آذر 92
مشاهده پیوست 211143
اگه میشه بی زحمت ایرادات منو بگیرید ممنونم
عزیزم خسته نباشی با اجازه ات نقدش میکنم
زیرزمین
1-اول از همه در مورد نام گذاری آکس ها از چپ به راست و از بالا به پایین نام گذاری کن.....دوم تا جایی که من یادمه اعداد رو در بقل مینوشتم و حروف رو در بالا
2-چهار تا انباری میخواسته....اون مشاع قضیه اش چیه؟؟ کد ارتفاعیه این بخش هم نزاشتی
3-راه پله ات توی عرض پله مشکل داره...چشمی اینجور که من میبینم یه پاگرد بزرگتر از اون یکی دیگه هست...ابعاد هر بازو رو هم حتما تو کارت بزن
4-عزیزم فضا جلوی آسانسور زیاد داری چرا یه 10-20 سانت دیگه به داکت اصلیت اضافه نمیکنی؟؟؟اینو باید در نظر بگیری که باید دریچه بازدید داشته باشه....دریچه رو شما لحاظ نکردی و اینکه ابعادش دیگه یه 50 سانت باشه که آدم بره توش برای تعمیرات لوله ها
5-عرض پله فرار به نظرت کم نشده؟؟؟من نمیدونم عرضش چنده اما توو مباحث یه اعدادی رو مینویسن برای حداقل ولی بیشتر از اون بگیری که ضرر نداره....
6- و اینکه درب تاسیسات جلوش ماشینه که مزاحم میشه و دسترسی بهش وجود نداره
همکف
7- از بله هات پوتر رد میشه عرضشو بیشتر کردی؟
8-رمپی که سمت تجاری میره از قسمتی که شروع میشه یعنی 0:00 دیگه خط عرضیشو نکش...
9-ورودی به همکفت یکم بد شده....اون ستون که ورودیتو خراب کرده نیازی نی تا بالا ادامه پیدا کنه بنویس ستونک و تا کف همکف بیاد که ورودیت مشکلش حل بشه
10-جلوی جک 1.30 کمه برای ایست ویلچر
11-پله های فرارت اینجا کاملا غلطه....اینگار از زیرزمین اومده توی همکف از همکف میره توی حیاط...باید از زیرزمین بره توی حیاط از حیاط بره توی همکف
12-میشد که توی همکف رو دیوار ندی که یه دیدی از پیلوت به حیاط باشه و فضا خفه نشه....
13-اندازه درز انقطاع رو حتما بنویس
طبقه اول
14-داکتهای فرعی اصلا نیازی نی اینقدر بزرگ باشه
15-ستونگذاریت مشکل داره عزیزم....توی این طبقه واحد پایینیت ستون افتاده لبه کمد...یا بفرستش توی کم یا یه کار دیگه ای کن
16-سرویس حمام و دستشویی رو دیگه خیلی بزرگ گرفتی....
17-فضات پرت شده عرض راهروی خواب 1.9 خیلی زیاده ....بنداز توی اتاقت حداقل....
18- اون نورگیر خیلی کوچیکه عزیزم چند در چنده؟؟؟
19-داکت سرویس رو از آشپزخونه جدا بگیر
20-واحد بالاییت اتاق خوابت اندازه فضای مفید و قابل استفاده پذیراییت شده... چون عملا جلوی آشپرخونه رو که نمیتونی مبله کنی و عملا پرته/...
21-داکت این آشپزخونت که خیلی خیلی کوچیک شده
طبقه 2
22-عزیزم آشپزخونه ات به شدت کوچیکه ...واحد 110 متریه پس یه 12-15 متری در نظر حداقل بگیر
23-ستون آکس b2 توی این طبقه برش داشتیا
24-دو تا حموم داری...حداقل یکیش رو بزرگ بگیر که فرنگی هم بتونی توش بزاری
25-سعی کن یه پیش ورودی برای هر واحد در نظر بگیری...یکم روی این واحدت بیشتر کار کن....سعی کنه سرویس هات ابعاد منطقی داشته باشه....

15