bahar-spring
کاربر بیش فعال
ابعاد کل باکس آسانسور 210×230 که چاه آسانسورمون میشه 170×190 و ابعاد مفید کابین 110×140حالا ابعاد آسانسور 1.90*1.8 بگیریم؟ برای چی؟
ابعاد کل باکس آسانسور 210×230 که چاه آسانسورمون میشه 170×190 و ابعاد مفید کابین 110×140حالا ابعاد آسانسور 1.90*1.8 بگیریم؟ برای چی؟
اینکه گفتی تنها طبقه ای که بعد از خط برش خط های پله به صورت خط چین دیده میشد طبقه ی زیرزمین بود، طبقات بعدی تمام خطاشو صد در صد درسته شک نکن. نمیدونم چرا بچه ها اشتب میکنن این کاملا واضحه چون تو زیرزمین بعد از خط برش پله های بعدی به صورت پلان معکوس دیده میشه و خط چین ولی تو طبقات بالاتر بعد از برش همیشه پله های طبقه پایین به صورت نما دیدا میشه و با خط کامل ولی با 0.3 میکشیم.
فقط پله هایی که به خرپشته میرسن و بعدشون پله ای وجود نداره باید خط کامل باشن،..منم همین رو گفتم به بچه ها .بعد خط برش فقط پلان زیر زمین خط های پله به صورت خط چین ولی در بقیه طبقات بعد خط برش همش خط چون پله های طبقه پایین در نما دیده می شوند.
ابعاد کل باکس آسانسور 210×230 که چاه آسانسورمون میشه 170×190 و ابعاد مفید کابین 110×140
ابعاد کل باکس آسانسور 210×230 که چاه آسانسورمون میشه 170×190 و ابعاد مفید کابین 110×140
× بچه ها این داکت پشت آسانسور با عرض 60 سانت چیه؟ الزامی روی وجودش هست؟
فقط پله هایی که به خرپشته میرسن و بعدشون پله ای وجود نداره باید خط کامل باشن،..
منم طبق مبحث 15 صفحه 66 (البته این ویرایش جدیدو میگما) گفتم. توی شکل واضحه؛ آسانسور سری بابعاد داخلی طبق مبحث 15 پیوست 4- 1.60*2.10 برای آسانسورهای الکتریکی 650 کیلویی با سرعت 0.63 -ولی تو پیوست 2 نوشته برای درهای اتوماتیک از وسط بازشو عرض 1.80 واتوماتیک کشویی 1.60
مگر غیر اینه که خط چین نشانه اون پله هاییه که هستن ولی دیده نمیشن؟ فقط برای آخرین سری پله که به خرپشته میرسن هست که بعدش دیگه خط ندید وجود نداره.اشتباه میکنی فقط پله های زیر زمین بعد خط برش خط چین میشن بقیه خط باید بکشی.
بله، با دیوارهای دورش. پیوست 2 صفحه 66 ابعاد دیگری هم داده و گفته دیگه انتخابش به نظر طراح بستگی دارهبهارک جان منظورت ابعاد کل باکس آسانسور چیه؟؟؟با دیوارهای دورشو میگی؟؟
خب بله خط چین نشانه اون پله هایی هستن که دیده نمیشن ولی چون زیرش پله طبقه پایین هست میفتن روی نمای پله های زیرین دیگه به صورت خط ترسیم میکنیممگر غیر اینه که خط چین نشانه اون پله هاییه که هستن ولی دیده نمیشن؟ فقط برای آخرین سری پله که به خرپشته میرسن هست که بعدش دیگه خط ندید وجود نداره.
میدونم منظور شما چیه..صحیحش این نیست که برای پله های طبقات تمام خطوط پله کامل رسم بشه و تصویر خطوط ندید بالایی روی اونها با خط چین و با فاصله کمی از لبه پله ترسیم بشه؟.خب بله خط چین نشانه اون پله هایی هستن که دیده نمیشن ولی چون زیرش پله طبقه پایین هست میفتن روی نمای پله های زیرین دیگه به صورت خط ترسیم میکنیم
میدونم منظور شما چیه..صحیح ترینش اینه که برای پله های طبقات تمام خطوط پله کامل رسم بشه و تصویر خطوط ندید بالایی روی اونها با خط چین و با فاصله کمی از لبه پله ترسیم بشه.
و برای زیرزمین از بعد خط برش هر دوتاشم خط چین میشه.
ok مرسی شما درست گفتی، برداشت من از اون ترسیم اشتباه بود؛ مرسی واقعا، متوجه اشتباهم شدم..!اون دو تا خط چین که زدیم مال پیشانی پله وکف پاگرده ما جزئیاتش کشیدیم فقط یک خط میخواد حواست باشه این تو مقیاس بزرگتر اینجور باید بکشی.خط چین میفته رو خط دیگه با فاصله ترسیم نکنی حواست باشه .
مشاهده پیوست 204620مشاهده پیوست 204621
عزیزم فکر کنم خیلی قدیمیه برا شما...همچین چیزی تو کتاب چاپ جدید و ویرایش جدید ندارم
فرزاد جان صفحه 35 مبحث 4 صرحا گفته از معبر تا بالاترین نقطه جانپناهسلام.
ارتفاع ساختمان تا کف تمام شده پشت بام حساب میشه(از روی پی تا کف تمام شده پشت بام)....جانپناه حساب نمیشه.
ارتفاع خرپشته در هیچ حالتی برای محاسبه درز انقطاع در نظر گرفته نمیشه.
خدا دارم جی میبنم یعنی اینا واقعا معماری خوندن آبروی هرچی معمار رو بردن مثلا لیسانس معماری دارین وای به حال این کشور که شما ها می خوایین معماراش باشین بعد میگن ما چرا قبول نمی شیم چند تاپیک فقط در مورد ترسیم پله ایجاد کردین فکر کنم اولین باری هست که این تاپیک تمرین گروهی را با کلاس ترم اول ترسیم فنی معماری اشتباهه گرفته میشه !!!!!!!!
دوستان من سوال دارم
توی جزوه خانه اشراق,فصل سوم (پیش امدگی )میزان پیش امدگی به سمت حیاط رو لبه بیرونی سطح اشغال زده .منظورش چیه ؟
فرزاد جان صفحه 35 مبحث 4 صرحا گفته از معبر تا بالاترین نقطه جانپناه
دوستان میشه یکی لطف کنه یه خلاصه از ترسیم صحیح پله ( کجاها خط چینه کجاها خط کامل در تمام طبقات) رو به عنوان مرجع و فاینال بگه؟ واقعا گیج شدم تاپیک رو خوندو. حکایت من الان در مورد ترسیم پله حکایته اون کلاغه ست که راه رفتن خودشم یادش میره.
ممنونم از همه دوستانی که اطلاعاتشونو واسه بقیه هم اشتراک میذارن
سلام فرزاد جان من متوجه نشدم برای محاسبه درز انقطاع گفتید. ممنونسلام.
سوال شما برای محاسبه درز انقطاع بوده؟
چون جمله سوم سوالتون در مورد درز انقطاع گفته بودید.
مبحث 4 در مورد تیپ بندی ساختمان صحبت کرده.ارتفاع تو اون تیپ بندی تعریف خودش روداره.
اما ارتفاع سازه ای بر طبق آیین نامه 2800 همچین تعریفی داره.(برای محاسبه درز انقطاع)
سلام فرزاد جان من متوجه نشدم برای محاسبه درز انقطاع گفتید. ممنون
یه چیز دیگه: معمولا ارتفاع زیرزمین همکف و طبقات فرق میکنه در نتیجه تعداد پله ها کم و زیاد میشهالبته اگه برای آزمون میخواهید بکشید اینجوری بهتره:
مشاهده پیوست 204800
که سمت چپی زیرزمین و راستی طبقاته
البته اون 20 سانت چشمه پله رو حذف کنید
حواستون هم به درها باشه.
توی همکف در به بیرون و در طبقات یک در یک لنگه رو به داخل ترسیم کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | ||
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | ||
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |