arezoo 101
عضو جدید
سلام دوستان عزیز دیوار زیر زمین رو 35 بگیریم یا همون 20 سانت کافیه؟
35درستهسلام دوستان عزیز دیوار زیر زمین رو 35 بگیریم یا همون 20 سانت کافیه؟
همون 20 کافیهسلام دوستان عزیز دیوار زیر زمین رو 35 بگیریم یا همون 20 سانت کافیه؟
به این نگاه کن مشاهده پیوست 207098سلام دوستان.کسی میتونه محاسبه دقیق رمپ همراه پلان و برس بذاره.مخصوصا ارتفاعات؟
سلام دوستان عزیز دیوار زیر زمین رو 35 بگیریم یا همون 20 سانت کافیه؟
دوستان دقت داشته باشید توی سوال ذکر شده نقشه ها بصورت فاز یک باید کشیده بشن
این موضوع دیوار 35 سانتی برای نقشه های اجراییه نه فاز یک
سلام دوستان، وقتی تو سوال مثلا میگن طبقات اول و دوم( پلان تیپ): یعنی دو واحد مسکونی در هر طبقه، باید مساحتاش هم یکی باشه؟ یا اگر یکی کوچکتر یکی بزرگتر باشه ایرادی نداره؟ یعنی منظورم اینه که فقط باید پلانهای طبقات تیپ باشه یا دو واحدم باید پلاناش تیپ باشه؟
اخه سوال اذر 92 رو خودشون مشخص کرده بودن ولی مال سوال های قبلشو نه
اگه بخواد خودش توی صورت سوال میگه مثه آذر92 که گفته هر واحد چقد باشه.اگه بگه تیپ یعنی طبقاتت تیپ باشه نه واحدهای یه طبقه
از نظر مساحت چی؟ باید یکی باشن؟
سلام
دوستان تامین پارکینگ معلول اجباریه؟ یا در چه صورتی اجباریه؟
توی زیزمین
توی زیزمین
کد ارتفاعی بخش تاسیسات رو هم حتما بزار....ک مصحح کاملا متوجه بشه ک تو داری بهشون میگی....
داکتی ک توی موتوخونه گذاشتی رو نرفته تا بالا.....
برای پارکینگ تا جایی ک من میدونم ابعاد دو تا خودرو کنار هم بین ستون و دیوار باید حداقل 5 متر باشه...(شما میتونستی ستونها رو فلزی در نظر بگیری ک کارت راحتتر هم بشه....
از نظر ترسیمی همه پله های فرار شما خط چین نمیشه...یه سریش دیده میشه....(ممکنه اون مصحح شب قبلش با زنش دعوا گرفته باشه کلا گیر بده)
درب موتورخانه حداقل 1.20 دو لنگه
عزیزم یکم روی ابعاد اندازه ها دقت کن....البته نمیدونم این چیزی ک میگم مهمه یا نه.....
توی همکف واحدش:
سعی کن راهرو رو دیگه 1.2 کمتر نگیری...(برای اتاف خوابها شده 99 سانت)
یکی از اتاقهات 2.20 عرضش نمیدونم این درسته یا نه....حداقل ابعاد خواب چنده؟؟؟
حمام برای اینکه ی زیر دوشی حداقل داشته باشه عرضش 1.20
همینطور دو تا از حمام ها و یه سرویس بهداشتی داکت نداره
خیلی تو کارت بخش آشپزخونه شکستگی دادی.....
راهی ک به حیاط دادی باید باشه؟؟؟آخه همون طرحتو تغییر داده؟؟؟
حمومتم اینجا داکت نداره
توی طبقات
خیلی زیاد شکستگی دادی...سعی کن سرویس حمام و دستشویی ابعادی باشه ک مفید باشه....
مثلا حمام بالایی اون تیغه 10 سانتی چیه بین زیر دوشی و فرنگی؟؟؟از 50 سانت ک کسی نمیتونه رد بشه....
توی نما
کدارتفاعی ها اشتباهه کاملا (مثلا از کف زمین تا زیر سقف رو اندازه بزنی 3.69 هست در صورتی ک این اندازه رو شما تا بالای سقف زدی)
نمات خشکه...مصالح رو معرفی نکردی
فریم پنچره رو بکش و یه جاهایی نشون بدی ک کجا فیکس و کدوم حرکت میکنه....
فعلا همینهارو داشته باش
بچه ها یه سئوال میشه داکت اصلی رو کنار آسانسور جوری گذاشت ک دریچه بازدیدش از چاه آسانسور باشه؟؟؟همچین چیزی میشه؟؟؟
سلام.
نه نمیشه.
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم در مورد کارتون.اون داکت مرکزیتون رو هم مثل بقیه داکتها نشون بدید.
یعنی چی؟؟؟یعنی هاشور بخوره؟؟؟آخه دیده بودم ک با علامت ضربدر نشون میدادن!!!
خوب یعنی نمیشه داکت رو اونور آسانسور انداخت یعنی به ترتیب یه راه پله طولی کنارش آسانسور و کنارش داکت....(ک این داکت بتونه به عنوان به مانع صوتی برای مسکونی هم در نظر گرفته بشه....)
توی زیزمین
کد ارتفاعی بخش تاسیسات رو هم حتما بزار....ک مصحح کاملا متوجه بشه ک تو داری بهشون میگی....درسته حق باشماست حتما میزارم اصلا یادم نبود مرسی
داکتی ک توی موتوخونه گذاشتی رو نرفته تا بالا.....فکرکنم اقا فرزاد گفتن ان داکتی که تو موتورخانست به طبقات ادامه پیدا نمیکنه نمیدونم لطفا اقا فرزادم ج بدن؟چون داکت تهویه هستش
برای پارکینگ تا جایی ک من میدونم ابعاد دو تا خودرو کنار هم بین ستون و دیوار باید حداقل 5 متر باشه...(شما میتونستی ستونها رو فلزی در نظر بگیری ک کارت راحتتر هم بشه....والا مبحث4 نوشته فاصله داخلی ستون به ستون4.5 بشه که منم اینو رعایت کردم.امادرمورد ستون فلزی میگم 30*30بگیرم خیال خودمو راحت کنم اخه میگن 20*20اصلا بالای 2 طبقه وجودنداره من که عمران نخوندم سردرنمیارم
از نظر ترسیمی همه پله های فرار شما خط چین نمیشه...یه سریش دیده میشه....(ممکنه اون مصحح شب قبلش با زنش دعوا گرفته باشه کلا گیر بده)ممنون رعایت میکنم
درب موتورخانه حداقل 1.20 دو لنگه ممنون رعایت میکنم
عزیزم یکم روی ابعاد اندازه ها دقت کن....البته نمیدونم این چیزی ک میگم مهمه یا نه.....
توی همکف واحدش:
سعی کن راهرو رو دیگه 1.2 کمتر نگیری...(برای اتاف خوابها شده 99 سانت)ان قسمت جلوی خواب به نظرم مهم نیومد اما مهمه
یکی از اتاقهات 2.20 عرضش نمیدونم این درسته یا نه....حداقل ابعاد خواب چنده؟؟؟توجزوه اشراق صفحه24 بخون گفته میشه به نظرت غیرمنطقیه؟
حمام برای اینکه ی زیر دوشی حداقل داشته باشه عرضش 1.20 ممنون که گفتین
همینطور دو تا از حمام ها و یه سرویس بهداشتی داکت نداره چرا دختر همشون دارن فقط پلان تیپ طبقاتم سرویسم نداره که انم بعدا درستش کردم مرسی
خیلی تو کارت بخش آشپزخونه شکستگی دادی.....شاید حق با شماباشه مصطح خوشش نیاد
راهی ک به حیاط دادی باید باشه؟؟؟آخه همون طرحتو تغییر داده؟؟؟ بله راه فرار2
حمومتم اینجا داکت نداره چراداره بابا سمت راست
توی طبقات
مثلا حمام بالایی اون تیغه 10 سانتی چیه بین زیر دوشی و فرنگی؟؟؟از 50 سانت ک کسی نمیتونه رد بشه.... مثلا دید نداشته باشه
توی نما
کدارتفاعی ها اشتباهه کاملا (مثلا از کف زمین تا زیر سقف رو اندازه بزنی 3.69 هست در صورتی ک این اندازه رو شما تا بالای سقف زدی) بله چند مورد کد ارتفاعیاش جابه جاشده
نمات خشکه...مصالح رو معرفی نکردی فریم پنچره رو بکش و یه جاهایی نشون بدی ک کجا فیکس و کدوم حرکت میکنه.... حق باشماست حتما
ممنون عزیزم که نگاه کردی وایراداشو گفتی
فدایت عزیزم....فقط در مورد شیب بندی بام....سعی کن جوری باشه ک به سمت داکت هدایت بشه مثلا بخش پایینه کارت به جای اینکه 3 تا آبرو بزاری یه آبرو کنار داکت وسط بزار و شیب رو به اون سمت بده...و اینکه بر اساس اقلیم منطقه هر چند متر مربع آبرو میزارند....ابتدا و انتهای آبرو رو کد ارتفاعی بزن و با شیب 1.5 درصد اختلاف سطح رو در بیار و بنویس...اینجوری فکر کنم مصحح ها بیشتر با کارت حال کنند....هر چند ک زمان بره...ولی اگه وقت اضافه اوردی این کار رو انجام بدی ضرر ندارهتوی زیزمین
کد ارتفاعی بخش تاسیسات رو هم حتما بزار....ک مصحح کاملا متوجه بشه ک تو داری بهشون میگی....درسته حق باشماست حتما میزارم اصلا یادم نبود مرسی
داکتی ک توی موتوخونه گذاشتی رو نرفته تا بالا.....فکرکنم اقا فرزاد گفتن ان داکتی که تو موتورخانست به طبقات ادامه پیدا نمیکنه نمیدونم لطفا اقا فرزادم ج بدن؟عزیزم داکت مستقیم هم نره بالا باید توی سقف زیرزمین بشکنه از جای دیگه از پلان بره بالا....مثلا شما توی پلان طیقات برای اون حموم داکت نزاشتی میتونستی یه داکت اونجا در نظر بگیری ک حل بشه....
برای پارکینگ تا جایی ک من میدونم ابعاد دو تا خودرو کنار هم بین ستون و دیوار باید حداقل 5 متر باشه...(شما میتونستی ستونها رو فلزی در نظر بگیری ک کارت راحتتر هم بشه....والا مبحث4 نوشته فاصله داخلی ستون به ستون4.5 بشه که منم اینو رعایت کردم.امادرمورد ستون فلزی میگم 30*30بگیرم خیال خودمو راحت کنم اخه میگن 20*20اصلا بالای 2 طبقه وجودنداره من که عمران نخوندم سردرنمیارم عزیزم توی همون مباحث گفته اگه دیوار داشتی یه سمت باید 5 در نظر بگیری...الان مبحث جلوم نیست...توی جزوه اشراقی هم گفته شده....ولی اینو از فرزاد بپرسیم...چون خودمم واقعا باهاش مشکل دارم و اگه 4.5 باشه کارم راحتتر میشهآره منم مصحح ها رو گول میزنم 30 میگیرم....
از نظر ترسیمی همه پله های فرار شما خط چین نمیشه...یه سریش دیده میشه....(ممکنه اون مصحح شب قبلش با زنش دعوا گرفته باشه کلا گیر بده)ممنون رعایت میکنم
درب موتورخانه حداقل 1.20 دو لنگه ممنون رعایت میکنم
توی همکف واحدش:
سعی کن راهرو رو دیگه 1.2 کمتر نگیری...(برای اتاف خوابها شده 99 سانت)ان قسمت جلوی خواب به نظرم مهم نیومد اما مهمهکار از محکم کاری عیب نمیکنه....شما بیشتر از اون چیزی ک ممکنه رعایت کنی...خیال خودت راحت میشه
یکی از اتاقهات 2.20 عرضش نمیدونم این درسته یا نه....حداقل ابعاد خواب چنده؟؟؟توجزوه اشراق صفحه24 بخون گفته میشه به نظرت غیرمنطقیه؟من خودمم با فرزاد موافقم به نظرم همون 2.5 حداقل بگیر ک استرس نداشته باشی....
حمام برای اینکه ی زیر دوشی حداقل داشته باشه عرضش 1.20 ممنون که گفتین
همینطور دو تا از حمام ها و یه سرویس بهداشتی داکت نداره چرا دختر همشون دارن فقط پلان تیپ طبقاتم سرویسم نداره که انم بعدا درستش کردم مرسیدرسته عزیزم...راستش چون شکستگیش زیاده ندیدم...شرمنده
خیلی تو کارت بخش آشپزخونه شکستگی دادی.....شاید حق با شماباشه مصطح خوشش نیاد
راهی ک به حیاط دادی باید باشه؟؟؟آخه همون طرحتو تغییر داده؟؟؟ بله راه فرار2
حمومتم اینجا داکت نداره چراداره بابا سمت راست عزیزم اون داکت مثلثیه خیلی جالب نی...کما اینکه 10 سانتشم پوتر رد میشه...به نظرم اونو درستش کن
توی طبقات
مثلا حمام بالایی اون تیغه 10 سانتی چیه بین زیر دوشی و فرنگی؟؟؟از 50 سانت ک کسی نمیتونه رد بشه.... مثلا دید نداشته باشه اگه توی راهرو باشه و شما محرمیت رو رعایت کرده باشی دیگه این اهمیت نداره....اونو با پرده های پلاستیکی نشون میدن....نهایت اگه میخوای این کارو کن
توی نما
کدارتفاعی ها اشتباهه کاملا (مثلا از کف زمین تا زیر سقف رو اندازه بزنی 3.69 هست در صورتی ک این اندازه رو شما تا بالای سقف زدی) بله چند مورد کد ارتفاعیاش جابه جاشده
نمات خشکه...مصالح رو معرفی نکردی فریم پنچره رو بکش و یه جاهایی نشون بدی ک کجا فیکس و کدوم حرکت میکنه.... حق باشماست حتما
ممنون عزیزم که نگاه کردی وایراداشو گفتی
سلام، لطف می کنید با ورژن پایین تر save کنید و بذارید، ممنون
اینم ورژن پایین تر اما نظر یادتون نره لطفامشاهده پیوست 90azar.rarسلام، لطف می کنید با ورژن پایین تر save کنید و بذارید، ممنون
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله عباس اصفهاني http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
دوستان عزيز من پيشنهاد مي كنم كه جزوه استاد صمصام رو خريداري كنيم چرا كه جزوه خانه عمران اشراق موضوع را قطعي نگفته مثل ستون گذاري كه ميگه فلزي استفاده كنيد يا بتني در صورتي كه آقاي صمصام ميگه فقط فلزي (من يك روز در كلاسش شركت كردم كه به علت مشكلات كاري و دوري راه از شهرستان به كرج نتونستم كامل برم)يا ميگفت زير رمپ يا پله نمي توان ماشين يا انباري يا هرچيز ديگر طراحي كرد چرا كه سر گير ميشه و حساب كه ميكني حق با ايشون بود ولي در اين جزوه و طرح هاي جزوه دوم اصلا به اين چيزها دقت نكرده و چند نكته ديگه
http://shagul.blog.ir/tag/%D8%AE%D8%...%A7%D8%AF%2093
http://shagul.blog.ir/post/11
به نظرم جزوات خوبیه بیان جمع شیم بخریم.اعلام امادگی بکنینم هرکی میخواد
دوستان کار طراحی شهریور 91 رو انجام دادم . نظرتونو بگید ممنون میم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |