تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام تو آیین نامه جدید گفته همه ساختمانها باید درز انقطاع داشته باشن
شما سعی کنید ارتفاع رو 3.06 بگیرید
0.07
اینو شما مطمعنی؟؟؟
ینی دیگه ب ارفاع ساختمون و اینکه بالای 12 متر باشه نیاز ب درز انقطاع داره نیاز نی؟؟؟
ممنون.سلام

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
اما من توی جزوه پارسال دوستم خوندم 180 سانت:razz:
ولی به حرف شما بیشتر اعتماد هست . منم پس ازین به بعد 195 میگیرم:)

آره منم قبلا تو تاپیک ضوابط شهرداری گفته بودم 180.
ولی عوض شده.بخاطر شاسی بلندا
:)

mehraz-1325

عضو جدید
بله.چون امکان داره ساختمان همسایه ارتفاعش مثلا بشه 20 متر.در اینصورت چون شما درز ندارید احتمال آسیب دیدن ساختمان هنگام زلزله وجود داره

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هر کی مشکل منو حل کنه جایزه داره :)
ص 29 مبحث 3 :
بند
5-4-4-1-3
ارتفاع پله حداکثر 18 سانتی متر!!!
ولی تو اکثر جزوه ها گفتن حداکثر 17!!
(و نمیدونم اینو بر چه اساسی میگن)
بعد ص 36 مبحث 4 ارتفاع 4 طبقه فاقد زیرزمینو گفته 13.7 اونوقت بچه ها یه سریا میان کف تا کفو 3.23 میگیرن یه سریا 3.06
حالا من اگه کف تا کفو 3.15 به گبرم با 18 تا پله ی 17.5 سانتی متری آیااااااااااا غلطه :cry:
دیگه دیوااااانه شدم سر این!!!

amin576

عضو جدید
کم نیست 180 تو رمپ پارکینگ؟ مطمئنید اینو؟

سرگیری 195 سانته عارفه خانم:smile:

اما من توی جزوه پارسال دوستم خوندم 180 سانت:razz:
ولی به حرف شما بیشتر اعتماد هست . منم پس ازین به بعد 195 میگیرم:)

آره منم قبلا تو تاپیک ضوابط شهرداری گفته بودم 180.
ولی عوض شده.بخاطر شاسی بلندا
:)

مبحث 4 ویرایش 92 :
صفحه 74 بند 4-5-10-3-6 : در توقفگاه خصوصی در صورت وجود ورودی مجزای دیگر برای اشخاص ،پیشبینی ورود و خروجی سواره به ارتفاع حداقل 1.80 الزامیست
صفحه 56 بند 4-5-2-2-4 : حداقل ارتفاع آزاد زیر چهارچوبها و . . . . که از زیر آنها عبور صورت می گیرد 2.05 میباشد

amin576

عضو جدید
ص 29 مبحث 3 :
بند
5-4-4-1-3

17 سانت بر اساس ضوابط معلول هستش

RAHA60

کاربر فعال
ص 29 مبحث 3 :
بند
5-4-4-1-3
بعد ص 36 مبحث 4 ارتفاع 4 طبقه فاقد زیرزمینو گفته 13.7 اونوقت بچه ها یه سریا میان کف تا کفو 3.23 میگیرن یه سریا 3.06
حالا من اگه کف تا کفو 3.15 به گبرم با 18 تا پله ی 17.5 سانتی متری آیااااااااااا غلطه :cry:
دیگه دیوااااانه شدم سر این!!!

نه .حتی 17 پله 18 سانتی هم درسته .18 کاملا نرماله.توی قبولیه هم این کارو کردند

holooooooo

کاربر ممتاز
17 سانت بر اساس ضوابط معلول هستش

معلول مگه از پله میره؟ آسانسور مگه نیست؟

بند 4-1-4-2 عرض کف پله 30 سانتی متر و حداکثر ارتفاع آن 17 سانتی متر می باشد...
الان از تو کتاب ضوابط معلولینم دیدم!!!
اما این برای ساختمان های عمومیه( ساختمان هایی که یکی از انواع خدمات عمومی را در اختیار افراد جامعه قرار می دهند)
کارتای جلسه اومده؟

بله اومده دیروز اومد

آخرین ویرایش:

RAHA60

کاربر فعال
خداییش بچه ها خیلی ریز میشید رو جزئیات.اصلا این خبرا نیست آخه مگه ریز ریز میشینند کارا رو چک کنند با عدد ورقم.اینقدر حساس نشید.فقط پلاناتنو منطقی دربیارید با ستونگذاری صحیح و اصول درست.تعداد شیتای تحویلی هم تا حد امکان کامل باشه همین..

خیلیا بدون داکت و پله زیر زمین تیر توی رمپ معلول و اینا قبول شدند .دوباره کارای قبول راببینی.

اصلا وقت امتحان خیلی کمتر از ایناست که شما مته به خشخاش بگذارید
موفق باشید

holooooooo

کاربر ممتاز
خداییش بچه ها خیلی ریز میشید رو جزئیات.اصلا این خبرا نیست آخه مگه ریز ریز میشینند کارا رو چک کنند با عدد ورقم.اینقدر حساس نشید.فقط پلاناتنو منطقی دربیارید با ستونگذاری صحیح و اصول درست.تعداد شیتای تحویلی هم تا حد امکان کامل باشه همین..

خیلیا بدون داکت و پله زیر زمین تیر توی رمپ معلول و اینا قبول شدند .دوباره کارای قبول راببینی.

اصلا وقت امتحان خیلی کمتر از ایناست که شما مته به خشخاش بگذارید
موفق باشید

والا ما پارسال همه شیتامون کامله کامل بود، همه چی ام داشتیم ریزم شده بودیم، آخرش شد اون، حالا بخوایم همینطوری راحت بگیریم همه چیو بازم میشه مثل پارسال

mahparvizi

عضو جدید
سلام ....ارتفاع اتاق تاسیسات چقدره و باید دور دیوارش هم هاشور بزنیم بگیم ضد حریقه؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش دو تا طرح دادم برای این آزمون...اما دوستان گفتند ک پارکینگ رو خوب در نیوردم....بنابراین مجدد طراحی کردم....
خوشحال میشم نظر بدید....البته فقط برای طرح...چون خیلی چیزها رو نراشتم چون شماتیک بوده....بعد از تائید باقی نکات رو داخلش اعمال میکنم....:heart:

مشاهده پیوست 207238

عارفه میشه بگی تو طول 14.60 ک توب توش 14.20 در میاد شما چطور تونستی 3 تا پارک داشته باشی بالا...با جایگاه 5 m.بعدشم 5 m..+5mفضای پشت ماشین=10 m درسته؟بعد جطور جا شد اون 1 پارک نزدیکه ورودی؟دیگه براش محدوده پارکی نمیمونه ک؟؟
10+ی جایگاه پارک دیگه=15 در حالیکه تو ب توی طرح 14.20.
من 80 تا کم اوردم...پ شما چی کار کردی؟
ممنون میشم ازت راهنماییم کنی.

somaye l

عضو جدید
با عرض سلام به همه ،

اگه محبت کنین کارم رو از لینک زیر download کنین ، ببینین و ایراداتم رو بهم بگین ممنون میشم . این فایل cad شامل پاسخ سوالای آذر 92 و اسفند 91 هستش .

http://wikisend.com/download/767546/tarrahi azar 92 va esfand 91 mahboobeh final.dwg
سلام خسته نباشی محبوبه جان
1-از در ورودی حداقل2.5 فاصله بذار بهد رمپ سواره رو شروع کن .شعاع گردشت از اکس رمپ باید 6.5 باشه شما 5 گذاشتی
2-بین اکس a-bدوتا ماشین بین دو دیوار حداقل فضا 5 متره
3-حداقل ابعاد اسانسور 190*160.جک معلول 140*140
4-پنجره موتورخونه نمیتونه جایی باشه که پله تو طبقه بالاشه
5-معلول چطور میتونه از اون رمپ معلول استفاده کنه؟ ورودی معلول به حیاط از کجاست؟
6-تو طبقات از داکت سرزیسا تیر رد میشه سعی کن واسه هر فضا مجزا داکت بذاری واسه اشپز خونه پشتی هم داکت جدا بذار.حمام و توالت نمیشه با هم یکی باشن.
7-چشم پله میگن نباید گداشت تو این تاپیک بیشتر بچه ها موافقن با نذاشتن
8-نمیدونم نیاز نبود نورگیرتون تو ازانس هم باشه چون بالا دارید فضای ازانسو خراب کرده باید ریز فضا های ازانسم بکشی مدیرت و سالن وسرویس بهداشتی و...
موفق باشی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش نوشته ویرایش 1378
ولی برای من چاپ هفتم 1392

سلام.ضوابط معلولین رو ندارم.کتاب قطوریه؟؟
میشه دانلودش کرد.
اگه ن میشه لطف کنی مشخصاتشو بگی تا بتونم تهیش کنم/؟
اینکه نویسنده یا ناشر یا مال کدوم سازمانه؟
من هیچی نمیدونم ازش:cry:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان متن سوال رو دیدم. پلان طبقه سوم.تو این طبقه میشه کنسول داد.
میگم این طراح سوال هم آدم رندی نیست.اگه میگفت پلان طبقه اول و دوم رو ترسیم کنید یه نکته در مورد کنسول داشت و اونم اینکه طبقه اول مسکونی(روی پیلوت) رو نمیشد کنسول داد.
الان درست شد.

کجاش الان درست شد؟؟میشه توضیح بدی لطفن.

fatane_a

عضو جدید
چند تا سوال دارم.:
1. دیوارای اطراف پله حتما 20 سانتیه؟10 سانتی نمیشه گذاشت؟
2. حداقل درز انقطاع چند سانته؟ اینجا دیدم که یکی بچه ها گفته 7.5!!!!!!!!!!!!!!
3. رمپ معلول باید سرپوشیده باشه؟؟؟واسه ماشین که مهم نیس . درسته؟؟؟
4. اگه پارکینگ تو همکف باشه، نیازی هست بین پارکینگ و حیاط دیوار باشه؟ یا میشه باز گذاشت؟

gh.fariba

عضو جدید
آقا فرزاد:
اینو یادمه شما گذاشته بودید...
یه سوال: اون دریچه بازدیده به کجا باز میشه؟ تو واحد میفته که...
گیج شدم من... چه جوری میشه مقطع هم از پله بگذره هم از آسانسور که موتور خونه هم توش پیدا باشه؟؟؟؟
اون دریچه به کجاها میتونه باز بشه؟ اصلا نمیشه تو دیوار باشه که دیگه این مشکلاتم نباشه!!!!
فایلمو ببینید بی زحمت...
بازم ممنون از راهنماییتون پیشاپیش
:w27:

پیوست ها

• 22.jpg
    22.jpg
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 02.jpg
    02.jpg
    19.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

holooooooo

کاربر ممتاز
سلام.ضوابط معلولین رو ندارم.کتاب قطوریه؟؟میشه دانلودش کرد.اگه ن میشه لطف کنی مشخصاتشو بگی تا بتونم تهیش کنم/؟اینکه نویسنده یا ناشر یا مال کدوم سازمانه؟من هیچی نمیدونم ازش:cry:
عزیزم گریه نکنواسه مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی!خودم امروز تازه نگاش کردمنه 2هزارتومنه فایلشم دیدم تو نت،50صفحس دوستم

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
مبحث 4 ویرایش 92 :
صفحه 74 بند 4-5-10-3-6 : در توقفگاه خصوصی در صورت وجود ورودی مجزای دیگر برای اشخاص ،پیشبینی ورود و خروجی سواره به ارتفاع حداقل 1.80 الزامیست
صفحه 56 بند 4-5-2-2-4 : حداقل ارتفاع آزاد زیر چهارچوبها و . . . . که از زیر آنها عبور صورت می گیرد 2.05 میباشد
در محل ورود یعنی درب آره درسته ولی در مورد ارتفاع روی رمپ تا زیر سقف یا تیر در محل ورودی رمپ به پارکینگ 195 سانته.چون خودرو در وضعیت افقی قرار نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.