عزیزم چندجابه نظرم طرحت اشتباه شده
ابعاد اتاق خوابات کم شده تو طبقات
درزمینهای بالای 100 مترمربع باید اشپزخونت نوراصلی بگیره
حداقل یه خوابت 12 مترمربع باشه
مهندسا جسته و گریخته به چیزایی اشاره کردن و من می خوام کاملشون کنم
1-اون پله هارو که تو زیر زمین گذاشتی حذف شون کن تا مسئله پارکینگتون حل بشه
2-شما می تونیید تاسیات رو به زیر فرو شگاه منتقل کنید و تو اون قسمت انباری هاتون رو داشته باشید و از کنار انباری ها دسترسی به حیاط رو بدین
3-حتما تو آزمون محدوده پارک رو مشخص کنیدتا به محصص ها نشون بدین که قوانین رو بلدین
4-به جای ماشین از مثلث و مستطیل استفاده کنید و در پارکینگ رو رسم کنید
5- ورودی اصلی تون کاملا اشتباه در ورودی رو به جلو و قبل از پله ها منتقلش بدین و دو لنگه
6- ورودی فرو شگاه ایراد داره درست دسترسی معلول دادین ولی به بدترین شکل ممکن این کار رو کردین
7- مساحت فروشگاهتون کمه البته از مقدار خواسته شده ها
8-همونطور که بچه ها اشاره کردن در راهپله رو تو هم کف تصحیح کنید
9- تو کارتون یک چیزی به ذهنم اومد انشالله که اشتباه باشه و شما اینکار رو عمدی نکرده باشین و اونم جاهایی که به مشکل خوردین و نتونستین کارتون رو در بیارین کمترین اطلاعات اندازه ای رو در اون قسمت قرار دادین تا شاید بتونین قسر در برینولی کسایی که کار شما رو اصلاح میکنن اینقدر تجربه دارن که اگه شما اندازه رو هم نذارین تشخیص بدن و بهتره به جای اینکار که گول زدن خوتون بپرهیزید
موفق باشی و به قولی نه خسته
بچه ها اگر ستون رو بتنی در نظر بگیری و مثلا 40*40 برا 4 طبقه در قسمت راه پله پوترش میره داخل پاگرد در اون صورت عرض پاگردو 120 نگیریم ؟؟؟؟ بیشترش کنیم؟؟؟
مشاهده پیوست 211180
بچه ها اگر ستون رو بتنی در نظر بگیری و مثلا 40*40 برا 4 طبقه در قسمت راه پله پوترش میره داخل پاگرد در اون صورت عرض پاگردو 120 نگیریم ؟؟؟؟ بیشترش کنیم؟؟؟
مشاهده پیوست 211180
لازم نیست حتما این جور بشه ولی تو اون کار با این انتقال طرح حالت بهتری پیدا میکرد و من الانم تو همه طرح هام در ورودی رو قبل از پله ها قرار میدم وجه بصری بهتری داره به نظر من و اگه اقلیم خاص باشه باید دو در یا همون فضای فیلترینگ قرار بدینشما مطمئنی که در ورودی اصلی باید قبل از پله ها باشه؟(مورد5)
اره میشه. اما توی اندازه و ابعاد نورگیرت نباید تاثیری بذاره. مثلا اگه طول نورگیرت 6 متره بعد این باید تراس رو بیرون نورگیرت بکشی. من فردا نمونه اش رو برات میذارم که متوجه شی
ضابطه تراس هم مثل همه چیز دیگه ست فرقی نداره
تو نورگیر وقتی میگن okb پنجره رو باید 180 داد چطور میشه تراس گذاشت. مطمئنا نمیشه. درسته بچه ها؟
مشاهده پیوست 211180
در تکمیل نقد های عارفه خانم بگم که وقتی یه ماشین بین دو دوار قرار میگیره دیگه 2.5 عرض کافیش نیست میشه 3 متر حالا اگه دو تا بشن بین دو دیوار قرار بگیرن حداقل 5.5 عرض فضا میخواد پس میتونی تاسیساتتو ببری جای انبار مشا ئت و دو تا انباری کوچولو بیاری اونجا حل میشه / چیزی هم که صورت سوال نخواسته لازم نیست براش ترسیم کنی چون اون مشائ کل پارکینگتو مختل کرده و معمار چو نهد خشت اول کج تا ثریا کج میرود هلوی عزیز ترسیمتون هم خیلی فنی و خوبه ولی سعی کن با دست ترسیم کنی /موفق باشیعزیزم خسته نباشی با اجازه ات نقدش میکنم
زیرزمین
1-اول از همه در مورد نام گذاری آکس ها از چپ به راست و از بالا به پایین نام گذاری کن.....دوم تا جایی که من یادمه اعداد رو در بقل مینوشتم و حروف رو در بالا
2-چهار تا انباری میخواسته....اون مشاع قضیه اش چیه؟؟ کد ارتفاعیه این بخش هم نزاشتی
3-راه پله ات توی عرض پله مشکل داره...چشمی اینجور که من میبینم یه پاگرد بزرگتر از اون یکی دیگه هست...ابعاد هر بازو رو هم حتما تو کارت بزن
4-عزیزم فضا جلوی آسانسور زیاد داری چرا یه 10-20 سانت دیگه به داکت اصلیت اضافه نمیکنی؟؟؟اینو باید در نظر بگیری که باید دریچه بازدید داشته باشه....دریچه رو شما لحاظ نکردی و اینکه ابعادش دیگه یه 50 سانت باشه که آدم بره توش برای تعمیرات لوله ها
5-عرض پله فرار به نظرت کم نشده؟؟؟من نمیدونم عرضش چنده اما توو مباحث یه اعدادی رو مینویسن برای حداقل ولی بیشتر از اون بگیری که ضرر نداره....
6- و اینکه درب تاسیسات جلوش ماشینه که مزاحم میشه و دسترسی بهش وجود نداره
همکف
7- از بله هات پوتر رد میشه عرضشو بیشتر کردی؟
8-رمپی که سمت تجاری میره از قسمتی که شروع میشه یعنی 0:00 دیگه خط عرضیشو نکش...
9-ورودی به همکفت یکم بد شده....اون ستون که ورودیتو خراب کرده نیازی نی تا بالا ادامه پیدا کنه بنویس ستونک و تا کف همکف بیاد که ورودیت مشکلش حل بشه
10-جلوی جک 1.30 کمه برای ایست ویلچر
11-پله های فرارت اینجا کاملا غلطه....اینگار از زیرزمین اومده توی همکف از همکف میره توی حیاط...باید از زیرزمین بره توی حیاط از حیاط بره توی همکف
12-میشد که توی همکف رو دیوار ندی که یه دیدی از پیلوت به حیاط باشه و فضا خفه نشه....
13-اندازه درز انقطاع رو حتما بنویس
طبقه اول
14-داکتهای فرعی اصلا نیازی نی اینقدر بزرگ باشه
15-ستونگذاریت مشکل داره عزیزم....توی این طبقه واحد پایینیت ستون افتاده لبه کمد...یا بفرستش توی کم یا یه کار دیگه ای کن
16-سرویس حمام و دستشویی رو دیگه خیلی بزرگ گرفتی....
17-فضات پرت شده عرض راهروی خواب 1.9 خیلی زیاده ....بنداز توی اتاقت حداقل....
18- اون نورگیر خیلی کوچیکه عزیزم چند در چنده؟؟؟
19-داکت سرویس رو از آشپزخونه جدا بگیر
20-واحد بالاییت اتاق خوابت اندازه فضای مفید و قابل استفاده پذیراییت شده... چون عملا جلوی آشپرخونه رو که نمیتونی مبله کنی و عملا پرته/...
21-داکت این آشپزخونت که خیلی خیلی کوچیک شده
طبقه 2
22-عزیزم آشپزخونه ات به شدت کوچیکه ...واحد 110 متریه پس یه 12-15 متری در نظر حداقل بگیر
23-ستون آکس b2 توی این طبقه برش داشتیا
24-دو تا حموم داری...حداقل یکیش رو بزرگ بگیر که فرنگی هم بتونی توش بزاری
25-سعی کن یه پیش ورودی برای هر واحد در نظر بگیری...یکم روی این واحدت بیشتر کار کن....سعی کنه سرویس هات ابعاد منطقی داشته باشه....
15
در تکمیل نقد های عارفه خانم بگم که وقتی یه ماشین بین دو دوار قرار میگیره دیگه 2.5 عرض کافیش نیست میشه 3 متر حالا اگه دو تا بشن بین دو دیوار قرار بگیرن حداقل 5.5 عرض فضا میخواد پس میتونی تاسیساتتو ببری جای انبار مشا ئت و دو تا انباری کوچولو بیاری اونجا حل میشه / چیزی هم که صورت سوال نخواسته لازم نیست براش ترسیم کنی چون اون مشائ کل پارکینگتو مختل کرده و معمار چو نهد خشت اول کج تا ثریا کج میرود هلوی عزیز ترسیمتون هم خیلی فنی و خوبه ولی سعی کن با دست ترسیم کنی /موفق باشی
خدا قوت عزیزمقربوووون شما
1- اون پله گوشه راست زیر زمین بابت چیه؟ پله ی فراره، پارکینگ باید 2 تا دسترسی به خارج داشته باشه، فقط من حواسم نبوده باید به فضای باز میرسید!
2-تاسیسات به نظرم اگه اول پله بدی بعدش یه پاگرد بعدش اتاقک تاسیسات بهتره. بهش فکر میکنماینجوری مساحت تاسیساتتو کم نکرده؟ ارتفاع تاسیسات تا زیر سقف زیاد نشده؟ نه 3 متر استادمون گفته
3- همکف دسترسی فروشگاهت کجاست؟ از بیرون دسترسی داره دیگه
4- بی دقتی : درب راه پله همکف رو به بیرون باید باز شهیادم رفت
5- داکت هاتو (جز داکت اصلی ) در همکف در نظر نگرفتی؟!نه دیگه لازم نیستش، بد نبود اگه با خط چین نشونشون میدادم!
چشم..ایکاش اینا رو زیپ نمیکردید بچه ها... دونه دونه بذارید که بشه همین جا دید و نظر داد. سیستم من مشکل داره و هی یکی رو باز میکنه یکی را نه... بی زحمت بچه ها از این به بعد یا jpg بذارند یا pdf رو خود صفحه آپ کنند. زیپ نکنید. اینجوری هی مجبوریم سیو کنیم رو سیستم... من که هاردم دیگه ترکید از بس این چند روز نقشه روش سیو کردم. ببخشید دیگه.... من نشد ببینم!
1. در ورودی بایست 1.40 از پله فاصله داشته باشه( ورودی اصلی تو همکف) واقعا؟؟
2. در پله تو همکف باید به بیرون باز شه. بله یادم رفت
3.عرض موردنظر واسه پارک ماشینات کمه. مگه آکس تا آکس نباید 5 متر باشه؟آکس تا آکس 5 بین 2 ستون 4.5
4. از پارکینگ غیر از راه پله باید یه مسیر دیگه به فضای باز باشه.(حیاط) الان پله هات به لابی می خوره. فک کنم ایراد داشته باشه.
5. تو طبقات مسکونی، عمق نورگیر (7 متر ) رو رعایت نکردی تو طبقه ی دوممم واحد پایینیه آره به اون آخرش نور نمیرسه الان دیدم
6. نورگیری که واسه آشپزخونه گذاشتی حداقل 6 متر مربع باید باشه. اونو رعایت نکردی فک کنم( اندازه نزدی ولی فک کنم اینطور باشه) 6 متره 2 در 3 یادم رفت اندازه بزنم
7. ارتفاع نورگیر تو پلان بام رو مگه نباید هم ارتفاع جان پناه بزنیم. تو ارتفاع کف نورگیر رو نوشتی نه اینی که من زدم درسته
آره اشتباهه، ولی اون پله ای که تو همکف دادم دسترسیه همکف به حیاطه نه ادامه ی پله ی زیرزمینم، مگه نباید دسترسی داشته باشه همکف به حیاط؟خروجي كه از زيرزمين به حياط داديد اشتباست بايد مستقيم به حياط وصل بشه نه اينكه بياد همكف از همكف بره بيرون
عزیزم خسته نباشی با اجازه ات نقدش میکنم مرسی
زیرزمین
1-اول از همه در مورد نام گذاری آکس ها از چپ به راست و از بالا به پایین نام گذاری کن.....دوم تا جایی که من یادمه اعداد رو در بقل مینوشتم و حروف رو در بالاخب منم یادمه ولی اونموقع یادم رفت، فقط زدم رفت
2-چهار تا انباری میخواسته....اون مشاع قضیه اش چیه؟؟ همون 4 تا درنظر بگیر شمامشاعم هیچی کد ارتفاعیه این بخش هم نزاشتی داره که 2.60
3-راه پله ات توی عرض پله مشکل داره...چشمی اینجور که من میبینم یه پاگرد بزرگتر از اون یکی دیگه هست...ابعاد هر بازو رو هم حتما تو کارت بزن، آره دلیلش همون دیوار زیرزمینو 30 گرفتمو بالارو 20
4-عزیزم فضا جلوی آسانسور زیاد داری چرا یه 10-20 سانت دیگه به داکت اصلیت اضافه نمیکنی؟؟؟اینو باید در نظر بگیری که باید دریچه بازدید داشته باشه.... چشم دریچه رو شما لحاظ نکردی و اینکه ابعادش دیگه یه 50 سانت باشه که آدم بره توش برای تعمیرات لوله ها یادم رفت
5-عرض پله فرار به نظرت کم نشده؟؟؟من نمیدونم عرضش چنده اما توو مباحث یه اعدادی رو مینویسن برای حداقل ولی بیشتر از اون بگیری که ضرر نداره.... منم نمیدونم چنده!! فکر کنم حداقل 90 بود!
6- و اینکه درب تاسیسات جلوش ماشینه که مزاحم میشه و دسترسی بهش وجود نداره ببینم چیکار میتونم بکنم
همکف
7- از بله هات پوتر رد میشه عرضشو بیشتر کردی؟ میدونی قضیه چی، من دیوار زیرزمینمو 30 گرفتم دیوارای بالارو 20 الان واسه همینه به مشکل خورده!!
8-رمپی که سمت تجاری میره از قسمتی که شروع میشه یعنی 0:00 دیگه خط عرضیشو نکش... آره ببخشید حواسم نبود
9-ورودی به همکفت یکم بد شده....اون ستون که ورودیتو خراب کرده نیازی نی تا بالا ادامه پیدا کنه بنویس ستونک و تا کف همکف بیاد که ورودیت مشکلش حل بشه چشم باشه
10-جلوی جک 1.30 کمه برای ایست ویلچر چشم
11-پله های فرارت اینجا کاملا غلطه....اینگار از زیرزمین اومده توی همکف از همکف میره توی حیاط...باید از زیرزمین بره توی حیاط از حیاط بره توی همکف آره فهمیدم اشتباس، اون پله ی همکف به حیاطه نه ادامه ی پله ی زیرزمین
12-میشد که توی همکف رو دیوار ندی که یه دیدی از پیلوت به حیاط باشه و فضا خفه نشه.... باز باشه یعنی کلا؟؟؟
13-اندازه درز انقطاع رو حتما بنویس چشم یادم رفت
طبقه اول
14-داکتهای فرعی اصلا نیازی نی اینقدر بزرگ باشه چشم
15-ستونگذاریت مشکل داره عزیزم....توی این طبقه واحد پایینیت ستون افتاده لبه کمد...یا بفرستش توی کم یا یه کار دیگه ای کن چشم
16-سرویس حمام و دستشویی رو دیگه خیلی بزرگ گرفتی.... خب فرنگی انداختم توش!! اینو برام توضح دادی، گفتی فرنگی رو بندازم تو حموم با روشویی بذارم
17-فضات پرت شده عرض راهروی خواب 1.9 خیلی زیاده ....بنداز توی اتاقت حداقل.... ببخشید
18- اون نورگیر خیلی کوچیکه عزیزم چند در چنده؟؟؟ نه 2*3 شش مترمربع
19-داکت سرویس رو از آشپزخونه جدا بگیر چشم, چرا؟
20-واحد بالاییت اتاق خوابت اندازه فضای مفید و قابل استفاده پذیراییت شده... چون عملا جلوی آشپرخونه رو که نمیتونی مبله کنی و عملا پرته/... چشم
21-داکت این آشپزخونت که خیلی خیلی کوچیک شده
طبقه 2 چشم
22-عزیزم آشپزخونه ات به شدت کوچیکه ...واحد 110 متریه پس یه 12-15 متری در نظر حداقل بگیر چشم
23-ستون آکس b2 توی این طبقه برش داشتیا خودش پاک شدهمن پاک نکردم
24-دو تا حموم داری...حداقل یکیش رو بزرگ بگیر که فرنگی هم بتونی توش بزاری چشم
25-سعی کن یه پیش ورودی برای هر واحد در نظر بگیری...یکم روی این واحدت بیشتر کار کن....سعی کنه سرویس هات ابعاد منطقی داشته باشه....آره واحدامو خودممم میدونستم ترکیدس ببخشید
15
مهندسا جسته و گریخته به چیزایی اشاره کردن و من می خوام کاملشون کنم
1-اون پله هارو که تو زیر زمین گذاشتی حذف شون کن تا مسئله پارکینگتون حل بشه باشه چشم
2-شما می تونیید تاسیات رو به زیر فرو شگاه منتقل کنید و تو اون قسمت انباری هاتون رو داشته باشید و از کنار انباری ها دسترسی به حیاط رو بدین
3-حتما تو آزمون محدوده پارک رو مشخص کنیدتا به محصص ها نشون بدین که قوانین رو بلدین ادیت میکنم زیرزمینمو
4-به جای ماشین از مثلث و مستطیل استفاده کنید و در پارکینگ رو رسم کنید چشم
5- ورودی اصلی تون کاملا اشتباه در ورودی رو به جلو و قبل از پله ها منتقلش بدین و دو لنگه یعنی اول در باشه بعد پله؟؟!! یعنی درم رو کد صفر قرار بگیره بعد بیان داخل و از پله به کد 120 برسن؟؟
6- ورودی فرو شگاه ایراد داره درست دسترسی معلول دادین ولی به بدترین شکل ممکن این کار رو کردین تصحیح میکنم
7- مساحت فروشگاهتون کمه البته از مقدار خواسته شده ها چک میکنم
8-همونطور که بچه ها اشاره کردن در راهپله رو تو هم کف تصحیح کنید چشم
9- تو کارتون یک چیزی به ذهنم اومد انشالله که اشتباه باشه و شما اینکار رو عمدی نکرده باشین و اونم جاهایی که به مشکل خوردین و نتونستین کارتون رو در بیارین کمترین اطلاعات اندازه ای رو در اون قسمت قرار دادین تا شاید بتونین قسر در برینولی کسایی که کار شما رو اصلاح میکنن اینقدر تجربه دارن که اگه شما اندازه رو هم نذارین تشخیص بدن و بهتره به جای اینکار که گول زدن خوتون بپرهیزید نگشد این حرفو اینجوری نیست، من که نمیخوام خودمو بپیچونم، من اندازه گذاریو سریع زدم رفت مثلا ببینید اندازه گذاری نورگیره به این مهمی با این که درست اندازشو در نظر گرفتم نزدم
موفق باشی و به قولی نه خسته مرسی
زیرزمینمو کلا تصحیح میکنم، ممنوندر تکمیل نقد های عارفه خانم بگم که وقتی یه ماشین بین دو دوار قرار میگیره دیگه 2.5 عرض کافیش نیست میشه 3 متر حالا اگه دو تا بشن بین دو دیوار قرار بگیرن حداقل 5.5 عرض فضا میخواد پس میتونی تاسیساتتو ببری جای انبار مشا ئت و دو تا انباری کوچولو بیاری اونجا حل میشه / چیزی هم که صورت سوال نخواسته لازم نیست براش ترسیم کنی چون اون مشائ کل پارکینگتو مختل کرده و معمار چو نهد خشت اول کج تا ثریا کج میرود هلوی عزیز ترسیمتون هم خیلی فنی و خوبه ولی سعی کن با دست ترسیم کنی /موفق باشی
اول از همه از همه ی دوستان بسیار سپاس گذارم
واقعا ازتون معذرت میخوام که کارم انقدر دربوداغون بود که مجبور شدین کلی تایپ کنین توروخدا ببخشید...
چشم..
آره اشتباهه، ولی اون پله ای که تو همکف دادم دسترسیه همکف به حیاطه نه ادامه ی پله ی زیرزمینم، مگه نباید دسترسی داشته باشه همکف به حیاط؟
زیرزمینمو کلا تصحیح میکنم، ممنون
HDK CLDK ;Iاینم پلان طبقه بالاش....
مشاهده پیوست 211195
اول از همه از همه ی دوستان بسیار سپاس گذارم
واقعا ازتون معذرت میخوام که کارم انقدر دربوداغون بود که مجبور شدین کلی تایپ کنین توروخدا ببخشید...
چشم..
آره اشتباهه، ولی اون پله ای که تو همکف دادم دسترسیه همکف به حیاطه نه ادامه ی پله ی زیرزمینم، مگه نباید دسترسی داشته باشه همکف به حیاط؟
زیرزمینمو کلا تصحیح میکنم، ممنون
-. در صورت وجود پله در مقابل در ورودی بایست حداقل 1.40 از آن فاصله داشته باشد. صفحه 48 م4
- من فک می کردم کد ارتفاعی نورگیر رو هم ارتفاع جان پناه می زنیم. احساس می کنم همین حا یکی از بجه ها گفت. تو مطمئنی هلو جان؟
ممنونم خیلی لطف کردید مهندساولا خسته نباشی و ایراداتممنونم
1- سرایداری تون باید از معبر دارای در و دسترسی جداگانه باشه و کلا فضای جدا باشه چون فضا مسکونی نیست و تجاری محسوب میشه البته میتونی از زیرزمین یک ورودی دوم هم بهش بد1-سریداری جز فضای مسکونی حساب نمشه ؟ یعنی بهش از همکف پله بدم تا بره زیرزمین با یه پله مجزااز تو حیاط ؟ میشه درشو تو همین معبر فرعی کنار پله تامین کنم ؟
2- به نظرم جای تاسیسات تو با سرایداری عوض کنی بهتر میشه
3- مستطیل ومثلث بههمراه مسیر یادتون رفته3-مستطیال کلی رو کشیدم با شابلون جای ماشینا رو هم مشخص کردم .درسته مسیر و یادم رفته حق با شماست مهندس
4-اون سه تا ماشین فضای لازم براشون تامین نشده حداقل 7.5 متر لازمه4- مگه بین دو دیوار فضای مناسب برای سه ماشین بین دو تا ستون نه اکس به اکس 7 کافی نیس؟
5- رمپ سوارتون کوتاه به نظر میرسه و اون شیب 10 درصد ابتدا و انتهای رمپ رو فکر کنم اگه بهش فضای ایست بدی باید توهر دو قسمت وارد کنیکد5-کد کف همکف+60 ارتفاع زیر زمین 260 گرفتم کد کف زیرزمین -2.00 هست با شیب 15درصد 13.33 طول رمپمون میشه من با اون 10درصدای اولش 13.40 طولو گرفتم .راجع به فضای ایست منوجه منظورتون نشدم
6- فضا های تجاری به ویو کافی و خوب نیاز دارند ولی شما با طراحی دو رمپ معلول اون ویو رو از بین بردین به نظر بنده یک رمپ به فضای تجاری بدین و اون رو هم به صورت مستقیم و در گوشه ساختمان قرار بدینو لابی ورودی تون کد 17+ داشته باشه که با یک رمپ کوچوک بتونین بهش دسترسی بدین واون 17 هم ارتفاع یک پله است6-مهندس حرف شما درسته اما تو سوال سال 88 کفته کد کف +60 فکر نمیکنم بشه کد رو کم کرد مثلا+17 بشه وگرنه خیلی خوب بود و طول رمپ معلولم کم میشد و ویو مناسب تامین میشد
7- قسمت اطلاعات باید تو قسمت لابی وردودی قرار بگیره ولی من نتونستم پیداش کنم7-اطلاعت جز فضا های لارمه تو لابی؟ اخه تو سوالم نخواسته البته من دیکه جایی هم نداشتم که تامینش کنم
8- پلان تیپ طبقات رو بد طراحی کردین البته شاید به خاطر اطلاعات کم شما از این نوع فضا ها باشه و بعضی از فضا ها و و روابط فضایی یادتون رفته قرار بدین8 -نمیدونم با جاگذاری پله و اسانسور بهتر این نشد از فضا ها استفاده کنم حق با شماست
دیگه همین ها به نظرم اومد موفق باشید
سلام بچه ها لطفا در مورد کار منم نظر بدبد
سال 88
ببخشید تمیز کار نکردممشاهده پیوست 211153مشاهده پیوست 211154
مرسی بابت ذکر صفحه،
آره عززیممممممممم مطمئنه مطمئن، هم استادم گفته، هم چندین صفحه قبلا آگین که پاذسال قبول شده بود گفت
18- اون نورگیر خیلی کوچیکه عزیزم چند در چنده؟؟؟ نه 2*3 شش مترمربع اینو من توووجزوه ندیدم 6 متر رو از کدوم منبع در اوردی؟؟؟چون هر چا دیدم یا 8 متریه یا 12 یا 18؟؟؟!!!
والا اینجا :
صفحه ی 69 مبحث 4
6-3-8-5-4
این پستمو ببین #1512
این لینکه تاپیکه که توش طبقات و همکفهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/550488-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-93/page142ممنون فقط زیر زمینش رو دیدم
کاملش رو اگه بگی کدوم صفحه است ممنون میشم
مرسی بابت ذکر صفحه،
آره عززیممممممممم مطمئنه مطمئن، هم استادم گفته، هم چندین صفحه قبلا آگین که پاذسال قبول شده بود گفت
18- اون نورگیر خیلی کوچیکه عزیزم چند در چنده؟؟؟ نه 2*3 شش مترمربع اینو من توووجزوه ندیدم 6 متر رو از کدوم منبع در اوردی؟؟؟چون هر چا دیدم یا 8 متریه یا 12 یا 18؟؟؟!!!
والا اینجا :
صفحه ی 69 مبحث 4
6-3-8-5-4
این پستمو ببین #1512
فروغ جان کیفیت عکسا خیلی کمه .اندازه های داخلیو نزدی که بشه نظر داد . مثلا جای ماشینا طولو عرضی که گرفتن و کلا به نظر طرحتون اشله نیس .یکم رو ترسیم فنی وقت بیشتری بذار به نظر من .موفق باشیمهندسین لطفا نظر بدبد
باز بقیه دوستانم نظرشونو ببینبچه ها چنتا سوال دارم...میشه طبق آخرین تغییرات مباحث بهم جواب بدید ممنون میشم...شرمنده اگه تکراری میپرسم..جزوه رو هم خوندم...میخوام مطمئن شم....سپاسگزارم...دوستان لطفا جوابمو بدید ممنون میشم.
1.سقف طبقات مسکونی رو چند بگیریم.؟؟؟؟...اخه اگه 17 سانت بگیریم و 18 کف پله بزاریم میشه 3.06متر ارتفاع سقفمون .40سانت ک ضخامت داریم صافی میمونه 2.66 این نمره منفی نداره؟؟؟باید ارتفاعو چند بگیریم؟؟؟؟؟حداقل ارتفاع تا زیر سقف 2.60 اگه 3.06 بگیری2.66 خوبه دیگه
2.ابعاد داخلی اسانسر چنده؟؟؟؟ابعاد موتورخانه اسانسر چنده؟؟؟و ارتفاع موتور خانه؟؟؟و عمق چاهک؟؟؟اینو یکی از دوستان لطف کردن گذاشتن ابعاد توش کامل هست
3.طول رمپ ماشین حداکثر چند باید باشه؟بستگی به ارتفاع طبقه داره
4.در 1.20دولنگه باید بکشیم یا یک لنگه؟؟؟دو لنگه یه لنگه 80 سانت یکی 40
5.اگه هال و پذیراییمون از آشپزخانه نور بگیره فاصله پنجره اشپز تا دیوار هال باید چقد باشه؟؟؟حداکثر؟؟
6.ارتفاع سقف طبقات رو 40 سانت بگیریم؟؟////بستگی به سازتون داره 30 هم میشه گرفت
7.حداقل عرض و مساحت فضاهای زیرو بهم میگین؟؟
آشپصفحه 90 مبحث 4
خواب ص 87تا90 رو کامل بخونید
هال و پذیرایتا ص 87تا90 رو کامل بخونید
حمام و دستشوییص 91 مبحث 4
8.چشم پله بزاریم یا نزاریم؟؟؟؟؟همه دوستان میگن نذارید منم نمیزارم
ممنون از راهنماییتون........
مرسی عزیزم چک میکنم با کارم تا فردا هرچیو گفتی تصحیح میکنم میذارم، ممنونم خانم مهندسدرضمن عزیزم با اجازه ات کارتو یکم دست کاری کردم...البته من ابعاد و اندازه رو نداشتم و تنها یه اتود زدم....مشاهده پیوست 211203
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |