من یه پست زده بودم یهو حذف شد

عجب پستی هم بود از این کارا که 600 تا کامنتو باهم جواب میدادی بود ذوغ داشتم 600تا نقل قول گرفتم همه رو جواب دادم اما یهو همش پرید.
از این راهکارا یاده بچه ها بده فردا سر جلسه یکی رد شد از کنارت بصورت کاملا اتفاقی بگه تو تیک آفی تو بگی آره بعد با مشت بزاره پای چشت و ماژیک تموم شدشو بکنه تو دماغت و بره
اقا بي جنبه هاش اين كارو نكنن
بدبخت بيچاره ها رو خريداريم
اقا جا داره اينجا از زحمت تمامي دوستان عزيزي چه امسال چه پارسال برام زحمت كشيدن
از داشته هاشون در اختيارم قرار دادن
بهم لطف و محبت كردن
با شرايطي كه داشتم كاري كردن كه قطعا احساس ميكنم الان در جاي خودم بهترينم و هر چي دارم از لطف خدا و همكاري دوستان عزيزم و تلاش خودمه
كوچيك همه هستم
هر كي ذره اي بهم ياد داده من ايشونو استاد خودم ميدونم
دوستاني كه سال گذشته به اينجا رفت و امد داشتن و دوستاني كه امسال در جمع ما بودن
اونايي كه حضور مرئي داشتن و اونايي كه نامرئي بودن
تشكر ميكنم از همكاري صميمانه ي دوستانم
استاد بزرگ و عزيزم كه الفباي معماري به من ياد داد و بدون شك ميگم اگه كسي به من حركت داد ايشون بود كه متاسفم كه شايد اجازه ندارم اسميس ازشون ببرم اقاي مهندس ن.ع
دوست صميمي و عزيزم اقاي مهندس م.ل
دوست عزيز و بزرگوارم draz عزيز
ابراهيم عزيز
دنفي عزيز كه اين اواخر زحمت دادن بهشون
تيماج عزيزم كه با سر يه كاري كمك بزرگي كردن بهم
دوستان عزيز سال گذشته هادي عزيز
ركساناي عزيزم كه نميدونم چي بگم محبتي بهم كرد كه شايد خودم در حق كسي نكردم
ياشل عزيزم
رسول عزيز
دوست و همراهم my world عزيز
دوست و همكار قديمي تا به امروزم arch1 teh عزيز
مهدي قويدل عزيز
با سپاس از همكاري صميمانه همه دوستاني كه اسمشونو نوشتم و شرمنده از كساني كه حضور ذهن ندارم ولي قطعا همشون در پيشرفت من نقش به سزايي داشتن
جا داره از كمك دوست گلم سودابه هاشمي نيا مدرس اسكيس كه تو اين تالار هم فعاليت دارن تشكر كنم
و با سپاس فراوان از hagir عزيز كه من مدت زيادي با ايشون مطالعه كردم و خيلي بهم كمك كردن
در انتها عذر خواهي ميكنم از اقاي مهندس امير شقاقي و صديق و پيرداوري و همه اساتيدي كه چيكار كنيم يكم كپي مپي كرديم كتاباتونو ديگه
ممنون از همه
گل گل