تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فرزاد و عارفه جان اون سوال قبلیمو ک پرسیدم جواب میدید؟؟؟

چه سئوالی؟؟؟
اگه جواب ندادم به پستی یا بلد نبودم یا تکراری بوده/////در مورد اون ستون مستطیل هم والا من همه رو مربع میگیرم فکر کنم فرزاد جان بتونه توووو این زمینه راهنماییت کنه....
فرزاد جان سئوال رو به شما پاس دادم که تقسیم پست کرده باشم:biggrin::D

reza1423

عضو جدید
دوستان من از 4 روز پیش شروع کردم به خوندن کل مطالب این تایپیک و الان تمام شد...
خواستم از دوستان به خاطر مطالب بسیار مفیدی که گذاشته بودن تشکر ویژه بکنم...به خصوص
اقا فرزاد و خانم عارفه که مطالب بسیار خوبی رو گذاشته بود.انشاله همه دوستان تو این ازمون قبول شن.

sal-sa

عضو جدید
بچه ها درباره پیش روی زیر زمین و پارکینگ اینطور که میگید نیست.ویرایش 94 با با 84 خیلی فرق کرده. اجازه پیش روی رو منوط به مجوز شهرداری کرده. الان گتاب همراه ام نیست صفحه بگم. اما مبحث ش کاملا مشخص هست.. لطفا ختما نگاه کنید که به اشتباه نیافتید

roham12

عضو جدید
لطفن اگه میشه بگید محاسبات من درسته برا شهریور 91.
محاسبه درز انقطاع:2*2.80+4*3.20=18.40
درسته؟؟
1/200 *18.40=0.092.
درسته؟
میشه 10 سانت بگیرمش؟
با این توصیف ابعاد زمینم بعد درز میشه:9.8*14.60 ک خودش ه.
ابعاد نهایی داخلی زمینم:9.4*14.2؟
اون 80 سانتو ک سمته شماله باید برا طبقه 3 اضافه کنیم دیگه؟؟رو ابعاد زمین تو زیر زمین و همکف بی تاثیره دیگه مگه ن؟؟؟
ی سوال دیگه تو صورت امتحان اون 14.80 چیه نوشته؟؟وتو جنوب ملک اون چیه دیگه ی تیکه خط کشیده نوشته حداکثر میزان پیشروی؟؟ینی ازین سمتم میتونم اضافه کنم؟/
ازین سمت ک نمیشه چون ملک مجاوره..پ چرااااا نوشته اینو....
کممممممممممممک.
ب خاطر خدا.
مچکرم
گیج بودم ...گیج تر شدم.

یکی تو رو خدا اینو جواب بده......

مگه سوال 3 طبقه رو همکف نیست؟؟؟ پس چرا ارتفاع 4 طبقه رو ضرب در 3.20 کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطوری درز انقطاع رو باید کمتر بگیریم

آخرین ویرایش:

میلاد معمار

عضو جدید
عارفه جان سوال سال 89 رو حل کردی؟؟؟؟؟اونی ک طبقه همکفش 7تا پارکینگ میخواد ...اگه تمرین کردی میشه نمونه کارتو بزاری ؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان سوال سال 89 رو حل کردی؟؟؟؟؟اونی ک طبقه همکفش 7تا پارکینگ میخواد ...اگه تمرین کردی میشه نمونه کارتو بزاری ؟؟؟؟؟

من اشتباه طراحی کردم....نمیدونم دیگه وقت کنم یا نه که بخوام مجدد انجام بدم...

ha@sa

عضو جدید
سوال سوال
دوستان ورودی ما باید 1.40 عقب هنشینی داشته باشه و اینکه اگه تراز همکف ما مثلا 0.60 +باشه. توی برش چ جوری میشه اخه این عقب نشینی و رمپ معلول تو محدوده پلان و از تراز زمین هم شروع میشه در صورتی که زیر این فضا فضای پارکینگ و مثلا تاسیساته که به خودی خود باعث میشه ما ارتفاع پارکینگمون کمتر از 2.40 بشه .توی برش از این قسمت کسی میتونه منو یاری کنه ایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اومیدوارم متوجه شده باشین منظورمو :confused:

50003

عضو جدید
سلام دوستان.بدینوسیله ازتمام دوستانی که قبول نشدن وکسانی که قبول شدن وکسانی که بار اولشونه که میخوان توآزمون طراحی شرکت کنند،همگی بیاید تابه کمک هم ازتجربیات یکدیگر استفاده کنیم تا ایشالا همگی موفق بشیم.پیشنهاد من اینه که کسانی که قبول شدن کاراشونو اینجا بذارن تا بدونیم نقاط ضعفمون کجاهاس تابه کمک هم برطرف کنیم.
با سلام لطفا حل سوال طراحی آذر 92 رابیاید با هم اشتراک بگذاریم وبحث کنیم.sama_arch@yahoo.com

roham12

عضو جدید
سوال سوال
دوستان ورودی ما باید 1.40 عقب هنشینی داشته باشه و اینکه اگه تراز همکف ما مثلا 0.60 +باشه. توی برش چ جوری میشه اخه این عقب نشینی و رمپ معلول تو محدوده پلان و از تراز زمین هم شروع میشه در صورتی که زیر این فضا فضای پارکینگ و مثلا تاسیساته که به خودی خود باعث میشه ما ارتفاع پارکینگمون کمتر از 2.40 بشه .توی برش از این قسمت کسی میتونه منو یاری کنه ایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اومیدوارم متوجه شده باشین منظورمو :confused:
کلا شما ارتفاع پارکینگو 2.70 میگیری که 30 سانت سقف کم میشه 2.40 مفید میمونه حالا +.60 بالاست پس 2.10 میری پایین .. دیگه چرا ارتفاع باید کم بشه !!!:surprised:

fatane_a

عضو جدید
کلا شما ارتفاع پارکینگو 2.70 میگیری که 30 سانت سقف کم میشه 2.40 مفید میمونه حالا +.60 بالاست پس 2.10 میری پایین .. دیگه چرا ارتفاع باید کم بشه !!!:surprised:

سعی کن زیر رمپ رو پارکینگ نذاری. چون ارتفاع کم میشه و یکی از ایرادات کارت میشه ولی واسه انبار مشکلی نیس. حداقل ارتفاع انبار 210 هست. به هر حال اگه خاستی پارکینگ بذاری اونجا نباید ارتفاع کمتر از 240 بشه

s.salar

عضو جدید
بچه ها كسي واقعا جواب اين سوالو نميدونه ؟؟
واحدهاي بالاي١٨٥ متر ٢ تا ورودي ميخوان ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده

amin576

عضو جدید
چند نکته در مورد پارکینگ:
ماشین باسر که داخل میاد با سر هم باید خارج بشه
اگر دو ورودی داشتیم، ورودی پارکینگ باید از گذر فرعی تر باشه
حد اقل عرض توقف برای اتومبیل معلول 3.5 متر هستش اگه خواسته بودن
زیر نورگیر نمیتوان پارک کرد
منطق اینکه میگن برا پارکینگ باید فضای ایست گذاشت به نظر من اینه که : اگه از حیاط باشه باید حتما گذاشت که ماشین های آتش نشانی و . . . . . که نیاز به ورود به حیاط دارن بتونن وارد حیاط بشن،چون از بر 20 متر حداکثر یک ورودی ماشین باید گذاشت(هم ورودی پارکینگ هم ورودی حیاط).و اگه مستقیم به ساختمان باشه نیازی نداره (به نظر من)

amin576

عضو جدید
بچه ها کسی نحوه ترسیم درب خود بسته شو رو میتونه با شکل بذاره ، ممنون میشم

هنگامه ق

عضو جدید
سلام من هر چی میگردم (نمونه کار یکی از بچه ها که قبول شدن)چیزی پیدا نمیکنم لطفن اگه کسی داره بره منم میل کنه ؛یکی ام اینکه میخواستم بدونم جک بالابر معلولین و تو پلان چجوری باید نشون دارد مرسی ..اینم ایمیلمه...ghorbanpoor.hengame@gmail.com

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من امروز از یک سایتی فایل شابلون خریدم که واقعا به درد نخور بود از روی اون با توجه به سیستمی که خودم بیشتر فکر کردم به دردم می خورم مثلا 18 تا پله 18 سانتی و رمپ معلول 1.20 . 1.5 و مثلا قشمت قوس رمپ و چند نوع پله ای که یکی از اساتید تو کلاس گفته بود که بیشتر کاربرد داره یک شابلون درست کردم
براتون فایلشو آپلود می کنم که اگه کسی خواست استفاده کنه
ضمنا اگه پیشنهادی داشتین بگین که قبل اینگه بدمش برش تغییر بدم
امیدوارم به دردتون بخوره
2 تا فایل بالا اون شابلونیه که خریدم و اونی که تو کادره اونیه که خودم درست کردم

پیوست ها

• shablon.rar
    84.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک سوالی که برام پیش اومده اینه که توی قوانین گفته رمپ معلول نباید بیشتر از 9 متر بشه در این صورت یعنی اگه همکف 1.20 بره بالا نمیشه رمپ گذاشت چون بیشتر از 9 متر میشه؟؟!

s.salar

عضو جدید
یک سوالی که برام پیش اومده اینه که توی قوانین گفته رمپ معلول نباید بیشتر از 9 متر بشه در این صورت یعنی اگه همکف 1.20 بره بالا نمیشه رمپ گذاشت چون بیشتر از 9 متر میشه؟؟!
نه اشتباه نكنيد يعني هر حداكثر ٩ متر يه پاگرد بگذاريد بعد ٩ متر بعدي

arefeh

کاربر ممتاز
لطفا ایرادات کارمو بگید. طرح شهریور 91ه.واسه پارکینگ جا کم می اوردم.بهتر از این نشد. به نظرتون میشه به حیاط پیشروی کرد؟مشاهده پیوست 211536

زیزمین
1-فضای ماشین اونم بین دو تا دیوار خدایی دیگه 4.4 ج نمیده....
2-طول ماشین 5 متره و اون درب آدم رو اونجا هم مزاحمه هم اصلا نمیتونی بازش کنی....
3-راه پله ات که کلا مشکل داره....یه جورایی میخواستی مصحح رو گول بزنی....چون پوتر رارو حساب نکردی...10 سانت باید اضافه کنی...مشکل عرضی هم داره نوشتی 2.3...عرض هر پاگرد رو چقدر مگه گرفتی؟؟؟تازه اون طرفم پوتر 10 سانتی داری
4-دریچه بازدید واسه اینه که بشه رفت توش...از 40 سانت منی که 48 کیلو هستم فقط میتونه رد شد....:biggrin:عجب مثالی...خخخخخ

طبقات
5-اشکال بزرگ...توی نقشه های شهری هیچ وقت حمام رو از اتاق خواب نمیگیرند...مگر مساحته واحد زیاد باشه و اون حمام به عنوان حمام خصوصیه اون اتاق باشه....نه اینجا
6- آشپزخونه پایینی داکت نداره
7-دخترجون اون ستون چرا یه دفعه جابه جا شده افتاده تووو کوچه؟؟!!!
8-این که تمرین بود اما سعی کن از لاک غلط گیر کمتر استفاده کنی و خوش خط و تمیزتر کارو ببندی

amin576

عضو جدید
با توجه به اینکه ماشین ها باید با سر وارد و خارج بشن تو طرح 01 ماشین های 3 و 4 و تو طرح 02 ماشین 3 میتونه با سر از پارکینگ خارج

با توجه به اینکه ماشین ها باید با سر وارد و خارج بشن تو طرح 01 ماشین های 3 و 4 و تو طرح 02 ماشین 3 میتونه با سر از پارکینگ خارج

01.jpgبا توجه به اینکه ماشین ها باید با سر وارد و خارج بشن تو طرح 01 ماشین های 3 و 4 و تو طرح 02 ماشین 3 میتونه با سر از پارکینگ خارج بشن، فضای پشت ماشن ها 5 متر هستش 02.jpg

amin576

عضو جدید
2 نکته :
اول اینکه بعد از 9 متر تموم شد و خواستید رمپو ادامه بدید یه فضای ایست به عرض رمپ که تو طول 9 متر میشه 1.5 متر و به عمق 1.4 میزاریم و دوباره رمپو ادامه میدیم (یه نکته دیگه در این مورد پایین توضیح میدم)
دوم :گذاشتن رمپ به این بستگی داره که طولش خیلی زیاد نشه و تو ذوق نزنه و فضای زیادی رو اشغال نکنه و سازه رو به هم نریزه (اشتباهی که خود من پارسال کردم و رمپ زدم و همه چیز رو به هم ریخته بود شامل سازه و طول زیاد و . . . . . .) به نظر من اگه این شرایط پیش اومد استفاده از جک خیلی منطقی تره

نکته ای که بارنگ قرمز مشخص کردم: بهینه ترین حالت استفاده از رمپ معلول تو طول 6 متر و شیب 6.5 درصد هستش که ارتفاع 39 سانتیمتر رو فراهم میکنه، کمتر از این طول و یعنی طول 3 متر درسته که شیبش زیاد ولی تعداد ایست رمپ رو بیشتر میکنه و طول کلی رو زیاد میکنه و طول رو زیاد کنیم تا 9 متر شیبمون کم میشه و حداکثر ارتفاع 45 سانت رو فراهم میکنه

amin576

عضو جدید
یکی از بزرگان میگه همیشه سعی نکنید زمین بخورید تا تجربه کسب کنید بلکه از زمین خوردنای دیگران هم استفاده کنید :
منظور
دوستانی که دوره های قبل امتحان دادیم چه قبول شدگان و چه افتاده ها مثل خودم لطف کنید بیایم اشتباه هامونو اینجا ذکر کنیم تا اینا دیگه هم برا خو دمون و هم برا دیگران تکرار نشه
اولی رو هم خودم تو پست قبلی گفتم
دومین اشتباهم هم اینکه از رنگ زیاد استفاده کردم (اندازه ها با ی رنگ ، مبلمان با یک رنگ، خطوط اصلی با یک رنگ و . . . . . ) و کلا تو ذوق میزد

negar-arch

عضو جدید
وقتی میگن پیلوت فقط 0.00 و پیش آمدگی هم داریم چطوری باید ارتفاع 3.5 پیش آمدگی را حل کنیم؟ چون وسط طبقه اول میشه. متوجه منظورم شدین؟ :w20:

وضعیت
موضوع بسته شده است.