سوال آذر 4 طبقه بود. چرا زیرزمینو جزء طبقات حساب نمیکنی؟؟.....
مبحث 4 زیاد تغییر کرده. حتما برو بخر و بخون.
خب یعنی نورگیر در این کار ( فکر کنم شب خانوم ) اشتباهه؟ چون سه طرف نورگیره
مشاهده پیوست 211757
این نورگیری که گذاشته واسه عمق نورگیریش بوده.این نورگیر اشتباه نیست ولی کلا شاید میشد یه جوری طراحی کنه که این مشکل نباشه.
ممنون. خب این دریچه که میگید تو اجرا دیدی دقیقا کجاست؟ میشه ب یزحمت تو شکل علامت بزنید؟ رو دیواره دیگه؟ اینطور که میگید از پشت بام باید باز شه، نه؟سلاممم.
نمیدونم اون دریچه به کجا باز میشه.تو اجرا دیدم یه دریچه هست تو بدنه اون قسمتی که موتور روش قرار میگیره و از اونجا زیر موتور و توی چاه و بالای کابین رو میبینن.
اینو من از جزوه گذاشتم.
یعنی چی عمق نورگیری؟ یعنی اینجا چون دو واحدیه و این واحد تنها از 2 طرف نور می گیره مجازه؟
مرسی از توضیح خوبت فرزاد جانیعنی پذیرایی واحد راستی عمق بیشتر از 7 متر داره.تهش دیگه نمیتونه از پنجره نور بگیره.
گفتم که کار غیر مجازی صورت نگرفته.من منطق مصحح های آزمون رو نمیدونم.اینجا سه بر نورگیری داریم(زمین رو میگم نه واحد رو)ولی هم طول و هم عرض زمین زیاده.از هر بر زمین 7 متر آفست کنی باز یه نقطه کوری اون وسط میمونه.
ص 65 همین تاپیک.اوهههه.
از کجا آوردی این پستو.
در مورد چی بود بحث؟
بچه ها عذر میخام این سوالو میپرسم ولی الان بهش نیاز دارم
قیمت کتابای ویرایش جدید مبحث 14-16-و راهنمای 14و راهنمای مبحث 19 ویرایش و چاپ جدید برا امتحان خرداد .
لطف می کنید.
سلام ....ارتفاع اتاق تاسیسات چقدره و باید دور دیوارش هم هاشور بزنیم بگیم ضد حریقه؟
مبحث 14 = 7000 تومان راهنمای مبحث 14 = تا حالا این کتابو ندیدم !!!
مبحث 16 = 8000 تومان راهنمای مبحث 16 = 14000 تومان راهنمای مبحث 19 = 16000 تومان
زیرزمین جزء طبقاته.چرا نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوست عزيز زير زمين جز طبقه نيست؟در ضمن سوال ااذر 92سه طبقس؟
استادم گفت 3!ولی عارفه جان از مهندس تاسیسات شرکتش پرسید گفتن حداقل 2.5 درهر صورت از زیر زمین ارتفاعش بیشتره و 2تا3تا پله بدین براش.ماقرارشد مفیدشو 2.6 بگیریم،نه نیاز ب هاشور نیست بحث حریق فقط مربوط به باکس پله با 2ساعت مقاومت دربرابره حریقه.لطفا یکی جواب من رو بده
من ک ب شخصه از هیچ کاربنی با هر رنگی استفاده نمیکنم،اینا فقط منتظر بهانن آدمو رد کنن!بچه ها پارسال میگفتن تو حوزه های امتحانیشون صریحأ اعلام کردن استفاده از کاربن ممنوعه و درصورت استفاده مردود میشین.(ببخشید باگوشی أم نمیتونم نقل قول چندگانه بزنم!)دوستانکاربن توسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوستان
کاربن توسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
توبحث درزانقطاع زیر زمینو درنظرمیگیریم اما موردی ک دوستمون مطرح کردن مربوط ب محاسبه ارتفاع ساختمان ک طبق ص 36 مبحث 4 ویرایش 92 ارتفاع رو از سطح معبر درنظرگرفته واعداد رو اعلام کرده و زیر زمینو جزئش حساب نکردهزیرزمین جزء طبقاته.چرا نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارتفاع ٣١٥ بله قيد كنيد ضد حريقلطفا یکی جواب من رو بده
کاربن سرجلسه نمیذارندوستان
کاربن توسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هلو خانم من همون بحث ارتفاع صفحه 36 منظورمه؟حالا بالاخره من چه جوري مطمئن بشم چند طبقس؟توبحث درزانقطاع زیر زمینو درنظرمیگیریم اما موردی ک دوستمون مطرح کردن مربوط ب محاسبه ارتفاع ساختمان ک طبق ص 36 مبحث 4 ویرایش 92 ارتفاع رو از سطح معبر درنظرگرفته واعداد رو اعلام کرده و زیر زمینو جزئش حساب نکرده
هرکی یه چیزی میگهارتفاع ٣١٥ بله قيد كنيد ضد حريق
صفحه 36 ارتفاعی که گفته مشخص کرده با زیرزمینه یا بدون زیرزمین. تو امتحان هم خودشون اینا رو مشخص میکنن عزیزمهلو خانم من همون بحث ارتفاع صفحه 36 منظورمه؟حالا بالاخره من چه جوري مطمئن بشم چند طبقس؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |