خب این مشکل با دو یا سه ستون دیگه که در اطراف رمپ قرار میگیرن و فقط تو تراز زیر زمین هستند حل میشهاتفاقا رمپ همه پوترها روقطع میکنه تو مقطع مشخصه
سلام
اضافه کنید عبور ستون از وسط رمپ معلول.
خب این مشکل با دو یا سه ستون دیگه که در اطراف رمپ قرار میگیرن و فقط تو تراز زیر زمین هستند حل میشه
منم اضاف میکنم مشکل کار شما ستون گذاری تونه یک راه حل اینه که ستون های B رو یکم جابجا کنید تاهم داخل جک نیفته وهم نازی نیست حتما این ستون ها در گوشه راه پله قرار بگیره و توی طبقه زیر زمین سقف انبار مجاور رمپ و پله های مربوطهلطفا تمرین آذر 92 منم ببینین مشاهده پیوست 207568مشاهده پیوست 207569
اون داکت پشت آسانسور همون داکت اصلیه....مرسی از توضیحاتت عزیزم عارفه...
پس شد:
1) داکت های فضاهای خیس(دستشویی و حمام)
2)داکت آشپزخونه
3)یک داکت اصلی برای لوله های سرد و گرم(که ترجیحا مکانش در تمام طبقات یکسان باشد)
اون داکتی که تو کارت پشت آسانسوره همونه؟ تو آذر 92
-موتورخونه که ارتباط با فضای خارج باید داشته باشه این که هیچی، داکت هم میخواد؟ یعنی اون داکت اصلیمون(3) به موتورخونه میرسه دیگه؟
-داکت های سرویس های بهداشتی در طبقه ی همکف چه اتفاقی براشون میفته؟
منظور بنده فقط طراحی رمپش بود.اتفاقا رمپ همه پوترها روقطع میکنه تو مقطع مشخصه
ببخشید میون کلام، فک کنم منظورشون جک معلوله که ستون افتاده توش و عملا عرض مفیدشو کمتر از 1.40 کردهفرزاد جان فکر کنم کار ایشون رمپ معلول نداشت...میشه بگید منظورتونو؟؟؟
یه چیزی، تا اونجا که من میدونم تاسیسات باید با فضای خارج ارتباط داشته باشه ربطی به داکت نداره..اون داکت پشت آسانسور همون داکت اصلیه....
اگه متوذخانه دسترسی نداشت به فضای خارج میتونی داکت بدی....لوله ها از موتور خانه میرن بالا تا به سقف اون طیقه برسن بعد به صورت افقی مسیر رو طی میکنند تا به اون داکت اصلی برست...از اونجاست ک توی طیقات و واحدها تقسیم میشند....
نمیدونم والا از نظز من داکت های سرویس باید از سقف همکف در واقع داخل سقف کاذب شروع بشن....یعنی قبلا من این کارو میکردم و پلان معکوس ازش میزدم...یعنی به صورت نقطه چین....اون داکتها نباید تا زیرزمین بیان....اما میگن من اشتیاه مبکنم....
فرزاد جان بیا توضیح بده...قوربونه دستت....![]()
فرزاد جان فکر کنم کار ایشون رمپ معلول نداشت...میشه بگید منظورتونو؟؟؟
عارفه جان می شه یکم راجع به پوتر هم توضیحاتی بدی؟
من اصلا نمی دونم پوتر چی چی هست اصلا
مرسی
اون داکت پشت آسانسور همون داکت اصلیه....
اگه متوذخانه دسترسی نداشت به فضای خارج میتونی داکت بدی....لوله ها از موتور خانه میرن بالا تا به سقف اون طیقه برسن بعد به صورت افقی مسیر رو طی میکنند تا به اون داکت اصلی برست...از اونجاست ک توی طیقات و واحدها تقسیم میشند....
نمیدونم والا از نظز من داکت های سرویس باید از سقف همکف در واقع داخل سقف کاذب شروع بشن....یعنی قبلا من این کارو میکردم و پلان معکوس ازش میزدم...یعنی به صورت نقطه چین....اون داکتها نباید تا زیرزمین بیان....اما میگن من اشتیاه مبکنم....
فرزاد جان بیا توضیح بده...قوربونه دستت....![]()
سلامم.ممنون از توضیحات در مورد داکتها.
فکر کنم منظورتون این بود که لوله ها تو همون طبقه ای که موتورخونه قرار داره افقی میرن به داکت بعد بالا رفته و از اونجا در هر طبقه بین واحدها تقسیم میشن.چون در غیر اینصورت داکت کارکردی نداره.
آره لوله های خروج فاضلاب قطعا تا چاه فاضلاب یا سیستم اگو باید پایین برن.ولی همون مسیرشون رو نمیتونن ادامه بدن.به همین دلیل به داکتهایی دیگر(مثلا 2 داکت.....لوله هارو ترسیم میکنن ببینن در چند داکت جا میگیرن) منتقل میشن(بصورت افقی دارای شیب).
داکت های جدید در طبقه همکف باید بررسی بشه که مثلا پارکینگی رو حذف نکنه یا مسائل دیگه ای رو بوجد نیاره.
ولی تو آمزون صرف اینکه تو طبقات نشون داده بشه فکر کنم کفایت کنه.چون نشون دادنش در طبقه همکف ممکنه طرف رو به اشتباه بندازه(تصحیح کننده)مگر اینکه با نوشته یا متن نشونش بدید.
(واسه اطلاات عمومی):
در طبقات و لولهایی که در مورد سرویس یا آشپزخونه گفتید لوله های ونت رو هم اضافه کنید.لوله های ونت گاز های انباشته شده پشت شترگلوها و خروجی های فاضلاب(ظرفشویی و لباسشویی و روشویی و ....)رو به پشت بام انتقال میده .
خب نمیشه داکتو چسبیده به موتورخونه گرفت که دیگه لوله ها افقی نرنیه راست از همونجا برن بالا
سلام.
به طرح معماری تون هم بستگی داره.
اگه ساختمان تک واحده باشه و در طبقه همکف هم این داکت مشکلی ایجاد نکنه میشه .
یا اصلا این شرایط هم نباشه میشه جانمایی موتورخونه و راه پله و داکت اصلی طوری باشه که که این داکت هم نزدیک موتورخونه باشه و هم نزدیک راه پله و اسانسور(که وضعیت ثابتی در طبقات دارن).....ولی این واسه ساختمان های کوچک جواب میده.
مثلا اگه مساحت ساختمان بزرگ بود و تعداد واحدها بیش از 2 یا 3 واحد و همچنین راه پله بیش از 1 بود(مثل همون ساختمانی که تو تاپیک مدیریت در طراحی داره بررسی میشه) دیگه باید از داکت اصلی جدا از موتور خونه استفاده کرد.
من یه حالت کلی رو گفتم در هر شرایطی جواب میده.
سلام
بچه ها توی پست #661 طرح 89 گذاشتم؛ کسی دیگه نمیخواد نظری بده.؟
مرسی از توضیحاتتون، ولی استاد ما میگفت:
داکت های سرویس ها در طبقه ی همکف یکی شده (که یکی از همون داکت هارو به عنوان داکتی که بقیه داکت ها توی اون جمع میدن در نطر میگرفتیم) بعد این داکت به زیرزمین میرفت و تو زیر زمین به صورت خط چین میذاشتیم اون داکتو که از همونجا لوله ها افقی میرفتن تو موتورخونه...
این کار اشتباس؟
خواهش میکنم.
منم همینو گفتم دیگه.فقط اینکه همشون تو یه داکت جمع بشن (یکی از همون داکتهایی که از بالا میاد)بستگی داره به اینکه اون داکت جمه کننده شرایط این رو داشته باشه که بتونه تا کف زمین به راه خودش ادامه بده.
مثلا موقعیتش طوری باشه که کنار دیوار یا ستون قرار داشته باشه و مثلا مشکلی واسه پارکینگ ایجاد نکنه و همپنین ابعادش طوری باشه که بقیه لوله ها داخلش جا بشن و ...
اگه داکتی با این وضعیت بود که هیچ اگه نبود باید یه داکت دیگه در نظر گرفت.
حالا چرا بره تو موتورخونه؟
بله پس من خوب متوجه نشدم !
اینکه میرفت موتورخونه یا نمیرفتشو یادم نیستفقط یادمه تو پلان زیرزمین "باید" به صورت خط چین نشونش میدادیم، چون تا داکت تا سقف زیرزمین میاد
پس باید داکت تا کف زیرزمین بیاد دیگه نه سقفش!!به زمین که رسید افقی میره به چاه فاضلاب یا وصل میشه به اگو.چاه تو موتورخونه باشه در اونصورت لوله های فاضلاب به اونجا میرن.
سلاممم خانم بهار.
به نظرم تو عرض های بالای 16 ، 17 متر طولی طراحی کنید بهتره.
تو طبقه همکفتون ورودی به راه پله از مجا تامین میشه؟
مثلا تو عکس پایین ورودی فقط میتونه از اون پخی پایین سمت راست باشه! درسته؟
این مورد حل بشه درم ورد طبقات صحبت میکنیم.
احساس میکنم تو زیرزمین پخ رو در نظر نگرفتید.درسته؟البته فکر میکنم کلا تیکه جلوی زمین رو حذف کردید.
ستون گذاریتون تو طبقه زیرزمین یکم جابجایی داره درسته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |