تمرین گروهی اسکیس طراحی شهری 93

far.t

عضو جدید
خوب من اول حرفای مهفا رو تایید می کنم ..خط ...خطات رو اصلاح کن
بعضی خطات خطای بی حوصلگیه ها ااااا... خطاطو جوندار بکش
خطای کفسازی هم باید به گریزبره
پرسپکتیوت کمی ایراد داره یه جاهایی نمیره به نقطه گریزفرزندم ....

وقتی داری جداره ای رو با این عظمت می کشی اونو خرد کن با پنجره با نمای ستون و .... ....چون این جداره صلب مقیاس انسانی رو از بین می بره .... حس یکنواختی رو با آدم القا می کنه

پرسناژات خوبه دور دست فروشت شلوغتر باشه خیلی بهتره ...کلا تعدادشون بیشتر باشه فضا سرزنده تر می شه

پرسپکتیوتو اون ته ببند ...با کشیدن یه هاله ای از چنتا ساختمون یا شاید ردیفی از درختا

درختا تو پربکش البته شاید تو تو زمستون کشیدیش :)

البته پرسپکتیوت موضوعی نیست وگرنه نقدای دیگه ای هم میشد بهش کرد ولی چون فقط تمرینیه همینا بسه

نکات مثبت کارت هم کم نیستن مث لبه پنجره ها که عمقو دیدی ...سایه ها و ......

البته بازم میگم اینا اظهار نظر شخصی منه ...من خودم دوساله دست به قلم نبردم و اگه شروع کنم خیلی کارم افتضاحه ولی طبق تجربه و دیدن کار دیگران می گم و بهتره آزاده خانوم نظر بدن :)
تنکیوووووووو...بچه ها وقتی نظراتونو میگین آدم بیشتر رغبت به تمرین کدن پیدا میکنه:)

mahfa90

عضو جدید
سلام استاد آزاده جون:heart: امیدوارم حالت خوب باشه.خسته نباشی:gol:.چرا نمیای بهمون سر بزنی؟چیزی شده آیا؟نکنه ما شاگردای بدی بودیم...:(
شما که میدونی چقدر نظر استاد تاثیر داره.حتی اگه کارامون ایرادی نداشته باشه(که این طور نیست) اگه شما تاییدشون کنی ما کلی روحیه و انرژی مثبت می گیریم.من یکی که وقتی اسمت رو تو تاپیک می بینیم کلی انرژی و انگیزه میگیرم.
احساس می کنم ما رو به حال خودمون رها کردی:(....خداکنه اینطور نباشه و من اشتباه کنم.

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مرسی دوستان ..من تاپیک و خوندم کامل :/ مثل اینکه خیلی عقبم

میل زدم به آزاده جون نیمدونم کی برام بفرستن تمرینا رو

r.a.m.in

عضو جدید
سلام بر دوستان گلم.شادی خوش اومدی.بچه ها اونروز نوشته های مهندس حسینی رو میخوندم تو تاپیک اسکیس معماری.نکات جالبی گفته بود.البته الان زوده واسه اینا اما باید بنظرم ماهم اینارو طی کنیم.
اینکه برای اسکیس چند عامل مطرحه.اقلیم.سازه.فرم.نظریه.
برای طراحی شهری بنظرم این عوامل با درصدایی اهمیت دارن.مثلا اقلیم.فرم.و...
بعد گفته بود که گروهی این کارارو انجام بدین.بنطرم ماهم اینکارارو بکنیمو گروهی کارارو انجام بدیم و تو تاپیک بزاریمش تا اطلاعاتمون بیشتر بشه.البته آزاده اینارو بهتر میدونن.ممنون

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام
از اونجایی که جواب ندادم شروع میکنم :smile:
سلام بچه ها من خیلی وقته حدود دو سه ساله که نه روان نویس نه ماژیک خریدم:eek:
الانم دقیقا نمی دونم کدوم مارکا بهتره چی بگیریم چی نگیریم...تو بازارم که رفته بودم هرکی یه قیمتی میداد ....:cry:... اگه شما جدیدا خریدید قیمتا رو بگید
روان نویس چی چی بهتره ؟؟؟ یونی پن ؟؟؟ اسنو من؟؟؟ آرت لاین؟؟؟یکی می گفت آرت لاین بهتره چون اگه مایلم بگیریمش بازم می نویسه مث یونی پن نیست که خیلی مایل شه ننویسه :confused:
ماژیک چی؟؟ تاچ؟؟؟کیو کالر؟؟؟اسنو من ؟؟؟؟الخطاط
اگه مارک بهتر از اینا رو میشناسید معرفی کنید چون زمان ما از اینا مد بود ....:(
حالا قیمتاشونم هرکی میدونه بگه ؟؟؟
راسی قیمت F , M چقدره ؟؟؟:biggrin:
می ترسم برم بهم بندازن :mad:

ایکاروس جان برای تمرین هرچی دوست داری بگیر هر کدوم که ارزونتر بود. چون کلی ماژیک و روان نویس برای تمرین باید استفاده کنید با این اوضاع گرونی هر کدوم که ارزونتر بود را بخرید. من تو شهر کتاب روان نویسهای خوبی دیدم که مارک معروف نبودن و قیمتاشون هم مناسب بود

ولی برای امتحان آخر حتما f M استدلر بخرید. هیچ کدوم از مارکا کیفیت استدلر را ندارن.
ماژیک کیوکالر و تاچ فرقی با هم نمیکنند. با هر کدوم راحت ترین. تاچ از این جهات بهتره که دو سر داره. چند سال پیش یک ماژیکی اومده بود مشابه تاچ ولی قیمتش نصف بود :D فکر کنم اسمش Nuance بود. رنگاش هم مشابه تاچ بود. البته الان چند سال سیاه سفید شده ماژیک اونقدر کاربرد نداره.
الخطاط هم سلیقه ایه.. اگه میتونید باهاش کار کنید ماژیک جالبیه :smile:

درختها عالین

سلام دوستان.این دوتا از کارهای من واسه تمرین 2 هست.منتظر نقد های صریح و سازنده هستم..مرسی
مشاهده پیوست 199667مشاهده پیوست 199668

سلام کروکیا خوبه مهفا جان، خط هنوز کار داره..باید بیشتر تمرین کنی

Arch-Azadeh

میشه نمونه کار با خودمون ببریم سر جلسه امتحان اسکیس؟مثل امتحان های نظام مهندسی

سلام میتونید ببرید ولی مسئولیتش با خودتونه. یک سال دانشگاه آزاد داشتم امتحان میدادم. یکی نمونه کار آورده بود. خیلی تابلو گذاشته بود جلوش و داشت میکشید و مراقب دید.
بعدش اومدن کل سالن را گشتن. نصف سالن را از سر جلسه انداختن بیرون!!!! :surprised:.. البته بعدش با گریه زاری برگشتن ولی خب نیم ساعتی وقتشون تلف شده بود.

ماشالا معلومه.چرا کسی کاراشو نمیزاره؟:w46::w44::w45:
من 26تا از شیتای تمرینای دوم تموم کردم مونده24تااااااااااااااااااااااا:w22:
:w30:
آزاده جان سلامو خسته نباشید.داشتیم نگران میشدیما؟
هنوز چنروز مونده برا تکمیل 2هفته.چ زود نگا میکنییییییییییییی؟:sweatdrop::w09:
مرسی رامین جان. هنوز وقت دارید یک کم. کم کم نگاه میکنم :D

سلاااااااااااامممممممممممممم

بچه ها من خیییییییییییییلیییییییی دستم کنده..... یعنی امیدی ب بالا رفتن سرعتم هس عایاااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تازه این ی قسمت مشکلمه....:wallbash::exclaim:
الان سرعت مشکل نیست. الان اتفاقا باید سر دل راحت تمرین کنید تا یاد بگیریدو مشکل سرعت برای وقتیه که به شیت رسیدین

این خطه خیلی خوبه ها :D

همه تمرین ها خیلی خوبه...ممنون

Arch-Azadeh

بسیار خوب

بچه ها گفتن، بهتره خط را هم همزمان با کروکی ها تمرین کنید

یه پرسپکتیو کوچیک واسه تمرین قواعد
خیلی خوبه

یه فضا از چند تا زاویه

این پرسپکتیوهای تمرینی خیلی خوبه. به نظرم بقیه بچه ها هم مثل این تمرین را انجام بدن خیلی خوب میشه

بچه ها شرمنده رو کاغذم جوانه گندم گذاشم روغن پس داده:Dمشاهده پیوست 200202
درختا تو پرسپکتیو نرفتن. بیشتر سعی کن پرسپکتیو دید انسان بزنی
سر جلسه دید ناظر میخوان

خیلی خوب شد.. خصوصا سایه
اینم در حد چکنویس...خطه کجو معوجش زیاده و حوصله سایه زدنم نداشم...اما میذارمش همینجوری:Dمشاهده پیوست 200209

خیلی خوبه برای تمرین.. ولی همونطور که گفتی کجی زیاد داره :smile:..اوایل میتونی از خط کش برای چک کردن صاف و کج بودن خطات استفاده کنی.. خیلی تاثیر داره

Arch-Azadeh

یه دونه ای آزاده جون 3>
قربونت عزیزم شما خودت گلی :gol:

کروکیا خوبه.. همون مشکل خط داره... کادر دورش زیاد مهم نیست.. داخل کار اگه کنتراستش بیشتر باشه بهتره یعنی یک جاهاییش را با ماژیک M کار کنی خیلی خوب میشه

اینم دوتا شیت از مهفا تقدیم به شما:gol:..منتظر نظرتون هستم...
مشاهده پیوست 200244مشاهده پیوست 200245
مهفا جان اینا رو به نظرم میاد از رو نکشیدی؟
فعلا تو این مرحله از رو بکشی بهتره ایشالا برای تمرینای عید (پیک شادی :D) خودتون کروکی ابداع میکنید

توی چند تا کروکی ها که ماژیک پر رنگ استفاده کردی بهتر شده

بسیار عالی... شما جلو جلو پیش میری؟؟؟ :smile:
شیت پرسپکتیو خیلی عالیه.. فقط مشکل کنتراست داره یعنی باید فرض کنی خورشید از یک سمت کاغذ میتابه و خصوصا آدم ها را از یک طرف سایه بزنی..

پرسپکتیو طراحی شهری باید زنده باشه.. این الان زنده است ولی مصنوعیه بالای این مغازه ها چند تا تابلو بذار اسم بنویس.. مثلا میوه فروشی محله، بستنی فروشی.. خصوصا جداره رو به رو خیلی خالی شده

واقعا عالی داری جلو میری:gol:

Arch-Azadeh

وااااای این خیلی خیلی خوب شده.. یعنی پیشرفت تو کارت کاملا محسوسه... باز هم کارات رو اینجوری ادامه بده :w30:

هر دو خیلی خوبه.. پرسپکتیو را مثل کروکیت سایه بزن.. خیلی جون میگیره و به چشم میاد.. تابلو فارسی در سر در مغازه ها فراموش نشه

درختها و آدم ها حتما سایه بخوره
همیشه برای اینکه مقطع و نما بیشتر به چشم بیاد زیرش یک خط کلفت مشکی بکش ..عالی میشه :D

سلام استاد آزاده جون:heart: امیدوارم حالت خوب باشه.خسته نباشی:gol:.چرا نمیای بهمون سر بزنی؟چیزی شده آیا؟نکنه ما شاگردای بدی بودیم...:(
شما که میدونی چقدر نظر استاد تاثیر داره.حتی اگه کارامون ایرادی نداشته باشه(که این طور نیست) اگه شما تاییدشون کنی ما کلی روحیه و انرژی مثبت می گیریم.من یکی که وقتی اسمت رو تو تاپیک می بینیم کلی انرژی و انگیزه میگیرم.
احساس می کنم ما رو به حال خودمون رها کردی:(....خداکنه اینطور نباشه و من اشتباه کنم.
من خوبم مرسی عزیزم... شما خیلی شاگردهای عالی هستین.. شما اگه بدونی چه اتفاقاتی افتاده... باید برم اونور کلی اسپم کنم :surprised: .. من هم از این هم کار و انگیزه شما انرژی میگیرم.
یک مقدار هم زمانم کمه بیشتر آخر هفته با دل راحت میتونم بیام کار را ببینم

سلام بر دوستان گلم.شادی خوش اومدی.بچه ها اونروز نوشته های مهندس حسینی رو میخوندم تو تاپیک اسکیس معماری.نکات جالبی گفته بود.البته الان زوده واسه اینا اما باید بنظرم ماهم اینارو طی کنیم.
اینکه برای اسکیس چند عامل مطرحه.اقلیم.سازه.فرم.نظریه.
برای طراحی شهری بنظرم این عوامل با درصدایی اهمیت دارن.مثلا اقلیم.فرم.و...
بعد گفته بود که گروهی این کارارو انجام بدین.بنطرم ماهم اینکارارو بکنیمو گروهی کارارو انجام بدیم و تو تاپیک بزاریمش تا اطلاعاتمون بیشتر بشه.البته آزاده اینارو بهتر میدونن.ممنون

ایشون درست میگن رامین جان. اقلیم تو طراحی شهری خیلی مهمه. البته دقیقا مثل اقلیم معماری میمونه.. نکات طراحی خانه و فضای شهر تو هر اقلیمی باید رعایت بشه. من یک سری مطالعات اقلیمی آماده دارم.. اونها رو هم کم کم میذارم. ولی شما هم تاپیک های دیگر را میبینید خیلی خوبه.. به من هم ایده جدید برای کار میده :)

r.a.m.in

عضو جدید
سلام.آزاده جان مرسی بابت تمام وقتیکه برا کاراو ما میزاری.امیدوارم بتونیم جبران کنیم.مثلا اینورا اومدین از خجالتتون دربیایم.بالاخره کردا مهمون نوازن در حد لالیگااااا:gol::D

r.a.m.in

عضو جدید
آزاده جان بنظرم اگه بتونی تو پرانتز کاری یک موضوعه مفهومی برا افزایش سطح ایده ها بدی عالی میشه.بالاخره طراحی شهریم مثل معماری درگیره ایده هستش و بنظرمن حتی بیشترم باش درگیره.بازم مرسی.من برا معماریم اسکیس میدم واسه همین توتاپیک معماریم هستم.اما جدیدتریت موضوعات که با کاره ما وفق داشته باشه رو به همه میرسونم

mahfa90

عضو جدید
سپاس استاد عزیزم:w27:....واقعا که چه استاد با حوصله ای هستی:heart: ...کاش بقیه اساتید هم یاد بگیرن از شما ...واقعا نمیدونم چطور میشه قدردان زحمت های شما بود من تنها کاری که از دستم برمیاد فعلا براتون دعا میکنم...انشالا که همیشه سلامت و موفق باشی.:gol::gol::gol:

r.a.m.in

عضو جدید
17.jpgآموزش فونت
خسته نباشی.سعی کن برا فونتات یه سری خط بکشی بعد بنویسیش مث این عکسیکه برات فرستادم.احساس میکنم ایراد کارات تو فونت و آدماست و ایراد دیگه ای نداره کارات

arc eng

عضو جدید
بچه ها من نمیدونم چطور فونت کار کنم :( دیشب تو ورد دنبال فونت بودم ولی اونطور که دیدم فونت عرشیا رو همه دارن استفاده میکنن.... خط متوسطمو باز میشه جمعش کنم ولی خط درشت و نه !

از همین خط های راهنما هم استفاده میکنما ولی خوب نمیشه...:confused:

140320141066.jpg

برای خط ریز هم حوصله نداشتم :redface:

mahfa90

عضو جدید
بچه ها من نمیدونم چطور فونت کار کنم :( دیشب تو ورد دنبال فونت بودم ولی اونطور که دیدم فونت عرشیا رو همه دارن استفاده میکنن.... خط متوسطمو باز میشه جمعش کنم ولی خط درشت و نه !

از همین خط های راهنما هم استفاده میکنما ولی خوب نمیشه...:confused:

مشاهده پیوست 200500

برای خط ریز هم حوصله نداشتم :redface:
سلام دوستم.نه خسته.به نظرم به این دلیل فونتت قشنگ نمیشه که با ماژیک سرگرد می نویسی.با مازیک سر کج بنویس که ضخیم باشه تا جلوه داشته باشه.به قول رامین کارات خوبه ولی باید رو گرافیک کارات کار کنی مثل من...گرافیک خیلی مهمه.اگه کار و طرحمون کلی ایده داشته باشه ولی گرافیک خوبی نداشته باشه ارزش نداره.گرافیک کارای رامین خیلی خوبه نگاشون کن.

بالا