تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amindarbasi

کاربر فعال
خدا قوت
چندتا اشکال کار داره البته نقاط قوتش هم زیاده اما نکات بی دقتی رو میگم که دیگه انشالله حواست بیشتر جمع کنی;)
1- پاگرد راه پله باید ایزوله باشه و جدا باشه.اینجا پاگرد راه پله با فضای ورودی واحد جنوبی ت یکی شده که اصلاح باید بشه
2- دیوار راه پله و آسانسور باید ضد حریق باشه
3- بهتره به جای اینکه سرویس بهداشتی و حمام رو بندازی جبهه نورگیر نمات، جاشونو با آشپزخونه عوض کنی که نور آشپزخونه مستقیم باشه چون اونا که به نورگیری نیاز ندارن( شهر ما نظام مهندسی اجازه نمیده واسه سرویس و حمام پنجره نما بدیم،مقررات ملی رو نمیدونم)
فعلا همینا.کیفیت عکسا پایینه. دوستان نظر دیگه ایی دارن بگن ما هم استفاده کنیم:)
اضافه کنم پاگرد پله تون مشکل داره فکر کنم خیلی کم گرفتید لابی تون مشکل داره داکت مرکزی تون رو ندیدم نورگیری تون کلا مشکل داره تو کارتونم تراس ندیدم که واقعا ایراد بزرگی می تونه باشه

amindarbasi

کاربر فعال
منظورت اینه؟؟؟

بازم گیر دادین بچه ها به نظرم احتمال اینکه راه پله و آسانسورتون تو این موقعیت بیفته خیلی کمه ولی تو آزمون آذر فقط برش از آسانسور خواسته بود و اگه یک برش از آسانسور بزنید و دستتون بیاد واسه آزمون مشکلی ندارین چون برای برش اعلام میکنن که از کجا عبور کنه و من پیشنهاد می کنم که از خط برش شکسته استفاده نکنید چون تو آزمون هر چقدر ساده کار کنید راحت ترین و گیج نمیشین تو مثال بالا خط برش رو از داخل آسانسور عبور بدید بهترهکه هم آسانسور تون رو و هم پله تون رو نشون داده باشین.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
خدا قوت
چندتا اشکال کار داره البته نقاط قوتش هم زیاده اما نکات بی دقتی رو میگم که دیگه انشالله حواست بیشتر جمع کنی;)
1- پاگرد راه پله باید ایزوله باشه و جدا باشه.اینجا پاگرد راه پله با فضای ورودی واحد جنوبی ت یکی شده که اصلاح باید بشه
2- دیوار راه پله و آسانسور باید ضد حریق باشه
3- بهتره به جای اینکه سرویس بهداشتی و حمام رو بندازی جبهه نورگیر نمات، جاشونو با آشپزخونه عوض کنی که نور آشپزخونه مستقیم باشه چون اونا که به نورگیری نیاز ندارن( شهر ما نظام مهندسی اجازه نمیده واسه سرویس و حمام پنجره نما بدیم،مقررات ملی رو نمیدونم)
فعلا همینا.کیفیت عکسا پایینه. دوستان نظر دیگه ایی دارن بگن ما هم استفاده کنیم:)

1- بله موافقم اصلا دقت نکردم
2- یادم رفت، قبوله:-(
3- خیلی باهاش وررفتم اون چیزی که شما میگیدم امتحان کردم ولی چون جایی که آشپزخونه هامو گذاشتم واسه سرویس و حمام خیلی بزرگه در عین حال جای فعلی حمام واسه آشپزخونه خیلی کوچیکه:-(
ممنون دوست خوبم نکاتی که گفتینو توجه میکنم.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
این کار اگه ارائه بشه احتمال قبولیش خیلی کمه دوستای خوبم به کدهای ارتفاعی خیلی دقت کنید اینجوری که شما کد زدی اصلا کسی که تصحیح میکنه رقبت نمیکنه ببینه کارو ( تو هم تو هم) احتاجی نیست به این همه کد

خوب همه این کدا لازمه تو مقطع. بعدشم رو A4 ارائه میشه معلومه تو هم میشه. میشه شما بگین چیکار کنم مصحح رغبت کنه مقطعمو ببینه:biggrin:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
اضافه کنم پاگرد پله تون مشکل داره فکر کنم خیلی کم گرفتید لابی تون مشکل داره داکت مرکزی تون رو ندیدم نورگیری تون کلا مشکل داره تو کارتونم تراس ندیدم که واقعا ایراد بزرگی می تونه باشه
پاگردم هست.1/20 لابی هم واسه اینکه پارکینگارو توی همکف هست خیلی کوچک میشه مگه اینکه 2 تا ماشین جا کنی اونوقت لابی بزرگ میشه ولی درکل قبول دارم این موردو.نورگیرم چرا ایراد داره؟ فقط آشپزخونه ها نور مستقیم نمیگیره که اوناهم عمق فضا از نمای ساختمون کمتر از 8 متره.تراسم دقت نکردین تو هر واحد 1 تراس دارم تو راهنمای نقشه هم نوشتم. ممنون دوست خوبم از توجهت:)

aydaaaa

کاربر بیش فعال
تمرین شهریور 91- مقطع و بام

پیوست ها

• DSC02683.jpg
    DSC02683.jpg
    20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02684.jpg
    DSC02684.jpg
    16.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
اینم تمرین شهریور 91 ام هست.خیلی از ایرادهای تمرین قبلیمو اینجا رفع کردم ولی بازم یه سری ایرادهایی دارم، شمام یه نگاهی بهش بندازین بیزحمت ایرادامو بگین
DSC02676.jpgDSC02677.jpg

bahar-spring

کاربر بیش فعال
پاگردم هست.1/20 لابی هم واسه اینکه پارکینگارو توی همکف هست خیلی کوچک میشه مگه اینکه 2 تا ماشین جا کنی اونوقت لابی بزرگ میشه ولی درکل قبول دارم این موردو.نورگیرم چرا ایراد داره؟ فقط آشپزخونه ها نور مستقیم نمیگیره که اوناهم عمق فضا از نمای ساختمون کمتر از 8 متره.تراسم دقت نکردین تو هر واحد 1 تراس دارم تو راهنمای نقشه هم نوشتم. ممنون دوست خوبم از توجهت:)
عمق نورگیری دیوار انتهای آشپزخانه از 7متر بیشتر بشه دیگه از نورطبیعی بی بهره میشه.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
آیدا جان سایز عکست 400در 600!!! حجمشم 19 کیلو بایت!!!!! خب معلومه عددو ارقاما معلوم نمیشه؟! این چه دوربینه 16 مگاییه؟
عزیزم تو ستینگ دوربین سایز عکسو زیادش کن، کیفیتشم بزار رو high

دوست خوبم عکسارو عوض کردم ببین چطوره:)

bahar-spring

کاربر بیش فعال
اینم تمرین شهریور 91 ام هست.خیلی از ایرادهای تمرین قبلیمو اینجا رفع کردم ولی بازم یه سری ایرادهایی دارم، شمام یه نگاهی بهش بندازین بیزحمت ایرادامو بگین
مشاهده پیوست 205397مشاهده پیوست 205398
اونی که ماشینشو پارک کنه باید از در پارکینگ بیرون بره دور بزنه تا به آسانسور یا راه پله برسه؛ اینجور نمیشه.
فاصله ستونهات خیلی زیاده نزدیک 8 متره و اگر هم اسکلت بتونی باشه باید ابعاد ستونتو بیشتر بگیری..فلزی هم که دهنه 8متری جواب نمیده.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
ayda پلان بامت اصلا کد ارتفاعی نداره؛
یه نکته دیگه که shiva هم اشاره کرد اندازه ها و کدهای ارتفاعی برش و نما هستش هم اینکه توی هم نباشن و هم اینکه خیلی زیاد نباشه موارد لازمو بزن..تکراری زیاد نداشته باشی.

amindarbasi

کاربر فعال
مشاهده پیوست 205397مشاهده پیوست 205398
بازم ایراد داکت دارین بهتره داکت تون رو پشت آسانسور و یا پله تعبیعه کنید تا تو طبقات داخل واحد ها تون نیفته چون خودش ایراد برای دریچه های بازدید
تعداد پارکینگاتون متناسب نیست و باید بیشتر بشه که کمی با جابجایی و چرخش باکس پله و آسانسور جور میشه

aydaaaa

کاربر بیش فعال
بازم ایراد داکت دارین بهتره داکت تون رو پشت آسانسور و یا پله تعبیعه کنید تا تو طبقات داخل واحد ها تون نیفته چون خودش ایراد برای دریچه های بازدید
تعداد پارکینگاتون متناسب نیست و باید بیشتر بشه که کمی با جابجایی و چرخش باکس پله و آسانسور جور میشه

ولی پارکینگ حداکثرشو من تونستم در بیارم:-(

aydaaaa

کاربر بیش فعال

داکتم نمیدونستم که نباید بیفته تو واحد.ممنون که گفتین:)

shiva_adibi

عضو جدید
خوب همه این کدا لازمه تو مقطع. بعدشم رو A4 ارائه میشه معلومه تو هم میشه. میشه شما بگین چیکار کنم مصحح رغبت کنه مقطعمو ببینه:biggrin:

شما تا حالا کار اجرایی دید؟؟؟ واسه اجرا اینقدر کد احتیاجی نیست توی ازمون هم دقیقا از شما مثل پلان اجرا میخواند توصیه میکنم چنتا کار اجرا شده ببینید

shiva_adibi

عضو جدید
من کم کم نکته های که دوستانم و خودم رعایت کردیم و قبول شدیم را مینویسم واستون بهشون توجه کنید مطمئنم خیلی تاثیر داره توی کارتون

بچه ها اینو در نظر داشته باشید از پله ها برای خودتون یه شابلون درست کنید برای برش زدن بیشترین زمان برای برش توی پله از دست میره تو این امتحان زمان حرف اول را میزنه شما میتونید یه شابلون با استفاده از مقوا درست کنید و تعدادی پله که فکر میکنم 8 تا خوب باشه را با ارتفاع مناسب در بیارید از این شابلون چنتا داشته باشید با ارتفاعات متفاوت توی سرعت عملتون خیلی تاثیر داره شابلون مبلمان زیاد به کارتون نمیاد اگه خودتون درست کنید خیلی بهتره ولی باز با خودتن ببرید

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کم کم نکته های که دوستانم و خودم رعایت کردیم و قبول شدیم را مینویسم واستون بهشون توجه کنید مطمئنم خیلی تاثیر داره توی کارتون

بچه ها اینو در نظر داشته باشید از پله ها برای خودتون یه شابلون درست کنید برای برش زدن بیشترین زمان برای برش توی پله از دست میره تو این امتحان زمان حرف اول را میزنه شما میتونید یه شابلون با استفاده از مقوا درست کنید و تعدادی پله که فکر میکنم 8 تا خوب باشه را با ارتفاع مناسب در بیارید از این شابلون چنتا داشته باشید با ارتفاعات متفاوت توی سرعت عملتون خیلی تاثیر داره شابلون مبلمان زیاد به کارتون نمیاد اگه خودتون درست کنید خیلی بهتره ولی باز با خودتن ببرید

میشه شابلون پله رو تو cad بکشید ببینیم دقیقا به چه صورتی باید باشه؟تا همه بچه ها نمونه درستشو داشته باشن.

amindarbasi

کاربر فعال
ولی پارکینگ حداکثرشو من تونستم در بیارم:-(
خب تازه رسیدین به جای خوبش پس برای چی به ما میگن معمار شما باید کاری کنین که با توجه به سوال آزمون حداکثر پارکینگ مورد نظر رو دربیارید که حداقل 4 تا مد نظر هست و شما یکی کم دارین البته میشه 5 تا پارکینگ هم در آورد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
طراحی آذر 1392

طراحی آذر 1392

اینم کار من بالاخره تموم شد...ظرحش زود در اوردم اما برا اینکه همه نکات رو پیاده کنم خیلی اذیت شدم و البته خیلی تنبلی کردم....لطفا ایرادهاشو بهم بگید ممنون:D
مشاهده پیوست azar 92.rar

وضعیت
موضوع بسته شده است.