اوهوووووم.اوکی رامین جان.راستی بچه ها شماها هیچکدوم ازمون نظام نمیدین؟؟یاین به سنجش اعتراض بدیم اسکیسو بعد ماه رمضون بندازن!!٬٬٬٬
نه عزیزم..خبری نیست فعلا...نمیدونم از کی و کجا شنیدم گفتن 12 ام خرداده ثبت نامش.بچه هاااااااااااا ثبت نام اسکیس کی هس اصلا؟؟؟؟؟؟ نکنه من جا موندم![]()
سازمان سنجش خودشم نمیدونه میخاد چکارکنه.!!!تازه پنجشنبه که انتخاب رشته تموم شده بوده به داداش من اس ام اس دادن رتبه ات از 8000 اومده 1800...به خاطر این که کنکور تو اون حوزه نیم ساعت دیر برگزار شده...
![]()
نه عزیزم..خبری نیست فعلا...نمیدونم از کی و کجا شنیدم گفتن 12 ام خرداده ثبت نامش.
همین چند روز پیش..اون کنکور mba داده..البته این تفاوت رتبه به حالش تاثیری نداره..ولی mba از رشته هایی بود که سوالاش لو رفته بوده مثلا خواستن ادای دین کنن رتبه ها رو کیلویی جا به جا کردن..کی همچین اتفاقی افتاده برا داداشت؟
همین چند روز پیش..اون کنکور mba داده..البته این تفاوت رتبه به حالش تاثیری نداره..ولی mba از رشته هایی بود که سوالاش لو رفته بوده مثلا خواستن ادای دین کنن رتبه ها رو کیلویی جا به جا کردن..
امسال همه چی عجیب بود
از آسونی کنکور ما
از لو رفتن سوالا
از یه هفته عقب افتادن کنکور
از جلو کشیدن اسکیس
از درس نخوندن من خخخ
از انتخاب رشته که هنوز بازه و می شه انتخاب کردو ویرایش
میترسم یهو بگن کنکور امسال کن فیکون برین سال دیگه بیاین
دلم میگه اسکیس هم عجیب خاهد بود از اون مدلاییش که ممکنه رتبه خوبا قبول نشن![]()
برف نیاد یه وقتاز سازمان سنجش هیچی بعید نیست و ممکنه هر اتفاق نسنجیده ای بیفته ...
شادی کنکور آسون بوووووود؟؟؟!!!!!!!!!! مخصوصا زبان تخصصیش
آره با خط کش می کشم...خیلی خطات صافه شادیخط کش استفاده می کنی ؟
فضات خیلی بی روح دیده میشه خیلی تمیز اون سرزندگی لازم توش دیده نمی شهلبه آبتو یکم جینگول پینگول تر کن
![]()
یکم خط تمرین کن بچه جان خخخآره با خط کش می کشم...بدون خط کش پرسپکتیوام کج می شه...
راس می گی بی روح شده... باشه چشم الان میرم جینگول پینگول تر می کشم...
شادی کاراتو رو نمی کنی ببینیم ... می بینم که حسابی ام آماده ی کنکوری![]()
سلام دوست..خسته نباشی...چقدر فیگرات مودب وایسادن..دوتا از اون بچه ها رو بفرست آب بازی کنن..البته براشون حوضچه درست کن که ایمن باشه...کفسازی بکش...پل رو یکم بکش بالاتر آب زیاد بشه میره زیر آب..به قول شادی خیلی خلوته..اگه میخوای ارگانیک باشه مثلا سنگ بزار به جا صندلی که برای نشستن..لبه آب رو با سنگ محدود کن ...
سایه زدن بلد نیستم کلا... پرسپکتیوم بلد نبودم تازه تازه دارم یاد میگیرمیکم خط تمرین کن بچه جان خخخ
هاشور بزن سایه بزن درختاتو پر بکش به قول صدیق نقل و نبات بکش اطرافش
من اصن کار نمی کنم که بخام بزارم ببینین
نمی دونم کی سرم میخوره به سنگ
سایه زدن بلد نیستم کلا... پرسپکتیوم بلد نبودم تازه تازه دارم یاد میگیرم
باشه... چشم... مرسی که ایرادامو گفتی
سایه زدن م بلد بودن نمی خادیه طرف خورشیدتو بگیر اونایی که رو به نورن ک هیچ پشت به نورا رو هم می تونی هاشور بزنی یا تیره کنی یه تیکم رو زمین تیره می کنی مثلا سایه جسم رو زمین
![]()
خیلی خطات صافه شادیخط کش استفاده می کنی ؟
فضات خیلی بی روح دیده میشه خیلی تمیز اون سرزندگی لازم توش دیده نمی شهلبه آبتو یکم جینگول پینگول تر کن
![]()
منظورت فقط لبه آب بود یا ورودی و مرکز محله ام بی روحه و خیلی خوب نشده؟؟؟
لبه آبتو گفتم بقیه بهتر بودن ولی ورودی شهرت نمی دونم باید آدم داشته باشه یا نوچ
راسی اینم برا خاطر تو امشب کشیدم گفتی بزار ببینیم
گفتم دور همی بخندیم
یه اسکیس بود تو کتاب صدیق من کمی تغییرش دادمی
اشکالاتشم خودم می گم
خیلی شلختست
خطای عمودی طوریه انگاری الان دیوارا قراره فرو بریزه
و ....