arc eng
عضو جدید
دوست گلم خسته نباشیی...یه نکته: فونت های زیرش رو انجور که تمرین کردی و آزاده جون گفته بنویس ..البته شاید کارت درست باشه نمیدونم چرا اینقد به فونت حساس شدم من...مرض فونت گرفتم
![]()
چشمممممم

دوست گلم خسته نباشیی...یه نکته: فونت های زیرش رو انجور که تمرین کردی و آزاده جون گفته بنویس ..البته شاید کارت درست باشه نمیدونم چرا اینقد به فونت حساس شدم من...مرض فونت گرفتم
![]()
تنکیوووووووو...بچه ها وقتی نظراتونو میگین آدم بیشتر رغبت به تمرین کدن پیدا میکنهخوب من اول حرفای مهفا رو تایید می کنم ..خط ...خطات رو اصلاح کن
بعضی خطات خطای بی حوصلگیه ها ااااا... خطاطو جوندار بکش
خطای کفسازی هم باید به گریزبره
پرسپکتیوت کمی ایراد داره یه جاهایی نمیره به نقطه گریزفرزندم ....
وقتی داری جداره ای رو با این عظمت می کشی اونو خرد کن با پنجره با نمای ستون و .... ....چون این جداره صلب مقیاس انسانی رو از بین می بره .... حس یکنواختی رو با آدم القا می کنه
پرسناژات خوبه دور دست فروشت شلوغتر باشه خیلی بهتره ...کلا تعدادشون بیشتر باشه فضا سرزنده تر می شه
پرسپکتیوتو اون ته ببند ...با کشیدن یه هاله ای از چنتا ساختمون یا شاید ردیفی از درختا
درختا تو پربکش البته شاید تو تو زمستون کشیدیش
البته پرسپکتیوت موضوعی نیست وگرنه نقدای دیگه ای هم میشد بهش کرد ولی چون فقط تمرینیه همینا بسه
نکات مثبت کارت هم کم نیستن مث لبه پنجره ها که عمقو دیدی ...سایه ها و ......
البته بازم میگم اینا اظهار نظر شخصی منه ...من خودم دوساله دست به قلم نبردم و اگه شروع کنم خیلی کارم افتضاحه ولی طبق تجربه و دیدن کار دیگران می گم و بهتره آزاده خانوم نظر بدن![]()
خوبه arc eng.فکنم تو از هممون فعال تری
سلام.خوش اومدی..طبق صفحه اول تاپیک شروع کن.سلام .من تازه اینجا رو پیدا کنم و می خوام تو کلاس مجازیتون باشم![]()
سلام .من تازه اینجا رو پیدا کنم و می خوام تو کلاس مجازیتون باشم![]()
سلام بچه ها من خیلی وقته حدود دو سه ساله که نه روان نویس نه ماژیک خریدم
الانم دقیقا نمی دونم کدوم مارکا بهتره چی بگیریم چی نگیریم...تو بازارم که رفته بودم هرکی یه قیمتی میداد ....... اگه شما جدیدا خریدید قیمتا رو بگید
روان نویس چی چی بهتره ؟؟؟ یونی پن ؟؟؟ اسنو من؟؟؟ آرت لاین؟؟؟یکی می گفت آرت لاین بهتره چون اگه مایلم بگیریمش بازم می نویسه مث یونی پن نیست که خیلی مایل شه ننویسه
ماژیک چی؟؟ تاچ؟؟؟کیو کالر؟؟؟اسنو من ؟؟؟؟الخطاط
اگه مارک بهتر از اینا رو میشناسید معرفی کنید چون زمان ما از اینا مد بود ....
حالا قیمتاشونم هرکی میدونه بگه ؟؟؟
راسی قیمت F , M چقدره ؟؟؟
می ترسم برم بهم بندازن![]()
درخت کشیدم دوبارهمشاهده پیوست 199603
سلام دوستان.این دوتا از کارهای من واسه تمرین 2 هست.منتظر نقد های صریح و سازنده هستم..مرسی
مشاهده پیوست 199667مشاهده پیوست 199668
میشه نمونه کار با خودمون ببریم سر جلسه امتحان اسکیس؟مثل امتحان های نظام مهندسی
ماشالا معلومه.چرا کسی کاراشو نمیزاره؟
من 26تا از شیتای تمرینای دوم تموم کردم مونده24تااااااااااااااااااااااا![]()
مرسی رامین جان. هنوز وقت دارید یک کم. کم کم نگاه میکنمآزاده جان سلامو خسته نباشید.داشتیم نگران میشدیما؟
هنوز چنروز مونده برا تکمیل 2هفته.چ زود نگا میکنییییییییییییی؟![]()
الان سرعت مشکل نیست. الان اتفاقا باید سر دل راحت تمرین کنید تا یاد بگیریدو مشکل سرعت برای وقتیه که به شیت رسیدینسلاااااااااااامممممممممممممم
بچه ها من خیییییییییییییلیییییییی دستم کنده..... یعنی امیدی ب بالا رفتن سرعتم هس عایاااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه این ی قسمت مشکلمه....![]()
بسیار خوب
بچه ها گفتن، بهتره خط را هم همزمان با کروکی ها تمرین کنید
خیلی خوبهیه پرسپکتیو کوچیک واسه تمرین قواعد
![]()
یه فضا از چند تا زاویه
درختا تو پرسپکتیو نرفتن. بیشتر سعی کن پرسپکتیو دید انسان بزنیبچه ها شرمنده رو کاغذم جوانه گندم گذاشم روغن پس دادهمشاهده پیوست 200202
خیلی خوب شد.. خصوصا سایهاینم ورودیمشاهده پیوست 200206
اینم در حد چکنویس...خطه کجو معوجش زیاده و حوصله سایه زدنم نداشم...اما میذارمش همینجوریمشاهده پیوست 200209
قربونت عزیزم شما خودت گلییه دونه ای آزاده جون 3>
کروکیا خوبه.. همون مشکل خط داره... کادر دورش زیاد مهم نیست.. داخل کار اگه کنتراستش بیشتر باشه بهتره یعنی یک جاهاییش را با ماژیک M کار کنی خیلی خوب میشه
مهفا جان اینا رو به نظرم میاد از رو نکشیدی؟
توی چند تا کروکی ها که ماژیک پر رنگ استفاده کردی بهتر شده
مشاهده پیوست 200377مشاهده پیوست 200378از کتاب مفاهیم پایه ی طراحی شهری
من خوبم مرسی عزیزم... شما خیلی شاگردهای عالی هستین.. شما اگه بدونی چه اتفاقاتی افتاده... باید برم اونور کلی اسپم کنمسلام استاد آزاده جونامیدوارم حالت خوب باشه.خسته نباشی
.چرا نمیای بهمون سر بزنی؟چیزی شده آیا؟نکنه ما شاگردای بدی بودیم...
شما که میدونی چقدر نظر استاد تاثیر داره.حتی اگه کارامون ایرادی نداشته باشه(که این طور نیست) اگه شما تاییدشون کنی ما کلی روحیه و انرژی مثبت می گیریم.من یکی که وقتی اسمت رو تو تاپیک می بینیم کلی انرژی و انگیزه میگیرم.
احساس می کنم ما رو به حال خودمون رها کردی....خداکنه اینطور نباشه و من اشتباه کنم.
سلام بر دوستان گلم.شادی خوش اومدی.بچه ها اونروز نوشته های مهندس حسینی رو میخوندم تو تاپیک اسکیس معماری.نکات جالبی گفته بود.البته الان زوده واسه اینا اما باید بنظرم ماهم اینارو طی کنیم.
اینکه برای اسکیس چند عامل مطرحه.اقلیم.سازه.فرم.نظریه.
برای طراحی شهری بنظرم این عوامل با درصدایی اهمیت دارن.مثلا اقلیم.فرم.و...
بعد گفته بود که گروهی این کارارو انجام بدین.بنطرم ماهم اینکارارو بکنیمو گروهی کارارو انجام بدیم و تو تاپیک بزاریمش تا اطلاعاتمون بیشتر بشه.البته آزاده اینارو بهتر میدونن.ممنون
سلام من میل زدم ولی جواب ندادید اینم میلمهبه نظرم میاد همه سوالها را حواب دادم.. همه ایمیل ها هم جواب داده شده.. اگه کسی جا مونده حتما بگه .. مرسی![]()
سلام دوستم.نه خسته.به نظرم به این دلیل فونتت قشنگ نمیشه که با ماژیک سرگرد می نویسی.با مازیک سر کج بنویس که ضخیم باشه تا جلوه داشته باشه.به قول رامین کارات خوبه ولی باید رو گرافیک کارات کار کنی مثل من...گرافیک خیلی مهمه.اگه کار و طرحمون کلی ایده داشته باشه ولی گرافیک خوبی نداشته باشه ارزش نداره.گرافیک کارای رامین خیلی خوبه نگاشون کن.بچه ها من نمیدونم چطور فونت کار کنمدیشب تو ورد دنبال فونت بودم ولی اونطور که دیدم فونت عرشیا رو همه دارن استفاده میکنن.... خط متوسطمو باز میشه جمعش کنم ولی خط درشت و نه !
از همین خط های راهنما هم استفاده میکنما ولی خوب نمیشه...
مشاهده پیوست 200500
برای خط ریز هم حوصله نداشتم![]()