سلام رتبم 74 معماری 60 منطر و 93 داخلی شد
كد و نام رشته يا پروژه | روز و تاريخ آزمون |
اسكيس معماري(1352) – تصويرسازي (1358) | صبح چهارشنبه 28/3/93 |
اسكيس معماري منظر (1352)- نقاشي (1358) | عصر چهارشنبه 28/3/93 |
مطالعات فرهنگ و معماري ايران (1352) – تجزيه و تحليل نمايشنامه (1357) – ارتباط تصويري (1358) | صبح پنجشنبه 29/3/93 |
اسكيس معماري داخلي(1352) – نمايشنامه نويسي(1357) – تصوير متحرك(انيميشن) (1358) | عصر پنجشنبه 29/3/93 |
مجموعه برنامهريزي شهري، منطقهاي و مديريت شهري(1350)– اسكيسطراحي شهري(1351)– طراحي صنعتي(1362) | صبح جمعه 30/3/93 |
طراحي پارچه و لباس(1364) | عصر جمعه 30/3/93 |
راستش من نمی دونم یعنی چی ؟ فقط باید برا همه این صفحه باز بشه ؟ مال من میزنم نمی یاد همشبچه ها کسی می دونه جریان این قبول شدگان چند برابر ظرفیت چیه؟ مثلن واسه من زده معماری اسلامی سوره قبول شدم. یعنی چی ؟
داوطلب مورد نظر يافت نشد و يا جزء معرفي شدگان چند برابر ظرفيت نيستيد |
راستش من نمی دونم یعنی چی ؟ فقط باید برا همه این صفحه باز بشه ؟ مال من میزنم نمی یاد همش
رو نشون می ده
داوطلب مورد نظر يافت نشد و يا جزء معرفي شدگان چند برابر ظرفيت نيستيد ![]()
دانشگاهایی که مصاحبه دارن الان چند برابر ظرفیت رو اعلام می کنن که تو روزی که در اطلاعیه مشخص شده برن واسه مصاحبه و موقع اعلام نتایج معلوم میشه تو مصاحبه قبول شدن یا نه.
منم جز چند برابر ظرفیت ها نیستم![]()
نمیدونم با سیستم مصاحبه سوره چه قدر آشنایی...پارسال 10 تیر بود فکر کنم.... من که توی مصاحبش رد شدم واسه همین امسال انتخاب نکردم... ولی اگه نمیدونی چه سوالایی میپرسن سوالاش عقیدتی... یه فرم میدن پر کنی میخوان خلاصه زندگیت رو بنویسی... اصول و فروع دین... نماز رو پرسیدن...نظر در مورد ولی فقیه...پارسال پرسیدن که انتخابات شرکت کردی یا نه... اگه نکردی چرا؟؟!!! میپرسن نماز میخونی و روزه میگیری یا نه... دیگه معرف معرفی کردن و نوشتن سه محل آخر زندگیو و از این حرفا...... توی سه بار تجربه اعضا خانوداه ما با این دانشگاه سوالا همین بوده.... با آرامش به سوالاشون جواب بدی و چیزیکه میخوان و بگی زیاد فکر نمیکنم سخت گیر باشن...بچه ها کسی می دونه جریان این قبول شدگان چند برابر ظرفیت چیه؟ مثلن واسه من زده معماری اسلامی سوره قبول شدم. یعنی چی ؟
این تاپیکا رو شششخمم میزنی یه مطلب مفید توش پیدا نمیشه...تبدیل شده به چت روم![]()
نمیدونم با سیستم مصاحبه سوره چه قدر آشنایی...پارسال 10 تیر بود فکر کنم.... من که توی مصاحبش رد شدم واسه همین امسال انتخاب نکردم... ولی اگه نمیدونی چه سوالایی میپرسن سوالاش عقیدتی... یه فرم میدن پر کنی میخوان خلاصه زندگیت رو بنویسی... اصول و فروع دین... نماز رو پرسیدن...نظر در مورد ولی فقیه...پارسال پرسیدن که انتخابات شرکت کردی یا نه... اگه نکردی چرا؟؟!!! میپرسن نماز میخونی و روزه میگیری یا نه... دیگه معرف معرفی کردن و نوشتن سه محل آخر زندگیو و از این حرفا...... توی سه بار تجربه اعضا خانوداه ما با این دانشگاه سوالا همین بوده.... با آرامش به سوالاشون جواب بدی و چیزیکه میخوان و بگی زیاد فکر نمیکنم سخت گیر باشن...