میلاد معمار
عضو جدید
فرزاد و عارفه جان اون سوال قبلیمو ک پرسیدم جواب میدید؟؟؟
فرزاد و عارفه جان اون سوال قبلیمو ک پرسیدم جواب میدید؟؟؟
لطفن اگه میشه بگید محاسبات من درسته برا شهریور 91.
محاسبه درز انقطاع:2*2.80+4*3.20=18.40
درسته؟؟
1/200 *18.40=0.092.
درسته؟
میشه 10 سانت بگیرمش؟
با این توصیف ابعاد زمینم بعد درز میشه:9.8*14.60 ک خودش ه.
ابعاد نهایی داخلی زمینم:9.4*14.2؟
اون 80 سانتو ک سمته شماله باید برا طبقه 3 اضافه کنیم دیگه؟؟رو ابعاد زمین تو زیر زمین و همکف بی تاثیره دیگه مگه ن؟؟؟
ی سوال دیگه تو صورت امتحان اون 14.80 چیه نوشته؟؟وتو جنوب ملک اون چیه دیگه ی تیکه خط کشیده نوشته حداکثر میزان پیشروی؟؟ینی ازین سمتم میتونم اضافه کنم؟/
ازین سمت ک نمیشه چون ملک مجاوره..پ چرااااا نوشته اینو....
کممممممممممممک.
ب خاطر خدا.
مچکرم
گیج بودم ...گیج تر شدم.
عارفه جان سوال سال 89 رو حل کردی؟؟؟؟؟اونی ک طبقه همکفش 7تا پارکینگ میخواد ...اگه تمرین کردی میشه نمونه کارتو بزاری ؟؟؟؟؟
ن عزیزم...4 طبقه رو پیلوت هست.یکی تو رو خدا اینو جواب بده......
مگه سوال 3 طبقه رو همکف نیست؟؟؟ پس چرا ارتفاع 4 طبقه رو ضرب در 3.20 کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام لطفا حل سوال طراحی آذر 92 رابیاید با هم اشتراک بگذاریم وبحث کنیم.sama_arch@yahoo.comسلام دوستان.بدینوسیله ازتمام دوستانی که قبول نشدن وکسانی که قبول شدن وکسانی که بار اولشونه که میخوان توآزمون طراحی شرکت کنند،همگی بیاید تابه کمک هم ازتجربیات یکدیگر استفاده کنیم تا ایشالا همگی موفق بشیم.پیشنهاد من اینه که کسانی که قبول شدن کاراشونو اینجا بذارن تا بدونیم نقاط ضعفمون کجاهاس تابه کمک هم برطرف کنیم.
کلا شما ارتفاع پارکینگو 2.70 میگیری که 30 سانت سقف کم میشه 2.40 مفید میمونه حالا +.60 بالاست پس 2.10 میری پایین .. دیگه چرا ارتفاع باید کم بشه !!!سوال سوال
دوستان ورودی ما باید 1.40 عقب هنشینی داشته باشه و اینکه اگه تراز همکف ما مثلا 0.60 +باشه. توی برش چ جوری میشه اخه این عقب نشینی و رمپ معلول تو محدوده پلان و از تراز زمین هم شروع میشه در صورتی که زیر این فضا فضای پارکینگ و مثلا تاسیساته که به خودی خود باعث میشه ما ارتفاع پارکینگمون کمتر از 2.40 بشه .توی برش از این قسمت کسی میتونه منو یاری کنه ایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اومیدوارم متوجه شده باشین منظورمو![]()
کلا شما ارتفاع پارکینگو 2.70 میگیری که 30 سانت سقف کم میشه 2.40 مفید میمونه حالا +.60 بالاست پس 2.10 میری پایین .. دیگه چرا ارتفاع باید کم بشه !!!![]()
کدوم مبحث کدوم صفحه؟بچه ها كسي واقعا جواب اين سوالو نميدونه ؟؟
واحدهاي بالاي١٨٥ متر ٢ تا ورودي ميخوان ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه كسي ميدونه جواب بده
مبحث ٣ صفحشو نميدونمکدوم مبحث کدوم صفحه؟
نه اشتباه نكنيد يعني هر حداكثر ٩ متر يه پاگرد بگذاريد بعد ٩ متر بعديیک سوالی که برام پیش اومده اینه که توی قوانین گفته رمپ معلول نباید بیشتر از 9 متر بشه در این صورت یعنی اگه همکف 1.20 بره بالا نمیشه رمپ گذاشت چون بیشتر از 9 متر میشه؟؟!
لطفا ایرادات کارمو بگید. طرح شهریور 91ه.واسه پارکینگ جا کم می اوردم.بهتر از این نشد. به نظرتون میشه به حیاط پیشروی کرد؟مشاهده پیوست 211536
2 نکته :یک سوالی که برام پیش اومده اینه که توی قوانین گفته رمپ معلول نباید بیشتر از 9 متر بشه در این صورت یعنی اگه همکف 1.20 بره بالا نمیشه رمپ گذاشت چون بیشتر از 9 متر میشه؟؟!
تا جایی که یادمه مبحث3 حداکثر فاصله دورترین نقطه تا خروج رو گفته ؛ من که ندیدم 2تا ورودی رومبحث ٣ صفحشو نميدونم
وقتی میگن پیلوت فقط 0.00 و پیش آمدگی هم داریم چطوری باید ارتفاع 3.5 پیش آمدگی را حل کنیم؟ چون وسط طبقه اول میشه. متوجه منظورم شدین؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |