تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maryam_k35

عضو
سلام لطفا در مورد کارم نظر بدبد
ممنون مشاهده پیوست 211124

۱)داکتها کجان؟
۲)کمد خوابها؟
۳)ابعاد wc طبقات بسیار دلنشین!
۴)فضای نیمه باز واحد جنوبی؟
۵)دسترسی معلولین محترم؟
۶)ورودی آژانس کو؟
۷)او.کا.ب پنجره ها؟
۸)فاصله آکس( ۱ و ۳ )و(۳و۴) ۷.۷ شده نهایت ۷.۵.
۹)فاصله آکس ای و ب ۷.۵ اما در جنوب ۷.۸۵ شده
۱۰)درب انبار و تاسیسات رو به بیرون باز شوند
۱۱)دید مستقیم به آشپزخانه در واحدهای بالای ۷۵ نباید باشه.واحدهای شما ۹۵ مترمربع.
۱۲)....

farinaz_kiani

عضو جدید
ی سوال توی جزوه حداقل ابعاد نورگیر فضاهای درجه دو اول m2 6 گفته شده ولی بعد توی جدول 8m2 کدوم درسته؟؟؟؟

fatane_a

عضو جدید
ی سوال توی جزوه حداقل ابعاد نورگیر فضاهای درجه دو اول m2 6 گفته شده ولی بعد توی جدول 8m2 کدوم درسته؟؟؟؟

اون 6 متر مربوط به فضاهای فرعی توی هر واحده. ولی مساحت نورگیر مشترک برای فضاهای فرعی در دو واحد مجاور 8 متره. این تاپیک رو بخونی متوجه میشی#1512

arefe-rad

عضو جدید
آذر 92
مشاهده پیوست 211143
اگه میشه بی زحمت ایرادات منو بگیرید ممنونم

خدا قوت عزیزم:heart::heart:
1- اون پله گوشه راست زیر زمین بابت چیه؟
2-تاسیسات به نظرم اگه اول پله بدی بعدش یه پاگرد بعدش اتاقک تاسیسات بهتره. اینجوری مساحت تاسیساتتو کم نکرده؟ ارتفاع تاسیسات تا زیر سقف زیاد نشده؟
3- همکف دسترسی فروشگاهت کجاست؟
4- بی دقتی : درب راه پله همکف رو به بیرون باید باز شه
5- داکت هاتو (جز داکت اصلی ) در همکف در نظر نگرفتی؟!

gh.fariba

عضو جدید
آذر 92
مشاهده پیوست 211143
ایکاش اینا رو زیپ نمیکردید بچه ها... دونه دونه بذارید که بشه همین جا دید و نظر داد. سیستم من مشکل داره و هی یکی رو باز میکنه یکی را نه... بی زحمت بچه ها از این به بعد یا jpg بذارند یا pdf رو خود صفحه آپ کنند. زیپ نکنید. اینجوری هی مجبوریم سیو کنیم رو سیستم... من که هاردم دیگه ترکید از بس این چند روز نقشه روش سیو کردم. ببخشید دیگه.... من نشد ببینم!

fatane_a

عضو جدید
آذر 92
مشاهده پیوست 211143
1. در ورودی بایست 1.40 از پله فاصله داشته باشه( ورودی اصلی تو همکف)
2. در پله تو همکف باید به بیرون باز شه.
3.عرض موردنظر واسه پارک ماشینات کمه. مگه آکس تا آکس نباید 5 متر باشه؟
4. از پارکینگ غیر از راه پله باید یه مسیر دیگه به فضای باز باشه.(حیاط) الان پله هات به لابی می خوره. فک کنم ایراد داشته باشه.
5. تو طبقات مسکونی، عمق نورگیر (7 متر ) رو رعایت نکردی
6. نورگیری که واسه آشپزخونه گذاشتی حداقل 6 متر مربع باید باشه. اونو رعایت نکردی فک کنم( اندازه نزدی ولی فک کنم اینطور باشه)
7. ارتفاع نورگیر تو پلان بام رو مگه نباید هم ارتفاع جان پناه بزنیم. تو ارتفاع کف نورگیر رو نوشتی

forough sh

عضو جدید
سلام بچه ها لطفا در مورد کار منم نظر بدبد
سال 88
ببحشبد نمیز کار نکردمzirzamin 88.jpghamkaf-88.jpg

درخواست نظر دوستان در مورد طراحی اسفند 91

درخواست نظر دوستان در مورد طراحی اسفند 91

سلام منتظر نظرات هستم

پیوست ها

• طراحی اسفند 91.rar
    101.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

amin576

عضو جدید

منم باهات موافقم 100% درسته:)

مبحث 4 ویرایش 92 صفحه 73 شعاع میانی مسیر گردش خودرو در توقفگاه های متوسط حد اقل 5 متر است

یه سوال؟
مبحث 4 ویرایش 92 صفحه 73 و 74 نوشته حداقل عرض مسیر رفت و آمد در توقفگاه های متوسط 5 متر و حداقل عرض معبر ورودی 3.5 متر، حالا عرض رمپ رو باید طبق عرض مسیر رفت و آمد بگیریم یا طبق معبر ورودی؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آذر 92
مشاهده پیوست 211143

عزیزم خسته نباشی با اجازه ات نقدش میکنم
زیرزمین
1-اول از همه در مورد نام گذاری آکس ها از چپ به راست و از بالا به پایین نام گذاری کن.....دوم تا جایی که من یادمه اعداد رو در بقل مینوشتم و حروف رو در بالا
2-چهار تا انباری میخواسته....اون مشاع قضیه اش چیه؟؟ کد ارتفاعیه این بخش هم نزاشتی
3-راه پله ات توی عرض پله مشکل داره...چشمی اینجور که من میبینم یه پاگرد بزرگتر از اون یکی دیگه هست...ابعاد هر بازو رو هم حتما تو کارت بزن
4-عزیزم فضا جلوی آسانسور زیاد داری چرا یه 10-20 سانت دیگه به داکت اصلیت اضافه نمیکنی؟؟؟اینو باید در نظر بگیری که باید دریچه بازدید داشته باشه....دریچه رو شما لحاظ نکردی و اینکه ابعادش دیگه یه 50 سانت باشه که آدم بره توش برای تعمیرات لوله ها
5-عرض پله فرار به نظرت کم نشده؟؟؟من نمیدونم عرضش چنده اما توو مباحث یه اعدادی رو مینویسن برای حداقل ولی بیشتر از اون بگیری که ضرر نداره....
6- و اینکه درب تاسیسات جلوش ماشینه که مزاحم میشه و دسترسی بهش وجود نداره
همکف
7- از بله هات پوتر رد میشه عرضشو بیشتر کردی؟
8-رمپی که سمت تجاری میره از قسمتی که شروع میشه یعنی 0:00 دیگه خط عرضیشو نکش...
9-ورودی به همکفت یکم بد شده....اون ستون که ورودیتو خراب کرده نیازی نی تا بالا ادامه پیدا کنه بنویس ستونک و تا کف همکف بیاد که ورودیت مشکلش حل بشه
10-جلوی جک 1.30 کمه برای ایست ویلچر
11-پله های فرارت اینجا کاملا غلطه....اینگار از زیرزمین اومده توی همکف از همکف میره توی حیاط...باید از زیرزمین بره توی حیاط از حیاط بره توی همکف
12-میشد که توی همکف رو دیوار ندی که یه دیدی از پیلوت به حیاط باشه و فضا خفه نشه....
13-اندازه درز انقطاع رو حتما بنویس
طبقه اول
14-داکتهای فرعی اصلا نیازی نی اینقدر بزرگ باشه
15-ستونگذاریت مشکل داره عزیزم....توی این طبقه واحد پایینیت ستون افتاده لبه کمد...یا بفرستش توی کم یا یه کار دیگه ای کن
16-سرویس حمام و دستشویی رو دیگه خیلی بزرگ گرفتی....
17-فضات پرت شده عرض راهروی خواب 1.9 خیلی زیاده ....بنداز توی اتاقت حداقل....
18- اون نورگیر خیلی کوچیکه عزیزم چند در چنده؟؟؟
19-داکت سرویس رو از آشپزخونه جدا بگیر
20-واحد بالاییت اتاق خوابت اندازه فضای مفید و قابل استفاده پذیراییت شده... چون عملا جلوی آشپرخونه رو که نمیتونی مبله کنی و عملا پرته/...
21-داکت این آشپزخونت که خیلی خیلی کوچیک شده
طبقه 2
22-عزیزم آشپزخونه ات به شدت کوچیکه ...واحد 110 متریه پس یه 12-15 متری در نظر حداقل بگیر
23-ستون آکس b2 توی این طبقه برش داشتیا
24-دو تا حموم داری...حداقل یکیش رو بزرگ بگیر که فرنگی هم بتونی توش بزاری
25-سعی کن یه پیش ورودی برای هر واحد در نظر بگیری...یکم روی این واحدت بیشتر کار کن....سعی کنه سرویس هات ابعاد منطقی داشته باشه....:)
15

amindarbasi

کاربر فعال
آذر 92
مشاهده پیوست 211143

مهندسا جسته و گریخته به چیزایی اشاره کردن و من می خوام کاملشون کنم
1-اون پله هارو که تو زیر زمین گذاشتی حذف شون کن تا مسئله پارکینگتون حل بشه
2-شما می تونیید تاسیات رو به زیر فرو شگاه منتقل کنید و تو اون قسمت انباری هاتون رو داشته باشید و از کنار انباری ها دسترسی به حیاط رو بدین
3-حتما تو آزمون محدوده پارک رو مشخص کنیدتا به محصص ها نشون بدین که قوانین رو بلدین
4-به جای ماشین از مثلث و مستطیل استفاده کنید و در پارکینگ رو رسم کنید
5- ورودی اصلی تون کاملا اشتباه در ورودی رو به جلو و قبل از پله ها منتقلش بدین و دو لنگه
6- ورودی فرو شگاه ایراد داره درست دسترسی معلول دادین ولی به بدترین شکل ممکن این کار رو کردین
7- مساحت فروشگاهتون کمه البته از مقدار خواسته شده ها
8-همونطور که بچه ها اشاره کردن در راهپله رو تو هم کف تصحیح کنید
9- تو کارتون یک چیزی به ذهنم اومد انشالله که اشتباه باشه و شما اینکار رو عمدی نکرده باشین و اونم جاهایی که به مشکل خوردین و نتونستین کارتون رو در بیارین کمترین اطلاعات اندازه ای رو در اون قسمت قرار دادین تا شاید بتونین قسر در برینولی کسایی که کار شما رو اصلاح میکنن اینقدر تجربه دارن که اگه شما اندازه رو هم نذارین تشخیص بدن و بهتره به جای اینکار که گول زدن خوتون بپرهیزید
موفق باشی و به قولی نه خسته

s.salar

عضو جدید
مبحث 4 ویرایش 92 صفحه 73 شعاع میانی مسیر گردش خودرو در توقفگاه های متوسط حد اقل 5 متر است

یه سوال؟
مبحث 4 ویرایش 92 صفحه 73 و 74 نوشته حداقل عرض مسیر رفت و آمد در توقفگاه های متوسط 5 متر و حداقل عرض معبر ورودی 3.5 متر، حالا عرض رمپ رو باید طبق عرض مسیر رفت و آمد بگیریم یا طبق معبر ورودی؟
عرض رمپ طبق معبر ورودي ٣.٥٠ ميشه اون ٥ متر مربوط به مسير رفت وآمد داخل پاركينگتونه قبل از رسيدن به رمپ كه در محل ستونها ٤.٥٠ هم ميتونه باشه
شعاع گردش رمپرو هم كه فرمودين ذكر شده ٥ درسته دوستان منظورشون شعاع گردش ميانيه

دناسا

عضو جدید
سلام بچه ها لطفا در مورد کار منم نظر بدبد
سال 88
ببحشبد نمیز کار نکردممشاهده پیوست 211153مشاهده پیوست 211154

دوست عزیز من 3تا سوال دارم که روی کار شما مطرح میکنم
اول اینکه گوشه شمال غربی باید پخ بخوره سوال من اینه که ظول این پخ باید 1/10 یا 1/20 مجموع عرض دو معبر باشه؟
دوم اینکه اینجا ارتفاع بانک رو 4 خواسته کف تا کف که این شامل اتاق های بایگانی و ... نمیدونم ابدارخونه و این ها هم میشه یا نه ؟
حالا از فضای بانک بگذریم لابی ساختمان پزشکان فک میکنم نمیتونه هم ارتفاع بانک بشه و باید این اختلاف ارتفاع تو طبقه بالایی حل بشه
و سوم اون دوستی که گفتن تو مبحث 15 جدید با کاربری ابعاد آسانسور تغییر میکنه اینجا باید ابعاد رو چن گرفت؟

forough sh

عضو جدید
ممنون كه نظر داديد
١- تو صورت سوال عرض معابر رو تعيين نكرده، در نتيجه تو محدوده تعيين شده طراحي كردم
٢- ارتفاع بانك از كف تا كف طبقه بالاتر گفته ٤ متر، پس كد كف پزشكان ميشه ٤.٦٠
٣- من ١.٧*١٠٩ گرفتم

behnazramezani

عضو جدید
سلام کسی شابلون درست کرده اگه اره لطفا توضیح می دید چطوری و با چه متریالی ممنون میشم

میلاد معمار

عضو جدید
سلام دوستان......چنتا سوال؟؟؟
1.ارتفاع تجاری از روی کف کرسی .دقت کنید از روی کف کرسی تا روی سقف چند باید باشه؟؟؟؟؟؟بعد آزانس مسافرتی مگه تجاری نیست؟؟؟چرا تو جزوه اشراق ارتفاع آزانسو از رو ی کف کرسی 3.23 گرفته؟؟؟؟؟؟
2.این چیزایی رو ک میگید در مورد ساختمان پزشکانو بانک و .... کجا و کدوم مبحث نوشته؟؟؟؟
ممنون

amin576

عضو جدید

منم باهات موافقم 100% درسته:)

عرض رمپ طبق معبر ورودي ٣.٥٠ ميشه اون ٥ متر مربوط به مسير رفت وآمد داخل پاركينگتونه قبل از رسيدن به رمپ كه در محل ستونها ٤.٥٠ هم ميتونه باشه

تو مبحث گفته شعاع میانی گردش 5 متر ،متوجه نمیشم 6.5 برا کجا استفاده میشه؟

fatane_a

عضو جدید

صفحه 73 هم نوشته شعاع میانی مسیر گردش ماشین نباید کمتر از 5 باشه. با اونی که شما منظورتونه مگه یکی نیس؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.