تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Anahidd

عضو جدید
يكي به من بگه تعداد طبقات ساختمان را چه جوري مشخص كنم مگه زيرزمين هم جز طبقاته؟

میلاد معمار

عضو جدید
ممنون......پله رو جوری گذاشتم ک واحد پشتی هالش جلو بیفته.....1.80 یجوری راهرو میشه........اون سمت راستیا رو طولی گذاشت....خوب ابعاد طولی هم 2*6 مگه نیس؟؟؟؟؟

negar-arch

عضو جدید
آره قرمز اصلیه.سبز فرعی.
ستونهای اطراف نورگیر تویه آکس قرار داشته باشن مشکلی پیش نمیاد.
اگه بقول شما چهار طرفش باشه هم مثل حالت بالا مشکلی نداره.

نه وقتی سه طرف نورگیر دارید نورگیری تون بااید از طرق پنجره تامین شه.

خب یعنی نورگیر در این کار ( فکر کنم شب خانوم ) اشتباهه؟ چون سه طرف نورگیره
PLAN 2.jpg

s.salar

عضو جدید
بچه ها سقف پاسیو رو باید 4 خونه نشون بدیم یعنی نور گیر پلکسی ؟یا باز نشون بدیم مثل جزوه اشراق وشب خانوم ؟؟

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
خب یعنی نورگیر در این کار ( فکر کنم شب خانوم ) اشتباهه؟ چون سه طرف نورگیره
مشاهده پیوست 211757

این نورگیری که گذاشته واسه عمق نورگیریش بوده.این نورگیر اشتباه نیست ولی کلا شاید میشد یه جوری طراحی کنه که این مشکل نباشه.

negar-arch

عضو جدید
این نورگیری که گذاشته واسه عمق نورگیریش بوده.این نورگیر اشتباه نیست ولی کلا شاید میشد یه جوری طراحی کنه که این مشکل نباشه.

یعنی چی عمق نورگیری؟ یعنی اینجا چون دو واحدیه و این واحد تنها از 2 طرف نور می گیره مجازه؟

gh.fariba

عضو جدید
سلاممم.
نمیدونم اون دریچه به کجا باز میشه.تو اجرا دیدم یه دریچه هست تو بدنه اون قسمتی که موتور روش قرار میگیره و از اونجا زیر موتور و توی چاه و بالای کابین رو میبینن.
اینو من از جزوه گذاشتم.
ممنون. خب این دریچه که میگید تو اجرا دیدی دقیقا کجاست؟ میشه ب یزحمت تو شکل علامت بزنید؟ رو دیواره دیگه؟ اینطور که میگید از پشت بام باید باز شه، نه؟

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
یعنی چی عمق نورگیری؟ یعنی اینجا چون دو واحدیه و این واحد تنها از 2 طرف نور می گیره مجازه؟

یعنی پذیرایی واحد راستی عمق بیشتر از 7 متر داره.تهش دیگه نمیتونه از پنجره نور بگیره.
گفتم که کار غیر مجازی صورت نگرفته.من منطق مصحح های آزمون رو نمیدونم.اینجا سه بر نورگیری داریم(زمین رو میگم نه واحد رو)ولی هم طول و هم عرض زمین زیاده.از هر بر زمین 7 متر آفست کنی باز یه نقطه کوری اون وسط میمونه.

negar-arch

عضو جدید
یعنی پذیرایی واحد راستی عمق بیشتر از 7 متر داره.تهش دیگه نمیتونه از پنجره نور بگیره.
گفتم که کار غیر مجازی صورت نگرفته.من منطق مصحح های آزمون رو نمیدونم.اینجا سه بر نورگیری داریم(زمین رو میگم نه واحد رو)ولی هم طول و هم عرض زمین زیاده.از هر بر زمین 7 متر آفست کنی باز یه نقطه کوری اون وسط میمونه.
مرسی از توضیح خوبت فرزاد جان

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها عذر میخام این سوالو میپرسم ولی الان بهش نیاز دارم
قیمت کتابای ویرایش جدید مبحث 14-16-و راهنمای 14و راهنمای مبحث 19 ویرایش و چاپ جدید برا امتحان خرداد .
لطف می کنید.

bahador memari

عضو جدید
بچه ها عذر میخام این سوالو میپرسم ولی الان بهش نیاز دارم
قیمت کتابای ویرایش جدید مبحث 14-16-و راهنمای 14و راهنمای مبحث 19 ویرایش و چاپ جدید برا امتحان خرداد .
لطف می کنید.

مبحث 14 = 7000 تومان راهنمای مبحث 14 = تا حالا این کتابو ندیدم !!!
مبحث 16 = 8000 تومان راهنمای مبحث 16 = 14000 تومان راهنمای مبحث 19 = 16000 تومان

gima

عضو جدید
سلام بچه ها
یه سوال
نظرتون راجع به استفاده از کاربن توسی چیه؟
مرسی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مبحث 14 = 7000 تومان راهنمای مبحث 14 = تا حالا این کتابو ندیدم !!!
مبحث 16 = 8000 تومان راهنمای مبحث 16 = 14000 تومان راهنمای مبحث 19 = 16000 تومان

بازم عذر میخام ک دارم تو این تاپیک ازین چیزا میپرسم....دیگه تکرار نمیشه
قول میدم ..این اخرین باره
ممنون.
ن همون راهنمای 16 و 19 بود.
اشتبا نوشتم
این راهنماها چطوره؟من تا حالا ن خوندمش ن داشتمش...
اسن این راهنماها نیازه یا خود مبحثو بخونیم کافیه؟؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
لطفا یکی جواب من رو بده
استادم گفت 3!ولی عارفه جان از مهندس تاسیسات شرکتش پرسید گفتن حداقل 2.5 درهر صورت از زیر زمین ارتفاعش بیشتره و 2تا3تا پله بدین براش.ماقرارشد مفیدشو 2.6 بگیریم،نه نیاز ب هاشور نیست بحث حریق فقط مربوط به باکس پله با 2ساعت مقاومت دربرابره حریقه.

holooooooo

کاربر ممتاز
دوستانکاربن توسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من ک ب شخصه از هیچ کاربنی با هر رنگی استفاده نمیکنم،اینا فقط منتظر بهانن آدمو رد کنن!بچه ها پارسال میگفتن تو حوزه های امتحانیشون صریحأ اعلام کردن استفاده از کاربن ممنوعه و درصورت استفاده مردود میشین.‏(ببخشید باگوشی أم نمیتونم نقل قول چندگانه بزنم!)

holooooooo

کاربر ممتاز
زیرزمین جزء طبقاته.چرا نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توبحث درزانقطاع زیر زمینو درنظرمیگیریم اما موردی ک دوستمون مطرح کردن مربوط ب محاسبه ارتفاع ساختمان ک طبق ص 36 مبحث 4 ویرایش 92 ارتفاع رو از سطح معبر درنظرگرفته واعداد رو اعلام کرده و زیر زمینو جزئش حساب نکرده

Anahidd

عضو جدید
توبحث درزانقطاع زیر زمینو درنظرمیگیریم اما موردی ک دوستمون مطرح کردن مربوط ب محاسبه ارتفاع ساختمان ک طبق ص 36 مبحث 4 ویرایش 92 ارتفاع رو از سطح معبر درنظرگرفته واعداد رو اعلام کرده و زیر زمینو جزئش حساب نکرده
هلو خانم من همون بحث ارتفاع صفحه 36 منظورمه؟حالا بالاخره من چه جوري مطمئن بشم چند طبقس؟

fatane_a

عضو جدید
هلو خانم من همون بحث ارتفاع صفحه 36 منظورمه؟حالا بالاخره من چه جوري مطمئن بشم چند طبقس؟
صفحه 36 ارتفاعی که گفته مشخص کرده با زیرزمینه یا بدون زیرزمین. تو امتحان هم خودشون اینا رو مشخص میکنن عزیزم

وضعیت
موضوع بسته شده است.